Ezért írta Süti hogy: "És kezdődik megint elölről."
Ha netán nem volt érthető.

Szólj nekem is, ha találsz annyiért, mert lehet, hogy veszek még egyet.

Nálam ez a különbség a Multibites (regiek) es a regi R-2R Dac-oknal volt észrevehető...... de ez csak az én egyéni véleményem.asebestyen írta: ↑2021.09.12., vas. 14:54Ezt a dallamosabb eszközt, ezt hogy a fenébe kell érteni? A dallam az a változó magasságú hangok ritmikus sorozata. A dallamosabb DAC újabb hangokat ad a sorozathoz vagy a hangok közti időt változtatja meg valamilyen irányba?mgus írta: ↑2021.09.12., vas. 13:24Szerintem mindenki azt keresi, bár erre azt mondanák sokan hogy színezősebb a dac, mert amikor már valami dallamosabb a keleténél az színezi a hangot, szerintük. Valaki a hangszer hűséget keresi, valaki az ének hangot és valaki a dobszólót részesíti előnyben, tökéletes nincs vagy nem bírod megfizetni. Szerintem inkább másik erősítőt keresel ha engem kérdezel de lehet dacba is van különbség az Audio Note egy más világ mint amit most használsz, főleg ha még cső is van benne.
Gyanítom, a felharmonikus tartalom, amire gondolhattok...A kérdés persze adódik, hogy a felvételen lévőből nem visz át eleget a dac, tehát "nem elég dallamos" vagy esetleg maga a készülék tesz hozzá a felvételen nem szereplő felharmonikus tartalmat, azaz "túl dallamos". Gyakorlatilag az összes dac mindkét hibát tartalmazza csak eltérő mértékben és azt is eltérő spektrumban. :)

Legyen kevésbé dallamtalan, úgy érthetőbb.asebestyen írta: ↑2021.09.12., vas. 14:54Ezt a dallamosabb eszközt, ezt hogy a fenébe kell érteni? A dallam az a változó magasságú hangok ritmikus sorozata. A dallamosabb DAC újabb hangokat ad a sorozathoz vagy a hangok közti időt változtatja meg valamilyen irányba?mgus írta: ↑2021.09.12., vas. 13:24Szerintem mindenki azt keresi, bár erre azt mondanák sokan hogy színezősebb a dac, mert amikor már valami dallamosabb a keleténél az színezi a hangot, szerintük. Valaki a hangszer hűséget keresi, valaki az ének hangot és valaki a dobszólót részesíti előnyben, tökéletes nincs vagy nem bírod megfizetni. Szerintem inkább másik erősítőt keresel ha engem kérdezel de lehet dacba is van különbség az Audio Note egy más világ mint amit most használsz, főleg ha még cső is van benne.
Gyanítom, a felharmonikus tartalom, amire gondolhattok...A kérdés persze adódik, hogy a felvételen lévőből nem visz át eleget a dac, tehát "nem elég dallamos" vagy esetleg maga a készülék tesz hozzá a felvételen nem szereplő felharmonikus tartalmat, azaz "túl dallamos". Gyakorlatilag az összes dac mindkét hibát tartalmazza csak eltérő mértékben és azt is eltérő spektrumban. :)

Ezt a dallamosabb eszközt, ezt hogy a fenébe kell érteni? A dallam az a változó magasságú hangok ritmikus sorozata. A dallamosabb DAC újabb hangokat ad a sorozathoz vagy a hangok közti időt változtatja meg valamilyen irányba?mgus írta: ↑2021.09.12., vas. 13:24Szerintem mindenki azt keresi, bár erre azt mondanák sokan hogy színezősebb a dac, mert amikor már valami dallamosabb a keleténél az színezi a hangot, szerintük. Valaki a hangszer hűséget keresi, valaki az ének hangot és valaki a dobszólót részesíti előnyben, tökéletes nincs vagy nem bírod megfizetni. Szerintem inkább másik erősítőt keresel ha engem kérdezel de lehet dacba is van különbség az Audio Note egy más világ mint amit most használsz, főleg ha még cső is van benne.

Szerintem mindenki azt keresi, bár erre azt mondanák sokan hogy színezősebb a dac, mert amikor már valami dallamosabb a keleténél az színezi a hangot, szerintük. Valaki a hangszer hűséget keresi, valaki az ének hangot és valaki a dobszólót részesíti előnyben, tökéletes nincs vagy nem bírod megfizetni. Szerintem inkább másik erősítőt keresel ha engem kérdezel de lehet dacba is van különbség az Audio Note egy más világ mint amit most használsz, főleg ha még cső is van benne.

Ha jól sejtem, olyan DA konvertert keresel, amin tudsz hangerőt állítani, USB bemenet (is) van rajta és ideális esetben XRL kimenete van, ami passzol az aktív dobozaidhoz?

Ez így igazi “hifibogár” megfogalmazás, mi az hogy “szebben” szól? Korábban más is kérdezte, hogy van hiányérzeted, vagy érzel konkrét hibát? Mert akkor azt kell orvosolni, olyan irányba kell menni. Ha csak bogár, akkor nem biztos, hogy feltétlenül el kell költeni azt a pénzt

A dobozok netes árai darabárak, szóval a kalkulációt szorozni kell kettővel.

Igen, a bifrost pl tényleg jobb, de ne feledjük, hogy ezek a 75ezrek az új árai a dolgoknak. Használtan ezek komponensenként 40-50ezrek. A Modi használtan éppen 40körül van, tehát inkább az passzol kategóriában. Mellesleg az a Tascam sem biztos, hogy cserélendő lenne ezekhez a monitorokhoz.
Egy Modit én is eladtam nemrégiben, valóban nagyon jó cucc, főleg ilyen áron. Ha viszont 200k a keret, akkor cégen belül maradva Modi Multibit vagy még inkább Bifrost is lehet. Azokat megtartottam.

Szerintem vedd úgy, hogy van egy 75ezres erősítőd és egy 75ezres hangfalad. 75ezerig nézegetném a dacokat is. Volt nemrég egy Schiit Modi az apróban, én azt pl ajánlom, 40ezres kategória, de abban nagyon is jó vétel.

A másik meg, hogy valami keretet azért meg kéne határoznod, vszínű erre utalt supravox ajánlása is.sutemenyx írta: ↑2021.09.11., szomb. 21:30Szerintem nem is fog tudni senki érdemben válaszolni. Egyrészt szerintem vagy senki, vagy nagyon kevesen ismerik az említett stúdiómonitort. Másrészt ne haragudj meg -jó szándékból írom-, de újonnani ára alapján ez egy belépőszintű monitor, amiben ezért az árert kapsz egy hangsugárzópárt és egy vagy kétpár erősítőt, ami rendkívül kevés pénz egyenként is. Ebből kiindulva pedig senki sem feltételezi, hogy ehhez egy méltó dacra volna szükség. Ezért az árért ezeknek a monitoroknak biztosan van valami tökéletlensége -akár elég jelentős is-. Hogy ehhez dacot tudjon valaki ajánlani, ahhoz testközelből kellene ismerni.
Szóval szerintem csak a próba/szerencse jöhet számításba. Kivéve persze, ha valakinek van ilyenje.

Szerintem nem is fog tudni senki érdemben válaszolni. Egyrészt szerintem vagy senki, vagy nagyon kevesen ismerik az említett stúdiómonitort. Másrészt ne haragudj meg -jó szándékból írom-, de újonnani ára alapján ez egy belépőszintű monitor, amiben ezért az árert kapsz egy hangsugárzópárt és egy vagy kétpár erősítőt, ami rendkívül kevés pénz egyenként is. Ebből kiindulva pedig senki sem feltételezi, hogy ehhez egy méltó dacra volna szükség. Ezért az árért ezeknek a monitoroknak biztosan van valami tökéletlensége -akár elég jelentős is-. Hogy ehhez dacot tudjon valaki ajánlani, ahhoz testközelből kellene ismerni.

Hát akkor nincs más hátra mint előre.a.gabriel írta: ↑2021.09.11., szomb. 19:26Hát joco83 mákod van, mert a L'Auditeur árulja.joco83 írta: ↑2021.09.11., szomb. 19:15Csak ezt nem lehet nálunk kapni. Egyéb ötlet valakinek?supravox írta: ↑2021.09.11., szomb. 15:09
https://www.msbtechnology.com/dacs/select-features/
Szerintem ez jö lesz...
![]()

Akar a marsrol is vehetned akkor is a szallitasi koltseg elenyeszo lennea.gabriel írta: ↑2021.09.11., szomb. 19:26Hát joco83 mákod van, mert a L'Auditeur árulja.joco83 írta: ↑2021.09.11., szomb. 19:15Csak ezt nem lehet nálunk kapni. Egyéb ötlet valakinek?supravox írta: ↑2021.09.11., szomb. 15:09
https://www.msbtechnology.com/dacs/select-features/
Szerintem ez jö lesz...
![]()
Hát joco83 mákod van, mert a L'Auditeur árulja.joco83 írta: ↑2021.09.11., szomb. 19:15Csak ezt nem lehet nálunk kapni. Egyéb ötlet valakinek?supravox írta: ↑2021.09.11., szomb. 15:09https://www.msbtechnology.com/dacs/select-features/
Szerintem ez jö lesz...

Csak ezt nem lehet nálunk kapni. Egyéb ötlet valakinek?supravox írta: ↑2021.09.11., szomb. 15:09https://www.msbtechnology.com/dacs/select-features/
Szerintem ez jö lesz...