Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Nekem haverjaim, akik sokat játszottak a Warcraftal, mind csalódottak.
Tegnap megnéztem a függetlenség napja második részét. Gondoltam annyira csak nem rossz, mint amennyire mondják. Pedig de
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
Nekem haverjaim, akik sokat játszottak a Warcraftal, mind csalódottak.
Tegnap megnéztem a függetlenség napja második részét. Gondoltam annyira csak nem rossz, mint amennyire mondják. Pedig de
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 891
Tessek itt van egy kis "Lore" azaz Warcraft tortenelem.
http://www.orderofwatchers.hu/?q=book4/chapter1Ez eppen az a kis tortenet a warcraft-bol amit a moziban is lattunk csak kicsit elferditve.
Szoval van meg boven tartalek a warcraft vilagabol akar ezer evre is.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

Szombati movie teríték a Warcraft volt.
Nem ismerem a játékot,akik igen azoknál biztos másak a reakciók.
En ismerem es tok jo volt ugy nezni, hogy a filmbeli foszereplokkel talalkoztam a jatekban es meg a helyszineken is voltam, majdnem az osszes helyszint fel lehet ismerni.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Szombati movie teríték a Warcraft volt.
http://www.port.hu/warcraft:_a_kezdetek ... _id=158505
Őrült hangerővel mozizóknak remek alapanyag,nálam a Dolby TrueHD lebontotta a szobát ,de szó szerint Szóval nem kell finomkodni vele ha nem muszáj.
Maga a sztori és a film sem volt rossz. Fantasy a javából. Az Orkokat jól megcsinálták,a csaták is rendbe voltak.
Nyomokban Gyűrűk ura vonalakat fedeztem fel,itt-ott mintha elcsíptek volna a látványhoz Peter Jackson filmjeiből.
De nem könnyű már újat kitalálni,persze a fantasy-ban azért minden lehet.
Nem ismerem a játékot,akik igen azoknál biztos másak a reakciók.
Bár nekem Travis Fimmel (Ragnar) a Vikingek sorozatban még átütőbb volt ,látszólag is jobban játszotta ott szerepét.
Paula Patton pedig még így is gyönyörű volt
A film értékelése nekem 7.5/10 De inkább a látványvilág viszi el az egészet.
A Jó, a Rossz, és a Csúf
Jeeeeeeee!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7245
A Jó, a Rossz, és a Csúf
Jeeeeeeee!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Az nagy gond, mert az 'eredeti" sem ér fel számomra a minőségi spagettiwestern szintre...
A Jó, a Rossz, és a Csúf
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Moziban
Hét mesterlövész ( 2016 )
Egynek jó nekem tetszett persze az 1960-as eredeti nyomába nem ér !
Az nagy gond, mert az 'eredeti" sem ér fel számomra a minőségi spagettiwestern szintre...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Moziban
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Moziban
Az alapokat az 1960-ban bemutatott azonos című A hét mesterlövész adta, igaz ez alkalommal azért akadnak majd eltérések a történetben. Érdekesség lehet, hogy a több mint 50 évvel ezelőtt készült amerikai western sem az eredeti, hiszen egy akkoriban egy hat évvel korábbi japán filmet, A hét szamurájt képzelték újra az amerikai közönség számára.
Moziban
Az alapokat az 1960-ban bemutatott azonos című A hét mesterlövész adta, igaz ez alkalommal azért akadnak majd eltérések a történetben. Érdekesség lehet, hogy a több mint 50 évvel ezelőtt készült amerikai western sem az eredeti, hiszen egy akkoriban egy hat évvel korábbi japán filmet, A hét szamurájt képzelték újra az amerikai közönség számára.
Moziban
Köszi az ajánlót!
Kár, hogy anno kimaradt, de még közel 20 év távlatából is jól esett.
A lé meg a Lola
https://www.themoviedb.org/movie/104-lola-rennt
10/7
Nehéz téma ez a (magyar) felirattal való nézés: van, hogy az eredeti tartalom mennyiségének 60%-g is lemegy a közlés, ami pedig már jelentős veszteség, foleg olyan filmkedvelőnél, aki még a stáblistáról, extrákról sem szeret lemaradni. De az átlag néző számára is túl nagy a redukció. Sokszor nem érzik hiányát, mert nem is tudják miről maradnak le. Gondolok itt arra is, hogy sokszor egetverően messze eső szinonímát dob be a fordító, saját szája Íze szerint vagy egyszerűen csak nincs elég sütnivalója a finomabb árnyalatok levevéséhez, visszaadásához. Egy vessző, egy névelő különbségétől is teljesen máshogy csengő lehet egy mondat.
A zöld sárkány gyermekei - magyar közönségfilm, így kötöttpályás, nem ígér, nem is ad sokat, de amit igen, azt jól, mrgvan a maga bája. Minden filmben van egy pillanat. Amire ki van hegyezve az érzés, a sztoriami egyben a címre is utalhat. Ezt a pillanatot itt jól megkapjuk kínai hiedelem formájában, reménnyel töltve. Bejött. Mellőzi az magyar hatásvadász betegséget, mikor szögegyszerű karaktereket ripacs harsánysággal akarnak hathatóssá tenni. Egészségesen kidolgozott, nem túlgondolt és szerethető figurákkal találkozunk.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11159
- Kapcsolat:
Majdnem híres
Na ez jó volt! Az író-rendező önéletrajzi ihletésű filmje 70-es évek Amerikájának rock&roll feelingjéről, groupie-król, egy koncertturnéba belecseppent kissrác szemüvegén keresztül, Kate Hudson szuper alakításával. A 2,5 órás verziót nézzétek, szigorúan eredeti nyelven.
8,5/10
Meglepően életszagú, már amennyire egy játékfilm ezt megengedheti. Bár azt hiszem, a zenészek életék sokan teljesen másként képzelik el.
Tegnap néztem én is, jó volt egynek. Szép felvételek, a hangra sem lehet panasz. Csak azt nem értem hova tűnt a részeg tolvaj
Ez egy jó kérdés! Nagyon nagyon jó kérdés....
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
-
Vendég
"...the armor..." ["...a páncél miatt..."]
Amikor a nézők filmkészítővé avanzsálnak.
Majdnem híres
Na ez jó volt! Az író-rendező önéletrajzi ihletésű filmje 70-es évek Amerikájának rock&roll feelingjéről, groupie-król, egy koncertturnéba belecseppent kissrác szemüvegén keresztül, Kate Hudson szuper alakításával. A 2,5 órás verziót nézzétek, szigorúan eredeti nyelven.
8,5/10
8,5/10
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Jöhetne már...
Kissé hamarabb beindították a Lucifer második évadát! Még csak angolul van stream-en, de tuti hamar jön e a felirat is.
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA GU 81M SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek Isotek, fapaci, EWA LS-40 hangfalkábel
-
Vendég
Van, hogy azért ragad klaviatúrát az ember, hogy figyelmeztesse fórumtársait: ha jót akarnak maguknak, messze kerüljenek el egy filmet.
Tegnap este traumatikus élményben volt részem. Eddig nem sok filmről sikerült kijönnöm, és nem is tudom, mi tartott benn a teremben a Florence - A tökéletlen hang című film vetítésén. Pedig profi munka - a művészeti dilettantizmusról, ahogyan a szifiliszben idegsorvadást szenvedett koncertzongorista, Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) férje (Hugh Grant) hathatós támogatásával - és nulla, vagy inkább mínusz énekhanggal - eljut a Carnegie Hall-beli önálló dalestig. A valós történeten alapuló filmnek minden kockája kínszenvedés a hallók (és látók) számára, s ezen a szinkron még tovább ront. Azt hiszem, ez volt életem egyik legrosszabb - hanem a legrosszabb - filmje. Pedig Frears korábban nagyon jó rendező volt (Az én szép kis mosodám; Gyönyörű mocsokságok; Pop, csajok, satöbbi), egy ideje azonban teljesen lejtmenetbe kapcsolt.
A film egyetlen nézhető jelenete az, melyben Lily Pons énekli a "Csengettyűáriát" a Lakméból. Eredetileg valahogy így hangozhatott:
„Az oroszok már a spájzban vannak”
- ValhallA
- Tizezresek klubja

