Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Klipsch hangsugárzók
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
az oldalfalaktól mért távolság úgy 15-20cm
OFFTOPIC:
De jól fog kinézni!
YY
Mellesleg odaakartam írni, de akkor most. Azért állítottam be már most (hiába csak ~3 hét még az állvány), mert addigra már megszokom (ha..).
Klipsch hangsugárzók
az oldalfalaktól mért távolság úgy 15-20cm
OFFTOPIC:
De jól fog kinézni!
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
szvsz kicsi hozzá a szoba. Ide valami polcsugárzó is elég lett volna és fele ekkora sub. (persze méretre gondolok, nem minőségre)
Sztem meg közel van a falhoz. Mivel a várt hifi állványom miatt már most véglegesítettem a frontok helyét (széjjelebb raktam őket), az oldalfalaktól mért távolság úgy 15-20cm. Hát nem kicsit lett rosszabb az alsómély. Persze, ez csak a zenét érinti (amit kevesebbet hallgatok -még-), moziban vágok 80hz-nél, ott annyira nem érződik át. Amíg oldalfaltól volt ~40cm-re, jelentősebb jobb volt (hátulról 50-60cm elhúzás van, az korrekt).
Klipsch hangsugárzók
Viszont nehéz elképzelni, hogy ez így működne. A rotelek olyan hőt termelnek, hogy nekem nagyon szűknek tűnik ahova bepréselték. Aztán lehet hogy ez a megvétel utáni pillanat, majd 5 óra hallgatás után ment vissza a szervízbe.
Klipsch hangsugárzók
szvsz kicsi hozzá a szoba. Ide valami polcsugárzó is elég lett volna és fele ekkora sub. (persze méretre gondolok, nem minőségre)
Klipsch hangsugárzók
szerintem szétesik a lambéria
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Klipsch hangsugárzók
Ezt be kellett tennem :
Vajon, hogy szólhat?
Klipsch hangsugárzók
rb72 és rw12....falat tudnál szinte bontani...
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
Skacok! Sikerült kicsit megtolni hangerővel az rw12-őt! Hát nemgyenge. Kész vagyok mint a mateklecke. Kiváncsiságból lepadlóztam a szubot a luna pedig kb 9-10 óra állásra tekertem. Az a hangnyomás amit produkálni tud
Baromi nagy kilengése van a hangszórónak de fogja a végfok simán. Borzalmasan jó tetszik. Én még nem láttam ekkora kilengést hangszórótól, pedig van néhány "zenebuzi" haverom akik hangnyomásra mennek meg ilyesmi..... Szóval megintcsak csodálkozok egy darabig
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
áp
Shane54 az ápoló....
az nem az rsw12? :smile19:
Kijelentem igencsak le tudja ápolni az embert egy rsw12. Fültanúja voltam!!!
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
áp
Shane54 az ápoló....
Klipsch hangsugárzók
áp
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Mert nincs kábel.
OFFTOPIC:
(vegyél ideiglenesen valami olcsó kábelt!)
OFFTOPIC:
Hát itt csak Teszkó van
Klipsch hangsugárzók
Mert nincs kábel.
OFFTOPIC:
(vegyél ideiglenesen valami olcsó kábelt!)
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Most sub nélkül is megvagyok.
Érdekes, hogy erre senki sem reagált.
Engem érdekelne, hogy miért adtad el (tudom pénzért ), ha eladtad.
Mert nincs kábel. Dehogy adom el, az a szemem (gyomrom) fénye.
Klipsch hangsugárzók
Most sub nélkül is megvagyok.
Érdekes, hogy erre senki sem reagált.
Engem érdekelne, hogy miért adtad el (tudom pénzért ), ha eladtad.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
van mélye az rf15-nek, igen meglepően erős, precíz és telt, a 13cm-es középmély sugárzókhoz képest (én se gondoltam volna, h ennyi mélyet tud produkálni ez a hangfal).... sub nélkül is beleremeg a szobám igencsak mikor megküldöm..
