Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3804

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: AAttila »

revox írta:
2023.01.18., szer. 23:10
AAttila írta:
2023.01.18., szer. 22:43
revox írta:
2023.01.18., szer. 14:45
nálunk az axxonynak ilyen van XS méret, de az nekem direkt jó, egyel kisebb, mint ami a hivatalos méretem, így pont jó lenne.

https://www.decathlon.hu/p/noi-kerekpar ... FEH%C3%89R

Ilyet vettem a fiamnak. ;)
Csak nehogy Te is lenyúld 31_1_21.gif
Nekem kicsi. Mint amit az asszony vett spinning gépet. Nekem az is kicsi. Mondjuk gondolkoztam,hogy csinálok rá egy hosszabb nyeregvsövet. :napsut:
Amúgy van télre egy alubicóm, bár nincs felsárvédőzve. De szutyokba nem megyek ki azzal sem. Annyira nem az életem a bringázás. Utálom takarítani, de az pedig fontos.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4829
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

AAttila írta:
2023.01.18., szer. 22:43
revox írta:
nálunk az axxonynak ilyen van XS méret, de az nekem direkt jó, egyel kisebb, mint ami a hivatalos méretem, így pont jó lenne.

Csak nehogy Te is lenyúld 31_1_21.gif
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

pärt írta:
2023.01.18., szer. 15:04
asebestyen írta:
2023.01.18., szer. 13:41
Gyűjtöm a kifogásokat innen, hogy mi mindenre hivatkozhatok, ha nem akarok majd tekerni. Úgy nézem kimeríthetetlen a kifogásraktár. :D
Ha elakadsz, írj rám; nagyon profi gyűjteményem van. Egészség, hőmérséklet, élvezeti faktor, anyagi megfontolások, tájesztétikai valamint komfortzóna védelmi tárgykörben tudok elsőrangú kifogásokkal szolgálni.
Ezeket az aranyköpéseket írni kellene, gyerekeimé is megvannak valahol……hűtőben a régi lejárt szavatosságú kaját mindig én ettem meg, egyszer szerettem volna frissebbet enni, a lányom rám szólt “ apa azt ne edd meg az még jó!” :D
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5603

Hozzászólás Szerző: pärt »

asebestyen írta:
Gyűjtöm a kifogásokat innen, hogy mi mindenre hivatkozhatok, ha nem akarok majd tekerni. Úgy nézem kimeríthetetlen a kifogásraktár. :D
Ha elakadsz, írj rám; nagyon profi gyűjteményem van. Egészség, hőmérséklet, élvezeti faktor, anyagi megfontolások, tájesztétikai valamint komfortzóna védelmi tárgykörben tudok elsőrangú kifogásokkal szolgálni.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

be van már sárvédőzve + Fukrum kerekek, de nekem a nyeregcső kb 1 centi híján adná ki, így vennem kell. A stucni cserés, de ezen a kormány nem OS, így vagy beteszek egy Pinarellot (van kettő,de nem annyira szeretem a hajlításukat), vagy veszek FSA-t. A kormányon van még női fékkar,azt el kell tüntetnem, így vennem kell bowdent (ha nem találok otthon ennyit valahol) és a nyereg is kicsit szélesebb. Karbonnal tele a szekrény alja és fehér SelleIt SLR van, de erre csak valami fekete kellene és nem karbon. Bandázs legalább van... Négyszöges a hajtány, ami helyett csapágyam lenne is, de csak 172,5-ös integrált kurblim van elfekvőben, így idővel kell egy hajtókar is... Monnyuk előnye az elől 40T lánckerék, télen azzal bármit ki lehet tekerni. 8speed új sorom és láncom legalább van...

egyetlen dolog, ami főleg visszafog, az axony magának vette. Ezt kivételesen Ő maga fizette :D 31_1_21.gif :fekverohog: sajnálom tőle elvenni, de lehet ráfanyalodok
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2023.01.18., szer. 14:12
revox írta:
2023.01.18., szer. 14:10
asebestyen írta:
csak szeretnéd. ott a CX bringád, nincs kifogás :D
Az görgős bringa. Revi kifogás 1.
akkó vegyél másikat (is) :kapdelm:
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8286

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2023.01.18., szer. 14:10
asebestyen írta:
Az görgős bringa. Revi kifogás 1.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8286

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

na, találtam egy rettenetet :) átalgos tréning után így néz ki a gyösz...
nem volt elég, hogy a sárvédőpálca és rögzítése erős legyen, rugalmasnak is kellett lenni. pl az SKS típusú a fenti kis lemeznél tört,ahol fogta a pálcát a sárvédő lemeze. ezt, ki, hogy trükközte meg. én gumalétetekkel és hajtogatással
winter_bike_mokolasok.jpg
winter_bike_mokolasok.jpg (931.77 KiB) Megtekintve 871 alkalommal
halfnote.hu

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

pärt írta:
2023.01.18., szer. 10:29
Szép, úri cuccok, de szerintem esőben nem mész velük; túl tiszták... :kapdelm:
Ezek közvetlen felszerelés után készültek.A nejem megy még homokviharban is ;) , bírják...
(amúgy meg retkesen nem fotózok bringát, nem túl szívderítő látvány...)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2023.01.18., szer. 10:08
Sárvédők terén tényleg nincs topon a kerékpáripar, pedig nem volna ez egy rakétatechnológia. A városi gépemen egy filléres darab van, mert a drágábbak is alig jobbak egy kevéssel. Mondjuk törnek is a kis bepattintós szarok rendesen, elég csak egy kicsit csúnyábban rájuk nézni. Olyankor jön a mókolás.
IMG20230118095852.jpg
erre félmgoldás, ha előre letekered szigszalaggal. akkor ha elpattan,még hazáig elvisz. de az sks rendszerű felfogatás létezik olcsóbb kiadásban is. azoknál az a kérdés, befér a villába,vagy sem, mert sok bicajba csak a nagyon vékony fér be,azok meg rendszerint a pattintósak
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

tonee73 írta:
2023.01.18., szer. 10:14
pärt írta:
Sárvédők terén tényleg nincs topon a kerékpáripar, pedig nem volna ez egy rakétatechnológia.
Nekem eddig bevált az SKS, az összes gépen az van, soha nem volt bajom velük.Igaz, nem óccsó...

P1120115.JPG
P1090891.jpg
P1080920.jpg
A Part féle műanyag az hidegben főleg törik. Nekem első tréningen eltört... nem voltam vidám,amikor kb legtávolabb az otthontól, félúton, Bivalybaxnád környékén eltört és félrehúzta a sárvédőt a másik,ami hazáig súrolt (bár a kollektív bölcsesség megszrelte hajlítgatással, igazi csapatmunka volt) :D
Azok az SKS megoldások már sokkal tartósabbak,de legbrutálisabb a klassszik U vas. képen tartozék, de külön is megvehető. kb 70Ft... Randa, mint a bűn, de ez megfogja rendesen. civil bringára az sks tuti elég, edzőkeróra is valsz kibír egy idényt.

Kép
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

Szép, úri cuccok, de szerintem esőben nem mész velük; túl tiszták... :kapdelm:

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

pärt írta:
Sárvédők terén tényleg nincs topon a kerékpáripar, pedig nem volna ez egy rakétatechnológia.
Nekem eddig bevált az SKS, az összes gépen az van, soha nem volt bajom velük.Igaz, nem óccsó...

