Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AC3 DIVX
AC3 DIVX
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy 5.1es divx. és én borzasztóan le szeretném venni a hangsávokat, de úgy ahogy vannak csatornánként. (csak a zene kell a beszéd ének nem (front)). Milyen progival lehet ilyet csinálni? próbáltam Sonic, Nuendo, avi2wav egyik sem bírkozik meg ezzel a multuichanellel. (ue érdekelne DVD esetében is : ) )
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
Sziasztok,
epok
AC3 DIVX
DivX 6 - 5th Year Anniversary
http://www.divx.com/
DivX Create Bundle - Free Today!
Create and play DivX videos in the new DivX Media Format. Bundle includes:
* DivX Converter
* DivX Pro codec
* DivX Player
DivX Play Bundle - Free Download
Watch DivX videos in the new DivX Media Format. Bundle includes:
* DivX Player
* DivX Pro codec
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
AC3 DIVX
A problémám a következő. Az ac3 filetr-em megőrült. Előszőr nem akart hangot kiadni!, majd uninstall, reinstall, most már adki hangot, de nem tudom átlőni 5.1-re a beállításoknál, mert csak 2.0-t engedélyezi. Volt már ilyen régebben és akkor rájöttem mi volt, de most nem ugrik, be ha vki már járt hasonló helyzetben és tudja a megoldást az legyen oly jó és segítsen ki!
már megoldódott Egyszer csak engedte átállítani. Pedi előtt volt újraindítás is szal nem azzal volt a gond, meg elve nem tudom miért halt be.
AC3 DIVX
A problémám a következő. Az ac3 filetr-em megőrült. Előszőr nem akart hangot kiadni!, majd uninstall, reinstall, most már adki hangot, de nem tudom átlőni 5.1-re a beállításoknál, mert csak 2.0-t engedélyezi. Volt már ilyen régebben és akkor rájöttem mi volt, de most nem ugrik, be ha vki már járt hasonló helyzetben és tudja a megoldást az legyen oly jó és segítsen ki!
AC3 DIVX
Vaker: a g400 nak csak a system-tray-en ülő, kék kis ikonjara kattintva előjövő (na, ez szép mondat lesz...) codec listára céloztam... ott az ac3filter0.70 beallitasaihoz férsz hozzá kényelmesen.
na, ott a master gain...
Gordon: elvileg pedig ugykell... szoftverben beallitod, hogy az adott kimenet spdif legyen (gondolom alapbol nem az!), utána bedugod a sztereo jacket, majd a másik oldalt probálgatod, melyiken is jön a digit jel ...
Persze, az a kérdés, jok e a driverek/az ac3kodek spdifre van e allitva/stb ...
én powerdvdvel probálnám, az elég "kompatibilis". Abban allitsd spdifre, utána csak a kábelt probálgasd!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
AC3 DIVX
Arty
Az én számítógépemben az alaplapi integrált hangkártya elvileg digitális koaxként is működik. Meglévő kábellel, sztereó jack, míg a másik vége két RCA, próbáltam már rákötni sikertelenül.
Hogyan kellene?
Sztem mono jack-egy RCA kábel kő hozzá.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )
AC3 DIVX
Arty
Az én számítógépemben az alaplapi integrált hangkártya elvileg digitális koaxként is működik. Meglévő kábellel, sztereó jack, míg a másik vége két RCA, próbáltam már rákötni sikertelenül.
Hogyan kellene?
gordon314.fw.hu
AC3 DIVX
Nekem az a problémám, hogy az AC3 hangú DivX-eket nagyon halkan játsza le a MediaPlayer.Integrált hangkártya (5.1-es), sztereo RCA-val összekötve az erősitővel. Digitálisan nem akarom összekötni, mert annyit (10m kábelt) nem ér az egész, csak simán sztereo-ban, vagy DPL-ban akarom hallgatni.
Amúgy XP, G400, AC3 codec és MediaPlayer (csak ez viszi át nekem a feliratot a TV-re)
Hogy lehetne hangosabbra állitani? (MP-ben a hangerő max-on van ) az erősitőn pedig olyan hangosra kell állitani a volume-t, hogy a zaj szinte elnyomja a hangot.
Ötleteket megköszönném!
sztem ér annyit
kisérletképpen a meglevő káebleden is megprobálhatnád átvinni a dolby digit jelet, anno énis használtam igy a hangkártya -> receiveremet
ha megis a gagyi, hangositott, sztereo jel mellett maradnal (nemigazan ertem miert), a szoftverek, ami neked kell:
ac3filter 0.70b
Ebben a filterben be lehet allitani a hang felerositeset, nemtom ez van e meg neked ... googleban keress ra
szal a divxg400 also kis ikonjan erre a filterre kattintva megkapod a beallito panelt, es ott asszem a MASTER GAIN t kell felhuzni ...
de szvsz kosd ossze a digit ki/bemeneteket a meglevo RCA kabeleddel :kiraly:
Köszi a választ!
Az a baj, hogy az alaplapomon csak optikai kimenet van (mármint digitális), ha jól emlékszem (Abit IC-7). Szóval a meglévő RCA kábellel nem tudom kipróbálni.
A másik verziót viszont mindenképpen kipróbálom (g400 - master gain), ha hazamegyek!
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
AC3 DIVX
Nekem az a problémám, hogy az AC3 hangú DivX-eket nagyon halkan játsza le a MediaPlayer.Integrált hangkártya (5.1-es), sztereo RCA-val összekötve az erősitővel. Digitálisan nem akarom összekötni, mert annyit (10m kábelt) nem ér az egész, csak simán sztereo-ban, vagy DPL-ban akarom hallgatni.
Amúgy XP, G400, AC3 codec és MediaPlayer (csak ez viszi át nekem a feliratot a TV-re)
Hogy lehetne hangosabbra állitani? (MP-ben a hangerő max-on van ) az erősitőn pedig olyan hangosra kell állitani a volume-t, hogy a zaj szinte elnyomja a hangot.
Ötleteket megköszönném!
sztem ér annyit
kisérletképpen a meglevő káebleden is megprobálhatnád átvinni a dolby digit jelet, anno énis használtam igy a hangkártya -> receiveremet
ha megis a gagyi, hangositott, sztereo jel mellett maradnal (nemigazan ertem miert), a szoftverek, ami neked kell:
ac3filter 0.70b
Ebben a filterben be lehet allitani a hang felerositeset, nemtom ez van e meg neked ... googleban keress ra
szal a divxg400 also kis ikonjan erre a filterre kattintva megkapod a beallito panelt, es ott asszem a MASTER GAIN t kell felhuzni ...
de szvsz kosd ossze a digit ki/bemeneteket a meglevo RCA kabeleddel :kiraly:
Jó volt itt.
AC3 DIVX
Nekem az a problémám, hogy az AC3 hangú DivX-eket nagyon halkan játsza le a MediaPlayer.
Integrált hangkártya (5.1-es), sztereo RCA-val összekötve az erősitővel. Digitálisan nem akarom összekötni, mert annyit (10m kábelt) nem ér az egész, csak simán sztereo-ban, vagy DPL-ban akarom hallgatni.
Ötleteket megköszönném!
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
AC3 DIVX
Ja azt kifelejtettem, hogy DVD-t is simán nézek vele, szal media playerből megy MINDEN. Ennél kényelmesebb nincs.
AC3 DIVX
Csá!
Az ac3 filteres problémához még annyit hozzátennék, hogy a Ace Mage Codecs Pack névre hallagtó "kis" csomagban is benne van az a bizonyos filter ami megodja a problémát. 1ébként a pakkot csak ajánlani tudom, a proxp vátozat 49(!) megányi kodeket és sok mást fincsi dolgot tartalmaz. Én a hozzá adott 6.4-es winfos média pléjer classicot használom (a kodekekkel persze) és eccerüen nemtok olyan média file-ra kattintani amit ne jáccan le. Ebbe olyanok is beletartoznak mint pl. a vob és a quicktime.
AC3 DIVX
Tehát! Semmiféle batot nem állítottam, mert volt egy preferences ikon a programok között és azt hittem, azzal minden állítható... Egyébként pont most készülök winxp-re váltani az me után mert az spdif-fel más felhasználásnál is voltak gondok... Könnyen elôfordulhat, hogy xp alatt működni fog! Ha úgy sem fog menni itt találkozunk... Mindenesetre köszönom a segítségeket!!!
na, ha áttérsz, akkor elbucsuzok többgondod ugyanis AC3 DIVX-el nem lesz valahol majdcsak összefutunk ...
