Nem használok usb kábelt, mert nincs szükségem rá. Hagyományos értelemben "digit" kábelem sincs. "Analógot" használok oda is,mert eddig nem hallottam jobbat.wasiliy888 írta: ↑2025.08.01., pén. 11:41Te kábeleket fejlesztesz, ha jól értem. És nagyszerű kérdéseket szoktál bedobni. És remélhetőleg, néhány válasz segít, előrevisz ebben. Nekem nincsenek drága kábeleim, leszámítva az egy usb kábelt, ami nekem a legfontosabb, mivel audio pc az egyetlen forrásom. Ezt a kábelt is csupán 100e forintért vettem, de úgy gondolom, gyári usb-vel 3x, 4x drágábbakkal egálban van. Szóval talán még SM univerzumában is megfelel egy belépő szintnek. Ha te a fejlesztéseidet a fejes rendszereden ellenőrzöd, az a monitorod, akkor bizonyára nagyon jó a kábeleid felbontó és részletező képessége. De figyelembe kell venned más szempontokat is, mert a legtöbben nem fejhallgatóval hifiznek. Még ha van is nekik, nem az az elsődleges rendszerük. És ez nem véletlen.MrCollector írta: ↑2025.08.01., pén. 11:04Keress rá! Fent van a Tidal-on, Qobuzon is.wasiliy888 írta: ↑2025.08.01., pén. 10:32
Nem ismerem a szóban forgó felvételt, és az együttest sem igazán. De az élő zenéhez hozzá tartozik, hogy a testeden is érzed a zenét, a hangerő miatt. És nem csak egy rock koncerten. Amikor a Zeneakadémiára jártam koncertekre, mindig az 1-5. sorokba kértem a jegyet, kicsit jobbra a közepétől. A bőgők, csellók a mellkasomban dübörögtek, óriási volt. Ezt nem tudja semmilyen fejes rendszer, ha a tiédnél tízszer drágább, akkor sem.
Igen természetesen, és itt jönnek elő az esetleges akusztikai anomáliák is.
Ezt nem tudja, bár az agyadat megrázzák a mélyek és hidd el majdnem tudja pótolni azt az érzést. Ezen kívül lehet mindent jobban tud. Olyan dolgokat mutat meg amit hangfalas rendszeren lehet soha nem fogsz meghallani.
Amikor volt fehallgatóm, akkor kb azonos szinten volt mint hangszóróval a rendszerem. Leszámítva a fejhallható korlátaját, hogy más a térhelyzet.