Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Foobar2000
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Foobarral nem tudok 24/88-as hanganyagot lejátszani, XBMC lejátsza, 24/96 megy.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Foobar2000
A letölthető zip-ben benne van a changelog. Tényleg valami olyasmi, hogy csinál neked asio kimenetet a sacd-hez. A másik meg arra jó, hogy ha dsd adatfolyamot venni tudó dac-od van, akkor be lehet ahhoz is lőni a kimenetet.
Feltettem, de gyelőre csak a sacd dekódoló részét használom. Egyelőre megy minden, mint régen.
Köszi.
Foobar2000
Van ez a sacd plugin:
http://sourceforge.net/projects/sacddecoder/
A 0.5.3-as verzió a legújabb, de két fajta van belőle. Most belerakott a fejlesztő az egyikbe valami asioproxiinstall.exe-t a másikba meg valami foo_dsd_asio.dll-t. Olvasgatom a leírást de nem értem pontosan mire jó. 0.4.5 van nekem most és jól működik. Nem tudja valaki, hogy milyen plusz dolgokat nyújt ez a két új verzió?
Egyébként két dac-om van, mindkettővel dedikált gyári asio-t használok.
Köszi.
nem találtam hozzá changelog -ot ...
de ezeket az összetevőket ajánlott frissíteni! ha nem is kifejezetten a hangminőséget érinti az újítás, a kompatibilitás növelése viszont szinte biztos
a hardverhez tartozó asio-t nagy valószínűséggel nem fogja felülmúlni (két asio egyszerre úgyse tud működni), szal ilyen esetbe inkább kihagynám ennek installálását, bár próbát tehetsz vele hátha jobban tetszik a hang
Foobar2000
Van ez a sacd plugin:
http://sourceforge.net/projects/sacddecoder/
A 0.5.3-as verzió a legújabb, de két fajta van belőle. Most belerakott a fejlesztő az egyikbe valami asioproxiinstall.exe-t a másikba meg valami foo_dsd_asio.dll-t. Olvasgatom a leírást de nem értem pontosan mire jó. 0.4.5 van nekem most és jól működik. Nem tudja valaki, hogy milyen plusz dolgokat nyújt ez a két új verzió?
Egyébként két dac-om van, mindkettővel dedikált gyári asio-t használok.
Köszi.
Foobar2000
Ez kellett. Köszi shanahan.
szívesen :ppg1:
Foobar2000
Ez kellett. Köszi shanahan.
Foobar2000
Sziasztok,
Van egy új dac-om. Szükségem lenne arra a sox resamplerre, amelyben meg lehet adni azokat a mintavételezési frekvenciákat amihez ne nyúljon hozzá a dsp. Most hirtelen nem találom. A dac 96 kHz-et tud max. Esetleg tud valaki egy linket?
Mickey
első hsz
a modified-es kell majd neked, abból is a "foo_dsp_resampler_mod.dll"
ebbe lehet azt megadni hogy miket NE "konvertáljon"
Foobar2000
Sziasztok,
Van egy új dac-om. Szükségem lenne arra a sox resamplerre, amelyben meg lehet adni azokat a mintavételezési frekvenciákat amihez ne nyúljon hozzá a dsp. Most hirtelen nem találom. A dac 96 kHz-et tud max. Esetleg tud valaki egy linket?
Mickey
Foobar2000
vagy ?
:bigball:
Foobar2000
a lényeg hogy meggy
vagy ?
Foobar2000
Szervusz!
Köszönöm a válaszod!
Persze, meg tudom oldani, csak valami "elegánsabb" megoldásra gondoltam, hogy a Foobar találja meg nekem a NAS-t, és kezelje magától. Ez végül is megy is, béna voltam és a NAS tűzfalán nem volt engedélyezve a UPnP szolgáltatás (a telefon pedig direktbe csatlakozott a NAS-ra, azért ment). Most boldogság, megy ahogy kell neki.
a lényeg hogy meggy
- hgizmo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Foobar2000
megtudod úgy oldani hogy a lapostop lássa a NAS-t? s hogy azon mik vannak (mint egy külső adattár)
mert ha igen akkor onnantól csak meg kell adni az elérési pontot a foobar-ba s kész
Preferences/media library/ music folders
s itt kéne betallózni a muzsikákat tartalmazó mappát (mappákat)
esetleg fontos lehet hogy célszerű a monitorozást és az automatikus újrascanner-ést kikapcsolni
ha új cucc kerül a NAS-ra akkor manuálisan elindítod
Szervusz!
Köszönöm a válaszod!
Persze, meg tudom oldani, csak valami "elegánsabb" megoldásra gondoltam, hogy a Foobar találja meg nekem a NAS-t, és kezelje magától. Ez végül is megy is, béna voltam és a NAS tűzfalán nem volt engedélyezve a UPnP szolgáltatás (a telefon pedig direktbe csatlakozott a NAS-ra, azért ment). Most boldogság, megy ahogy kell neki.
