Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DIMARSON 611
DIMARSON 611
DVD-RW is megy vele?
hol lehet 29-ert (vagy olcsobban) megvenni?
Koszi!
Azt még nem próbáltam.
Keravillban volt 29.9
DIMARSON 611
DVD-RW is megy vele?hol lehet 29-ert (vagy olcsobban) megvenni?
Nálam ment a DVD-RW is.
Nézz utána az Elektropont üzleteiben.
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
DIMARSON 611
DVD-RW is megy vele?
hol lehet 29-ert (vagy olcsobban) megvenni?
Koszi!
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
DIMARSON 611
Én is elégedett vagyok vele, eddig mindent eszik.
A képekkel nálam is ugyanaz a gond, minden másodiknál hibát ir ki, de ha visszapörgetem akkor lejátsza gond nélkül. Képnézésnél még nem sikerült rájönnöm hogy hogy lehetne lassitani az automatikus léptetést /2mp lehet/.
MP3 lejátszásnál, nem lehet léptetni a számokat sorban a könyvtárak között, hanem ki kell lépni az adott dir-ből, majd be a másikba és play, szoval bonyolult tv nélkül.
DIMARSON 611
Nekem is van egy ilyen készülékem, és nagyon tutti cucc.
Hátránya, hogy jpeg képnézésnél majdnem minden második képre hibát ír ki.
Sajnos még szoftverfrissítést nem adtak ki hozzá.
A Radi-n kívül, ha valaki tud egy más címet, ahol írnak a készülékről, vagy valakinek van friisítése, írjon emilt!
donnni@freemail.hu
DIMARSON 611
No és a 350-essel ellentétben a DTS hangsávot is kikeveri az analóg kimenetekre, nem csak a digitálisra. Most próbáltam vele egy DTS CD-t...
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
DIMARSON 611
Nem csak, hogy mindent megeszik, MP3-at játszik, JPG képeket lehet nézni vele, hanem CD-ROM-ra írt, szinte bármilyen MPEG formátumú (nem divx) fájlt is le tud játszani! Nekem kellemes csalódás volt, már csak azért is, mert stabilabbnak tűnt a DM-350-esnél is!
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DIMARSON 611
Pedig szép!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DIMARSON 611
Üdv,egyik barátomnak van egy, idáig csak az Asterix Kleopátra küldetés gyári (!!!!) lemezzel nem boldogult.
Én nem vagyok elenzője az ugynevezett 'noname' márkáknak. Az esetek nagyrészében ezek a márkanevek
olyan cégeket takarnak, akik neves és drágább cucokkat gyártóknak szállítanak be. Ez persze nem azt jelenti,
hogy minden alkatrész neves cucokkból származik. Az is kétségtelen, hogy azért némi összefüggés van az ár
és a minőség között.
A Dimarson a Samsung "leányválalata", nem Samsung néven futnak a DVD-k, hanem Dimarson néven!(Ilyen a Panasonic, ami tv, video, kamera, telefon, stb.. gyártásával foglakozik, míg a Technics a Hi-Fi zenei résszel, de mind a kettő a Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. tulajdona, sőt a 2002 évijelentés végén az áll:
Matsushita Electric was founded in 1918 and incorporated in 1935. Today its products are sold and serviced in more than 170 countries under these brand names:
NATIONAL/PANASONIC/TECHNICS/QUASAR
Some of Matsushita's consolidated subsidiaries also sell their products under other trade names, including "JVC."! A cég angolnyelvü Japán oldala itt!)
Az Asterix Kleopátra küldetés gyári lemeze nálam se ment, ha megnézed a hátulján más a rögzités, "felvétel" módja (valószínü ez okozza a hibát), és a kölcsönző szószerint no-name dvd-je hiba nélkül lejátszotta, míg az enyém jelenet váltásnál, gyakran lefagy!
Összeségében a Dimarsonok szerintem jók, nekem szettem van, ami a kicsi hangszorók miatt nem nagy szám, ámbár "menőbb" márkánál, pl.: Sony, Panasonic, stb.. is láttam ilyen egyutas szettből áló házimozit (Tesco).
Ezeken a pici hangszórókon is szépen szó, bár nem egy színház méretü teremre gondolok, csak egy kis szobára.
Nagyobb hangfalon kipróbáltam (3 utas Vidivel), a jobb, bal let lecserélve rá, nagyon jól szól, bár a falakat nem szaggatja szét, de nem is a dolga!
Láttam én no-name készülékeket szétszedve, márkás chipekből, alkatrészekből (Philips, Nec, Samsung,stb..) összerakva!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DIMARSON 611
Üdv,
egyik barátomnak van egy, idáig csak az Asterix Kleopátra küldetés gyári (!!!!) lemezzel nem boldogult.
Én nem vagyok elenzője az ugynevezett 'noname' márkáknak. Az esetek nagyrészében ezek a márkanevek
olyan cégeket takarnak, akik neves és drágább cucokkat gyártóknak szállítanak be. Ez persze nem azt jelenti,
hogy minden alkatrész neves cucokkból származik. Az is kétségtelen, hogy azért némi összefüggés van az ár
és a minőség között.
DIMARSON 611
Sziasztok !
Egy ismerősöm vett egy ilyen ketyerét, és mindent megevett eddig, a vcd-től a dvd-r -ig, jó sok csati van a hátulján..... stb.
Ha van valakinek, akkor írja meg legyen szíves, hogy mi a tapasztalata ezzel a készülékkel kapcsolatban. 29. ezerért adják, érdemes-e ilyet venni?
köszönettel
http://www.radi.hu/dimarson/dvd_frame.html
DM - 611 DVD lejátszó
JPG képolvasás, Saját bejelentkező oldal szerkesztése*
- beépített AC3 (Dolby Digital) dekóder 5.1 analóg kimenettel,
- DTS (digital out),
- dual laser olvasófej,
- DVD, VCD, S-VCD, Audio CD, CD-R, CD-RW, MP3,
- JPG kép nézési lehetőség,
- saját bejelentkező oldal szerkeszthetősége
- gyors képelkeresés (előre-hátra) 2X, 4X, 8X, 16X, 32X, 64X,
- lassítás (előre-hátra) 1/2X, 1/4X, 1/8X,