Remélhetôleg minden úgy lesz, ahogy mondod!!! :smile6:
AC3 DIVX
Tehát! Semmiféle batot nem állítottam, mert volt egy preferences ikon a programok között és azt hittem, azzal minden állítható... Egyébként pont most készülök winxp-re váltani az me után mert az spdif-fel más felhasználásnál is voltak gondok... Könnyen elôfordulhat, hogy xp alatt működni fog! Ha úgy sem fog menni itt találkozunk... Mindenesetre köszönom a segítségeket!!!
na, ha áttérsz, akkor elbucsuzok többgondod ugyanis AC3 DIVX-el nem lesz valahol majdcsak összefutunk ...
Jó volt itt.
AC3 DIVX
-
Vendég
AC3 DIVX
Ja ezt el is felejtettem! Én is sokat szívtam ezzel a Default Waveout Device-al. Enélkül nem megy a dolog. Egy régebbi (az 5-ös sorozatból valamelyik) filternél külön volt egy bat-fájl, ami ezt beállította, bár az újaknál is tuttira meg lehet oldani valahogy. Ha nem megy elküldöm neked a bat-ot, asszem nekem még megvan valahol.
-
Vendég
AC3 DIVX
kezol: Már van 0.66 :-) Amugy ugye spdif-re a config.bat-ot futtatva állitottad és nem film lejátszás közben nyomkodtad a filterbeállításokat ?
Eygébként irta a szerző, h a filter nem hangkáryta specifikus, egységes felületet használ, csak a hangkártya driverek elég sz*rok. Jó példa erre h pl. az alaplapi hangkártyám spdifjével is tökéletesen megy. Esetleg driverupdate, vagy winXP ? Win9x alatt nekem is voltak problémáim az spdiffel. Lejátszáskor default waveout device adja ki a hangot ? (filterek közt látod)
-
Vendég
AC3 DIVX
Minden erôfeszítésem ellenére az ac3 filter nem vált be! Lehet, hogy csak a sb hangkártyákkal kompatibilis... Van valakinek más tippje az ac3-as hang kicsalogatására spdif kimeneten??? Hngsúlyozom, hogy a windvd tökéletesen kezeli az spdif kimenetet dvd-vel, vob-al és az ac3-as hangfájlokkal is, csak éppen az ac3-as avival vannak gondok... :smile47:
-
Vendég
AC3 DIVX
Miért küszködtök a hanggal?A dvd nem tudja dekódolni a digital stb jeleket csak átmegy rajtuk!
Ezért kell venni digitalos erősítőt amiben dekóder van! :smile41:
-
Vendég
AC3 DIVX
Én már csináltam több-hangos avi-t, Nandub-bal no problem összefűzni. Tipp: első legyen az ac3, második az mp3 hang.
De ha mind2 sáv ac3, azt nálam az ac3filter nem nagyon szereti...
-
Vendég
AC3 DIVX
Tehát telepítettem az ac3 filter 0.65b verzióját és mostmár van hang, de én nem ezt szeretném... Én csak ki akarom tenni egyszerűen az ac3-as stream-et spdif-re érintetlenül úgy, mint amikor a windvd-vel játszom le simán az ac3-as fájlt... Megpróbáltam az ac3 filterben kiválasztani az spdif-et, de néma csend Az oprendszerem win me és a hangkártyám philips rhythmic edge... Szóval nem létezik valami kis mütyűr, a windvd-hez, ami lehetôvé teszi, hogy az avi mellé csatolt ac3-as hangot is felismerje???
Új kérdés: csinált már valaki több hangsávos avit úgy, hogy abból az egyik ac3, a másik mondjuk mp3 volt? Lehet egyáltalán ilyet???
elôre is thx!
-
Vendég
AC3 DIVX
naszerinted? ;-) a bsplayer kuka, szedd le azonnal zoomplayer-t tedd fel + divxg400 vagy ffdshow feliratozzon. És többet nem irsz butaságot XPről ;-)
-
Vendég
AC3 DIVX
Pedig ráhibáztál, mert bsplayerrel próbáltam, ha nem a filter akkor mi lehet a baj, mert hang nélkül lejátssza csak a filter telepítés után fagy ki.
:smile47: :smile47: