Vávávááááááá... ne olyan gyorsan... van biztos fontosabb

Basszuscsapdán ült egyáltalán?

Kurtág milyen formátumban kapta meg felvételt?kaef2 írta: ↑2019.11.06., szer. 23:17Ha valakit érdekel a zongora hangja és Borbély László játéka, Kurtág György ajánlásával.
viewtopic.php?f=52&t=119920&p=2431502#p2431502
Képernyőfotó 2019-11-06 - 23.04.58.png
Bocs, nem akartam senkit megbántani. Ilyesmit amúgy is csak az "hall", aki már volt olyan helyzetben, hogy valamiért "kellett" ilyen ajánlásokat írnia. Ha Kurtágnak nem "kellett", és tényleg csak úgy önszántából, minden kérés nélkül, puszta lelkesedésből írta, akkor nem jól "hallottam". Hülyeség volt beírni, tényleg szép, kedves ajánlás.kaef2 írta: ↑2019.11.07., csüt. 07:47Ha bármiféle fentartása lenne a felvétellel, az előadással kapcsolatban Kurtág Györgynek, akkor nem írna ajánlást....
Nincs semmi lóláb, de persze mindenki arra gondol, amire csak akar.
Ha bármiféle fentartása lenne a felvétellel, az előadással kapcsolatban Kurtág Györgynek, akkor nem írna ajánlást....
Kedves ez az ajánlás, de kicsit azért "kilóg a lóláb" vagy legalább egy "pónilóláb".... (Lehet, ha nekem írnának ilyet, eltenném emlékbe a fiókba, de inkább nem raknám ki bekeretezve a szóbám falára.)
Ez nekem is szemet szúrt, de mondhatnám gerenda ..
Van itt azért hazai példa..És csak a példa kedvéért, de elég kevés erősítőt szereltek fel legalább BG minőségű kondikkal teljes egészében.
Ha ennyire.... Akkor melyikkel? Sokféle van! Pk, std, vk, wkz, n, nx, f, fk, c, csak hogy a kedveltebbeket említsem.
Csak mert akkor ugyanarról beszélünk. :)trane írta: ↑2019.11.06., szer. 21:38igen> azért írtam![]()
Olvastad ?! "BG minőségű" !trane írta: ↑2019.11.06., szer. 21:30ez tod azért van, mert a BG sem mindenhatóSoundMania írta: ↑2019.11.06., szer. 21:23...És csak a példa kedvéért, de elég kevés erősítőt szereltek fel legalább BG minőségű kondikkal teljes egészében.- magyarul megvan/volt a helye, hová, melyiket, és mennyit belőle
. nézd meg kortárs példaként az AN über-erősítőit
> azok sincsenek telepakolva BG-tel, pedig PQ-nak van a Földön a legnagyobb készlete belólük...
![]()
A nagy , nehéz , kevés kondisok meg talán méginkább. A minőség meg fontosabb a mennyiségnél. És csak a példa kedvéért, de elég kevés erősítőt szereltek fel legalább BG minőségű kondikkal teljes egészében.supravox írta: ↑2019.11.06., szer. 21:12De mégis a nagy nehéz sok kondis erősítők jól szólnak..mgus írta: ↑2019.11.06., szer. 20:32A nagy súly meg a nagy kondi nem garancia a jó hangra, amúgy milyen erősítőről van szó?phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 20:12
Ne érts félre,nincs semmi bajom azzal ha valamelyik készülék jobban szól mint az enyém,de túl sokáig kerestem ezt a hangot tetszik,hogy olyan szép nagy (50kg),teszik a teljesítménye ahogy kinéz,saját előfoka van és azt is tudom,hogy egyelőre nem hallottam jobbat ezen az áron.![]()
De mégis a nagy nehéz sok kondis erősítők jól szólnak..mgus írta: ↑2019.11.06., szer. 20:32A nagy súly meg a nagy kondi nem garancia a jó hangra, amúgy milyen erősítőről van szó?phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 20:12Ne érts félre,nincs semmi bajom azzal ha valamelyik készülék jobban szól mint az enyém,de túl sokáig kerestem ezt a hangot tetszik,hogy olyan szép nagy (50kg),teszik a teljesítménye ahogy kinéz,saját előfoka van és azt is tudom,hogy egyelőre nem hallottam jobbat ezen az áron.![]()
A nagy súly meg a nagy kondi nem garancia a jó hangra, amúgy milyen erősítőről van szó?phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 20:12Ne érts félre,nincs semmi bajom azzal ha valamelyik készülék jobban szól mint az enyém,de túl sokáig kerestem ezt a hangot tetszik,hogy olyan szép nagy (50kg),teszik a teljesítménye ahogy kinéz,saját előfoka van és azt is tudom,hogy egyelőre nem hallottam jobbat ezen az áron.![]()
Már a gigászi kondi méretekből sejteni lehetett, hogy nagy. A teljesítmény meg relatív....phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 20:12Ne érts félre,nincs semmi bajom azzal ha valamelyik készülék jobban szól mint az enyém,de túl sokáig kerestem ezt a hangot tetszik,hogy olyan szép nagy (50kg),teszik a teljesítménye ahogy kinéz,saját előfoka van és azt is tudom,hogy egyelőre nem hallottam jobbat ezen az áron.![]()
Ne érts félre,nincs semmi bajom azzal ha valamelyik készülék jobban szól mint az enyém,de túl sokáig kerestem ezt a hangot tetszik,hogy olyan szép nagy (50kg),teszik a teljesítménye ahogy kinéz,saját előfoka van és azt is tudom,hogy egyelőre nem hallottam jobbat ezen az áron.SoundMania írta: ↑2019.11.06., szer. 19:51Szerintem ez könnyen megoldható! :)phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 19:44Az nem probléma számomra,csak ne nálam tegye.SoundMania írta: ↑2019.11.06., szer. 19:36
El tudok képzelni olyan esetet amikor párszáz mikroval is, a Tied fölé tud kerekedni a hangminőség. És akkor kinek a jobb?! :)![]()
Szerintem ez könnyen megoldható! :)phyton71 írta: ↑2019.11.06., szer. 19:44Az nem probléma számomra,csak ne nálam tegye.SoundMania írta: ↑2019.11.06., szer. 19:36
El tudok képzelni olyan esetet amikor párszáz mikroval is, a Tied fölé tud kerekedni a hangminőség. És akkor kinek a jobb?! :)![]()
Van a repertoálba náluk narancsbor,isteni nedü,de a rozéjukat is szeretem nagyon.
Az nem probléma számomra,csak ne nálam tegye.SoundMania írta: ↑2019.11.06., szer. 19:36
El tudok képzelni olyan esetet amikor párszáz mikroval is, a Tied fölé tud kerekedni a hangminőség. És akkor kinek a jobb?! :)
Kötelet? Zsilettpengét?trane írta: ↑2019.11.06., szer. 19:32semennyit, ez már anélkül is eldőlt![]()
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hasonló szakmát űzünk...huszti-zsolt írta: ↑2019.11.05., kedd 22:57A világ változik. Ha akarjuk (egyénileg), ha nem. Az evolúció már csak ilyen. :)
És ahogy az evolúció atyja mondta, nem az erősebb, nem is az okosabb kerekedik felül, hanem az alkalmazkodni képes!
Mindig amikor azt látom, hogy anakronisztikus nézetek, múltba révedések akarnak uralkodni akkor magamban jót mosolygok. Mert ideig óráig meg lehet kötni a haladás szekerének kerekét, de hosszabban nemigen.
Cső, LP, lineáris táp... bizony szépen csöndben vonulnak a vitrinbe. És ezen mit sem változtat, hogy most "reneszánszukat" élik. A mi korosztályunkkal ezek elhalnak, ahogy egyébként az audio ma ismert klasszikus formája is.
Jaj, mielőtt néhányan nekem találnak esni - természetesen SZVSZ!!!![]()
Kiváncsi vagyok pl. hány db modern nukleáris fegyvert kellene felrobbantani ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra egy perc alatt tönkre vágjuk az egész föld bioszféráját. Én úgy kb 1-et saccolnék
Más volt....