Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvd készítés
Dual-ban gondolkodok, Sztem is vbr amit nagyon nem csípek.Sajna nem tudom beállítani a cbr-t, így más progival fogok dolgozni, például a Devede nevű kis progival ami nagyon jó és freeware. :kiraly:
Jó a VBR, ha nem túl alacsony a megengedett minimális bitráta, mert akkor rettentő kockás képeket csinál ott, ahol kevés részletet érzékel.
Eddig milyen progival dolgoztál?
dvd készítés
Dual-ban gondolkodok, Sztem is vbr amit nagyon nem csípek.Sajna nem tudom beállítani a cbr-t, így más progival fogok dolgozni, például a Devede nevű kis progival ami nagyon jó és freeware. :kiraly:
Jó a VBR, ha nem túl alacsony a megengedett minimális bitráta, mert akkor rettentő kockás képeket csinál ott, ahol kevés részletet érzékel.
Eddig milyen progival dolgoztál?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
dvd készítés
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Sziasztok!Van egy dvd-m, blueray 720p forrásból készítettem, dts hangsáv+film+felirat.A film 132 perc 8500kbit/s bitráta, dts sáv 1536kbit/s tömörítésű.
Az egész film 4,85Gb.Elvileg szeretném a gyári minőséget, növelhetem -e a bitrátát 9500-ra??Nem tudom hogy cbr vagy vbr tömörítés ment -e mert nem lehetett állítani.Furcsa hogy csak 4,85 GB az egész film.
Itt valami nem stimmel, a tömörítés szinte biztos, hogy VBR, a max engedélyezett bitráta lehet akármennyi, de az átlag 3000 Mbps körül lehet ilyen adatok mellett. :kiraly:
Kétrétegű DVD+R DL lemezen nem gondolkozol?
dvd készítés
Sziasztok!Van egy dvd-m, blueray 720p forrásból készítettem, dts hangsáv+film+felirat.A film 132 perc 8500kbit/s bitráta, dts sáv 1536kbit/s tömörítésű.
Az egész film 4,85Gb.Elvileg szeretném a gyári minőséget, növelhetem -e a bitrátát 9500-ra??Nem tudom hogy cbr vagy vbr tömörítés ment -e mert nem lehetett állítani.Furcsa hogy csak 4,85 GB az egész film.
Itt valami nem stimmel, a tömörítés szinte biztos, hogy VBR, a max engedélyezett bitráta lehet akármennyi, de az átlag 3000 Mbps körül lehet ilyen adatok mellett. :kiraly:
Kétrétegű DVD+R DL lemezen nem gondolkozol?
dvd készítés
:kiraly:
dvd készítés
Sziasztok!Van egy dvd-m, blueray 720p forrásból készítettem, dts hangsáv+film+felirat.
A film 132 perc 8500kbit/s bitráta, dts sáv 1536kbit/s tömörítésű.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Töltöttem le egy zenei DVD-t és NRG fájl ként van a gépemen ezt mivel és hogy tudom lejátszani meg kiirni DVD-re?
Ez egy Nero lemezképfájl. Neroval kiírhatod DVD-re.
dvd készítés
Töltöttem le egy zenei DVD-t és NRG fájl ként van a gépemen ezt mivel és hogy tudom lejátszani meg kiirni DVD-re?
Ez egy Nero lemezképfájl. Neroval kiírhatod DVD-re.
dvd készítés
dvd készítés
Az igaz hogy 15 Gigat nem lehet 4,5 be bezsufolni de ha jol ertettem a 15 giga az aviban van és ha video dvdt csinal belole akkor az mpeg-ben lesz es sokkal kisebb.
15 G avi az kb 1 óra 10 percnyi video 7-8000es bitrataval mar rafer egy dual layeres lemezre. 6000-ressel talan egy simara is ez elvileg jobb mint a gyari dvd minoseg.
Vagy az egyoras anyagot meg kell vagni 20 percre
Nalam ez bevalt
dvd készítés
Szia!
Minőségromlás nélkül 15 GB-ot nem fogsz 4,7-be belezsúfolni.
Kompromisszum.
DL lemez, 9 GB?
Ashampo Burning Studio 8.
Aimer DVD Stúdió
De ha minőséget akarsz, és értesz is hozzá:
Sony DVD Architect
Segítség a videó átalakításához:
http://dvdx.hu/index.php?option=com_rem ... elect&id=4
dvd készítés
Sziasztok!
Van egy 15GBos Samsung DV kameráról gépre átvett anyagom AVIban.
Arra lennék kiváncsi, hogy ebből hogy tudok minőség romlás nélkül egy DVDt csinálni? Nekem a WinAvit ajánlották és meg is csináltam vele a legjobb beállításokkal, de rosszabb a minőség, és így nem tetszik!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogy tudom elérni, hogy a lehető legjobb minőségű anyagot tudjam elkészíteni egy 4,7es DVDre? Lehet az dvd formátum, vagy akármi más. Ha tud valaki valami jót, akár programot, vagy akár bármilyen tippet légyszives írja meg akár ide, akár az email címemre dellen88@gmail.com !
Köszi a segítséget!
Dellen
dvd készítés
PowerProducer 5 -nél nincs hang! Mi miatt lehet?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
dvd készítés
Winavi video converter!!!!!!
dvd készítés
A Néró azért kellene, mert az Avi fájlt mégha nagy is, akkor is rászerkeszti egy DVD lemezre "kérés nélkül". Próbáltam a Xilsoft AVI to Dvd programját az 1.2 giga AVI fájlt behuppolta vagy hat gigának, ami alapból nem fér rá a dvd lemezre. Szóval nem akarok bűvészkedni, hanem egyszerűen megírni egy lemezt, úgy hogy fel is férjen rá minden, ne kelljen már tömörítgetni meg mittudom még miket csinálni. Szóval a Néró alapból tudta másolni ezt a fájlt úgy, hogy zokszónélkül elfért a műsor a dvd lemezen. De csak sztereóban.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem (Nero 8 Trial HUN). Vannak AVI fájljaim, amiket dvd-re szeretnék átmásolni, hogy dévédéként legyen kezelhető. A következő lenne a kérdés: hogyan tudnám többcsatornás módban dévédére írni a fájlokat. Opciók azok megvannak, de csak sztereóként másolja, ha másra állítom például 5.1-re akkor azt írja hogy nem tudja másolni az anyagot. Kell valami plugin? A múltkor valami olyan üzenetet adott hogy szerezzek be valami multichanel akármit. El is kalauzolt a Nero honlapjára, ahol harmincvalahány dolcsiért le is tölthetem a gépemre. Még egy másik kérdés , ha a Nero , nem magyar változatát, hanem mondjuk egy olyat, ami multilangue (Nero 8xx Ultra Edit) persze ebben benne lehet a magyar nyelv is , ha ezt a változatot telepítem a gépemre akkor megoldódhat a problémám, vagy nem? Ezt azért kérdem, mert ehhez vannak plug-in ek mellékelve a programon kívül.
Igen, a teljes verzió tud ilyet. De van más progi is, de mindegyiket "legalizálni" kell, hogy meg tudd csinálni, ilyen lehet az XtoDVD progi is!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem (Nero 8 Trial HUN). Vannak AVI fájljaim, amiket dvd-re szeretnék átmásolni, hogy dévédéként legyen kezelhető. A következő lenne a kérdés: hogyan tudnám többcsatornás módban dévédére írni a fájlokat. Opciók azok megvannak, de csak sztereóként másolja, ha másra állítom például 5.1-re akkor azt írja hogy nem tudja másolni az anyagot. Kell valami plugin? A múltkor valami olyan üzenetet adott hogy szerezzek be valami multichanel akármit. El is kalauzolt a Nero honlapjára, ahol harmincvalahány dolcsiért le is tölthetem a gépemre. Még egy másik kérdés , ha a Nero , nem magyar változatát, hanem mondjuk egy olyat, ami multilangue (Nero 8xx Ultra Edit) persze ebben benne lehet a magyar nyelv is , ha ezt a változatot telepítem a gépemre akkor megoldódhat a problémám, vagy nem? Ezt azért kérdem, mert ehhez vannak plug-in
ek mellékelve a programon kívül.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
Nem éppen idevágó, de nem találtam jobb helyet. A problémám a következő. PNA-ra konvertáltam DVD filmet DVDFab-al avi formában (ezt adta a progi a PNA módra), és az a gondom vele, hogy a hang igen halk lett. Mivel tudnám ezt utólag feljavítani, vagy esetleg más progi amivel tudnék DVD-t konvertálni a PNA-ra.
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
dvd készítés
Sziasztok!!!
Van valamilyen az EAC-hoz hasonló DVD-s program???
Köszi üdv: Jenő
dvd készítés
Sziasztok!Kéne nekem egy program, amivel aviból tudok csinálni vobot és a magyar feliratot is mellé teszi vagy ráégeti a film fájlra. Tudtok ajánlani ilyet? Ha lehetne akkor valami ingyenes program kéne.
Köszi előre is.
ConvertXtoDvd
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
dvd készítés
Sziasztok!
Kéne nekem egy program, amivel aviból tudok csinálni vobot és a magyar feliratot is mellé teszi vagy ráégeti a film fájlra. Tudtok ajánlani ilyet? Ha lehetne akkor valami ingyenes program kéne.
Köszi előre is.
blogom
dvd készítés
ok koszi!
Szerinetm is a dvd felvevo a legjobb megoldas ugy latom .
Akinek van,volt tapasztalata,hogy melyik program ajanlatos regi ,,HI 8,, sony digitalis kamaraval felvett filmek dvd-re kiirasara,azt megkoszonnem elore is.Gondolom valahogy a pc -be kell valahogy masolni es azutan a konvertalas
Ehhez vagy egy videobemenetes TV kátya kell a PC-be, vagy egy külön DVD felvevő (ismerősé is jó). Az utóbbi szerencsésebb megoldás a minőség miatt. A jó minőségű TV-kártya sem olcsó, a legolcsóbbakkal csak gondok vannak.
DVD felvevő esetén az S-Video csatlakozás a legjobb, feltéve, hogy van a kemerán és a felvevőn is ilyen kimenet (illene lennie), a hanghoz külön kábel kell, ezt szokták adni a kamerához.
Én anno a régi Sony Hi8 kamerámat a Thomson HDD-s felvevőmhez kötöttem S-Video kábellel + a kamera hangkábelével. Ennél jobbat Hi8 kamerából nem nagyon lehet kihozni.
Hogy utána a felvevővel szerkesztjük és írjuk lemezre, vagy átvisszük PC-re szerkeszteni az anyagot, az már a következő kérdés.
dvd készítés
Akinek van,volt tapasztalata,hogy melyik program ajanlatos regi ,,HI 8,, sony digitalis kamaraval felvett filmek dvd-re kiirasara,azt megkoszonnem elore is.Gondolom valahogy a pc -be kell valahogy masolni es azutan a konvertalas
Ehhez vagy egy videobemenetes TV kátya kell a PC-be, vagy egy külön DVD felvevő (ismerősé is jó). Az utóbbi szerencsésebb megoldás a minőség miatt. A jó minőségű TV-kártya sem olcsó, a legolcsóbbakkal csak gondok vannak.
DVD felvevő esetén az S-Video csatlakozás a legjobb, feltéve, hogy van a kemerán és a felvevőn is ilyen kimenet (illene lennie), a hanghoz külön kábel kell, ezt szokták adni a kamerához.
Én anno a régi Sony Hi8 kamerámat a Thomson HDD-s felvevőmhez kötöttem S-Video kábellel + a kamera hangkábelével. Ennél jobbat Hi8 kamerából nem nagyon lehet kihozni.
Hogy utána a felvevővel szerkesztjük és írjuk lemezre, vagy átvisszük PC-re szerkeszteni az anyagot, az már a következő kérdés.
dvd készítés
Akinek van,volt tapasztalata,hogy melyik program ajanlatos regi ,,HI 8,, sony digitalis kamaraval felvett filmek dvd-re kiirasara,azt megkoszonnem elore is.
Gondolom valahogy a pc -be kell valahogy masolni es azutan a konvertalas
dvd készítés
Szervusztok!
Találkozott már valaki a DVDx rogram olyan jelenségével, hogy kétmagos AMD processzorral ne működjön? Mióta kicseréltem a gépemet, nem tudom használni a programot. Letöltöttem a DVDx 2.9-es verziót, eredmény ua. Mi lehet az oka?
Köszönettel: Gábor
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
dvd készítés
Sziasztok!
Kéne nekem egy program, amivel aviból tudok csinálni vobot és a magyar feliratot is mellé teszi vagy ráégeti a film fájlra. Tudtok ajánlani ilyet? Ha lehetne akkor valami ingyenes program kéne.
Köszi előre is.
blogom
dvd készítés
SziasztokAzt szeretném megkérdezni hogy van e olyan program ami lejátsza az mkv kiterjesztésű fájlokat és feliratot is lehet hozzá betölteni és a feliratot lehet időzíteni.
Előre is köszi.
MPC mindezt tudja. Az mkv-hoz fel kell még tenned egy ffdshow-t is (és/vagy Core AVC codec is jól jöhet)
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln