Így van.. bármi nem működik kicsit, azonnal jön 2-3 ultraagresszív fa***lap, mint most én és rommáspammelik a support oldalt. Őket mihamarább el kell hallgattatni, különben lőttek a release-kor várt eladási számoknak. Azonnal el kezd zuhanni az összértékelés és nagyon sokak átkapcsolnak kivárásra, azaz nem veszik meg, hanem megvárják míg csillapodik az őrület a supporton. Szóval ilyenkor az ilyen hangos emberek problémája 3perc múlva már a vezető fejlesztőknél landol és legtöbbször pár órán belül el is van hárítva a hiba. Ráadásul sokszor az ilyen usereket át lehet konvertálni elkötelezett userekké. Minél jobban látja, hogy foglalkoznak, minél jobban bevonjuk a hibajavításba -akár tesztverzió küldéssel vagy bármivel- egyre inkább átfordul az agresszivitása loyalitássá.robi20064 írta: ↑2021.03.30., kedd 20:08Erdekesen agressziven kozelited meg a dolgot, es tippre nem a te hibad a top10 user-t erinto, de lehet ok is ugy vannak vele hogy minnel hamarabb szabadulnanak toledsutemenyx írta: ↑2021.03.30., kedd 18:48Így van, a WEBGUI-n nincs deaktivalas, ott más dolgokat lehet csinalni, pl reinstallalni. Valoban a remote kliensben kéne, hogy felajanlja. Ezt windowsos Core-ra csatlakozaskor meg is teszi, ellenben rock-os Core-ra csatlakozáskor nem.robi20064 írta: ↑2021.03.30., kedd 18:35
ROCK-ot par eve hasznaltam, nem emlekszem hogy lett volna deaktivalas a webgui-n. Igy viszont a kliensbol kell ezt kezdemenyezned ami az emlitett C#/Mono. Az hogy a hiba pontosan hol van a folyamatban a kliens-core-backend vonatkozasaban az nem biztos hogy kiderul meg ha javitjak is, de ha ugy jobban erzed magad akkor hibaztasd a linuxos fejlesztoket
Vagy helyette nezegessel CP2077 changelog-ot, szep hosszu![]()
Valószínűleg el vannak mentve valami adatok korábbi core-okról a backenden, és megjegyezte hogy én azon a gépen nem akarom rock alatt hasznalni.
Ami rohadtul idegesítő még a supportjukban, hogy ha 3-at hosszászólsz egy threadhez, akkor már többet nem enged. Így viszont nyilván ha eléggé hátrakerül a sorban, akkor egy idő után már a kutyát nem fogja érdekelni, én pedig nem tudom jelezni, hogy heló.. ez még mindig gond. Illetve a további kipróbált dolgokat sem tudom beírni.
Dehat semmi gond.. bemásoltam 6 másik topicba is. A célt elértem, foglalkoztak vele és legalább bemergelték egybe az egészet. Amit legeslegjobban gyűlölnek a community-t igazgató userek az az, ha telespammeli valaki a fórumot azzal, hogy használhatatlan szar a szoftverük, szoval ezzel rá lehet bírni őket arra hogy foglalkozzanak érdemben a lejelentett hibával.
Amugy ez az agresszivitas a jatekiparbol jon, veletek is igy viselkednek ha elbasztok valamit?
Szóval rájöhettek valamire, mert ez történt, ez a legutóbbi posztom ott:
"I reinstalled Rock again, now for third time. Every step was done the same way as before but this time when I tried to enter it asked to unauthorize previously used core, and -wait for it-… yeah it actually successfully entered. Also tidal is working flawlessly. Now I see not only my saved albums but I can even search for new ones.
Nothing were done to switch or router on anything else. Maybe support guys fixed something at the backend.
Thanks! These were very long 3days!"