Foobar2000
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Synology NAS, rajta szép számmal FLAC-ok, és ezt szeretném laptop-ról (usb-d DAC-on keresztül) hallgatni. Mit kellene beállítanom hogy a Foobar lássa a NAS-t, és onnan zenéljen? A DS Audio telefonról megy (igaz, a flac-ok 8-10 másodperc után leállnak és újraindul a lejátszás). Vagy egyszerűen hálózati meghajtóként csatlakoztassam fel, és onnan nyissam meg a zenéket a Foobar-al?
megtudod úgy oldani hogy a lapostop lássa a NAS-t? s hogy azon mik vannak (mint egy külső adattár)
mert ha igen akkor onnantól csak meg kell adni az elérési pontot a foobar-ba s kész
Preferences/media library/ music folders
s itt kéne betallózni a muzsikákat tartalmazó mappát (mappákat)
esetleg fontos lehet hogy célszerű a monitorozást és az automatikus újrascanner-ést kikapcsolni
ha új cucc kerül a NAS-ra akkor manuálisan elindítod
- hgizmo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Foobar2000
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Synology NAS, rajta szép számmal FLAC-ok, és ezt szeretném laptop-ról (usb-d DAC-on keresztül) hallgatni. Mit kellene beállítanom hogy a Foobar lássa a NAS-t, és onnan zenéljen? A DS Audio telefonról megy (igaz, a flac-ok 8-10 másodperc után leállnak és újraindul a lejátszás). Vagy egyszerűen hálózati meghajtóként csatlakoztassam fel, és onnan nyissam meg a zenéket a Foobar-al?
Foobar2000
Persze, hogy azzal...elírtam....
Azt is meg tudod mondani hogy kell a hálózatot beállítani, hogy távirányítani tudjam az Androidos telómmal?
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Foobar2000
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a foobar2000 vezérelhető-e iMON UltraBay-el? A gyártó honlapján nincs róla info, és a neten se találtam eddig foobar plugint hozzá.
Foobar2000
Köszi, sikerült! Az utolsó lépést nem csináltam meg... (csak az importal adtam hozzá...)
Persze, hogy azzal...elírtam....
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Foobar2000
Ha eddig olyan skint használtál ami scripteket is kezelt, akkor ajánlatos egy friss foobar telepítéssel kezdeni(nekem összeveszett az előző scriptjeivel és csak félig működött). Az exe fájlt rendszergazdai jogokkal indítsd, kicsomagolja szépen a fájlokat. Első indításnál válaszd a Columns UI használatát, Preferences-ben klikk baloldalon a Columns UI-ra, jobb oldalon main fülön az export-al add hozzá a DarkOne_v3_0_1.fcl-t.
Elvileg ennyi.
Köszi, sikerült! Az utolsó lépést nem csináltam meg... (csak az importal adtam hozzá...)
Foobar2000
Mag tudja valaki mondani hogy kell EZT a skin-t beállítani? Régóta ezt használom egy portable verzióban, de frissíteni szeretném egy újabbra...
Letöltöttem, telepítettem, de sajnos maradt az eredeti skin.
Ha eddig olyan skint használtál ami scripteket is kezelt, akkor ajánlatos egy friss foobar telepítéssel kezdeni(nekem összeveszett az előző scriptjeivel és csak félig működött). Az exe fájlt rendszergazdai jogokkal indítsd, kicsomagolja szépen a fájlokat. Első indításnál válaszd a Columns UI használatát, Preferences-ben klikk baloldalon a Columns UI-ra, jobb oldalon main fülön az export-al add hozzá a DarkOne_v3_0_1.fcl-t.
Elvileg ennyi.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Foobar2000
Mag tudja valaki mondani hogy kell EZT a skin-t beállítani? Régóta ezt használom egy portable verzióban, de frissíteni szeretném egy újabbra...
Letöltöttem, telepítettem, de sajnos maradt az eredeti skin.
Foobar2000
Sziasztok!
Foobar alatt wasapi-val és Ethosz MKII csöves dac-al hallgatom a zenét, csak az az apró bibi, hogy fel van cserélődve a jobb és bal oldal. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
RCA csere?
háttal kell hallgatni ... :bebebebebebe:
amúgy alapból a dsp-be van fordító: Reverse stereo channels
Foobar2000
Sziasztok!
Foobar alatt wasapi-val és Ethosz MKII csöves dac-al hallgatom a zenét, csak az az apró bibi, hogy fel van cserélődve a jobb és bal oldal. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
RCA csere?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Foobar2000
Sziasztok!
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
Foobar2000
ha driver akkor ezt tudom ajánlani klikk
s akkor úgy kéne hogy az eszközkezelőből a kicsomagolt driver mappára irányítod rá a keresést, hátha ez a gondja
amúgy XP alatt is recsegett? ha nem akkor azt a drivert is be lehetne neki adagolni
meg inkább a VIA az ami hát, hogy is mondjam ...
NA, hiba megoldva.
Innen kellett felrakni az USB vezérlő drivert és most ok!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Foobar2000
Srácok!
Linux alatt futó Foobar 2000 létezik?
Ill valami megoldás, lehetőség?
Köszi előre is!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.