Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DAC-olás

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 236

Re: DAC-olás

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

zizi8003 írta:
2021.05.04., kedd 20:22
Picabia írta:
2021.04.30., pén. 20:17
dbrnsk írta:
2021.04.30., pén. 18:26

Kevés gyártó szokott árakat megadni... :)
Nincs ezzel gond, megyek máshova :)
Komoly. Hülye kérdés, de ha lenne egy bolond szabó aki olcsón csinál szép öltönyt és full egy árban lenne a konfekció öltönnyel, vennél egyet végül a ruhaboltban, vagy inkább varratnál ennél a szabónál?
Bár továbbolvasva a topicot végülis mindenkinek lehet igaza. Nálam járt TMP kütyü bár végül nem vettem, de a hozzállás és a tapasztalt vevőbarát kommunikáció sokkal jobb volt mint a legtöbb webshopban. Amúgy szerintem ez pl. egy cél a gyártónál a személyes kapcsolat. Ezt meg ne vessük már a szemére. Az árai józanul gondolkodó embereket meg nem fognak sokkolni...
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 236

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

Picabia írta:
dbrnsk írta:
viri írta:
2021.04.30., pén. 18:22

Szimpatikus, de bosszantó hogy 5 perc keresgélés után sem találtam árakat.
Komoly. Hülye kérdés, de ha lenne egy bolond szabó aki olcsón csinál szép öltönyt és full egy árban lenne a konfekció öltönnyel, vennél egyet végül a ruhaboltban, vagy inkább varratnál ennél a szabónál?
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 624

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

PS Audio DSD és DSJr. tulajoknak új FPGA: Sunlight, hogy egy új DAC-od legyen :napsut:
https://www.psaudio.com/announcing-sunlight/
Aurender - Marten Design

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

robi20064 írta:
2021.05.01., szomb. 13:48
Ear írta:
2021.05.01., szomb. 12:46
alto írta:
2021.05.01., szomb. 07:25
Szerintem legalábbis, de szabadversenyes kapitalizmus van, mindenki úgy riasztja el a saját potenciális vevőit, ahogy tudja. :D
Engem viszont pont hogy bevonzott ez a kézműves hozzáállás. Nekem nagy pozitívum, hogy magával a gyártóval tudtam egyeztetni, ő mondta meg, mit lehet, mit nem, nem pedig egy webshop gombjait kell végig nyomkodnom, majd itthon szembesülni azzal, hogy ez mégsem egészen az, mint aminek a neten látszott.

Az otthoni próba lehetősége is tetszik nekem, nem egy jól-rosszul felkészült kereskedő demóján kell eldöntenem, hogy mit hallok, és az mennyire irányított dolog, és éppen milyen irányba, hanem otthoni környezetben, lényegesen stresszmentesebben lehet próbálni.
Szerintem meg van kozeput is. Pl fel lehet tuntetni arkategoriat az otthoni kiprobalas lehetosege mellett is. Felesleges csak a vegletekben gondolkodni.
Ott a 10 pont. Egyébként is akkora különbségek vannak a készülékek árai közt, hogy ha látja valaki hogy ez az árkategória nem az ő ligája, akkor nem rabolja feleslegesen a saját és a gyártó idejét sem...
Az otthoni kipróbálás lehetősége szintén korrekt.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2939
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

SoundMania írta:
2021.05.02., vas. 11:00
bitrograde írta:
2021.05.02., vas. 10:53
sutemenyx írta:
2021.05.02., vas. 09:03
“Pedig a futóműben alig van BG-kondi. :D

Naés mennyit változott a hangja tegnapig kedd óta, ha szabad megkérdezni?
Nem nagyon volt kikapcsolva, ha nem is sikerült annyit hallgatni, mint szerettem volna. Még egy kicsit ingadozik, visszakeményedik helyenként, de a változás iránya - a nagyvonalú, erőlködés nélküli, részletes ám sima és teres - jónak tűnik. :D
BG-vel nem is szabad kikapcsolni!
Azert szabad. A bg-nek is van elettartama. De igen 1-2napnal tobbet nem szabad kikapcsolva hagyni, mert aztan lehet ujra jaratgatni.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1329

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

bitrograde írta:
2021.05.02., vas. 10:53
sutemenyx írta:

Nem nagyon volt kikapcsolva, ha nem is sikerült annyit hallgatni, mint szerettem volna. Még egy kicsit ingadozik, visszakeményedik helyenként, de a változás iránya - a nagyvonalú, erőlködés nélküli, részletes ám sima és teres - jónak tűnik. :D
BG-vel nem is szabad kikapcsolni!

