Erre ugyan várhatsz. Pl azért is mert már a mester elmondta. Szkín hatás, meg ugye az elektron vastag vezetőben minden rácshibát felkeres, ami a vékony vezetékben sokkal kevesebb lehet(?). Talán az atom széles-átmérős vezetőben lesz (szerinte) a legkevesebb rács hiba.fülelek írta: ↑2025.01.04., szomb. 11:17" a túlméretezett huzalozás sokat ront a hangjel alakján, elvesznek a részletek"
Ezt szíveskedjél műszaki szempontból bizonyítani, vagy legalább műszaki érveket felhozni, amit meg tudunk vitatni ezen a fórumon, mert különben ez egy téves állítás, amit kizárólag te szajkózol, ráadásul a saját kábeleid népszerűsítése érdekében.
Én amúgy egyáltalán nem vagyok vastag kábel párti, szerintem a keresztmetszet mellett sok egyéb olyan kábel jellemző van, ami akár jobban is befolyásolja a hangzás minőségét műszaki és szubjektív szempontból egyaránt.
Aki az egyenes és egy szál magában álló vezető szkínhatás fizikáját szeretné érteni, az alábbi részletes wiki lapon megteheti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Skin_effect
Amikor több vezető egymás mellett fut, pláne akkor ha az áramok ellentétes irányúak, akkor ez a szkín hatás teljesen más lesz, vagyis alig lesz.