Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4600
Kapcsolat:

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: revox »

revox írta:
2026.02.17., kedd 13:36
pjm írta:
2026.02.17., kedd 08:29
https://www.youtube.com/watch?v=M76A6pETdww

Ezt most itt hagyom, mindenki azt tesz vele amit akar. Ez azért jó, mert a kábelszkeptikusok azt mondhatják, na látod, ő is megmondta, nincs szignfikáns különbség, a kábelesek azt, hogy látod, még mérhető is volt. sad.gif

várom, mire voksoltam :)
talán anynit revideálok, hogy a kábel szót használtam, ami helyett szerencsésebb a felvétel szó, mivel nem tudjuk pontosan, az adott felvételen mi a kábel és mi a készülék hangja. (értem,hogy a készülék ugyanaz, de alapvetően a komplett konfig eredőjét halljuk)

a minősítésem később se változtattam és a második helyezett is a
[OFF - katt ide ha látni akarod]
track 3
maradt nálam.

egyébklént nem oszt-vagy szoroz a nesze semmi fogd meg jól konklúzió, egy kábeles topicban ez nem lenne szabad,hogy kérdés legyen 2025-ben (se. 25-30 éve se, talán 40 éve még elment) :rolleyes: :smile53:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2026.02.17., kedd 13:51-kor.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pjm írta:
2026.02.17., kedd 08:29

Ezt most itt hagyom, mindenki azt tesz vele amit akar. Ez azért jó, mert a kábelszkeptikusok azt mondhatják, na látod, ő is megmondta, nincs szignfikáns különbség, a kábelesek azt, hogy látod, még mérhető is volt. sad.gif
belementem a játékba. elkezdte tolni a zenét és bárki kipróbálhatja, melyik tetszik neki legjobban. ha játszani akarsz, ne olvasd tovább, de beteszem OFF-ba, ne nyisd meg. Amint ment egy kört(minden kábel megszólalt legalább egyszer), még nem tudom, mi-micsoda,
[OFF - katt ide ha látni akarod]
az első kábel torzít legkevésbé. mondhatni, az alig,vagy nem. a másik kettőben természetelleness torzítások vannak.
várom, mire voksoltam :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1516

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

kupecke írta:
2026.02.16., hétf. 21:03

Ha fogadnom kellett volna, korábbi hozzászólásaid alapján rád nagy tétet tettem volna, hogy felismered. Valóban egy kifakult kábel , Alisca Orange színben tündökölt ifjúkorában :napsut:
Alisca ??? gondolkodik.gif
Amiket én láttam eddig és ami nekem is van, azok a legkevésbé sem hasonlítanak erre.
Azok matt feketék voltak és most is azok. A szigetelés bordázatán látszik az összesodrott 9 ér, nem ilyen szabályos kör a keresztmetszete.
És, baromi merev, nem szokták karikába tekergetni használaton kívül, nehogy sérüljön a lakkszerű dielektrikum.
Egy hasonlóság van, a felirat hiánya és a Kácsa dugó.
Azokkal szerelte Attila a kábeleit.

pjm
Baromi jó, nyílt, tiszta, őszinte, nagyon valóságszerű hang, talán nem annyira szofisztikált mint egy sokszoros árú ezüst, de amit tud, az lenyűgöző - aprópénzért.

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: pjm »

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

kupecke írta:
2026.02.16., hétf. 21:07
pjm írta:
2026.02.16., hétf. 21:05
kupecke írta:

Ha fogadnom kellett volna, korábbi hozzászólásaid alapján rád nagy tétet tettem volna, hogy felismered. Valóban egy kifakult kábel , Alisca Orange színben tündökölt ifjúkorában :napsut:
Most is az. Csak már 30 éves. Amúgy tetszik?
Különleges a színe :D
És a hangja?

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1344

Hozzászólás Szerző: kupecke »

pjm írta:
2026.02.16., hétf. 21:05
kupecke írta:
Rock60 írta:
2026.02.16., hétf. 18:56

Ha piros lenne, azt mondanám, VdH. Lehet, hogy kifakult ? gondolkodik.gif
A D 102 és az MC Silver közé pozicionált drót volt hangban és árban is a nyolcvanas évek második felében.
Aztán, lehet, hogy tök más...
Szabad a gazda ! :D
Különleges a színe :D

