Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Musical Fidelity
Az első olyan erősítőm ami igazán nagy örömöt okozott, egy A1-X volt. Viszont a legnagyobb csalódást is egy MF okozta, az E10...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Musical Fidelity
Lassan 30 éve hallgatok rendszeresen különféle Musical Fidelity termékeket, így talán túlzás nélkül mondhatom, MF-rajongó vagyok.A fórumon kívül rendszeresen találkozom - akár csak levelezés szintjén - olyan AVX tagokkal (is) akiknek jelenleg is van, vagy a múltban volt akár több Musical Fidelity termékük is, melyeket szeretnek, szerettek.Úgy gondolom a Cég és a Magyarországon lévő több ezer termékük, valamint azok tulajdonosai "megtöltenek" egy önálló topikot, így remélem előbb-utóbb lelkes csapat gyűlik össze itt is.A leendő társaság nevében is köszönöm a topik létrehozását.Topikindítóként egy olyan kép, amelyen 25 évnyi történelem van egyszerre.Együtt látható rajta az 1992-ben, a Cég 10 éves jubileumára megjelent egyedi A100, valamint napjaink legnagyobb integráltja a Nu-Vista 800.
longkft.hu/audioblog/
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8986
Musical Fidelity
Igény merült fel, így nyitottam egy topicot a MF termékeknek is.Használjátok!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos