Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MS Windows Vista

Vendég

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na ennyit a Vistáról. Egy hét volt, jó volt, de ennyi. Majd akkor holnap XP alól jelentkezem.. Gyors Mozilla Firefox 2.0-val, SPDIF-el, Ati driverrel, működő MPC-vel, adatelfogyásmentes 4x-es DVD írással. Sokkal gyorsabb rendszerrel. Na köszöntem, jóccakát.

Vendég

MS Windows Vista

Newman te nagyon tudsz!Most már nálam is ezt csinálja...

NewVirus?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11456
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

NewVirus?

Vendég

MS Windows Vista

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Newman te nagyon tudsz!
Most már nálam is ezt csinálja...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Vendég

MS Windows Vista

Megnyugtatásul, nálam megy a TC7b, a WA és a regisztrált porgramokkal nyitja a különféle file-okat.
Nálam is.

Control Panel/Programs/Defaul Programs/Set Associations alatt lehet állítani, mit mivel nyisson meg a cucc.

Szóval akkor továbbra is... Értelmes magyarázat? Enter-t nyomtam az avira TC7b-ben. Ha letörlöm a Winamp-ot, akkor nem írja ezt a hibát és bejön a MPC, de ha újrarakom, akkor megint ez van és mint látjátok, utánna már hiába társítok bármit is.

Vendég

MS Windows Vista

Megnyugtatásul, nálam megy a TC7b, a WA és a regisztrált porgramokkal nyitja a különféle file-okat.
Nálam is.

Control Panel/Programs/Defaul Programs/Set Associations alatt lehet állítani, mit mivel nyisson meg a cucc.

nem szóltam..

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Nálam is.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó

MS Windows Vista

* Az előzmény arra volt jó, h nem a Total C. bétája okozta ezt a jelenséget. Bár akkor lehetne mondani, h nem a Windows a hibás, mert a "Computer"-ből bejön pöccre az MPC, ha fent van a Winamp, ha nincs, de Total C.-ből nem. Én azt használok és most örjöngök, mert mindent kipróbáltam.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Új ATI driver Vista alá 
Sajnos még mindig csak Beta.    Mindjárt kipróbálom, hátha megy rajta mozi...

Elárulod miért nem tudsz mozizni az ATI béta driverrel?

Nem megy vele az Overlay, Cinema funkció. Sajnos az újjal sem.

Vendég

MS Windows Vista

Nem kell telepíteni az MPC-t, így is működik. Nem tudom mi lehet nálad a gond, de ha egy kiterjesztéshez hozzárendelsz egy programot, akkor annak kell indulnia. Ezzel még sosem volt gondom.
Aztaa, ez hihetetlen. Total Commander 7-esem van, ami béta, de kipróbáltam egy 6.55-ös full (nem béta) verziót is. Ennyit az előzményekről.

* Leszedtem a Winamp-ot, szépen uninstalláltam.
* Innentől kezdve szépen Total C.-ből két klikk-re bejött az összes kiterjesztésű film MPC-vel. Mondom kiráááály.
* Jöhet vissza a Winamp. Felraktam. Majd indítanék el egy filmet.. és hibát ír ki.. nem jön be az MPC. :kiraly: Belépek sajátétgépbe (my computer vagy computer) onnan két klikkre bezzeg bejött az MPC, pedig fent volt a Winamp. Ez abszurd, fos Winfos. 5 év is kevés nekik, még mindig csak sz*rt csinálnak.
* Az előzmény arra volt jó, h nem a Total C. bétája okozta ezt a jelenséget. Bár akkor lehetne mondani, h nem a Windows a hibás, mert a "Computer"-ből bejön pöccre az MPC, ha fent van a Winamp, ha nincs, de Total C.-ből nem.
Én azt használok és most örjöngök, mert mindent kipróbáltam.

Vendég

MS Windows Vista

Új ATI driver Vista alá 
Sajnos még mindig csak Beta. Mindjárt kipróbálom, hátha megy rajta mozi...

Elárulod miért nem tudsz mozizni az ATI béta driverrel? Tényleg nem tudom. A projim kb 10 napon belül végre megkapja a DVI naftát, nem fogok tudni mozizni? A monitoron mennek a filmek.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Új ATI driver Vista alá

Sajnos még mindig csak Beta. Mindjárt kipróbálom, hátha megy rajta mozi...

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó

MS Windows Vista

Ezzel kapcsolatban érdekelne a tapasztalatod. Ha jól emlékszem, Asus notit mondtál? Nekem is egy ilyen noti mostantól a mobil munkaállomásom. A gépben AMD Turion proci van 1G rammal, egy 100GB-s vinyóval és nekem is 7300GO van benne. Mennyire lassabb/rosszabb a Vista, mint az XP ezen a vason? Örülnék neki, ha elfutna.

Ez egy A6Jc, 1,66 GHz Centrino Duo van benne.
Nem nagyon hiszem, hogy bármelyik mai gép ne futna rendesen a Vistával.
Az aero is szépen megy ezzel az egyébként elég harmatos VGA-val.
A remote-ot még nem sikerült beizgatni XP-ről, de majd még játszom vele.
Az aktiválást nem tudom, a RAM bővítés nem fájt neki, alaplapot meg nem cseréltem benne... :-)

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: peterk »

Még egy-két kérdés ami eszembe jut a Vista-val kapcsolatban?

- Van olyan verziója, amelyikben egyszerre 2 felhasználó is be tud logolni? Ezesetben felraknám a HTPC-re is. Tök jó lenne, ha a projektorral használt bejelentkezés mellett - amire belőnék akkor egy mediacenter progit - be lehetne jelentkezni még egyszer remote desktoppal, és ott matatni a torrentekkel/downloaddal. (Nekem a HTPC egyben "letöltő szerver" is.

- Az aktiválása ugyanolyan, mint az XP-nek? Azaz, ha alkatrészcsere történt, akkor a már aktivált példányt is azonnal újra kell aktiválni, és bejelentkezni sem enged? Én néhány éve egyszer úgy jártam, hogy a teljesen legális - és aktivált - XP-s gépem alaplapja elhalt, amit kicseréltettem, de amikor elinditottam a windowst, egyből újraaktiválni akart. Semmi türelmi idő, még bejelentkezni se lehetett. De ez még nem is lett volna gond, a probléma akkor jött, amikor nem ment a net-es aktiválás (gondolom megváltozott a kulcs a lapcsere miatt). Kiderült, hogy az ilyent csak telefonon lehet újra-aktiválni. Csakhogy ez egy péntek este történt, telefonon aktiválni pedig csak következő hétfőn lehetett. Nekem meg egész hétvégén dolgoznom kellett volna. Így kénytelen-kelletlen a péntek éjszakát egy crackelt XP telepítéssel töltöttem. No, azóta úgy félek az aktiválós windows-tól, mint a tűztől... Máig is, a mission critical developer gépen egy szürke corporate van fent, pedig annyi licenszünk van, hogy minden gépre jut vagy 3, plusz MS partnerként is van rengeteg még... Szóval a Vista-nál ez hogy működik?

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: peterk »

Egy nótbuckára is tettem Vistát, amiben fél giga RAM volt, most vettem bele másik fél gigát és a videókártyára (Go 7300) adott 2,1 pont 3,5 pontra javult. A memóriás pontszám meg 2,9-ről 4,5-re. És most már nem swappel állandóan.
:-)

Ezzel kapcsolatban érdekelne a tapasztalatod. Ha jól emlékszem, Asus notit mondtál? Nekem is egy ilyen noti mostantól a mobil munkaállomásom. A gépben AMD Turion proci van 1G rammal, egy 100GB-s vinyóval és nekem is 7300GO van benne. Mennyire lassabb/rosszabb a Vista, mint az XP ezen a vason? Örülnék neki, ha elfutna.

Engem az aero nem érdekel, azt valószínűleg ki fogom kapcsolni úgyis. (Annakidején az XP-n is két évig a klasszikus Win2000 kinézetet futtattam, mert megszoktam ) Viszont a Vista muszáj dolog lesz, mert arra kell majd fejleszteni.

Vendég

MS Windows Vista

Azért írtam neked, mert én sosem láttam, hogy nagyobb lett volna a képed (pedig nálam is plus volt fent sokáig).
Az nagyon régen volt (mikor nekem az fent volt)..

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 12

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Hülye. Nem kellett annó se, h nála is fent legyen az a plugin. Elég volt ha az MSN Plus ott is fent van, az meg nagyobb többségben van fent, mint akinek nincs felrakva. Nem én akarom nézegetni, hanem vannak olyan képek, amiből nem ártana látni is vmit és nem én akarom látni, hanem így a másik fél csak egy nyomorult negyed db bélyeget lát.
Azért írtam neked, mert én sosem láttam, hogy nagyobb lett volna a képed (pedig nálam is plus volt fent sokáig).

Vendég

MS Windows Vista

Mivel az MSN Live (8.0) a Vistához lett kitalálva, ezért itt teszem fel, MSN Live-al kapcsolatos kérdésemet (remélem nem baj).Szóval a régi, 7-es MSN-ben vmi StuffPlug kiegészítővel nagyobb MSN avatart tudtam kirakni, mint az alap 2x2cm-es. A Live alá, már nem megy fel ez a StuffPlug... nem tudtok valami hasonlót a Live Messengerhez?

Minek az oda? Attól hogy nálad nagyobb az avatar méret, attól még a veled chetelőknél ugyan olyan kis fika méretű a képed. Ha csak a saját avatarodat akarod nézegetni, akkor meg nyisd meg inkább mellé képnézegetőben. :kiraly:

Hülye. Nem kellett annó se, h nála is fent legyen az a plugin. Elég volt ha az MSN Plus ott is fent van, az meg nagyobb többségben van fent, mint akinek nincs felrakva. Nem én akarom nézegetni, hanem vannak olyan képek, amiből nem ártana látni is vmit és nem én akarom látni, hanem így a másik fél csak egy nyomorult negyed db bélyeget lát.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 12

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Mivel az MSN Live (8.0) a Vistához lett kitalálva, ezért itt teszem fel, MSN Live-al kapcsolatos kérdésemet (remélem nem baj).Szóval a régi, 7-es MSN-ben vmi StuffPlug kiegészítővel nagyobb MSN avatart tudtam kirakni, mint az alap 2x2cm-es. A Live alá, már nem megy fel ez a StuffPlug... nem tudtok valami hasonlót a Live Messengerhez?

Minek az oda? Attól hogy nálad nagyobb az avatar méret, attól még a veled chetelőknél ugyan olyan kis fika méretű a képed. Ha csak a saját avatarodat akarod nézegetni, akkor meg nyisd meg inkább mellé képnézegetőben.

Vendég

MS Windows Vista

Mivel az MSN Live (8.0) a Vistához lett kitalálva, ezért itt teszem fel, MSN Live-al kapcsolatos kérdésemet (remélem nem baj).
Szóval a régi, 7-es MSN-ben vmi StuffPlug kiegészítővel nagyobb MSN avatart tudtam kirakni, mint az alap 2x2cm-es. A Live alá, már nem megy fel ez a StuffPlug... nem tudtok valami hasonlót a Live Messengerhez?

Vendég

MS Windows Vista

Nem kell telepíteni az MPC-t, így is működik. Nem tudom mi lehet nálad a gond, de ha egy kiterjesztéshez hozzárendelsz egy programot, akkor annak kell indulnia. Ezzel még sosem volt gondom.
Nekem pedig XP-nél is volt már ilyen gondom, nem értettem soha, ha előjött ez a gond és most sem értem én sem, h ha hozzárendelem miért nem nyitja meg abban a progiban. Lehet uninstallálom a Winampot és meglátjuk akkor h reagál rá, ha az sem, akkor majd kersek egy telepítős MPC-t, hátha akkor beírja magát vmi reg-be és jó lesz. Ennyire nem értem én ezt, de majd igyekszem. Ha addig van ötlet, akkor jöhet.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó

MS Windows Vista

Sajnos a Winamp-al indul minden avi file (mpg, m2v stb-t még meg se mertem nyitni). Hiába állítom be a Properti/general/open with-et a MPC-re, ha change-re megyek, akkor a Winamp van kijelölve. Ha pedig jobb gomb open with/majd choose-ra megyek, ott is a Winamp-on áll és hiába megyek rá az MPC-re és always use select...-et pipálok ki, mert ha ezekután is elindítok egy avi file-t "programfuttatási hibát" ír ki. Lehet, h egy olyan MPC-t kellene keresnem, ami nem egy exe, hanem rendesen feltelepíti magát? Lehet az megoldaná, de nonszensz, h ez a buta Windows nem fogja fel, h mit parancsolok neki. Már Winamp-ban is megjelöltem, h csak audio file-okat nyithat meg.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Vendég

MS Windows Vista

Sajnos a Winamp-al indul minden avi file (mpg, m2v stb-t még meg se mertem nyitni). Hiába állítom be a Properti/general/open with-et a MPC-re, ha change-re megyek, akkor a Winamp van kijelölve. Ha pedig jobb gomb open with/majd choose-ra megyek, ott is a Winamp-on áll és hiába megyek rá az MPC-re és always use select...-et pipálok ki, mert ha ezekután is elindítok egy avi file-t "programfuttatási hibát" ír ki. Lehet, h egy olyan MPC-t kellene keresnem, ami nem egy exe, hanem rendesen feltelepíti magát? Lehet az megoldaná, de nonszensz, h ez a buta Windows nem fogja fel, h mit parancsolok neki. Már Winamp-ban is megjelöltem, h csak audio file-okat nyithat meg.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”