Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Azért lehet ez, mert talán aki ezt a válogatást szerkeszti, az nem olvassa a fórumot...
Ha nem olvassa a fórumot, hogyan szerkeszti be a hpzzászólásokat?
Elkúrtuk
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
,több mint 2 éve
2 évig.
Így pontos
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
- GTomi
- V.I.P.

Nagy szerencse, hogy a lap hozza az eddigi színvonalát az új dizájn óta.
Viszont amit még mindig hiányolok, hogy már jó ideje nincsen hangfal, ill. kábel teszt.Még mutatóban sem
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
-
Vendég
Azért lehet ez, mert talán aki ezt a válogatást szerkeszti, az nem olvassa a fórumot... Szegény igc-t is állandóan elírták, de mondjuk ott az aláhúzott név miatt ég talán érthető lenne (először, de többször is előfordult)
- GTomi
- V.I.P.

Még gyakorlatilag semmit nem olvastam a lapból, de az Enrico Bonetti hozzászóló név nagyon tetszett.
én is észrevettem, de elôször azt gondoltam, hogy én olvastam rosszul bonetti-t ,több mint 2 éve
Végigolvastam a lapot és tetszett. Van a lapnak egy pozitívuma, amit más lapokban nem kapok meg. A lapban szereplő vizuális cuccok tesztjei alapján gyakorlatilag saját tapasztalat nélkül mernék vásárolni. Amit ott balagee leírt, ha nem is egyből fogadtam el, utólag igazolódott. balagee azt írja le ami az igazság. Ha viszont nem azt fogja írni, akkor azt úgy is észreveszem.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Még gyakorlatilag semmit nem olvastam a lapból, de az Enrico Bonetti hozzászóló név nagyon tetszett.
Elkúrtuk
- GTomi
- V.I.P.

Most milyen filmet kaptak az előfizetők? Ha publikus az infó...
Kaptár/ Atomcsapda
ezért nem fizettem elő rá...
Mind olyan filmek, szinte, amik már megvannak.
Kaptár/ Atomcsapda
Ma én is megpróbálom beszerezni, aztán hétvégén jól kiolvasom...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Még folyamatban van
Elkúrtuk
Még nem olvastam el teljesen, de kifejezetten tetszik, még a mozis cikkek is. Sikerült valahogy egy két plusszt becsempészni a hírekbe, amitől több, mintha az épp aktuális honalpokat olvasnám. A vetítős rész szokás szerint nagyon jó. Őszintén szólva ezzel kezdtem.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Beleolvasgattam a DVDCenterbe a buszon hazafelé. Részletesebben majd este nézem át, de a "címlapsztori"-t már elolvastam. Tetszett a cikk( no meg főleg Zhang Ziyi ), de a Repülő tőrök klánja valahogy kimaradt a felsorolásból, igaz egy kép van a filmből... Várom, az "Egy gésa emlékiratai" c. DVD-t , ami azért még odébb van.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Holnaptól Budapesten, szerdától pedig vidéken is kapható. megkérem a balázst, ha felébredt, hogy tegyen fel borítót.
Balázs lassan egy napja alszik.
Vajon meddig alszik még?
És ki írogat a shoutbox-ba?
Van is egy vers.
Lehunyja kék szemét az ég....
téli álmot alszik, mint a macik
hogy meddig?
hát ha kijön a hálószobábol ma és a nappaliban a beüzemelt projektor által a felra vetített árnyékán meglátja a rainbow-t, akkor még visszafekszik, mert hosszú lesz még ez a tél!
ez jó volt
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Hi!
Parancsoljatok tortafozelek reggelire...
Balagee alszik a motorjan a joidore valo tekintettel.
Ez ! Holnap már megyek is érte Bajára.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Hi!
Parancsoljatok tortafozelek reggelire...
Balagee alszik a motorjan a joidore valo tekintettel.
Holnaptól Budapesten, szerdától pedig vidéken is kapható. megkérem a balázst, ha felébredt, hogy tegyen fel borítót.
Vajon meddig alszik még?
Van is egy vers.
téli álmot alszik, mint a macik
hogy meddig?
hát ha kijön a hálószobábol ma és a nappaliban a beüzemelt projektor által a felra vetített árnyékán meglátja a rainbow-t, akkor még visszafekszik, mert hosszú lesz még ez a tél!
gordon314.fw.hu
Elhiszem én, hogy van más dolga is, de legalább mi fórumosok értesüljünk időben a dolgokról...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Vajon meddig alszik még?
Van is egy vers.
szerintem amint lesz ideje, fel fogja tenni a képet....
a moszkván nem volt egydarab sem
Én ma láttam egy csomó Centert a TESCO-ban..
Vajon meddig alszik még?
Van is egy vers.
Elkúrtuk
megkérem a balázst, ha felébredt, hogy tegyen fel borítót.
Jó mélyen alszik! ÉBRESZTŐŐŐŐ!!!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Köszi!