SoundMania írta: ↑2026.02.12., csüt. 09:19
revox írta: ↑2026.02.11., szer. 19:35
SoundMania írta: ↑2026.02.11., szer. 18:31
Lehet, hogy ahány próba, annyiféle eredmény.... De amikor próbáltam, a Duelund csak a ksl spc-t tudta legyőzni. Egy jobbféle alkatrészláb is jobb volt nála, a ksl spz meg pláne.... Ennyit a Duelundról meg az alkatrészlábakról is..... :) de lehet nálad másképpen lesz. Beleértve az alkatrészlábas összeköttetést a lábtól lábig kapcsolathoz.....
Nem akarok ilyet beépíteni. Kezelni meg helyén érdemes. 4 méter kb 22ezer Ft. Olcsó dugó van dobozban, így kb 25ezer kipróbáln postávali. Ez csak játék,vélhetően mindenhol jobbat használok,de ha jó,legalább van mit ajánlani olcsóbb megoldásnak.
Ez most akkor összekeveredett... Te az épülő DACodhoz "keresel" kábelt az akatrészlábak meghosszabbításához.... Én meg írtam, hogy nem elég jó a terved. Az alkatrészábakat is ki kell venni az útból. Sok választásod nincs.... Vagy Ai-t teszel helyettük, vagy ksl lp/lpz belsőt.... Én az l/lpz-t javasolnám a legjobbhoz... Ha már 1x építkezik... Hogy ne a negyedikre legyen végre a jó.....
a belső huzalozást kell. nem cserélni,mert még be sincs építve semmi. kész a kütyü, az alkatrészek lábai össze vannak kötve általában, ami nincs,ezüstfólián közlekedik.
a tápellátásnak vannak drótjai, a vonali jelnek és a digit jelnek. a tápellástásba egyértelműen az SPz belső darabok mennek, kívánt méretben (220-hoz nem két szál,de nem is akarom túltolni), de az analóg jelhez és a digit jelekhez KSL karkábel megy, így első körben.
A DAC alap kiépítésben is elég baxó... Mint írtam valahol, nálam is próbáltuk, de egy 12 millás DA mellett is pislogott aki ott volt. Lehet költői túlzásba estem,hogy kiütötte,mint Papp Laci, de absz szinten volt. Persze, a pénz nem minden, de már alap kiszerelésben, a réz madzagokkal is olyat tolt, hogy nem volt kérdéses, ezzel kb be is zárom digitális pályafutásom (optka,koax,usb és hdmi, bluetooth megvan benne. Nincs filter és túlmintavételezés, R2R ellenálláslétrás DAC, nem csipszes és minden lófütty digit felbontást kezelni tud.) A prototípust nálam kötöttük be először, és megdöbbentően, az első kb 10-15 perc után kinyílt (előtte picit gombócos volt, de soha többet). Tehát, itt az alap DA elég jó, ezzel az ezüstözéssel csak megnézem, esetleg lehet e még valamit csiszolni rajta, de az is lehet, csak elbarmoljuk az egyensúlyt
persze,ez így,lassan átvág OFF-ba, de így érthetőbb a motiváció. és,hogy kapcsolódjak a boszorkányüldőzős témához, én biza felhívtam Radnai Rudibát is, meséljen a vékony drótokról. Nem tolt nekem semmit, nem erőltette, csak elmondta a véleményét. Meghallgattam, a próbát azért ejtettem meg, mert bennem is ott bujkál ez a fránya demagógia, hogy nem lehet jó
szóval belső kábelezés a cél. Tovább nem megyek. Az alap koncepció is jól szól, ez egy próba, lehet elfaragtam némi madzagot és mehet a kukába

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu