Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MS Windows Vista
MS Windows Vista
- az elegge nagy valtozas ha a kernelt kicsereled a hozzatartozo libekkel, es forditokkal Mármint gondolom, úgy értette fapaci, hogy külső szemlélőként, ránézésre.. :kiraly:
- jah en meg nem laikuskent szemlelem a dolgokat.. mivel erint a tema napi munkamat tekintve foleg hogy irta a linux-os peldat, ilyennel nem szokott a 'kulso szemlelo' peldalozni
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11456
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
az elegge nagy valtozas ha a kernelt kicsereled a hozzatartozo libekkel, es forditokkal
Igen, ilyenekkel lehet dobálózni, de az átlagembert ez nem érdekli. Hiába mondjuk, hogy a Vista is teljesen más, mint az XP, ha jönnek néhányan és kijelentik, hogy semmi változást nem éreznek. Nem engem kell meggyőznöd. Nekem 2 perc után is egyértelmű volt, hogy ez egy más(ik) világ.
Ma reggel kicsit eljátszottam a Media Centerrel. Ez sem rossz, sőt egészen használható.
MS Windows Vista
- az elegge nagy valtozas ha a kernelt kicsereled a hozzatartozo libekkel, es forditokkal
Mármint gondolom, úgy értette fapaci, hogy külső szemlélőként, ránézésre..
MS Windows Vista
a többség szerint nem más, mint egy modosított XP. Új skinnek, máshol vannak az opciók..... A többség akkor még nem próbálta ki. Nálam egy hete megy a Vista és bizony itt nem csak átfestésről van szó, úgy tűnik. Egyébként meg mitől lenne teljesen más? Hiszen ez is egy Windows. De a Linux verziók között sincs nagy különbség ám.
- az elegge nagy valtozas ha a kernelt kicsereled a hozzatartozo libekkel, es forditokkal
T A M I . H U
MS Windows Vista
No visszaraktam az XPt. Szerencsétlen 3DsMax nagyon megsínylette a dolgot. A szerkesztő képernyő se szoftveresen, se hardveresen nem nagyon akart mozogni, és még a render is lassú volt. Van egy olyan érzésem, hogy valami patch kell majd a maxhoz, vagy meg kell várni, hogy kijöjjön a tíz. Minden esetre nekem mindkét windows tetszik. Mindkettő megy, stabil, jó, de azért a vista a külsejével sokat dob a végeredményen, na meg a DX10 is jelentős előny lesz 1 év múlva.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
MS Windows Vista
a többség szerint nem más, mint egy modosított XP. Új skinnek, máshol vannak az opciók.....
A többség akkor még nem próbálta ki. Nálam egy hete megy a Vista és bizony itt nem csak átfestésről van szó, úgy tűnik. Egyébként meg mitől lenne teljesen más? Hiszen ez is egy Windows. De a Linux verziók között sincs nagy különbség ám.
-
Vendég
MS Windows Vista
Ezeket a véleményeket is elfogadom. Már gondolkodom rajta, hogy felteszek egyet a rekkkkkemre kipróbálásiból.
MS Windows Vista
a többség szerint nem más, mint egy modosított XP. Új skinnek, máshol vannak az opciók.....
- khm.. ezek utan nemigazan adnek az ilyen egyen szavara.., es ahogy irod a tobbseg ezekszerint nincs tisztaban a tenyekkel
- teljesen uj kernelt irtak ala, innentol kezdve nem beszelunk XP-rol{ami valojaban NT4-nek uj GUI-s valtozata}
T A M I . H U
-
Vendég
MS Windows Vista
Más fórumos tapasztalatai alapján mondom csak:
Úgy látom, esmét csak vitába bonyolódhatnánk
Egyébként szerintem azért jóval több, mint egy Vista skinbe bújtatott XP.
Sztem fölösleges lenne velem vitába bocsájtkoznod, mivel tes(z)t közeli élményem nincs vele, sokkal jobban értel hozzá, mint én. Csak más fórumos véleményeket írtam ide
MS Windows Vista
Úgy látom, esmét csak vitába bonyolódhatnánk
Egyébként szerintem azért jóval több, mint egy Vista skinbe bújtatott XP.
-
Vendég
MS Windows Vista
Lényegében nem éri meg a plussz kiadást mindaddig, amíg nem vistára optimalizált progik jönnek ki. Pl a DX10 csak Vistán fog menni, aki gémer az kénytelen lesz megvenni/letölteni...