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

sutemenyx írta:

Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó

dbrnsk írta:
2021.05.01., szomb. 11:35
white-tiger írta:
2021.05.01., szomb. 11:31

Köszönöm. De jó lenne meghallgatni hogy illik az Arieshez.
Itt a nagy Miskolciában nem a legegyszerűbb, a csatija sem az egyszerűbb fajta.
ráadásul a csatája is

Ha vennéd a fáradságot és utánaolvasnál (mondjuk a TMP topikban), akkor láthatnád, hogy van lehetőség otthoni meghallgatásra. Debrecen egy köpésre van Miskolctól...

Vettem volna ha tudtam volna hogy van ilyen topic.
Debrecenig azért elég nagyot kell köpni...

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2939
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Az árak tájékoztató jellegűek. A árváltoztatás jogát a beszerzési árak változásának függvényében fenntartjuk. Kérjük, egyedi ajánlatért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeken.
Nekem is javasolták a TMP tápjait, és fel is hívtam volna őket, ha nem pár nappal azelőtt jöttem volna el Debrecenből. A helyzet az, hogy én még bízom a személyes kapcsolatokban, annak ellenére, hogy hifis kalandozásaim során is volt ezzel kapcsolatban kellemetlen élményem. Gyártók, akik azt ígérik, hogy... Aztán mégsem. Hogy a készülékek garanciális támogatásával volt némi probléma. Hogy az árképzés, khm, nem volt teljesen korrekt. Stb. Ezen sajnos a honlap megléte és informatív mivolta sem segít, bár a bizalmat az átláthatóság talán segítené.
De hogy valami DAC-olás is legyen: sikerült süteményx kolléga jóvoltából szert tennem egy rommá tuningolt :D futóműre, és jó néhány napi járatás után bátran mondhatom, hogy nem csak a futómű remek, de az RME coax bejárata is kiválóan teszi a dolgát (nem utolsósorban az egyik fórumtárs által épített lineáris tápegységnek köszönhetően). Van egy Parov Stelar-lemez, a Seven and Storm, aminek olyan rafináltan megkreált, mesterséges tere van, mint nem sok lemeznek. A mi nappalinkban ez a tér úgy képződik meg, hogy egyes hangok a zenehallgatási pozíció mellett, gyakorlatilag mintha az egyik határoló fal mögül szólal(ná)nak meg. A futómű-RME páros még ezen a téren is tudott egy kicsit tágítani. Közben pedig a redbook szabványú anyagokon fej-fej mellett mozog a linuxos audio PC-vel minőségben (ezt itt dicséretnek szánom, mert én akkor tettem le - akkor azt gondoltam: végleg - a CD-zésről, amikor a PC-m nagyon lelépte a DAC-kal megtámogatott CD-lejátszómat). Pedig a futóműben alig van BG-kondi. :D
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1298
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

Plusz egy szavazat részemről is ahhoz, hogy ha valaki valamit el szeretne adni akkor alapvető, hogy kiírja az árat.

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 3598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Ear írta:
2021.05.01., szomb. 12:46
alto írta:
2021.05.01., szomb. 07:25
Szerintem legalábbis, de szabadversenyes kapitalizmus van, mindenki úgy riasztja el a saját potenciális vevőit, ahogy tudja. :D
Engem viszont pont hogy bevonzott ez a kézműves hozzáállás. Nekem nagy pozitívum, hogy magával a gyártóval tudtam egyeztetni, ő mondta meg, mit lehet, mit nem, nem pedig egy webshop gombjait kell végig nyomkodnom, majd itthon szembesülni azzal, hogy ez mégsem egészen az, mint aminek a neten látszott.

Az otthoni próba lehetősége is tetszik nekem, nem egy jól-rosszul felkészült kereskedő demóján kell eldöntenem, hogy mit hallok, és az mennyire irányított dolog, és éppen milyen irányba, hanem otthoni környezetben, lényegesen stresszmentesebben lehet próbálni.
Önmagában a webshop megléte nem zárja ki azt, hogy mögötte egy profin felkészült kereskedő álljon, normális bemutató teremmel, otthoni próba lehetőséggel.

Nem a kézműves hozzáállással van a baj, hanem az amatőrséggel. Nem támadni vagy bántani akarom a TMP Audio tulajdonosát, de az hogy Picabia nevü potenciális vevőjüket már a legelején elvesztették, az minden ellenkező állítással szemben az ő hibájuk, nem a vevő jelölté, mert ez a honlap nem késztette őt arra, hogy eljusson a következő lépésig, és felvegye velük a kapcsolatot.

Ránéztem a honlapjukra, az árlista hiánya itt a legkisebb gond. Ott kezdődik, hogy a legnépszerűbb böngészőben a Chromeban a menü valamiért meg sem jelenik, Safariban kellett megnyitnom, hogy tudjak navigálni a honlapon. 10-ből 9 érdeklődő már itt feladja. Azzal sem vagyunk viszont sokkal előrébb ha már tudunk navigálni. Az utolsó négy menüpont (Üzlet, Kosár, stb) a semmibe mutat, akkor meg miért van ott? A kapcsolat adatok egy telefonszámra és egy emailre szorítkoznak, azt sem tudjuk meg hogy mégis merre található ez a cég. Apropó, milyen cég? Mert ez sincs feltüntetve, pedig jogszabályi kötelezettség egy honlapot üzemeletető cég alapadatainak megadása. Egy google keresésből megtudható, hogy a Vinil.hu viszonteladójuk, de ennek nyoma sincs a honlapon. Az már csak a hab a tortán, hogy a sütikezeléshez való hozzájárulás kérése is hiányzik, mintahogy általános szerződési feltételek és adatkezelési nyilatkozat sincs. Remélem azért érintésvédelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek a termékek, mert enélkül forgalomba sem lehetne őket hozni, de minimum börtönt kockáztat a gyártó, ha történne egy baleset.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

white-tiger írta:
2021.05.01., szomb. 11:31

Itt a nagy Miskolciában nem a legegyszerűbb, a csatija sem az egyszerűbb fajta.
ráadásul a csatája is

Ha vennéd a fáradságot és utánaolvasnál (mondjuk a TMP topikban), akkor láthatnád, hogy van lehetőség otthoni meghallgatásra. Debrecen egy köpésre van Miskolctól...

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó

Ear írta:
2021.04.30., pén. 14:23
white-tiger írta:
2021.04.26., hétf. 07:05

Nem elsőrendű, hogy akkus legyen, sőt inkább valami megfizethető és a gyárinál jobb legyen.
Most hálózati kábeleket cserélgettem a tápban, ott is voltak komoly eltérések.
Én ilyen TMP tápot használok lemezjátszóhoz, streamerhez, vagy épp átdugom switchbe ha úgy alakul. Nekem nagyon bejött: https://tmpaudio.hu/251-2/
Itt a nagy Miskolciában ez nem a legegyszerűbb, ráadásul a csatija sem az egyszerűbb fajta.

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó

wittao írta:
2021.05.01., szomb. 11:02
Mi pl. kiirjuk az arainkat, es ez sokszor negativ, sokszor pozitiv. Inkabb az utobbi. Igy nincs meglepi. Egyedi kereseket igy is tudunk teljesiteni.
“Mindenki maskepp csinalja”
Ez a korrektebb.
Az úgyis valószínű, hogy az egyedi kérés feláras lesz/lehet. De így legalább az alapárból kap egy iránymutatást az érdeklődő.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

frenki485 írta:
2021.05.01., szomb. 10:37

A RIF pár éve még kiírta az árakat...
Aztán volt is kapcsolat felvétel a részemről, megbeszéltük, hogy keresnek majd, ha lesz az általam keresett megfelelő DAC.
Nos azóta is várom a jelentkezésüket.
Szerintem meg jó dolog egy árlista, nagyon nem szimpatikus az olyan hozzá állás, hogy annyira komolyak és nagyok és hű de high end vagyunk, hogy árat csak érdeklődésre...
Pl az Ethosz, van honlap, vannak termékek, van árlista. És azokon kívül természetesen lehet egyedi igényekkel jelentkezni, hogy én fehéret, feketét, tarkát kérek ilyen és olyan ki/bemenetekkel.
Ez nekem sokat számít, ha 3M forint a DAC, tudom hogy én nem ilyen ligában játszom. Ha 300,000-et látok, azon már elmorfondírozok hogyan tovább.
Megértem, de csak ismételni tudom magam. Ott a topik, 2-3 katt és kérdezhetsz. Akarás kérdése.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

