Mióta van win11 azóta használom.
Egy röccenése nem volt.
Nem bírtam olyat csinálni,hogy megbotoljon.
Neked meg kb. mindegy mert mindig van valami nyűgöd.
Mióta van win11 azóta használom.

Este kiprobalom a powershelles-t de a start az mukodik mert bemasoltam a chrome shortkut-ot es az elindult, illetve a Roon.exe-en meg azt is beallitottam, hogy administrator modban inuljon es ekkor a pajzsot rakott az iconakra, ekkor nem indult mar el automatikusan a Roon. Ezt levettem az exe file-rol aztan keszitettem egy shortkutot azt bemasoltam az indito mappaba, elindult de feher maradt az alap a Roon-ban, ha administracio modban inditom az asztalrol akkor elindul rendesen de bemasolva az inditto mappaban mar nem indul. Remelem erthetoen irtam mert mar szamomra is rejtely, hogy eddig igy jo volt es most meg mar nem. Ugy viselkedik, hogyha beallitom a shortkutra az administracio inditast akkor valamiert a mappabol mar nem inditja automatikusan. Lehet valami privilegiumot kell valahol engedelyezni vagy mar nemtudom. :(Voyager írta: ↑2025.01.06., hétf. 21:43Talán a regedit lesz a legjobb.
Navigálj ide:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
A jobb oldali panelen kattints jobb gombbal, és válaszd az Új > Karakterlánc érték lehetőséget.
Add meg a program nevét, majd kattints rá duplán, és a Érték adatának add meg a futtatható fájl teljes elérési útját.

Először ellenőrizd, hogy szerepel-e az automatikusan induló programok között.

Ha minden "none", akkor a Windows jól van beállítva. Meg kellene nézni, hogy a BIOS-ban milyen energiagazdálkodási beállítások vannak.

Viszont kívánom!wasiliy888 írta: ↑2024.12.26., csüt. 09:37Sziasztok!
Boldog karácsonyt minden fórumtagnak!
A kérdésem inkább informatikai jellegű. A roon szerverként üzemelő laptopom x idő után lekapcsolja magát, "hála" valami környezet tudatos win11 beállításnak, amit nem sikerült megtalálnom, hogy hol lehet kiiktatni. Az energia gazdálkodásos izében be van állítva, hogy az alvó módot soha se aktíválja, ha nem akkuról megy. Mégis leáll, kb 2-3 óra után.
Köszönöm!

Igen a Windows Rendszertöltés-vezérlőt. Ott van az Audio windows beallitva, hogy az induljon minden bekapcsolasnal.La_Valse írta: ↑2024.12.23., hétf. 17:19Az mit jelent pontosan, hogy be van állítva alapból?tottyi írta: ↑2024.12.23., hétf. 14:32Hi, ketto windows van a gepemen, mind a ketto Win 11 Pro es be van allitva alapbol az Audio windows de ha a Video windowsban vagyok es lekapcsolom a gepet akkor megint a Video windows jon be, csak ha restartolom akkor lehet valasztani megint es indul be az Audio windows. Ez mitol lehet, hogy nem mindig az Audio windows jon be?
Milyen indítási metódust használsz, feltételezem, hogy Windows Rendszertöltés-vezérlőt?
Az mit jelent pontosan, hogy be van állítva alapból?tottyi írta: ↑2024.12.23., hétf. 14:32Hi, ketto windows van a gepemen, mind a ketto Win 11 Pro es be van allitva alapbol az Audio windows de ha a Video windowsban vagyok es lekapcsolom a gepet akkor megint a Video windows jon be, csak ha restartolom akkor lehet valasztani megint es indul be az Audio windows. Ez mitol lehet, hogy nem mindig az Audio windows jon be?

Szia, itt van windowsra az instalacios lehuzos link. https://audirvana.com/delivery/AudirvanaWindows.phpmarconi írta: ↑2024.12.17., kedd 13:31Anno a régi szép időben megvettem az Audirvana fix, nem havidíjas verzióját a macemre, ez a 3.5.50
Ehhez van aktiváló kódom, műxik is most a macen. De fel szeretném rakni a windowsos audio pcmre is, egyik kérdes hogy vajon az aktiváló kód jó lesz e a wines verzióhoz is? Ha reményeim szerint igen akkor winre hol lehet elérni ezt a legutolsó nem előfizetős verziót? (Előfizetni egyelőre nem akarok semmire mert cd-t meg lemezt hallgatok szívesebben.)
Ha valaki elküldené a telepítőfilet annak is nagyon örülnék!
vanik.zoltan@gmail.com
Ugy gondolom a digitalis lejatszasi technologiak alfaja es omegaja az orajeltechnika es a taptechnika. Most itt elvonatkoztatnek a kulonbozo vezerlok es azokon futo programok vilagatol, ha egyazon dizajn van, de elter a clock es taptechnika, az biztosan mashogy fog szolni.

