Igazából csak ki kellett volna véletlen ütni a kezéből...Snipi írta: ↑2024.09.09., hétf. 13:32A koncerteket nem is mond! Nem voltam "ott" (csak majdnem, és azt is akaratomon kívül) a házunk mögött lévő óriási parkban és közösségi téren szombaton (kb. délután 1-tól este 10-ig) "koncertek" voltak. Azt nem tudom milyen volt a hangosítás, de hangos az biztos. Egyszer hallgattam bele (kinyitottam az ablakot) és valami iszonyatos hamis hangú némber vernyogott ... szóval na. A hétvégém ezzel ment a levesbe. Amúgy is tök sz@rul voltam, mert már nagyon belefáradtam a nyárba, és akkor még ez. Ami meg a Müpában cukroszacskóval zörgő nyanyát illeti ... miért nem vágtad pofán a bunkó k...vát? Azért egy ilyen koncerten cukroszacskóval zörögni enyhén szóval is ízetlenség (mint a grízes tészta). Egy rockkoncerten még elmegy - sőt elvárt ... de még ennél meredekebb dolgok is -, de legy Müpás (gondolom komolyzenei vagy valami hasonló) koncerten ... ??? hát. Erre mondta volt anno szegény apám, hogy "nagy az Isten állatkertje, és sajnos alacsony a kerítés".
A másik oldalunkon egy másik fogyatékos fejhallgatón zenét hallgatott a koncert közben. Az mondjuk nem zavart, csak a büdössége. Mert sajnos az is tényező, és a túltolt parfümözés is orrfacsaró tud lenni. Meg amikor végigveszi az előtted ülő az egész koncertet a feltartott mobiljával....