Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2607

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: supravox »

Ma már nagy kínálat van audio utómunka szoftverekből, pl. az említett RX is népszerű. Döbbenetes dolgokat tudnak már, de nem akarom az itteni kedélyeket borzolni velük. :D

De de borzold :hahaha:
Imádom mikor a bigott hifistát leveri a víz..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Hozzászólás Szerző: lehoako »

audioline írta:
2019.11.15., pén. 21:12
Halkan megjegyzem, a fájl alapú lejátszás már egy ideje a "jelen", és egyre inkább a jövő. Optimális esetben teljes értékű hangot/élvezetet, kvázi 'nirvánát' képes produkálni. Mióta érték létezik, sajnos annak hamisítványa is felbukkan. Ezt tudni kell kiszűrni. Akinél jó a hang :smile32: ki tudja szűrni a hamisítványt. Jó rendszerben ki bukik a dolog. Ha a fül nem veszi észre, akkor mi értelme megkérdőjelezni a rögzítési szerzemény eredetiséget... ;) Akit a psziché zavar/megkavar, ott véget nem érő kínlódás/vakarózás következik... :D
Nagyon egyetértek, minden fejben dől el. :smile53:

Az elégedettség is és az elégedetlenség is. :D :D

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11021
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

jott/ment írta:
2019.11.15., pén. 19:37
A felkonvertálást milyen eszközzel lehet leellenőrizni?
A témának több szintje van. Alap esetben egy spektrum analizátoron megnézhetjük, milyen tartományban van hasznos információ az anyagban. Ha 22 kHz felett nincs semmi, csak statikus zaj, vagy még az sem, akkor nagy eséllyel hamis HD anyaghoz van szerencsénk. A letöltő oldalakon általában spektrális ábrákat tesznek közzé bizonyítékként, de azért ez nem tuti alibi, hiszen becsapható, hamisítható.

Magasabb szinten már kvantálási hibákat, "üres", hamis biteket is keresnek. Némelyik szoftver azt is megmondja, hogy eredeti, vagy valaha tömörített anyagra bukkantunk.

Komoly és ingyenes megoldást nem igazán tudok, de pl. ezzel lehet játszani.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11021
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Tctronic írta:
2019.11.15., pén. 17:01
Egy ilyen audio anyag restaurálását, hogyan kell elképzelni? A cél az eredeti állapot megmentése, vagy tartalmaz valamilyen korrekciót, egyfajta "feljavítást"?
Ha restaurálunk, akkor szigorúan állapot visszaállítás van, zajszűrés, dinamika és hangmagasság korrekció, nyávogás mentesítés, durvább esetben tartalom pótlás, szintetizálás. De általában inkább az élvezeti érték, pl. a szövegérthetőség javítása a cél, ilyenkor néha vágunk is a tartalomból. A diktafonos korszakban viszonylag sok bírósági hanganyagot, bizonyítékként becsatolt hangfelvételt hoztak hozzám, de szalagos családi emlékek is gyakoriak. Egyszer megkaptam egy színház 25 évnyi hangarchívumát digitalizálásra, 140 orsón sok száz órányi műsort kellett megmenteni a végső enyészettől. Fél évig dolgoztam rajta és be is voltam tojva tőle, de szerencsére megkaptam hozzá az eredeti rögzítőt viszonylag jó műszaki állapotban, így megúsztam a lejátszási (pl. azimut) hibákat és elég jó minőségben tudtam digitalizálni 96 kHz/24 bit felbontáson, profi A/D konverterrel. Ezek a szép feladatok és számomra a szakma egyik csúcsa.

Az első Pro hangkártyámat (T. Beach Pinnacle) a 90-es évek közepén vettem 110e forintért. Ez akkor 3-4 havi fizetésnek felelt meg és többe került, mint a teljes HiFi rendszerem, de sokszorosan visszahozta az árát. Régebben kizárólag Sound Forge szoftverrel dolgoztam, néhány Pro plug-in-nel megtámogatva. Ma már nagy kínálat van audio utómunka szoftverekből, pl. az említett RX is népszerű. Döbbenetes dolgokat tudnak már, de nem akarom az itteni kedélyeket borzolni velük. :D

Egy barátom néhány hete a szülei lakásában talált két ORWO szalagot, amiken a nagyszülei mesélnek és énekelnek valamikor a 60-as években. Ezt kell digitalizálni, hallgathatóvá tenni és kiírni CD-re, karácsonyi ajándék lesz a család tagjainak, nekem pedig megtiszteltetés.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hozzászólás Szerző: audioline »

Halkan megjegyzem, a fájl alapú lejátszás már egy ideje a "jelen", és egyre inkább a jövő. Optimális esetben teljes értékű hangot/élvezetet, kvázi 'nirvánát' képes produkálni. Mióta érték létezik, sajnos annak hamisítványa is felbukkan. Ezt tudni kell kiszűrni. Akinél jó a hang :smile32: ki tudja szűrni a hamisítványt. Jó rendszerben ki bukik a dolog. Ha a fül nem veszi észre, akkor mi értelme megkérdőjelezni a rögzítési szerzemény eredetiséget... ;) Akit a psziché zavar/megkavar, ott véget nem érő kínlódás/vakarózás következik... :D
.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Klaca írta:
2019.11.15., pén. 07:57

Hát ha te hasra esel minden feketeöves karatés előtt, mert van a zsebében egy PhD meg két piros ász, az a te dolgod, de azt ezek után ne bánd, hogy nem adtad írói pályára a fejed. (és az újságírást (pláne az internetes pötyögéses válfaját), azért ne keverd az irodalommal)
A fekete öv itt nem az említett személy valódi (tudtommal) attribútuma, hanem metaforája a valamiben elérhető legfelső szintnek.

Az irodalomról azt gondolom, hogy létrehozható és létrehozható volt bárhogyan, a kőtáblától a papirusztekercsen át a nyomtatott könyvig és napjainkban az online térben, pl blogokon is. Nem a rögzítés módja a lényeg, hanem a forma és a tartalom.

Ha tovább gömbölyítjük a témát, inkább priviben, mert lassan tényleg kezd OFF lenni.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 700

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

jott/ment írta:
Mostanában a XiVero cég MusicScope szoftverével szoktam.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3502

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

jott/ment írta:
istvan01 írta:
2019.11.15., pén. 11:44
A 24b/96k és 24b/192k zenék a rutrackeren szinte kivétel nélkül csak házi felkonvertálások.
Van hozzá software, valaki itt mutatott, talán kferi, vagy fapaci? Másik módszer, több ilyen felkonvertált zenéhez óvatosan nem mutatnak olyan borítót, amin látható lenne az eredeti lemez kódja. Aztán ott van ami még ennél is egyszerűbb. Több ilyen felkonvertált zenéhez könnyen található a normál 16b/44k rippelése. A kettő között az ég világon semmi hangzás eltérés sincs, főleg akkor, ha DAC-om automatikusun upsamplingolja a 16b/44k forrást is. Így aztán tök egyforma lesz mindkét hanganyag.
Ami még ennél is biztosabb, hogy a lemezkiadók abból a zenéből nem adtak ki nagyfelbontású anyagot, de még SACD-t sem.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3236

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

tamagaba írta:
2019.11.15., pén. 19:20
zoli73 írta:
2019.11.15., pén. 17:10
Tctronic írta:

Egy ilyen audio anyag restaurálását, hogyan kell elképzelni? A cél az eredeti állapot megmentése, vagy tartalmaz valamilyen korrekciót, egyfajta "feljavítást"?
Igen, ez engem is érdekelne, hogyan történik egy ilyen restaurálás? Mi volt a cél, a kazetták megmentése, újra használható állapotba hozása, vagy a tartalom megmentése, átmentése?
Átmágneseződést nem tud megmenteni. Zajt tud elég jól csökkenteni. Declick is van. iZotope RX a progi.
Remélem, azért jön majd valaki(mondjuk fapaci), aki ezt majd elmagyarázza konyhanyelven, mert nekem ezek a tőmondatok sokat nem segítettek a megértésben, de azért köszönöm a választ.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

istvan01 írta:
A 24b/96k és 24b/192k zenék a rutrackeren szinte kivétel nélkül csak házi felkonvertálások.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania írta:
2019.11.15., pén. 18:40
istvan01 írta:
2019.11.15., pén. 10:00

ehhez annyit tennék hozzá, hogy amiket én letöltöttem LP rippeket, 10-ből 10-et le is töröltem. Egyszerűen nem jó úgy digitális zenét hallgatni, hogy egy LP rajongó valamilyen otthoni rendszerével hozzá ad a zenéhez pár újabb torzítás formát, úgy mint lemez zaj, tű-kar rezonancia, hangszedő-MC trafó nem linearitás, majd RIAA korrektor, ezeket tetézi valamilyen jónak gondolt A/D bajaival. /az LP egyéb elvi hibáit, hangkar és IC vezetékek, csatlakozók saját hangkarakterit is hozzá adhatjuk ... szóval nem, nekem nem/
Ezt hogyan is érted? Már az LP hangjával bajaid vannak, vagy csak ami lesz belőle rippeléskor?
mit nem értesz? Az LP olyan amilyen. Lelkes amatőr neki áll otthon valami AD rendszerrel berippelni. Ezzel megajándékozza az azt letöltő-hallgatót a digitalizálás és annak lejátszásának minden elvi és főleg gyakorlati hibáival pluszban.
Ez teljesen független attól, hogy én kedvelem-e az LP-zést, velejáró piszmogást. Tehát összegezve kaphatok így LP és digitális lejátszás anomália halmazt.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1258

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

istvan01 írta:

ehhez annyit tennék hozzá, hogy amiket én letöltöttem LP rippeket, 10-ből 10-et le is töröltem. Egyszerűen nem jó úgy digitális zenét hallgatni, hogy egy LP rajongó valamilyen otthoni rendszerével hozzá ad a zenéhez pár újabb torzítás formát, úgy mint lemez zaj, tű-kar rezonancia, hangszedő-MC trafó nem linearitás, majd RIAA korrektor, ezeket tetézi valamilyen jónak gondolt A/D bajaival. /az LP egyéb elvi hibáit, hangkar és IC vezetékek, csatlakozók saját hangkarakterit is hozzá adhatjuk ... szóval nem, nekem nem/
Ezt hogyan is érted? Már az LP hangjával bajaid vannak, vagy csak ami lesz belőle rippeléskor?

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Klaca írta:
...milyen egyéb olyan irodalmat tudtok (film az már volt sokszor), amiben felmerül a hifi (az eddigi háromban (Bret Easton Ellis meg az ismeretlen magyar epigonja, + Szilasi) csupa pszichopata preferálta ezt a műfajt. Kéne valami egyéb is, vagy inkább el kellene ezen is gondolkodnunk végre.
(Na jó, némi enyhítésként most eszembe jutott a Varázshegy, abban van majd' egy fejezet a gramofonról. Akkoriban az talán hifizésnek számított, igaz, az is egy szanatóriumi környezetben zajlott.)

Ja Bitrograde, milyen hifi is az ott a háttérben?
Amennyire jól látom, egy Sansui-torony, ahogy a regényben is, de a hangfalak talán inkább KEF-ek (talán egy 105/3), míg az eredeti regényben Duntech Sovereign 2001-esek szerepelnek. Azt hiszem, ezt egyszer már kitárgyaltuk a "hifilm" témában.
Szerintem egyébként nem olyan gyakori irodalomban a hifis hivatkozás, ott inkább gyakrabban a zenéről van szó. Legalábbis nekem nem tűnt fel, ha olvasok, alszik bennem a "hifista". Ami pedig a "pszichó" és hifi sztereotípiát illeti: valóban van ilyen, de lehet igényesebben és igénytelenebbül csinálni. Ellis esetében a tárgykultúra katalógusszerű felsorolása... de inkább hagyom, ez tényleg OFF.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3236

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Tctronic írta:
fapaci írta:
2019.11.15., pén. 10:12
istvan01 írta:
... szóval nem, nekem nem/
Igazából nekem sem. Próbálkoztam LP RIP állományokkal, de szinte mindig a kukában végezték az általad is említett elszíneződések miatt. Minőségileg vannak pozitív példák, de számomra eleve bizarr műfaj az LP-ről digitalizált zenehallgatás. Ellenben imádok restaurálni, régi analóg felvételeket megmenteni, archiválni. Egy időben több megbízásom volt kazettás diktafonokkal, magnókkal készült prózai, színházi felvételek digitalizálására, restaurálására, élvezetes munka volt. De egy digitális formátumban is elérhető zenei kiadványnál nem sok értelmét látom.
Igen, ez engem is érdekelne, hogyan történik egy ilyen restaurálás? Mi volt a cél, a kazetták megmentése, újra használható állapotba hozása, vagy a tartalom megmentése, átmentése?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2742

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

fapaci írta:
istvan01 írta:
... szóval nem, nekem nem/
Igazából nekem sem. Próbálkoztam LP RIP állományokkal, de szinte mindig a kukában végezték az általad is említett elszíneződések miatt. Minőségileg vannak pozitív példák, de számomra eleve bizarr műfaj az LP-ről digitalizált zenehallgatás. Ellenben imádok restaurálni, régi analóg felvételeket megmenteni, archiválni. Egy időben több megbízásom volt kazettás diktafonokkal, magnókkal készült prózai, színházi felvételek digitalizálására, restaurálására, élvezetes munka volt. De egy digitális formátumban is elérhető zenei kiadványnál nem sok értelmét látom.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

bj13
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 36

Hozzászólás Szerző: bj13 »

cables írta:
2019.11.15., pén. 12:02
Ezzel szemben nekem maradandó élmény volt néhány LP-ről digitalizált lemez, amit valamikor 2014-ben hallottam egy topiktársnál (bj13), olyannyira, hogy fel is hívtam most Jánost, aki megerősítette, hogy bár jelenleg ő is DSD fájlokat hallgat leggyakrabban, de ma is nagyon szereti azokat a saját régi felvételeit.
Igen, ez pontosan így van.
Ne vessük el orosz barátaink teljesítményét.
Tessenek rákeresni különféle DXD állományokra.
A Modern Talking messze esik az ízlésemtől, de erősen pilláztam, amikor az első lemezük Hansa kiadásból digitalizált változatát meghallgattam.
Erősítő:Misical Fidelity M6si
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R

chord
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2223

Hozzászólás Szerző: chord »

pärt írta:
2019.11.15., pén. 10:28
Klaca írta:
[
...akkor milyen egyéb olyan irodalmat tudtok (film az már volt sokszor), amiben felmerül a hifi (az eddigi háromban (Bret Easton Ellis meg az ismeretlen magyar epigonja, + Szilasi) csupa pszichopata preferálta ezt a műfajt. Kéne valami egyéb is, vagy inkább el kellene
ezen is gondolkodnunk végre...
A film és regényipar szereti a bejáratott toposzokat. Az eszes, stílusos, - lehetőleg gazdag- pszichopata az egyik ezek közül. Karaktert építeni alig kell, a kellékei alapján automatikusan lehívjuk a figurát, munkát spórolva az íróknak, filmkészítőknek. Ahol nincs eredetiségkényszer, ez nagyon gazdaságossá teszi az alkotást. Alapja nyilván van a dolognak, de a hifi beszerzésétől nem vezet egyenes út a sorozatgyilkosságig. Bár ha van itt bűnügyi profilozó, majd kijavíthat.
De klaca nem tud erről a vonalról lejönni, hagyni kell, hadd gondolkozzon el.
Vészesen összekeveri azt, hogy egy hobbi terhelt szubjektivitással, akkor a tagok feltétlen pszichésen terheltek.

ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló

chord
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2223

Hozzászólás Szerző: chord »

istvan01 írta:
fapaci írta:
2019.11.15., pén. 09:36
cables írta:
2019.11.15., pén. 07:20
Azt hiszem nincs ma aktuálisabb általános vitatéma az audiofil zenehallgatás területén, mint a lemez/PC hallgatás kérdéskör.
Azt hiszem, ez a vita leginkább benned zajlik. Másoknál már eldőlt, vagy békésen megfér egymás mellett több megoldás.

Digitális állományokat letölteni nagyjából annyira lutri, mint a használt piacon LP-t vásárolni, sőt előbbi szerintem még megbízhatóbb is.
Ez mekkora igazság.
Akkor is, ha az LP-sek nem értenek egyet vele.

ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2019.11.15., pén. 12:01
istvan01 írta:
A 24b/96k és 24b/192k zenék a rutrackeren szinte kivétel nélkül csak házi felkonvertálások. Talán SACD iso-ban előfordul magasabb eredeti bitráta.
Csak azt nem értem, mi hasznuk lenne az ott megosztóknak a felkonvertálásból! gondolkodik.gif
Valami triviálisról feledkeznék meg?
kb mint a lájk vadászoknak. A zöldfülű egyből rákattint a szuper minőségnek gondolt zenére, és már tölti is az ingyen GBájtot. A forgalom ott is számít valamennyit.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2316

Hozzászólás Szerző: cables »

fapaci írta:

Próbálkoztam LP RIP állományokkal, de szinte mindig a kukában végezték az....elszíneződések miatt. Minőségileg vannak pozitív példák, de számomra eleve bizarr műfaj az LP-ről digitalizált zenehallgatás. ...
Ezzel szemben nekem maradandó élmény volt néhány LP-ről digitalizált lemez, amit valamikor 2014-ben hallottam egy topiktársnál (bj13), olyannyira, hogy fel is hívtam most Jánost, aki megerősítette, hogy bár jelenleg ő is DSD fájlokat hallgat leggyakrabban, de ma is nagyon szereti azokat a saját régi felvételeit.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4145

Hozzászólás Szerző: juliush »

istvan01 írta:
A 24b/96k és 24b/192k zenék a rutrackeren szinte kivétel nélkül csak házi felkonvertálások. Talán SACD iso-ban előfordul magasabb eredeti bitráta.
Csak azt nem értem, mi hasznuk lenne az ott megosztóknak a felkonvertálásból! gondolkodik.gif
Valami triviálisról feledkeznék meg?
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

fülelek írta:
2019.11.15., pén. 11:01
cables írta:
Jó reggelt mindenkinek!

Aki korán kel aranyat lel mondják és én ha nem is aranyra, de egy érdekes véleményre leltem, amikor egy high-end hálózati lejátszó magyar tesztjét olvastam. Azt hiszem nincs ma aktuálisabb általános vitatéma az audiofil zenehallgatás területén, mint a lemez/PC hallgatás kérdéskör. Ehhez egy adalék

PCzene.jpg
A legnépszerűbb és messze legnagyobb választékkal rendelkező torrentoldal jelenleg a rutracker.org, ahol nagyon ügyelnek arra, hogy rossz minőségű zenei anyag ne legyen, kötelező a cédék EAC szoftverrel történő grabbelése log fájllal, és az LP digitalizálás eszközeit is legtöbbször felsorolják. A fájl alapú fizetős oldalakról történő másolatok sem rosszabbak soha az eredetinél.
Amúgy a grabbelés nem digitalizálás :D
no-no. A választék tényleg óriási, de a minőség? Igen, az EAC grabbelő van a log-fájlokban megadva, az esetek 99,9%ban 100%-ban hibátlan a grabbelés. De ez nem jelent zenei minőséget, vagyis ócska zenék, vacak minőségben felvett zenék sokasága van ott is (ízlés is persze mi az ócska szint) A 24b/96k és 24b/192k zenék a rutrackeren szinte kivétel nélkül csak házi felkonvertálások. Talán SACD iso-ban előfordul magasabb eredeti bitráta.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 858

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

fülelek írta:
2019.11.15., pén. 11:01
cables írta:
Jó reggelt mindenkinek!

Aki korán kel aranyat lel mondják és én ha nem is aranyra, de egy érdekes véleményre leltem, amikor egy high-end hálózati lejátszó magyar tesztjét olvastam. Azt hiszem nincs ma aktuálisabb általános vitatéma az audiofil zenehallgatás területén, mint a lemez/PC hallgatás kérdéskör. Ehhez egy adalék

PCzene.jpg
A legnépszerűbb és messze legnagyobb választékkal rendelkező torrentoldal jelenleg a rutracker.org, ahol nagyon ügyelnek arra, hogy rossz minőségű zenei anyag ne legyen, kötelező a cédék EAC szoftverrel történő grabbelése log fájllal, és az LP digitalizálás eszközeit is legtöbbször felsorolják. A fájl alapú fizetős oldalakról történő másolatok sem rosszabbak soha az eredetinél.
Azért ez nem teljesen így van, sok össze vissza grabbelt cucc is van ott, ellentétben pl. a Pedro- val! ;)
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5225

Hozzászólás Szerző: fülelek »

cables írta:
Jó reggelt mindenkinek!

PCzene.jpg

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3746

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

mgus írta:
2019.11.15., pén. 09:58
cables írta:
Jó reggelt mindenkinek!

PCzene.jpg
Szerintem a lényeg benne van," A kiadók nem adják ki a kezükből a mesterfelvételeket" Lp, Cd, SACD sem, ugyanis az is csak másolat. ;peace;
Szemben az én saját My Reel Club mozgalmammal, ahol szétküldtem az eredeti csak vágott, de egyéb módon nem befolyásolt .dff formátumú, még csak meg sem taggelt DSD256 felvételt a későbbi hivatalos .dsf formátumú taggelt felvételek mellett (amik a nativedsd.com oldalon is megvehetők lesznek). Sőt a következő eseményekből a szalag másolatot is meg lehet kapni.
Amellett, hogy 2(-3) tucat érdeklődő még a felvételt is végig ülheti.

Ettől közelebb nem hiszem, hogy lehetne az érdeklődőket az eredeti felvételhez sőt az eseményhez vinni.

Kész a dupla CD is belőle, ha valakit érdekelne, keresse a Hunnia Recordsot, aki a kiadó.
IMG_1667.jpeg
IMG_1667.jpeg (1.52 MiB) Megtekintve 2377 alkalommal
IMG_1664.jpeg
IMG_1664.jpeg (1.74 MiB) Megtekintve 2377 alkalommal
(Akit további részletek érdekelnek, olvashat róla a Stúdiólátogatós topikban)
IMG_1663.jpeg
IMG_1663.jpeg (959.36 KiB) Megtekintve 2377 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”