Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVI vs. CAT6

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

DVI vs. CAT6

Hozzászólás Szerző: Tami »

- franko, gyorsvagy..
- meg kene probalni STP-vel, ahol kulon vanna arnyekolva az erek is! varom az eredmenyet
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

DVI vs. CAT6

Hozzászólás Szerző: Tami »

- Gratula!!!
- erdekelne, hogy tapasztalsz-e valamilyen reflexiobol adodo zavart? foleg igy feltekerve a kabekoteget..
- probald rakotni Z2-re es nezd meg nagyban
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

>k<
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

DVI vs. CAT6

Hozzászólás Szerző: >k< »

Következett a fő teszt, projektor és dvd között. Kitekertem a kábelt, öszedugtam, bekapcsoltam aztán ment/nemment váltogatta egymást ill ment állapotnál látszott hogy nem igazán tetszik a projinak mert "szórta" a fehér pöttyket mindez 576p -ben, 720p nél inkább a nem ment volt jellemző. Tehát még nem az igazi, de kezdetnek nem rosz, ma már nem küzdök vele, holnap rárakok a csatik elé egy-egy ferrit gyűrűt zavarszűrésként, mert a villanykapcsolásnál mindíg eldobta a jelet. Jó lenne még normális csatlakozót szerezni mert amit felhasználtam abban elég hulladék vezetékek voltak. Aztán még talán jó is lehet, ha nem nem egy kisérletet megért.

A kábel hossza kimaradt: bruttó 13m, összecsavarva 12-12,5m körül van.

>k<
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVI vs. CAT6

Jött a teszt, első körön számítógép és tft között próbáltam ki, még összetekert állapotban 1280*1024 60hz-n és meglepődve tapasztaltam hogy működik:

>k<
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVI vs. CAT6

Méregetés, forrasztgatás, méregetés, forrasztgatás....és így tovább...majd végül "kész" lett:

>k<
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVI vs. CAT6

Miután futottam jópár kört 15m -es dvi kábel ügyben (nem sok sikerrel) úgy döntöttem megnézem nem-e működik ez cat5 -ön keresztül. Patch kábel alapanyag maradt még hálózatépítésből, DVI dugót levágtam egy tft-hez való kábelről (favágó megoldás de tudtommal még nem lehet kapni szerelhetöt Mo-n.) Netről leszedtem a dvi lábkiosztását aztán nekiestem.

Alapanyagok:

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”