Annak tippeltem, csak nagyon levesesnek találtam, meg abba én nem rakok kukoricát.
Én este chilis babot készítek.

Annak tippeltem, csak nagyon levesesnek találtam, meg abba én nem rakok kukoricát.

Persze, én is ismertem olyan eladót, aki tuti házit árult (hogy tényleg bio volt-e, azt esetleg valami laborteszt mutatná csak ki ;-) , keveset, láthatóan nem nagyüzemit. Meg gondolom a pár csokor petrezselyemzölddel meg néhány szál gyökérzöldséggel ott álldogáló öreg nénik is a kertben szedték az árut.

Nem!stx írta: ↑2025.02.01., szomb. 15:14Azért nem mindenki.Vasti írta: ↑2025.01.30., csüt. 20:37Erről az jutott eszembe, hogy egy naivabb életszakaszomban ;-) annyira csodáltam azt a sok szorgalmas embert a piacon, aki megtermeli és árulja azt sok bio zöldséget meg gyümölcsöt!
Aztán valaki felvilágosított, hogy ők is a nagybanin veszik ám a portékát, és út közben lesz belőle bio ;-)

Azért nem mindenki.Vasti írta: ↑2025.01.30., csüt. 20:37Erről az jutott eszembe, hogy egy naivabb életszakaszomban ;-) annyira csodáltam azt a sok szorgalmas embert a piacon, aki megtermeli és árulja azt sok bio zöldséget meg gyümölcsöt!
Aztán valaki felvilágosított, hogy ők is a nagybanin veszik ám a portékát, és út közben lesz belőle bio ;-)

Erről az jutott eszembe, hogy egy naivabb életszakaszomban ;-) annyira csodáltam azt a sok szorgalmas embert a piacon, aki megtermeli és árulja azt sok bio zöldséget meg gyümölcsöt!
A "tőgyváladék" leánykori neve emlőmirigy váladék.Lemmy9.1 írta: ↑2025.01.29., szer. 19:24Ok, de parázós, szelektálós életet élni nem lehet egyszerű.
Milyen palacsintatöltelék az, ami steril elemekből készül? És nem cukros, nem vegyszeres? Túrós? Egy másik faj romlott tőgyváladékából? Lekváros
? Vegyszeres gyümölcsből, full cukorral?
Kakaós? Ki tudja milyen vegyszeres, full cukros. A palacsinta undorító hidrogénezett olajon sütve, vegyszeres lisztből, tőgyváladékból, szódával, (ki tudja milyen vízből)?
Jájmón. Nem sokan vannak akik nem imádj@k a nutellás palit.![]()

Én például nem.Lemmy9.1 írta: ↑2025.01.29., szer. 19:24Ok, de parázós, szelektálós életet élni nem lehet egyszerű.
Milyen palacsintatöltelék az, ami steril elemekből készül? És nem cukros, nem vegyszeres? Túrós? Egy másik faj romlott tőgyváladékából? Lekváros
? Vegyszeres gyümölcsből, full cukorral?
Kakaós? Ki tudja milyen vegyszeres, full cukros. A palacsinta undorító hidrogénezett olajon sütve, vegyszeres lisztből, tőgyváladékból, szódával, (ki tudja milyen vízből)?
Jájmón. Nem sokan vannak akik nem imádj@k a nutellás palit.![]()

Fincsi lehet :-)

Most komolyan, ki az az ízlésficamos, aki ilyeneket kitalál?! Biztos ugyanaz, aki a popkorn ízű shake-et is kitalálta a KFC-ben.
Tej ez még egyáltalán...?

És a böllérek reggel vágják a röfiket? Friss minden felhasznált hús?
Mert az az igazi :-)

Aaaaaz igen jó ajánlat - velem rosszul járnának ;-)