Jól gondolod.wasiliy888 írta: ↑2024.12.15., vas. 19:15Az a "cikk" kritikán aluli. Nyilván ráküldtek valami MI fordítót az eredeti nyelven megjelent írásra, de átnézni, javítani már nem volt energiája senkinek. Szerintem konkrét tévedések is vannak benne. Például nem tudom mire vélni a közvetlen cpu által kezelt SSD-ket. Nem hallottam még olyan processzorról, aminek lenne olyan műveleti egysége, ami i/o utasításokat hajt végre egy periférián közvetlenül. Ezt leírni egy informatikai szaküzlet honlapján, tiszta vicc.

Pedig sztem baromi sokat hoz a konyhára a clock..wittao írta: ↑2024.12.15., vas. 15:45Ugy tudom folyamatosan szogelnek rajta valamit.supravox írta: ↑2024.12.15., vas. 15:41Értem.Köszi.wittao írta: ↑2024.12.15., vas. 15:34Nagyjabol ugy, hogy hetente, 2 hetente kell egy kis szoftveres segitseg miatta. Sok TAIKO felhasznalo unja meg, es ROON-t hasznal. Pocsekabb a hangja a ROON hasznalataval, de az atombiztosan megy, es ha hozzaszoktak, mar nem zavaro.
Nekem volt olyan - pedig eleg sok rendszert hasznalok, installalok ilyen progikat - , hogy 2 oranyi kuzdelem utan hagytam a fenebe.
Tudok olyat is, aki eladja a TAIKO-jat, o a szoftver miatt adja/ta el.
Pedig egyebkent dobbenetesen jo lenne a cucc, ugy egyben.
Próbálnak valamit csinálni ezzel?
Nem mintha potenciális Taiko vásárló lennék
De mint TERMÉK baromira tetszik.
Az viszont fura,hogy úgy tudom szinte semmilyen clock-ot nem használnak....
A termek nagyon szep, es rendkivul komoly tapja van, nekem is tetszik. Clock az tervben sincsen naluk, annyira nem hisznek ebben, inkabb a szoftveres idozitest probaljak osszehozni.
Ugy tudom folyamatosan szogelnek rajta valamit.supravox írta: ↑2024.12.15., vas. 15:41Értem.Köszi.wittao írta: ↑2024.12.15., vas. 15:34Nagyjabol ugy, hogy hetente, 2 hetente kell egy kis szoftveres segitseg miatta. Sok TAIKO felhasznalo unja meg, es ROON-t hasznal. Pocsekabb a hangja a ROON hasznalataval, de az atombiztosan megy, es ha hozzaszoktak, mar nem zavaro.
Nekem volt olyan - pedig eleg sok rendszert hasznalok, installalok ilyen progikat - , hogy 2 oranyi kuzdelem utan hagytam a fenebe.
Próbálnak valamit csinálni ezzel?
Nem mintha potenciális Taiko vásárló lennék
De mint TERMÉK baromira tetszik.
Az viszont fura,hogy úgy tudom szinte semmilyen clock-ot nem használnak....
Értem.Köszi.wittao írta: ↑2024.12.15., vas. 15:34Nagyjabol ugy, hogy hetente, 2 hetente kell egy kis szoftveres segitseg miatta. Sok TAIKO felhasznalo unja meg, es ROON-t hasznal. Pocsekabb a hangja a ROON hasznalataval, de az atombiztosan megy, es ha hozzaszoktak, mar nem zavaro.
Ezt az utolsó mondatodat,hogy kell értelmezni?wittao írta: ↑2024.12.15., vas. 10:24Azert az iPon cikket iro szerkesztok is utananezhetnenek egy picit arrol, amirol irnak…pjm írta: ↑2024.12.13., pén. 18:59Ha még nem lenne meg a karácsonyi ajándékod, íme egy tipp:
https://ipon.hu/magazin/cikk/kozel-30-0 ... lejatszo-s
Kozel 5-6 eve fut mar az SGM Extreme szervere a TAIKO-nak.
Ara 34.000€ + ha optikai, USB stb. kartyat szeretnel 1.600€ korul mozog darabja.
Iden amit bemutattak, az az Olympus kulonbozo kiepitesekben, aminek vegso ara (az uj komplett akkus taplalasu szerver 70.000€).
Jelenleg a vilag egyik legjobb zenelejatszo szervere, digitalis forraskeszuleke. Sajat fejlesztesu RAM modulukkal. Es a szoftveruk, hihetetlen jol szol, csak sajnos mar 2.-3. eve nem tudtak stabilizalni a mukodeset, pedig azzal mutatja meg igazi kvalitasait.