Köszönöm! Szóval, hát igen.. Most sub nélkül is megvagyok. Nem azt mondom, h nem hiányzik, mert akkor nagyot hazudnék de elvagyok, vagyogatok így (is).. Amikor meg írtam régebben, h zenén letépi a fejed, akkor azt szó szerint értettem (ahhoz h torzítson iszonyatos hangerőre van szükség, amit emberi még extrém eset sem indokol, vagy ér el).
Klipsch hangsugárzók
Klepto: asszem Te kérdezted lent, h mekkora mélye van az RF15-nek?Nem ide való bevezetés, de h ne nézzetek teljesen hülyének. Szóval az örök nézeteltérés, és szakadjon ki a nyelven, ha nem úgy van, ahogy mondom. Nem én jáccom az agyam, hanem ez a f*ccopó hall nagyot, h annyira kell üvöltenie, h ismerem a családi életüket és hát a t*köm tele van. Tehát a szobám mellett ilyen 35-40 év körüli fülbevalós paraszt szomszéd hangosan üvölt a tököm tudja sztem szakadt öreg apjával (de gáz). De nagy lúzerek, azt tudni kell... Szóval meguntam, meg már a fejem is fájt és hát odatoltam egy kis tucc muzsikát. 5-6 percig ha bírták azt a hangerőt, amit a Canopusok által ki lehetett pumpálni a Klipsch-ből (no EQ!) sub nélkül szólt, large-ban, maximálisan!
Vissza vettem mer átfáradtrak (csoda h meghallottam, én lusta vagyok, inkább odatolom, h vedd má észre magad b+). Na szal megvitatták az itteni kettőnk közt létrejött konverzésönt, majd hallom, h mondja: de mozog az ágy, két szaros kis frontomtól... Na szted akkor van elég mélye? Számodra elegendő? (jött már át egyel arréb lévő szomszéd is, szted van benne elég kakaó is vagy veszel nagyobbat?).
van mélye az rf15-nek, igen meglepően erős, precíz és telt, a 13cm-es középmély sugárzókhoz képest (én se gondoltam volna, h ennyi mélyet tud produkálni ez a hangfal).... sub nélkül is beleremeg a szobám igencsak mikor megküldöm..
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Klipsch hangsugárzók
15emletes panel, elég vastag falakkal - nekem bevált - csak a házban lévő állat emberek (mi hülyegyerekeknek hívjuk őket) 25-30évesen nyáron a ház elött nyomatják a zenét kocsiból az idegesít max, meg a kurjongatások.... de nyáron nincs mit tenni, de akkor se mindig
Klipsch hangsugárzók
Nem tudom hogy bírnám ki társasházban...
Nehezen. Ha jók a szomszédok akkor elmegy, de akkor is bosszant, hogy picik a szobák alapterülete, és nem lehet akárhogy átrendezni, átépíteni.
Én is társasházban lakom, bár amikor megépült akkor csak panelháznak hívták... Én menekülnék családi házba, ha lenne rá pénzem, de egy panel ára csak a családi ház árának a harmadát takarja be jó esetben, de akkor csak nagyon pici házat kapsz azon a pénzen Ha emberi léptékű, normálisan belakható, berendezhető házról beszélgetünk, akkor az 4-5 panelklakás ára a környékünkön (rém rosz vidéki város)
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
És mibe fáj egy ilyen?
Ismered is? szóval jól szól, vagy hanyagolható?
Nem hallottam.279$ é mérik,hacsak ötödannyira szól jól,mint amibe kerül,akkor biztos ki lehetne vele bírni egy kis ideig.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Nem tudom hogy bírnám ki társasházban...
OFFTOPIC:
Ronin: az egy SZ*R!!!!
Klipsch hangsugárzók
Visszaszívom a piezos beszólásom Ez:
Nagyon hasonlatos a tőccsér->Avantgarde példához.
És mibe fáj egy ilyen?
Ismered is? szóval jól szól, vagy hanyagolható?