Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
-
Vendég
Interneten talált képek
Nah jo leirom miez..mert addig ugyis csak azt lokitek, hogy semmi extra:)Bar ha azt nezzuk tenyleg nincs benne semmi plane..szerintem kb ugyanolyan kepet nyomat mint egy atlagos vagy attol picit yobb lcd kivetito..a kulonbseg csupan annyi, hogy ez hazilag keszitett kivetito..~100 ezer penz befektetessel vadiujjonnan..izzocsere 5-25 ezerbol megoldhato..stb.
En eppen most keszulok belevagni egy ilyesmi osszepakolasaba..csak elszortam a penzem es meg nem telik tft-re..de a tobbi cuccom mar kesz van hozza.
Gondolom mar tobben hallottatok ilyenekrol..en is eleinte felve nezegettem a hasonlo oldalakat, amig ra nem talaltam egy cegre aki osszepakolasi utmutatot arul, illetve lencseket..megnezheted az oldalukon a vegeredmenyeket a kulonfele osszetevokkel, tehat elviekben semmi gaz nem lehet ha belevag az ember epiteni egy ilyet.
Lessetek www.lumenlab.com
Már látom előre milyen jól mutatna a nappalimban egy ilyen házilag készült "projektor". Egy átlag magyar akkora szobában lakik, mint itt a projektor.
Interneten talált képek
Az oldalon a képre kattintva hirtelen azt hittem, hogy ide, a DVDcenteres fórumra jutottam vissza!
Ugy látszik, hogy házimozisoknak innovision pb dukál!
Interneten talált képek
Nah jo leirom miez..mert addig ugyis csak azt lokitek, hogy semmi extra:)
Bar ha azt nezzuk tenyleg nincs benne semmi plane..szerintem kb ugyanolyan kepet nyomat mint egy atlagos vagy attol picit yobb lcd kivetito..a kulonbseg csupan annyi, hogy ez hazilag keszitett kivetito..~100 ezer penz befektetessel vadiujjonnan..izzocsere 5-25 ezerbol megoldhato..stb.
En eppen most keszulok belevagni egy ilyesmi osszepakolasaba..csak elszortam a penzem es meg nem telik tft-re..de a tobbi cuccom mar kesz van hozza.
Gondolom mar tobben hallottatok ilyenekrol..en is eleinte felve nezegettem a hasonlo oldalakat, amig ra nem talaltam egy cegre aki osszepakolasi utmutatot arul, illetve lencseket..megnezheted az oldalukon a vegeredmenyeket a kulonfele osszetevokkel, tehat elviekben semmi gaz nem lehet ha belevag az ember epiteni egy ilyet.
Interneten talált képek
Szerintem valami olcsó Barco :vazeg:
Interneten talált képek
Majd idovel elarulom a megfejtest:)
Ezek szerint olcsó... de most már akkor mesélj, szerintem van itt pár ember akit nagyon érdekel a téma!
Például Engem. De nagyon.
Aztán remélem valami tényleg olcsó darab...
Szerintem szép a képe, habár projektor témában eléggé analfabéta vagyok.
Interneten talált képek
Majd idovel elarulom a megfejtest:)
Ezek szerint olcsó... de most már akkor mesélj, szerintem van itt pár ember akit nagyon érdekel a téma!
Interneten talált képek
kár, hogy nem tanítható... :vazeg:
üdv.
Sly
jahh.. de ez amolyan retro feeling.. Mindenesetre nekem tuti nem kellene!
retro ez jó , de lehet, hogy Vintage széria...
üdv.
Sly
de tök komoly!!! ehol van ..
Interneten talált képek
kár, hogy nem tanítható... :vazeg:
üdv.
Sly
jahh.. de ez amolyan retro feeling.. Mindenesetre nekem tuti nem kellene!
retro ez jó , de lehet, hogy Vintage széria...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Interneten talált képek
kár, hogy nem tanítható...
üdv.
Sly
jahh.. de ez amolyan retro feeling.. :vazeg: Mindenesetre nekem tuti nem kellene!
Interneten talált képek
kár, hogy nem tanítható...
üdv.
Sly
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Interneten talált képek
Új, Japán fejlesztésű televizió táviránító
Interneten talált képek
ez az utolsó.
üdv.
Sly
Interneten talált képek
na még 1.
üdv.
Sly
Interneten talált képek
na még egy.
üdv
Sly
Interneten talált képek
na még egy kép.
üdv.
Sly
Interneten talált képek
bizony bizony
na itt egy újabb kép...
üdv.
Sly
Interneten talált képek
... ha front, akkor 2 kell ám belőle!!
így van legalább sztereóban lehet nyomulni, de ha belegondolok
az 5.1-be
üdv.
Sly
És mi lenne a .1? Valami jó kis bögyös... :vazeg:
.1 jó kis dögös bögyös hagy jöjjön
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Interneten talált képek
valaki segíthetne a címeket fordítani
Hát egy csomót én sem tudok elolvasni, de ezeket látom:
Love Hina, Love Hina Again, Oh, My Goddess!, Inu Yasha, (Future Boy?) Conan, Nadia - The Secret of Blue Water (az a kék alul), Sakura Wars, Ex-Driver、G-Saviour...
Interneten talált képek
... ha front, akkor 2 kell ám belőle!!
így van legalább sztereóban lehet nyomulni, de ha belegondolok
az 5.1-be
üdv.
Sly
És mi lenne a .1? Valami jó kis bögyös... :vazeg:
Interneten talált képek
az utolsó
üdv.
Sly
Interneten talált képek
... Milyen szar lenne ha még tetszene is.
Meghallgatni meg végképp tilos. Ezek nagyon jók.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Interneten talált képek
2.
üdv.
Sly
Interneten talált képek
1.
üdv.
Sly