A 64 bit csábító lenne, hisz a 64 bites procik "elméletben" gyorsulnának, de ezt kompenzálja a magasabb hw igény, szal ahol a partszakad effektus..
Sztem méág várni kell picit, hátha optimalizálják még egy csöppet. Ha már a végleges verzió ez és marad a HW igény, akkor sztem nem érdemes váltani rá. 1 gb ram mellé még egy 1 gb, gyorsabb videókari kell, mert a sima "3d" desktop sem komálja már a régebbi vasakat.
Mondom mindezt úgy, hogy még nem is láttam Vistát, csak utána olvastam átlagos userek posztjaiból. Akinek bejött, általában az újdonság erejével magyarázható a lelkendezésük
MS Windows Vista
Drágáim! Lehetne, hogy ez ne itt beszéljétek meg?
Drágád a kedvesed! :kiraly: De egyébként igazad van. sorry.
MS Windows Vista
...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
-
Vendég
MS Windows Vista
Ha igen, akkor miért ne jönne le. Ha nem , akkor is várhatsz türelmesen, hátha valaki visszajön.
vagy keress másik trackert.. esetleg nézz szét több torrent oldalon. Az említett verzióval is kismillió helyen fellelhető.
Leírnád egy laikusnak röviden, egyszerűen? Soha nem torrenteztem még. Ez miatt tettem fel, vmi azureus programmal..
Megnéztem:
size: 4,42gb
file: 97
S: 682
D: 3082
health: maximális zöld csík..
gondolom, az "S" a seeder.
Tracker fogalma is ismeretlen, még soha nem torrenteztem.
MS Windows Vista
Ha igen, akkor miért ne jönne le. Ha nem , akkor is várhatsz türelmesen, hátha valaki visszajön.
vagy keress másik trackert.. esetleg nézz szét több torrent oldalon. Az említett verzióval is kismillió helyen fellelhető.
MS Windows Vista
t*rrents*y-ról töltök egy RTM 32/64bit-es Vistát, ami 4,43GB, de megállt 4,41GB-nál és nem tölt 1-2 napja, így áll, mit kéne csinálnom?? Nem kezdem újra, előbb leszek öngyilkos: 10-12K-val jött az a 4GB...
höhö én is (majdnem) így jártam...
ezért le is teszek róla jan-30-ig, és akkor majd egy gyárit földobok...
ó h rohadjon meg.. magyarul nem fogja letölteni?
Seedeli valaki?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
-
Vendég
MS Windows Vista
t*rrents*y-ról töltök egy RTM 32/64bit-es Vistát, ami 4,43GB, de megállt 4,41GB-nál és nem tölt 1-2 napja, így áll, mit kéne csinálnom?? Nem kezdem újra, előbb leszek öngyilkos: 10-12K-val jött az a 4GB...
ó h rohadjon meg.. magyarul nem fogja letölteni?
MS Windows Vista
...
-
Vendég
MS Windows Vista
MS Windows Vista
jah, ha valóban 25k körül lesz egy home (oem), akkor én is megveszem
Szerintem nem lesz ilyen olcsó.
Sokkal több sem lehet, hiszen EU tagok vagyunk.
Jelentem, tegnap lezúztam az XP-t a gépemről és a telepítő CD-jét kis megemlékezés keretében elsüllyesztettem a fiók mélyére.
hmm
újrakellene raknom az xp-t, mert valami összeugrik (a bf2 csak betölt majd szarrá akad és kikapcsol :S ), ezértgondolkodom, hogy már eleve vistát kéne felakni...
melyiket érdmes most vállasztani? (amíg nemtudom megvenni)
...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Sokkal több sem lehet, hiszen EU tagok vagyunk.
Jelentem, tegnap lezúztam az XP-t a gépemről és a telepítő CD-jét kis megemlékezés keretében elsüllyesztettem a fiók mélyére.
MS Windows Vista
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
MS Windows Vista
Azt hiszem az új nod a 2.7 es verziójú, ami támogatj a vista-t. Magyarból még csak a régi 2.5 verzió van. Ezért nem ment valszeg nálad.
2.7-ből is van már magyar, de az angol Vistára nem akart felmászni.
Valószínüleg nem nagyon tudsz majd megmozdulni a Vistában úgy, hogy online le ne csekkolják, hogy tényleg megvetted-e.
Én meg fogom venni. Az XP-t 5 évig használtam, a Vista is eltart eddig szerintem. Ennyi időre megéri beruházni és nyugodtan aludni.
...