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

kupecke írta:
Rock60 írta:
kupecke írta:
2026.02.16., hétf. 10:35
Hmm, mily kábelekre lehet bukkanni. Veterán hifisták biztos felismerik. ;)
A D 102 és az MC Silver közé pozicionált drót volt hangban és árban is a nyolcvanas évek második felében.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Rock60 írta:
kupecke írta:

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

Igen, a színe becsapós, mert olyan merész, mint a VDH. Ráadásul a kora miatt fakó is. Felirat semmi. Kácsa dugók. Sokat nem segít a kép. Kb semmit.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

kupecke írta:

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem gondolnám, hogy sok embernek volt ilyen a kezében.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Csatolmányok
IMG_5170.jpeg

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3138

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Rock60 írta:
2026.02.15., vas. 18:22
tunerman írta:
2026.02.15., vas. 08:20
Ritkán van alkalom ilyen hozzászólást írnom, mivel sikerült a Kábel és Sodronykötélgyár 3 rétegű pamutszigeteléssel ellátott, 0,5mm-es átmérőjű, egy kb. 200m-es vezetéket tartalmazó dobját bezsákolni. :smile53:

Azért vettem meg, mert kíváló állapotúnak látszik a pamutszigetelés, jó szàraz helyen volt tárolva 1965 márciusa óta. Elektroncsöves készülékek javításához, restauráláshoz korhű és kiváló alapanyagnak bizonyulhat. :D
TJ.
Jó kis derót ! Egy darabig elég lesz... :D :napsut:
Hova elég a 0.5 mm / 0.2 mm2 ?
Elektroncsöves készülékek javításához, restauráláshoz korhű és kiváló alapanyagnak bizonyulhat. :D
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

tunerman írta:
Ritkán van alkalom ilyen hozzászólást írnom, mivel sikerült a Kábel és Sodronykötélgyár 3 rétegű pamutszigeteléssel ellátott, 0,5mm-es átmérőjű, egy kb. 200m-es vezetéket tartalmazó dobját bezsákolni. :smile53:

Azért vettem meg, mert kíváló állapotúnak látszik a pamutszigetelés, jó szàraz helyen volt tárolva 1965 márciusa óta. Elektroncsöves készülékek javításához, restauráláshoz korhű és kiváló alapanyagnak bizonyulhat. :D
TJ.
Jó kis derót ! Egy darabig elég lesz... :D :napsut:
Hova elég a 0.5 mm / 0.2 mm2 ?

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

akvapark írta:
2026.02.15., vas. 10:14
" Kábel és Sodronykötélgyár 3 rétegű pamutszigeteléssel ellátott, 0,5mm-es átmérőjű,... vezetéket ...bezsákolni."

És mi a vezető anyaga? gondolkodik.gif

Rézvezeték valószínűleg ónozva (szép fényes a fehér pamutszígetelés alatt).
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1480

Hozzászólás Szerző: akvapark »

" Kábel és Sodronykötélgyár 3 rétegű pamutszigeteléssel ellátott, 0,5mm-es átmérőjű,... vezetéket ...bezsákolni."

És mi a vezető anyaga? gondolkodik.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

tunerman írta:

TJ.
"...nem hülye ember ez a te bakterod..." avagy volt egy kaszt, aki azonnal érzékelte, hogy a kábelek kicserélődtek. (nekem ez ugrott be)

https://jeffsplace.positive-feedback.co ... t-of-tone/
halfnote.hu

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

TJ.
Csatolmányok
3 pamutréteges 0,5mm-es 200m vezeték .jpg
Kábel és Sodronykötélgyár Budapest címke.jpg
Kábel és Sodronykötélgyár dob 1965 március.jpg
Egyeres vezeték 3 réteges pamutszigeteléssel.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

SoundMania írta:
2026.02.12., csüt. 17:53

Jó lesz ez.... Csak ez a vékony drót dolog nem minden dróttra igaz.... Egrészt ahogy beszéltük a Kondo anyaga kv. jó, másrészt az Lp/LPZ azért jobb maradt az Ai-nél. Spz biztos, hogy jelre rosszabb lenne, de dctápra jó az is. Mindenesetre LP-t azért nem trancsíroznék szálakra, mert ahogy hallottam itt-ott, az gyárilag is nagyon egyben van és sokkal jobb vz-nél meg qssc-nél.... És ez nem egy olyan tuning lenne ami ha nem válik be, visszaalakítható mint készülékeknél.... És amit hallottam rendszert Ai-vel kezdődve, LP-vel folytatva, spz-vel befelyezve, bizony nagyon transzparens, nagyon jó felbontású és kb kifogástalan volt. Nem a kábelek voltak a gyenge láncszem és nem hiszem, hogy sajáthangot toltak a hagzásba. Mindenesetre döbbenetesen élmény velük zenét hallgatni!
A gyártó is azzal érvelt, ha az MC törpe jelét képes jól átvinni, torzulásmentesen, baj nem lehet vele. Persze, az mc jelén a riaa ellentetje fut, ezért néztem meg, mit szól a veretéshez a vékony drót de vitte, nem csuklott össze. Emberből vagyok, egészséges szkepticizmus volt bennem és talán még most is van, nem vagyok kivétel, így nevelődtünk :D Kicsit izgulok is, mert gyári készüléket nem szeretek megbontani (balansz), de ezt úgy fogjuk fel, van az alap, ez meg lesz a KSL Limited, ha jól sül el :D

De szent igaz, a phonomban már van ksl Ai, de abban eleve 0,4-es réz volt gyárilag. Ott, mint írtam, az Ai triplázta. Pontosabban előtte nekem nem nagyon tetszett, kilógott a sorból,így meg beállt. Befele Lp ment, kifele Lp jött,közben meg rézdrót volt. Bekerült a KSL Ai és lett vezetékszinergia és eltűnt a fanyalgás :rolleyes:

De fordítva is jártam. 47 Lab készülékek a 0,4es drótokkal. Betettem egy ezüstöt,ki is vettem.azonnal.

Na, majd mesèlek. Talán hétvégén meglesz. Az alapok megvannak, a vezérlése lóg a levegőben. Nem tudom, az elkészült e.
halfnote.hu

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1306

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

revox írta:
2026.02.12., csüt. 17:31
SoundMania írta:
2026.02.12., csüt. 09:19
revox írta:
2026.02.11., szer. 19:35

Nem akarok ilyet beépíteni. Kezelni meg helyén érdemes. 4 méter kb 22ezer Ft. Olcsó dugó van dobozban, így kb 25ezer kipróbáln postávali. Ez csak játék,vélhetően mindenhol jobbat használok,de ha jó,legalább van mit ajánlani olcsóbb megoldásnak.
Ez most akkor összekeveredett... Te az épülő DACodhoz "keresel" kábelt az akatrészlábak meghosszabbításához.... Én meg írtam, hogy nem elég jó a terved. Az alkatrészábakat is ki kell venni az útból. Sok választásod nincs.... Vagy Ai-t teszel helyettük, vagy ksl lp/lpz belsőt.... Én az l/lpz-t javasolnám a legjobbhoz... Ha már 1x építkezik... Hogy ne a negyedikre legyen végre a jó.....
a belső huzalozást kell. nem cserélni,mert még be sincs építve semmi. kész a kütyü, az alkatrészek lábai össze vannak kötve általában, ami nincs,ezüstfólián közlekedik.

a tápellátásnak vannak drótjai, a vonali jelnek és a digit jelnek. a tápellástásba egyértelműen az SPz belső darabok mennek, kívánt méretben (220-hoz nem két szál,de nem is akarom túltolni), de az analóg jelhez és a digit jelekhez KSL karkábel megy, így első körben.

A DAC alap kiépítésben is elég baxó... Mint írtam valahol, nálam is próbáltuk, de egy 12 millás DA mellett is pislogott aki ott volt. Lehet költői túlzásba estem,hogy kiütötte,mint Papp Laci, de absz szinten volt. Persze, a pénz nem minden, de már alap kiszerelésben, a réz madzagokkal is olyat tolt, hogy nem volt kérdéses, ezzel kb be is zárom digitális pályafutásom (optka,koax,usb és hdmi, bluetooth megvan benne. Nincs filter és túlmintavételezés, R2R ellenálláslétrás DAC, nem csipszes és minden lófütty digit felbontást kezelni tud.) A prototípust nálam kötöttük be először, és megdöbbentően, az első kb 10-15 perc után kinyílt (előtte picit gombócos volt, de soha többet). Tehát, itt az alap DA elég jó, ezzel az ezüstözéssel csak megnézem, esetleg lehet e még valamit csiszolni rajta, de az is lehet, csak elbarmoljuk az egyensúlyt :D

persze,ez így,lassan átvág OFF-ba, de így érthetőbb a motiváció. és,hogy kapcsolódjak a boszorkányüldőzős témához, én biza felhívtam Radnai Rudibát is, meséljen a vékony drótokról. Nem tolt nekem semmit, nem erőltette, csak elmondta a véleményét. Meghallgattam, a próbát azért ejtettem meg, mert bennem is ott bujkál ez a fránya demagógia, hogy nem lehet jó :D

