Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd modifikáció
Üdv én nyittattam ezt az oldalt, de való színű nem teszek fel semmit, mert vannak itt szép számmal kritizáló emberek, biztos unatkoznak.! Egyelőre el vetettem a témát.
Pedig az analóg ic kiváltása elektroncsöre egy szép téma lehetett volna.
Figyelj, aki fórumozik, annak számítani kell arra, hogy unatkozó trollok szétOFFolják a témát - egyrészt ez ne tartson vissza a szép és hasznos témák megtárgyalásától, másrészt azért vannak a moderátorok, hogy amikor nagyon elszabadulnak az "agyak" akkor tegyenek egy kis rendet!
Szerintem - idézve az előttem szólókat - HAJRÁ!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2730
Cd modifikáció
Üdv én nyittattam ezt az oldalt, de való színű nem teszek fel semmit, mert vannak itt szép számmal kritizáló emberek, biztos unatkoznak.! Egyelőre el vetettem a témát.
Figyelj, aki fórumozik, annak számítani kell arra, hogy unatkozó trollok szétOFFolják a témát - egyrészt ez ne tartson vissza a szép és hasznos témák megtárgyalásától, másrészt azért vannak a moderátorok, hogy amikor nagyon elszabadulnak az "agyak" akkor tegyenek egy kis rendet!
Szerintem - idézve az előttem szólókat - HAJRÁ!
- Pedo
- Törzsvendég

- Értékelés: 127
Cd modifikáció
Milyen érdekes, hogy Kimber pont most nyitotta ezt a topicot, mert nálam is néhány napja került elő ez a téma!
Mivel a modifikációnak a magam részéről csak mérsékelten vagyok barátja (bár nem is vetem el teljesen) ezért a hifinek ebben az irányvonalában nincsenek tapasztalataim, úgyhogy kíváncsian várom, milyen információk és "okosságok" gyűlnek itt össze!
Engem elsősorban nem is a CD játszó modifikáció izgat, hanem a DVD játékos futómű célokra történő esetleges MOD-ja, külső DAC-kal történő használathoz!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2730
Cd modifikáció
Milyen érdekes, hogy Kimber pont most nyitotta ezt a topicot, mert nálam is néhány napja került elő ez a téma!
Mivel a modifikációnak a magam részéről csak mérsékelten vagyok barátja (bár nem is vetem el teljesen) ezért a hifinek ebben az irányvonalában nincsenek tapasztalataim, úgyhogy kíváncsian várom, milyen információk és "okosságok" gyűlnek itt össze!
Engem elsősorban nem is a CD játszó modifikáció izgat, hanem a DVD játékos futómű célokra történő esetleges MOD-ja, külső DAC-kal történő használathoz!
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5347
Cd modifikáció
Cd játszó lehetséges modifikációi:
új táp a digitális áramköröknek
új órajel generátor -lehetőleg új saját táppal
új digitális kimeneti fokozat minőségi csatlakozóval és új minőségi belső kábelezés
új analóg kimeneti fokozat új táppal (ez csak akkor éri meg, ha amúgy jó minőségű a benne lévő dac csip)
új készülék láb, készülék doboz csillapítás
lemez megvilágítás
hálózati tápegység modifikálás
hálózati kábel (kívül-belül)
Ha ez mind nem elegendő,
járjál többet koncertre
vagy pszichoanalitikushoz
lásd: könyörtelen mérték hiperkritikusság
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1209
Cd modifikáció
Kérésre induljon egy ilyen topik is.
DAC cseréje, analóg kijárat csövesítése, tápellátás javítása, minden ami a témába vág. Saját fejlesztések, ötletek, tapasztalatok cseréje. HAJRÁ.
Hajrá!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1