Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tüű Károly/Alisca Orange féle hangfal

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Rvik11
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: Rvik11 »

Nem mintha lényeges lenne, de emlékeim szerit ezt a típust AS 2+1 nem Focallal, hanem Audax szénszálas méllyel készítették.

sonya
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: sonya »

Komoly a kérdés: minek ebbe két tweeter?
Lásd opera audio vagy egyéb esetekbe 2 mély  2 közép vagy még tobb ...miért kell egy lemezjátszóba 3 motor ????

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Komoly a kérdés: minek ebbe két tweeter?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tiszteletem!
A megszokott kerdeseim ☺
Technikai parameterek,
Merre talalhato,
Mennyire finnyas a hatso fal kozelsegere?

Koszonettel,
Qvik

Denonpma
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 70

Hozzászólás Szerző: Denonpma »

Én nem rég voltam Károlynál egy nagy monitorját hallgattam ami milliós hang , illetve egy kis fekete monitort amit csak úgy kedvtelésből csinált hogy mit is lehet kihozni egy kis hangfalból először a kicsit hallgattuk meg összességében nagyon komoly színpadkép, dinamika , mélyek hihetetten energiával , teljesen leváltak a hangfalról a zene brutális! ha nem tudom hogy mekkora dobozból szól el se hiszem és utána jött a java gyakorlatilag ugyanezeket a jelzőket mondanám arról is csak 10x jobb volt még egyszerűen leesik az ember álla míg ott voltam egyfolytában hű baz...meg volt bennem ez nem semmi áhh ezt nem hiszem el aki még nem volt a mesternél érdemes ellátogatni nagyon nagy élmény igazi megszállott hifista egész nap ellenne ott az ember . Csak ajánlani tudom a hangfalakat best buy biztosan amúgy hol találhatóak a hangsugárzók?

sonya
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: sonya »

Jó hangfalakat csinál Karcsi bácsi ár érték arányba szerintem. Nekem is volt tőle hangfalam .Már bemutató szobája is van Érdemes meghallgatni nála a rendszert .

carver
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: carver »

Eladóvá vált egy  Tüű károly/Alisca Orange által fejlesztett és gyártott Remek hangfal .Nem szeretnék regéket írni.
Aki ismeri ezeket a dobozokat annak nem-hiszem,hogy be kéne mutatni.
Aki nem ismeri még őket de szeretne jó hangfalat az hallgassa meg. 
Magasság: 95 cm.
Mélység   : 35 cm.
Hangfal Súlya : 35 kg /db

Hangszóró készlet :1 db 21 cm-es Focal gyártmányú kevlár mély.                            :2 db 100-as focal tweeter.

Ára:150ezer ft

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”