RR-t, Cables-t kitiltották az avx fórumról.
A cables@freemail.hu címen eléritek.
Hangi dolgokról, engem is kérdezhettek nyugodtam, privátban vagy itt is.
Moderátor: cables
RR-t, Cables-t kitiltották az avx fórumról.
Igazoló papíroknak híján van, valóban.fülelek írta: ↑2025.03.29., szomb. 20:55Nem csupasz a kábel, mert zománcszigetelés van rajta, ami nem feltétlen optimális.
Nem valószínű, hogy 1945-ben gyártották, tessék hihető igazolást adni, a kryo hűtés se biztos, mert szintén nincs igazolva.

Zoli, minden tiszteletem a Tiéd, de most hogy Rudi bácsi mikrofonja le van kapcsolva (szerintem kifejezetten jogosan, bár az én véleményem irreleváns a kérdésben), nem elegáns ez a posztod tekintettel a helyzetre.fülelek írta: ↑2025.03.29., szomb. 20:55Nem csupasz a kábel, mert zománcszigetelés van rajta, ami nem feltétlen optimális.
Nem valószínű, hogy 1945-ben gyártották, tessék hihető igazolást adni, a kryo hűtés se biztos, mert szintén nincs igazolva.

Jogos, a képeket kiszedtem.Luxor Audio írta: ↑2025.03.29., szomb. 19:11Érdeklődöm, mit keres és milyen jogalapon látható több termékünk fotója ebben a topikban, pláne egy Power-R termékfotóval kombinálva. Nem tudok ilyen irányú megkeresésről, hozzájárulásunk kéréséről, különös tekintettel a szerzői jogokra, amiknek jogtulajdonosa vagyok.

Érdeklődöm, mit keres és milyen jogalapon látható több termékünk fotója ebben a topikban, pláne egy Power-R termékfotóval kombinálva. Nem tudok ilyen irányú megkeresésről, hozzájárulásunk kéréséről, különös tekintettel a szerzői jogokra, amiknek jogtulajdonosa vagyok.