Én szerettem ezeket a szögletesebb/ élesebb formákat.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
A Volvo is azért tezszett sokáig, mert a többiek már régen gömbölyítettek és egyformák voltak, de a Volvo még nem.
Re: Autós topik autósoknak
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6214
Bingó, lásd előző bejegyzésemet.komarfamily írta: ↑2025.12.06., szomb. 09:12Ez egy jo fogyasztas egy ekkora autotol, gondolom nem hasznalod sokat varosban?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Amúgy a Mustang nagyátlaga eddig 11,8, ami egy ötliteres, 435 lovas járgánytól meglepően jó szerintem (ez eladó srác azt mondta, 12-vel fogok járni. Nagyon jól megtippelte). Igaz, "rendeltetésszerűen" elég keveset használtam...
A 6,03-at valahogy nagyon nehezen tudom elhinni. Ezzel a Volvóval keveset járok városban, és az M1 mostanság országúti tempó, tehát ez majdhogynem országúti fogyasztásban ennyi, és eléggé pihekönnyű a lában (ha én magam nem is vagyok az :) ). Nem tudom mit kellene csinálni a 6,03-as nagyátlaghoz... Nálam egy majdnem full-autópályás olaszországi ill. két szintén majdnem full-autópályás erdélyi út is 7 körüli átlagra jött ki. Az olaszországin viszont meg voltunk rakodva rendesen, full csomagtartó + tetőcsomagtartó... Az erdélyi utakon csak full csomagtartó ill egyiken 5 ember utazott az autóban, fullra pakolt csomagtérrel ofcourse.
- Aszpirin
- V.I.P.

Több mint 6000 km-t jártam az idén a Mustang GT-vel, szerinted a fogyasztás szempont nálam? :) Nem, a Volvónál főleg nem volt szempont.violin írta: ↑2025.12.06., szomb. 08:09Van...
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... owerunit=2
De csak akkor számít, ha pl az alacsony fogyasztás szempont volt a kiválasztás során...
Amúgy a Mustang nagyátlaga eddig 11,8, ami egy ötliteres, 435 lovas járgánytól meglepően jó szerintem (ez eladó srác azt mondta, 12-vel fogok járni. Nagyon jól megtippelte). Igaz, "rendeltetésszerűen" elég keveset használtam...
A 6,03-at valahogy nagyon nehezen tudom elhinni. Ezzel a Volvóval keveset járok városban, és az M1 mostanság országúti tempó, tehát ez majdhogynem országúti fogyasztásban ennyi, és eléggé pihekönnyű a lában (ha én magam nem is vagyok az :) ). Nem tudom mit kellene csinálni a 6,03-as nagyátlaghoz... Nálam egy majdnem full-autópályás olaszországi ill. két szintén majdnem full-autópályás erdélyi út is 7 körüli átlagra jött ki. Az olaszországin viszont meg voltunk rakodva rendesen, full csomagtartó + tetőcsomagtartó... Az erdélyi utakon csak full csomagtartó ill egyiken 5 ember utazott az autóban, fullra pakolt csomagtérrel ofcourse.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1095
Ez egy jo fogyasztas egy ekkora autotol, gondolom nem hasznalod sokat varosban?Aszpirin írta: ↑2025.12.06., szomb. 07:18Tegnapelőtt megkésve, de végre kapott a Volvóm téli tappancsokat. Ilyent: KATT.
De nem ez a lényeg, hanem még az új gumákkal való elindulás előtt lőttem egy screenshot-ot az aktuális átlagfogyasztásról a szalonból elhozatala óta, szóval egy idei Volvo V60 B4 (benzines, 2 literes 197 lóerős mild hybrid motorral) ezt tudja, a gyárilag szerelt DOT 1125-ös Michelin Primacy 4-gyel:
IMG_7779.png
Ennél tuti, hogy van jobb.
De csak akkor számít, ha pl az alacsony fogyasztás szempont volt a kiválasztás során...
Van...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- Aszpirin
- V.I.P.

Tegnapelőtt megkésve, de végre kapott a Volvóm téli tappancsokat. Ilyent: KATT.
De nem ez a lényeg, hanem még az új gumákkal való elindulás előtt lőttem egy screenshot-ot az aktuális átlagfogyasztásról a szalonból elhozatala óta, szóval egy idei Volvo V60 B4 (benzines, 2 literes 197 lóerős mild hybrid motorral) ezt tudja, a gyárilag szerelt DOT 1125-ös Michelin Primacy 4-gyel: Ennél tuti, hogy van jobb.
De nem ez a lényeg, hanem még az új gumákkal való elindulás előtt lőttem egy screenshot-ot az aktuális átlagfogyasztásról a szalonból elhozatala óta, szóval egy idei Volvo V60 B4 (benzines, 2 literes 197 lóerős mild hybrid motorral) ezt tudja, a gyárilag szerelt DOT 1125-ös Michelin Primacy 4-gyel: Ennél tuti, hogy van jobb.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3256
Hogy ne csak mindig tucatautók legyenek.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1204
Csak igaz, hogy a kinézet alapján szabad dönteni új gépjármű vásárlásnálLemmy9.1 írta: ↑2025.12.02., kedd 18:27Puretech vagy bármi is legyen (Honda is) , egy gumiszíjat nem teszünk olajba akkor, ha az eleve benzinnel telelocsolt.
És sajnos telelocsolt, mivel újabban hidegen ömlik a benya a motorba. Próbálták ezt szoftveresen javítani, a Hondának pl nem sikerült. Az ezres Civic is időzített bomba. Körömmel lepiszkálhatóak a fogak 60000 km után.
Van, hogy majdnem 5 liter olajat engedünk le, holott 3.6 a feltöltési mennyiség. 1.4 liter benzin van az olajban. A benzin meg agresszív.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Puretech vagy bármi is legyen (Honda is) , egy gumiszíjat nem teszünk olajba akkor, ha az eleve benzinnel telelocsolt.
És sajnos telelocsolt, mivel újabban hidegen ömlik a benya a motorba. Próbálták ezt szoftveresen javítani, a Hondának pl nem sikerült. Az ezres Civic is időzített bomba. Körömmel lepiszkálhatóak a fogak 60000 km után.
Van, hogy majdnem 5 liter olajat engedünk le, holott 3.6 a feltöltési mennyiség. 1.4 liter benzin van az olajban. A benzin meg agresszív.
Szerintem!
- Aszpirin
- V.I.P.

- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1095
Nekem is van vasarnapi...
Marlow UK
Bár nem túl gyakori, de azért állítanak talpra teljes vízkáros autókat is. Sőt, manapság egyre több gyártó flexel mindenféle úszó autókkal...stb...
De elég csak a növekvő gázlómélységre gondolni. Persze ez a beltér, és nem a bentről kifelé igyekvő vízre számítanak...
De azért nekem fura...
Nem mondom, hogy lehetetlen.... de azért kissé furcsálom a dolgot...Alex_Aston írta: ↑2025.11.30., vas. 11:19Azért ez elég durva...
Téli időben, rendszeresen vizes, lucskos utastér esetén is ilyenkor lehet?
https://totalcar.hu/hirek/2025/11/30/ki ... at-kapott/
Bár nem túl gyakori, de azért állítanak talpra teljes vízkáros autókat is. Sőt, manapság egyre több gyártó flexel mindenféle úszó autókkal...stb...
De elég csak a növekvő gázlómélységre gondolni. Persze ez a beltér, és nem a bentről kifelé igyekvő vízre számítanak...
De azért nekem fura...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3718
Azért ez elég durva...
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9555
Vasárnapi
.
.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
A vejem egy autószoftver gyártó cégnél fejes. Vasárnap mesélte, hogy milyen tutkó autószoftverei vannak pl. a Byd-nek vagy az Omoda-nak. (Nem ők csinálták ... ). Szóval lesz itt haddelhadd nemsokára ...
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 479
- Kapcsolat:
Ja, nem szép. A mai autók nagy része egy szép nagy giccs.
Mi volt ez, egy gömbölyű Wartburg? 
Amúgy rettenet szerintem is.
Amúgy rettenet szerintem is.
Szerintem!
Értékelem a rengeteg belefektetett munkát és pénzt, de ez szerintem ultraGAZ
. Komoly merénylet a jó ízlés ellen. Még akkor is, ha bulisnak szánták.
- Aszpirin
- V.I.P.

Hú, bocs....
Értékelem a rengeteg belefektetett munkát és pénzt, de ez szerintem ultraGAZ
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 479
- Kapcsolat:
Szerdai..
- Vinkler
- Adminisztrátor

Meglátjuk. Én 3-4 évet mondok.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 634
- Kapcsolat:
Szerintem már megvan, kb 1 év. Kína fog először ugorni, mert neki nincs annyi beragadt készlete legyártott kocsiba. Utána Toyota és dőlni fog a dominó
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- Vinkler
- Adminisztrátor

Arra szerintem még egy darabig várhatsz.