P1120115.JPG
P1120115.JPG (1.13 MiB) Megtekintve 883 alkalommal
P1090891.jpg
P1090891.jpg (1.08 MiB) Megtekintve 883 alkalommal
P1080920.jpg
P1080920.jpg (1.01 MiB) Megtekintve 883 alkalommal
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

pärt
Őslakos
Őslakos

Sárvédők terén tényleg nincs topon a kerékpáripar, pedig nem volna ez egy rakétatechnológia. A városi gépemen egy filléres darab van, mert a drágábbak is alig jobbak egy kevéssel. Mondjuk törnek is a kis bepattintós szarok rendesen, elég csak egy kicsit csúnyábban rájuk nézni. Olyankor jön a mókolás.
IMG20230118095852.jpg
IMG20230118095852.jpg (1.99 MiB) Megtekintve 906 alkalommal

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

trane írta:
2023.01.18., szer. 09:57
revox írta:
2023.01.18., szer. 09:48

áá,ezt nem lhet elfelejteni :D ...

egyébként, itt jól összefogják a dolgot...
én sem az elfelejtést írtam :ohnoohnoohno: , meg perszehogy minden más - hidegben durvahó.gif . de olyan hol volt mostanában gondolkodik.gif :quetionmark:
az meg még elég jól rémlik, mit-hogyan kell télen csinálni ;) :smile53:
vasárnap itt 1-2C° volt. fázni nem fáztam, de hazaérve azt állapítottam meg, inkább beállítok egy télit megint. nomeg, nem Neked írtam én, hogy kell télibringázni, csak úgy elmélkedünk :smile53:

egyébként volt még néhány érdekes dolog. A Vision Metron kerékkel voltam kint, ami a modern trendeknek megfelelően U keresztmetszetű, széles felni, amibe elvielg nem kap bele a szél, bla-bla-bla... jó kerék,nem kérdéses, főleg mióta Fulcrum hátsóagyat kapott, de a sima, mezei 35mm-es fulcrum quattrot nem lengeti ennyire a szél és az régivágású V keresztmetszet (elég ipari oldalszembe szél volt. Egy kis részen totál oldal, ott azért ránagtta a kezem, persze nem úgy,mint egy 50-es). Vixont ami tuti, a latexes gumi bazi jól gurul, újfent meg kellett állapítsam :smile32:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

trane írta:
2023.01.18., szer. 09:31
revox írta:
2023.01.18., szer. 09:15
:) meglesz :D
De hidegen tényleg máshogy "kopog". Hifibici :D A váz nem is annyira volt érdekes, de a döcögős lejtőn a kormánynàl volt némi bizalomvesztésem és inkább lazára fogtam.
De nincs ebben ennyi, én nem nyúzom télen a nyárit, akinek meg úgy jó, nem az enyémet nyúzza :napsut:
egyrészt, de remélem a szmájlik egyértelműsítették, nyilván hülyültem :kiss: . másrészt, azé' asszem, elég régen ültél már 'terepen' is bicón, s mind a tested, mint az érzések ilyenkor másak... :yingyang:
a lényeg viszont, hogy nyomod ;peace;
áá,ezt nem lhet elfelejteni :D de régen se szerettem a karbont télen, de voltak,akiknek nem volt télije és egy időben az eszetlen banda a nyárikkal járt ki, de sárvédő se volt, igaz,nem is mentek,csak száraz időben (ez már nem a klasszik felállás volt a csapatnál, hanem az újoncok. én itt már kicsorogtam a történetből). De egyébként minden rudegebbé válik hidegben, ez axxem nem kérdéses, de inkább az alu váljon rideggé, mint az évek alatt nagynehezn besezrzett, nemlétező méretű reactom :D

egyébként, itt jól összefogják a dolgot, én lusta vagyok ennyit körmölni. nomeg,van, aki nem sajnálja a nyárit, én láttam mit kapnak a télik :D Az utak minősége nem kiszámítható. pl a cikkben lévő bringán már látom,hogy az a sárvédő kb 3 edzést bírna ki (ha kibírna, nekem eltört a pálcatrató műanyag első alkalommal, igaz, bementünk egy igen rázós szakaszra). Csak a brutál acél U-vassal tudtam megfogni rendesen, mindig törtek a pálcák. Merhogy elég,ha a csoportból egyvalaki megy csak kicsit gyorsabban,mint ami nekem jó, máris jobban berángat a döcögő.
Egyébként értelmes edzést télen szobában lehet végezni, már ami ki van wattolva, kint inkább a kiligyűjtés megy. nem kiszámítható az idő absz. mi hétvégén mentünk statikusat szombat-vasárnap, jó 4 órákat/nap 100-140km, avg 30 km/h kistányér (vagy ki, mit akart fejleszteni, erőt,vegy technikát), de alapvetően ez statikus volt. Hétköznap volt kardio szobában. De lehet nagyon elkanyarodtam a ... nemistudomholjártunktól :rolleyes:

https://bikemag.hu/tech/a-teli-kerekpar ... -hidegben/
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

trane írta:
2023.01.18., szer. 03:55
revox írta:
2023.01.17., kedd 21:59
Nem a hideg a kedvence valsz. Bírja,de azért más hangok jönnek, mint nyáron. Olyan érzésem van rajta, mintha ridegebb lenne hidegen...
ezt mondd el a repülőgép-iparnak (beleértve a zűrrepülő-gépket) meg a zűrtechnológusoknak is maj' azé' ;) :kiss: :smile53:
:) meglesz :D
De hidegen tényleg máshogy "kopog". Hifibici :D A váz nem is annyira volt érdekes, de a döcögős lejtőn a kormánynàl volt némi bizalomvesztésem és inkább lazára fogtam.
De nincs ebben ennyi, én nem nyúzom télen a nyárit, akinek meg úgy jó, nem az enyémet nyúzza :napsut:
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1178

Hozzászólás Szerző: lacee »

trane írta:
2023.01.18., szer. 03:55
revox írta:
2023.01.17., kedd 21:59
Nem a hideg a kedvence valsz. Bírja,de azért más hangok jönnek, mint nyáron. Olyan érzésem van rajta, mintha ridegebb lenne hidegen...
ezt mondd el a repülőgép-iparnak (beleértve a zűrrepülő-gépket) meg a zűrtechnológusoknak is maj' azé' ;) :kiss: :smile53:
Azért egy ,,xar” bicikli vázat ne hasolítsunk össze vele vagy akár az F1 autókat is említhetted volna…..

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Változó volt, de7-8-10 állandó barom volt (nagyrészük már GreenRider :D ) és többiek szétszórva. De volt, hogy 20fő fölött mentúnk
Egyébként a télikeró hozadéka,hogy azzal nehezebb menni, jobban erősödz alapozáskor, aztán mikod átülsz a versenygépre, repülsz, mint a barom... volt tèl, mikor decathlonba L-es nadrág kellett venni combra. Persze, tavasszal leszálkásodott oxt nagy lett :D
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1178

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2023.01.17., kedd 20:10
lacee írta:
2023.01.17., kedd 15:43
revox írta:
2023.01.17., kedd 14:53
Mégaz, de straván Sebi kúlföldön, Lacee meg a Fóldön kívül (nincs térkép).
Ezt hogyé csináltátok? Vagy tacx előfizetés és Lacee görgőre pattant?
Spinning,jól esett,már rég tekertem,jöttek a +kilók :D most már folyamatosan akarom használni eddig csak nézegettem,a futáshoz meg tegnap sem volt jó idő,esett…..most nálunk is megy a ,,diéta”
Tettèl fel szenzort?
Igen,de a gép is ugyanazt a számot adja.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2023.01.17., kedd 23:56
AAttila írta:
2023.01.17., kedd 23:47
revox írta:
2023.01.17., kedd 23:38

Kép
Mennek,mint a birkák :fekverohog: elfoglalják az egész sávot, béna amatörök 31_1_21.gif
Útvonalengedély edzésre, madzsarul menetitrány szerinti sáv legál. Na jó, néha átlógott a másikba is, de csak ritkán :D
Rendszeres volt,hogy ennyien vagytok?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.01.17., kedd 23:47
revox írta:
2023.01.17., kedd 23:38

Kép
Mennek,mint a birkák :fekverohog: elfoglalják az egész sávot, béna amatörök 31_1_21.gif
Útvonalengedély edzésre, madzsarul menetitrány szerinti sáv legál. Na jó, néha átlógott a másikba is, de csak ritkán :D
Ja,valami kcsg vezetés közben mobilozik is :D
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”