revox írta: ↑2021.08.17., kedd 11:14
asebestyen írta: ↑2021.08.17., kedd 10:57
revox írta: ↑2021.08.17., kedd 10:47
na,itt a csúcs... itt szerencsére megvan egyben... ezt ha végignyomja, le fogja szálkásítani. ne tévesszen meg senkit az első 10perc, az a melegítés,de már ott is elforog 90-100. 11 perc után egyből mélyvíz (de utána kicsit megkegyelmez).
ezt ha megtekeri végig, nem lesz baja a pályán. sose foglalkoztam télen zónákkal, csak ilyenekkel edzettem. monnyuk annyi,hogy a lassabbaknál kiállva, hegymenet, vagy futás (bpm függő), haver ott pihenjen, lazítson... vannak benne nagyon gyors részek... csak óvatosan
Revi! Az a baj, Te mindig magadból indulsz ki.

Más emberek, más alkattal, más enzim háttérrel, más rostaránnyal, más keringéssel, más tüdőkapacitással, tök másként működik. Tudom, hogy csak jó szándékkal írod, de inkább beszéljétek rá a srácot 1 jó edzőre, az ő érdekében.
dehogy maganból, láttam a srácot

az edző egyelőre felesleges. a srác lomha. akkor gyorsítani kell. kicsit túlhájpoljátok ezt az edzőtémát
lehet írni rá egzakt tervet, ha valaki attól alél el (de az guminőbb, a zenére tekeréstől), de teljesen mindegy. adott az intervall, nyomni kell,amikor nyomni kell. ezért felesleges edzőhöz szaladgálni. mellesleg jelenleg mi termeljük ki az ország legerősebb utánpótlásbázisát, tudjuk, mikor kell beavatkozni komolyabb edzéstervvel. nyugi, neki ez bőven elég első télre. nem két másodpercet kell találni a kékesen, hogy Ő legyen a hegyi bajnok. egyelőre az a cél, ne szakadjon le a mezőnyről
de ha mentálisan attól lesz erős, hogy penget valakinek edzéstervért havi 20 rugót, akkor nincs más út
Láttad a srácot...

Én a fejlesztési módszertanod tekintve írtam, hogy magadból indulsz ki.
Basszus, levinnélek edzőterembe, hogy erősödj meg egyedül, szenvednél 1 évig, aztán megmutatnám, hogy 1 gyakorlatot se végzel szabályosan, aránytalanul fejlődtél az izomcsoportokat tekintve (dúrva hátrányt szedtél össze). És itt nem a magyar bajnoki címről lenne szó. Szar alapokra nem lehet építkezni. Pont az elején a legfontosabb a jó edző. Nem kell szaladgálni edzőért, elég ha van 1 jó. Annó TE-s tanszékvezető tanáraimmal sokat beszélgettem erről órákon kívül is, hogy mennyire eltorzult a felfogás erről.
Revi, Te nem vagy edző. Én az vagyok, mégsem adok tanácsokat másoknak, sosem adtam a saját sportágamban sem, sőt ott is egy nálam képzettebb edzővel edzettem és fizettem is Neki érte és kísértem versenyre és edzettem vele és segítettem ingyen, amikor arra volt szüksége és barátok is lettünk. Az edzőség az nem egyenlő azzal, hogy értesz a saját sportágadhoz, az annál sokkal-sokkal több. Akkor is, ha Te valamiért igyekszel elbagatelizálni. Hidd el, az hogy van valaki, aki jobb nálad valamiben, nem von le semmit a Te érdemeidből.

Nah, elengedem... hajrá...