Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mechanikus órák

Vendég

Mechanikus Órák

Hozzászólás Szerző: Vendég »

csak bimetálban a toknak csak a pereme arany. (tudom nem mechanikus, elnézést kaporka)

Ráadásul nem is bimetálnak, hanem bikolornak hívjuk ezt a fajta tokmegoldást.

no és végül milyen ára van annak az omegának?

Vendég

Mechanikus Órák

pedig nekem is kell vennem egy szép órát asszonykának, és komoly bajban vagyok, mert kakit semmiből sem veszek, ami meg tetszene arra most nincs keret sajna, illetve másra kell
Attól, hogy valami nem kerül százezrekbe még nem "kaki" lehet szép órákat kapni 50.000ft alatt, sőt jóval alatta is, igaz nem kézzel gyártják őket Svájcban, de attól még lehet szép és megbízható évekig.

nem százezrekről beszéltem, hanem arról, hogy nálam a divatmárkák kizárva (illetve egy gucci-t azt vennék neki, de annyiért egy vicc....), és egy egyszerű kis "márkás" női óra is sajnos már 30-40e-től indul. Édesanyám pl ilyet kapott tőlem, csak bimetálban a toknak csak a pereme arany. (tudom nem mechanikus, elnézést kaporka)

amúgy a Casio is csinál egész pofás női órákat ha megnézegeted, igazából egy ilyen Espritet akarok meglesni élőben, mert a dizájnok nem roszak a nőiekből és az árak is a földön járnak.

Vendég

Mechanikus Órák

csak bimetálban a toknak csak a pereme arany. (tudom nem mechanikus, elnézést kaporka)

akár lehet bimetál is és akkor bizonyára a hőtűgulás elvén működik a szerkezet:)

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Mechanikus Órák

Hozzászólás Szerző: RCTiv »

ójaj

elnézést, épp a kávés topikon garázdálkodtam ezelőtt jogos

kedves kaporka abban segítsen nekem, hogy mikorra saccolná az órám korát, (egy vintage tissot) mert én a 60-70-es évekre tippeltem (elméletileg 62-es) , de ahogy nézem lehet régebbi. mert ezt a fajta felirat típust csak 50-es évek beli órákon látom (mint az alábbi képen: - az óra nem az bár hasonló, sajnos nincs róla képem, és a mobilom nem tud makrózni de igyekszem majd pótolni )

JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled

Vendég

Mechanikus Órák

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mechanikus Órák

pedig nekem is kell vennem egy szép órát asszonykának, és komoly bajban vagyok, mert kakit semmiből sem veszek, ami meg tetszene arra most nincs keret sajna, illetve másra kell
Attól, hogy valami nem kerül százezrekbe még nem "kaki" lehet szép órákat kapni 50.000ft alatt, sőt jóval alatta is, igaz nem kézzel gyártják őket Svájcban, de attól még lehet szép és megbízható évekig.

nem százezrekről beszéltem, hanem arról, hogy nálam a divatmárkák kizárva (illetve egy gucci-t azt vennék neki, de annyiért egy vicc....), és egy egyszerű kis "márkás" női óra is sajnos már 30-40e-től indul. Édesanyám pl ilyet kapott tőlem, csak bimetálban a toknak csak a pereme arany. (tudom nem mechanikus, elnézést kaporka)

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Mechanikus Órák

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Mechanikus Órák

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Nekem meg egy újabb rolex másolat, ha ez az fajta óra még nem szerepelt itt százszor, akkor egyszer sem...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Vendég

Mechanikus Órák

erről valahogy egy Tag jut az eszembe

Vendég

Mechanikus Órák

na ezzel én is így vagyok sajnos a Tag nagyon drága, az Espritről meg nem tudom hogy miylen, szerintem pár hónap alatt full karcos lenne a fém:(

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mechanikus Órák

Vendég

Mechanikus Órák

szvsz nem rossz az az omega, ha kedvező áron lenne biztos meg is venném. 
a radót pl nem merném asszonynak megvenni (még ha lenne is rá pénzem) mert eből a típusból minden valamire való kínai boltban és kamu órásnál van 500db, ettől túl elterjedt lett és mindenhol azthinnék hogy gagyi 2 ezres órája van:(

Mit tartana kedvező árnak?

Egyébként egy hozzáértő kb. 50 méterről kiszúrja a koppintott ceramikát, ugyan is hiába tesznek rá pvd bevonatot, az még csak nem is hasonlít a high tech kerámiára, arról nem is beszélve, hogy azok egy év múlva már lelakottak, még az eredeti 20 év múlva is karcmentes.
Nálunk a legnagyobb vegyi üzem vezérigazgató-nőjének a kezén van egy ilyen, és mindig megcsodálom.

tvk? vagy ki most a topp?

a kedvező árra azt értem amit ki tudnék fizetni:) sajnos fogalmam sincs hogy ez a modell milyen áron mozoghat így nem akarok megbántani senkit és nem is tudom megsaccolni az árát

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mechanikus Órák

Egyébként egy hozzáértő kb. 50 méterről kiszúrja a koppintott ceramikát,

elég csak megnézni a gagyik "szíjának" az oldalát, semeddig nem tart kiszúrni.

Vendég

Mechanikus Órák

a radót pl nem merném asszonynak megvenni (még ha lenne is rá pénzem) mert eből a típusból minden valamire való kínai boltban és kamu órásnál van 500db, ettől túl elterjedt lett és mindenhol azthinnék hogy gagyi 2 ezres órája van:(

Mit tartana kedvező árnak?

Egyébként egy hozzáértő kb. 50 méterről kiszúrja a koppintott ceramikát, ugyan is hiába tesznek rá pvd bevonatot, az még csak nem is hasonlít a high tech kerámiára, arról nem is beszélve, hogy azok egy év múlva már lelakottak, még az eredeti 20 év múlva is karcmentes.
Nálunk a legnagyobb vegyi üzem vezérigazgató-nőjének a kezén van egy ilyen, és mindig megcsodálom.

Vendég

Mechanikus Órák

amúgy asszonykának az ilyenek tetszenek

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mechanikus Órák

Üdvözlettel: Kaporka.Microstudio
azért ez az óra 200e felett van, ha ekkora a keret akor már könnyen tud választani az ember

az omega képeket köszönöm, nem tudtam, hogy szögletes, sajnos így nálam nem jöhet szóba.

Vendég

Mechanikus Órák

Egészen megfeledkeztünk a lányokról, pedig ők is hordanak órát, és egy igazi órarajongónak elég nagy égés, ha a feleségének/barátnőjének valami gagyi órája van.Ha valaki meg akarná ajándékozni a párját valami komoly sportosabb órával, akkor íme egy, ami egyenlőre legalább is nagyon jó vételnek tűnik.

http://cgi.ebay.com/Vintage-Swiss-Watch ... dZViewItem

Végre egy FÉRFI , aki gondol ránk is

Kedves Kaporka, mondja, tudna nekem ajánlani az én ízlésemnek megfelelő órát? Tudja, milyen órát hordok már hosszú éve... ez nem azt jelenti, hogy most egyszerre megválok a kedvencemtől, de azért szívesen hordanék olykor-olykor más tipusú órát is.

Természetesen, ha nem terhelem vele...

Kedves Bíbor!

Most egy kicsit bajban vagyok, mert nem emlékszem milyen órát hord, de majd visszalapozok ebben a topicban. Valami olyasmi rémlik, hogy egyforma órájuk van a férjével, persze női és férfi kivitelben, és ha jól emlékszem akkor ezek quartz órák. Ez utóbbi miatt is bajban vagyok kicsit, mert azokban nem nagyon vagyok járatos, de most így rögtön eszembe jutott egy óra, amit el tudnék a csuklóján képzelni, anélkül is, hogy önt személyesen láttam volna.
Ez pedig a Radó (remélem erről sűrűn eszébe jutok) Ceramica női változata.

Így néz ki:

Az életben sokkal szebb, mint itt a képen, de nem találtam jobb képet.

Ahhoz, hogy tudjak egyéb órákat is ajánlani, tudnom kéne, hogy mennyi pénzt szán rá, ez ugyan is egy fontos mutató az órák esetében, és az is, hogy milyen alkalmakra (hétköznap, munka, szabadidő, ünnepek, stb.) kívánja viselni.

Üdvözlettel: Kaporka.Microstudio

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Mechanikus Órák

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Egészen megfeledkeztünk a lányokról, pedig ők is hordanak órát, és egy igazi órarajongónak elég nagy égés, ha a feleségének/barátnőjének valami gagyi órája van.Ha valaki meg akarná ajándékozni a párját valami komoly sportosabb órával, akkor íme egy, ami egyenlőre legalább is nagyon jó vételnek tűnik.

Végre egy FÉRFI , aki gondol ránk is

Kedves Kaporka, mondja, tudna nekem ajánlani az én ízlésemnek megfelelő órát? Tudja, milyen órát hordok már hosszú éve... ez nem azt jelenti, hogy most egyszerre megválok a kedvencemtől, de azért szívesen hordanék olykor-olykor más tipusú órát is.

Természetesen, ha nem terhelem vele...

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

Vendég

Mechanikus Órák

Egészen megfeledkeztünk a lányokról, pedig ők is hordanak órát, és egy igazi órarajongónak elég nagy égés, ha a feleségének/barátnőjének valami gagyi órája van.
Ha valaki meg akarná ajándékozni a párját valami komoly sportosabb órával, akkor íme egy, ami egyenlőre legalább is nagyon jó vételnek tűnik.

Vendég

Mechanikus Órák

na ez volt ilyen fontos?

Vendég

Mechanikus Órák

3.

Vendég

Mechanikus Órák