Jól gondolod!
Ritka az Argon.
Én ezen dobozok közül a MA dobozkát választanám.
A Kef szerintem teljesen más karakter mint a Heco-d, a Klipsch pedig paramétereiben más.
Jól gondolod!

A frekvencia átvitelre gondolsz?pablotaxi69 írta: ↑2018.11.30., pén. 10:05Sziasztok!
Ezek valós adatok lehetnek, ami a hangfalra van írva?
iq_lady_303_02.jpg
iq_lady_303_05.jpg
iq_lady_303_03.jpg

Közben megoldottam saját magamnak a problémát. Egy kicsit nagyobb erőkifejtéssel sikerült kiszednem a mélyközepeket.eclipse006 írta: ↑2018.06.18., hétf. 11:29Sziasztok!
Próbáltam a legmegfelelőbb topicot fellelni a következő kérdésemre.
Adott egy pár Eltax Liberty 3+ polcsugárzó amiket szeretnék átkábelezni és a bikábelezést megszűnteni.
A gond ott kezdődik, hogy a mélysugárzót egyszerűen nem tudok kivarázsolni a helyéről. Eltávolítom a rögzítő csavarokat és ezután próbálom óvatosan kiemelni a helyükről a kosarakat,
de egyszerűen nem akarnak kimozdulni. Olyan mintha még pluszban be is lennének ragasztva.
Próbáltam úgy is, hogy a hangfal terminál aljzatot eltávolítva benyúltam a dobozba és a hangszóró mágnesét nyomni, hátha kipattan a helyéről a mély-közép, de semmi.
Nem akarok drasztikus eszközökhöz folyamodni és sajnos nincs akkora lyuk hátul a terminál helyén, hogy ott benyúlva át tudnám forrasztani a kábeleket.
Akinek van bármiféle tippje, nagyon szívesen meghallgatom, hátha megtaláljuk közösen a megoldást.
Köszönettel,
Sanyi