szóval belső kábelezés a cél. Tovább nem megyek. Az alap koncepció is jól szól, ez egy próba, lehet elfaragtam némi madzagot és mehet a kukába :D
Jó lesz ez.... Csak ez a vékony drót dolog nem minden dróttra igaz.... Egrészt ahogy beszéltük a Kondo anyaga kv. jó, másrészt az Lp/LPZ azért jobb maradt az Ai-nél. Spz biztos, hogy jelre rosszabb lenne, de dctápra jó az is. Mindenesetre LP-t azért nem trancsíroznék szálakra, mert ahogy hallottam itt-ott, az gyárilag is nagyon egyben van és sokkal jobb vz-nél meg qssc-nél.... És ez nem egy olyan tuning lenne ami ha nem válik be, visszaalakítható mint készülékeknél.... És amit hallottam rendszert Ai-vel kezdődve, LP-vel folytatva, spz-vel befelyezve, bizony nagyon transzparens, nagyon jó felbontású és kb kifogástalan volt. Nem a kábelek voltak a gyenge láncszem és nem hiszem, hogy sajáthangot toltak a hagzásba. Mindenesetre döbbenetesen élmény velük zenét hallgatni!

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

SoundMania írta:
2026.02.12., csüt. 09:19
revox írta:
SoundMania írta:
2026.02.11., szer. 18:31

Lehet, hogy ahány próba, annyiféle eredmény.... De amikor próbáltam, a Duelund csak a ksl spc-t tudta legyőzni. Egy jobbféle alkatrészláb is jobb volt nála, a ksl spz meg pláne.... Ennyit a Duelundról meg az alkatrészlábakról is..... :) de lehet nálad másképpen lesz. Beleértve az alkatrészlábas összeköttetést a lábtól lábig kapcsolathoz.....
Nem akarok ilyet beépíteni. Kezelni meg helyén érdemes. 4 méter kb 22ezer Ft. Olcsó dugó van dobozban, így kb 25ezer kipróbáln postávali. Ez csak játék,vélhetően mindenhol jobbat használok,de ha jó,legalább van mit ajánlani olcsóbb megoldásnak.
Ez most akkor összekeveredett... Te az épülő DACodhoz "keresel" kábelt az akatrészlábak meghosszabbításához.... Én meg írtam, hogy nem elég jó a terved. Az alkatrészábakat is ki kell venni az útból. Sok választásod nincs.... Vagy Ai-t teszel helyettük, vagy ksl lp/lpz belsőt.... Én az l/lpz-t javasolnám a legjobbhoz... Ha már 1x építkezik... Hogy ne a negyedikre legyen végre a jó.....
a belső huzalozást kell. nem cserélni,mert még be sincs építve semmi. kész a kütyü, az alkatrészek lábai össze vannak kötve általában, ami nincs,ezüstfólián közlekedik.

a tápellátásnak vannak drótjai, a vonali jelnek és a digit jelnek. a tápellástásba egyértelműen az SPz belső darabok mennek, kívánt méretben (220-hoz nem két szál,de nem is akarom túltolni), de az analóg jelhez és a digit jelekhez KSL karkábel megy, így első körben.

A DAC alap kiépítésben is elég baxó... Mint írtam valahol, nálam is próbáltuk, de egy 12 millás DA mellett is pislogott aki ott volt. Lehet költői túlzásba estem,hogy kiütötte,mint Papp Laci, de absz szinten volt. Persze, a pénz nem minden, de már alap kiszerelésben, a réz madzagokkal is olyat tolt, hogy nem volt kérdéses, ezzel kb be is zárom digitális pályafutásom (optka,koax,usb és hdmi, bluetooth megvan benne. Nincs filter és túlmintavételezés, R2R ellenálláslétrás DAC, nem csipszes és minden lófütty digit felbontást kezelni tud.) A prototípust nálam kötöttük be először, és megdöbbentően, az első kb 10-15 perc után kinyílt (előtte picit gombócos volt, de soha többet). Tehát, itt az alap DA elég jó, ezzel az ezüstözéssel csak megnézem, esetleg lehet e még valamit csiszolni rajta, de az is lehet, csak elbarmoljuk az egyensúlyt :D

persze,ez így,lassan átvág OFF-ba, de így érthetőbb a motiváció. és,hogy kapcsolódjak a boszorkányüldőzős témához, én biza felhívtam Radnai Rudibát is, meséljen a vékony drótokról. Nem tolt nekem semmit, nem erőltette, csak elmondta a véleményét. Meghallgattam, a próbát azért ejtettem meg, mert bennem is ott bujkál ez a fránya demagógia, hogy nem lehet jó :D

szóval belső kábelezés a cél. Tovább nem megyek. Az alap koncepció is jól szól, ez egy próba, lehet elfaragtam némi madzagot és mehet a kukába :D
halfnote.hu

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
SoundMania írta:
revox írta:
2026.02.11., szer. 17:52
Egyébként,ha akar valaki vékony ezüsttel játszani, most emgteheti vizsonylag olcsón. Mivel régebben használtunk 0,4mm-es 47Lab Stroatos kábeleket (mai napig van néhány ilyenből IC-m. munkaeszköz. ha valahol nagy az árulás,bedugom,lássam,nem e drót okozza)

szóval a Duelundnak van 0,4-es ezüst kábele és több emberrel beszéltem,aki vállakozó kedvű és készülékek belső szerelő és audió kábeleit cserélik ilyenre és pozitív az eredmény. Nem próbáltam még, ne engem verjen meg senki, ha nem jó, de viszonylag megbízható körből jön az infó. Eze nekem is lökött egy icsit, a Kondo KSL AI kb 0,3mm,majdnem 0,4... az a kevés már mindegy :D
Egyszer kipróbálom ,csak kíváncsiságból. 4 méter nem egy ökör ára. Nem várok tőle semmit, nem fogok ezekre átnyargalni, csak egy egészséges kíváncsiság.

https://www.hificollective.co.uk/wire/d ... lated.html

Kép
Lehet, hogy ahány próba, annyiféle eredmény.... De amikor próbáltam, a Duelund csak a ksl spc-t tudta legyőzni. Egy jobbféle alkatrészláb is jobb volt nála, a ksl spz meg pláne.... Ennyit a Duelundról meg az alkatrészlábakról is..... :) de lehet nálad másképpen lesz. Beleértve az alkatrészlábas összeköttetést a lábtól lábig kapcsolathoz.....

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1285

Hozzászólás Szerző: pali923 »

revox írta:
2026.02.11., szer. 17:25
ahogy ezelőtt se, most se fogjuk megfejteni a kábelek titkát, akinek ez célja, ellesz vele egy darabig. Ez a gyors beszélgetés arra jó, megmutassuk, minden igaz lehet és az ellenkezője is :napsut:
Ezzel együtt jár a köszönet azért, hogy kipróbáltad, meg persze azért, hogy közzétetted. Szerintem nem volt tanulság nélküli az írásod, még ha továbbra is várni kell a "nagy" megfejtésre. :rolleyes: :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Teljesen feleslegesek ezek a négyemeletes idézetek.
Nem nagy attrakció kitörölni a felesleget, csak kicsit akarni kellene... :smile53:

Süti annak idején végigpróbált vagy tízféle ezüstdrótot.
Nem volt túlzottan elájulva a Dualund-től, mondom ezt úgy, hogy nekem a DCA GA 16 - ból készített tápkábel kifejezetten tetszik - természetesen az áráért.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
SoundMania írta:
revox írta:
2026.02.11., szer. 17:52
Egyébként,ha akar valaki vékony ezüsttel játszani, most emgteheti vizsonylag olcsón. Mivel régebben használtunk 0,4mm-es 47Lab Stroatos kábeleket (mai napig van néhány ilyenből IC-m. munkaeszköz. ha valahol nagy az árulás,bedugom,lássam,nem e drót okozza)

szóval a Duelundnak van 0,4-es ezüst kábele és több emberrel beszéltem,aki vállakozó kedvű és készülékek belső szerelő és audió kábeleit cserélik ilyenre és pozitív az eredmény. Nem próbáltam még, ne engem verjen meg senki, ha nem jó, de viszonylag megbízható körből jön az infó. Eze nekem is lökött egy icsit, a Kondo KSL AI kb 0,3mm,majdnem 0,4... az a kevés már mindegy :D
Egyszer kipróbálom ,csak kíváncsiságból. 4 méter nem egy ökör ára. Nem várok tőle semmit, nem fogok ezekre átnyargalni, csak egy egészséges kíváncsiság.

https://www.hificollective.co.uk/wire/d ... lated.html

Kép
Hát, majd kíváncsi leszek neked mit mutat, de most mondtam(írtam), hogy nem jó.... :)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”