„Az oroszok már a spájzban vannak”
- tottyi
- Hazajáró lélek

Félve bár, de ajánlok az olcsó sci-fi kedvelőknek egy múvit:
400 nap
IMDB-s pontozása 10/4,5. Ezt érdemes szem előtt tartani.
Ha a forgatókönyv végét jobban kidolgozzák, akkor simán belefért volna az "egyszer megnézős, jó film" kategóriába. Nem értem miért nem szántak rá több időt. Bosszantja az embert, hogy egy viszonylag jól felépített, az érdeklődést folyamat fenntartó történetet ennyire elkótyavetyéltek.
Es akkor most mi is a vege? Errol lehetne vitazni sot meg olvastam is kommenteket, hogy jobban lassuk mi a vege, de vagy igy vagy ugy nem lehet az a vege. Ha mar mindenki latta akkor megvitathatjuk.
Félve bár, de ajánlok az olcsó sci-fi kedvelőknek egy múvit:
400 nap
IMDB-s pontozása 10/4,5. Ezt érdemes szem előtt tartani.
Ha a forgatókönyv végét jobban kidolgozzák, akkor simán belefért volna az "egyszer megnézős, jó film" kategóriába. Nem értem miért nem szántak rá több időt. Bosszantja az embert, hogy egy viszonylag jól felépített, az érdeklődést folyamat fenntartó történetet ennyire elkótyavetyéltek.
Az előzetes után viszont csalódás, mivel a 1,5 órás film összes akciójelenetét összevágták egy percbe. Egynek viszont tényleg jó.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
Egész nézhető már majdnem eléri egy jobb sorozat minőségét...
Egyetértek, pont tegnap néztük.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- ValhallA
- Tizezresek klubja