dbrnsk írta:
2021.05.01., szomb. 10:17
És ha lenne egy tól-tólig ár a weboldalon, akkor mit csinálna a vevőjelölt? Telefonálna, vagy írna a gyártónak, mint ahogy azt most is megteheti. Természetesen egy ilyen kb. árat a lusták kedvéért tényleg fel lehetne tenni, hogy legalább behatárolja a nézelődő érdemes-e emailt írni, vagy telefonálni a további egyeztetés szempontjából. :D (csúcsok vagytok, de komolyan). Egyébként csak jelzem, hogy itt is van saját topikja a TMP-nek, tehát az itteni nyavalygás helyett már oda is lehetett volna írni... Én úgy gondolom, hogy ezt a fingot újból megreszeltük rendesen. :)

( Csak halkan jegyzem meg, hogy pl. az Etalon, Rif Audio stb. oldalán sem látok árakat, csak elérhetőségeket...)
A RIF pár éve még kiírta az árakat...
Aztán volt is kapcsolat felvétel a részemről, megbeszéltük, hogy keresnek majd, ha lesz az általam keresett megfelelő DAC.
Nos azóta is várom a jelentkezésüket.
Szerintem meg jó dolog egy árlista, nagyon nem szimpatikus az olyan hozzá állás, hogy annyira komolyak és nagyok és hű de high end vagyunk, hogy árat csak érdeklődésre...
Pl az Ethosz, van honlap, vannak termékek, van árlista. És azokon kívül természetesen lehet egyedi igényekkel jelentkezni, hogy én fehéret, feketét, tarkát kérek ilyen és olyan ki/bemenetekkel.
Ez nekem sokat számít, ha 3M forint a DAC, tudom hogy én nem ilyen ligában játszom. Ha 300,000-et látok, azon már elmorfondírozok hogyan tovább.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

És ha lenne egy tól-tólig ár a weboldalon, akkor mit csinálna a vevőjelölt? Telefonálna, vagy írna a gyártónak, mint ahogy azt most is megteheti. Természetesen egy ilyen kb. árat a lusták kedvéért tényleg fel lehetne tenni, hogy legalább behatárolja a nézelődő érdemes-e emailt írni, vagy telefonálni a további egyeztetés szempontjából. :D (csúcsok vagytok, de komolyan). Egyébként csak jelzem, hogy itt is van saját topikja a TMP-nek, tehát az itteni nyavalygás helyett már oda is lehetett volna írni... Én úgy gondolom, hogy ezt a fingot újból megreszeltük rendesen. :)

( Csak halkan jegyzem meg, hogy pl. az Etalon, Rif Audio stb. oldalán sem látok árakat, csak elérhetőségeket...)

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 3598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

dbrnsk írta:
2021.04.30., pén. 22:02
Picabia írta:
dbrnsk írta:

Nem tudom ilyenkor eldönteni, hogy ezt megjátszátok, vagy.... :) Pár GYÁRTÓ ( nem egyszemélyes manufaktúra) oldalát megnéztem sebtében (Heed, Etalon, Lumin stb.) és ott sem írnak árakat, csak disztribútort. Akkor ne szedjétek már fejét szegény Tamásnak (TMP Audio), hogy a lent EAR által már leírt dolgok miatt nem tesz fel árakat. Kúrva sok felület és lehetőség van már így 2021 táján ahol lehet érdeklődni bármi után, meglehet keresni őt bármivel kapcsolatban.
Peace!
Gyártók valóban ritkán adnak meg árakat a saját oldalukon, és többségük nem is szokott kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozni. Megadják a kereskedelmi partnereik elérhetőségét, és ott megtalálható minden információ. A TMP Audio oldalán viszont nincsenek feltüntetve kereskedelmi partnerek (vannak egyébként???), és direkt értékesítik a termékeiket, így viszont nem ok, hogy nincsenek árak. Szerintem legalábbis, de szabadversenyes kapitalizmus van, mindenki úgy riasztja el a saját potenciális vevőit, ahogy tudja. :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Picabia
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: Picabia »

dbrnsk írta:
2021.05.01., szomb. 00:44
Picabia írta:
2021.05.01., szomb. 00:32
dbrnsk írta:

Nem tudom ilyenkor eldönteni, hogy ezt megjátszátok, vagy.... :) Pár GYÁRTÓ ( nem egyszemélyes manufaktúra) oldalát megnéztem sebtében (Heed, Etalon, Lumin stb.) és ott sem írnak árakat, csak disztribútort. Akkor ne szedjétek már fejét szegény Tamásnak (TMP Audio), hogy a lent EAR által már leírt dolgok miatt nem tesz fel árakat. Kúrva sok felület és lehetőség van már így 2021 táján ahol lehet érdeklődni bármi után, meglehet keresni őt bármivel kapcsolatban.
Peace!
Nem akarok én bántani senkit, de ha ez egy triviális kérdés lenne, gondolom EAR sem beszélgetett volna erről a gyártóval hosszasan.
Aki tudja, hogy tőle szeretne vásárolni, annak nyilván tökéletes ez a modell. És biztos én is felhívnám Tamást, ha olyan nexusban lennék vele, hogy csak Tamásként hivatkozok rá és akihez jó szívvel fordulok bármikor ha valami testre szabott dologra van szükségem.
De ha én csak egy egyszerű vásárló vagyok, és Tamás nekem csak egy ismeretlen gyártó, akkor nem fogom felhívni mert a honlapon a termék műszaki tulajdonságairól nem tudok meg semmit (tudom, ne akarjak noise floort, meg zajmérést mert csak összezavar) de még az ára alapján sem tudom elsőre besorolni sehova. 30e belépő kategória v. 300e highend? Annyit tudok, hogy fekete doboz 15V, 1A. Ez nekem kevés a shortlisthez, és a telefonhoz. Nem basztatásnak szánom amit írtam, hanem vásárlói visszacsatolásnak.
Nincs azzal baj (sőt) ha meg akar maradni az ismeretségeken, blogajánlásokon keresztül érkező vevőknél, legfeljebb én beeső, vevőként nem nála fogok vásárolni. Egyikünknek sem lesz ettől semmi baja.
Peace! :)
Tehát még emailt sem írtál életedben sosem... Tényleg nincs ezzel baj, mert mások meg tudják oldani ezt a problémát.
Ha minden olyan tápegység gyártójának levelet írnék, amiről annyit lehet tudni, hogy fekete doboza van, és 15 Volt 1 Amperes... Megaztán az egyéb műszaki paraméterek is feszt változnak a Ft/EUR árfolyammal szinkronban és melós lenne frissítgetni.
Mindegy, engedjük el... Már kétszer is agresszíven leszedtem a fejét Tamásnak, nem teszem többé. Bocsánat, bocsánat.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Picabia írta:
2021.05.01., szomb. 00:32
dbrnsk írta:
Picabia írta:

Peace!
Nem akarok én bántani senkit, de ha ez egy triviális kérdés lenne, gondolom EAR sem beszélgetett volna erről a gyártóval hosszasan.
Aki tudja, hogy tőle szeretne vásárolni, annak nyilván tökéletes ez a modell. És biztos én is felhívnám Tamást, ha olyan nexusban lennék vele, hogy csak Tamásként hivatkozok rá és akihez jó szívvel fordulok bármikor ha valami testre szabott dologra van szükségem.
De ha én csak egy egyszerű vásárló vagyok, és Tamás nekem csak egy ismeretlen gyártó, akkor nem fogom felhívni mert a honlapon a termék műszaki tulajdonságairól nem tudok meg semmit (tudom, ne akarjak noise floort, meg zajmérést mert csak összezavar) de még az ára alapján sem tudom elsőre besorolni sehova. 30e belépő kategória v. 300e highend? Annyit tudok, hogy fekete doboz 15V, 1A. Ez nekem kevés a shortlisthez, és a telefonhoz. Nem basztatásnak szánom amit írtam, hanem vásárlói visszacsatolásnak.
Nincs azzal baj (sőt) ha meg akar maradni az ismeretségeken, blogajánlásokon keresztül érkező vevőknél, legfeljebb én beeső, vevőként nem nála fogok vásárolni. Egyikünknek sem lesz ettől semmi baja.
Tehát még emailt sem írtál életedben sosem... Tényleg nincs ezzel baj, mert mások meg tudják oldani ezt a problémát.

Picabia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

dbrnsk írta:
Picabia írta:
dbrnsk írta:

Peace!

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Picabia írta:
dbrnsk írta:
viri írta:

Peace!

Picabia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

dbrnsk írta:
viri írta:

csipesz12
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: csipesz12 »

Köszi

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”