trane írta: ↑2023.01.18., szer. 09:31
revox írta: ↑2023.01.18., szer. 09:15
:) meglesz

De hidegen tényleg máshogy "kopog". Hifibici

A váz nem is annyira volt érdekes, de a döcögős lejtőn a kormánynàl volt némi bizalomvesztésem és inkább lazára fogtam.
De nincs ebben ennyi, én nem nyúzom télen a nyárit, akinek meg úgy jó, nem az enyémet nyúzza
egyrészt, de remélem a szmájlik egyértelműsítették, nyilván hülyültem

. másrészt, azé' asszem, elég régen ültél már 'terepen' is bicón, s mind a tested, mint az érzések ilyenkor másak...
a lényeg viszont, hogy nyomod
áá,ezt nem lhet elfelejteni

de régen se szerettem a karbont télen, de voltak,akiknek nem volt télije és egy időben az eszetlen banda a nyárikkal járt ki, de sárvédő se volt, igaz,nem is mentek,csak száraz időben (ez már nem a klasszik felállás volt a csapatnál, hanem az újoncok. én itt már kicsorogtam a történetből). De egyébként minden rudegebbé válik hidegben, ez axxem nem kérdéses, de inkább az alu váljon rideggé, mint az évek alatt nagynehezn besezrzett, nemlétező méretű reactom
egyébként, itt jól összefogják a dolgot, én lusta vagyok ennyit körmölni. nomeg,van, aki nem sajnálja a nyárit, én láttam mit kapnak a télik

Az utak minősége nem kiszámítható. pl a cikkben lévő bringán már látom,hogy az a sárvédő kb 3 edzést bírna ki (ha kibírna, nekem eltört a pálcatrató műanyag első alkalommal, igaz, bementünk egy igen rázós szakaszra). Csak a brutál acél U-vassal tudtam megfogni rendesen, mindig törtek a pálcák. Merhogy elég,ha a csoportból egyvalaki megy csak kicsit gyorsabban,mint ami nekem jó, máris jobban berángat a döcögő.
Egyébként értelmes edzést télen szobában lehet végezni, már ami ki van wattolva, kint inkább a kiligyűjtés megy. nem kiszámítható az idő absz. mi hétvégén mentünk statikusat szombat-vasárnap, jó 4 órákat/nap 100-140km, avg 30 km/h kistányér (vagy ki, mit akart fejleszteni, erőt,vegy technikát), de alapvetően ez statikus volt. Hétköznap volt kardio szobában. De lehet nagyon elkanyarodtam a ... nemistudomholjártunktól
https://bikemag.hu/tech/a-teli-kerekpar ... -hidegben/
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu