Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MS Windows Vista

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11470
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Vista és Office 2007 premier

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Ha ez alapból így néz ki egy-két plussz kattintás után, akkor leizélem majd magam.
Kezdheted! Néhány fotót majd kérünk a beavatkozásról a galériába!

tau
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: tau »

Én már szoktatom magam, windowblinds-zal már vista skint használok, ilyen üveg/áttetsző címsorokkal, jópofa csak hogyha felrakom, otthonos legyen

Vendég

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha ez alapból így néz ki egy-két plussz kattintás után, akkor leizélem majd magam.

Vendég

MS Windows Vista

Tudnátok adni a hivatalosan letölthető legfrissebb Vistához egy linket? Egy pancser vagyok. Köszönöm.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Az RC2 egy korai kiadás volt, azóta már visszavonták. RTM= Release to Manufacturing, tehát gyártásra szánt verzió.

Vendég

MS Windows Vista

Melyik újabb?
RTM

Pedig a másik RC2-es.
hivatalosan is csak RC1 kendidet lehet letölteni.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Melyik újabb?
RTM

Vendég

MS Windows Vista

Melyik újabb?

(4,43gb) Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD.READ.NFO-WinBeta
(2,49gb) tracked_by_h33t_com_Microsoft.Windows.Vista.RC2.Build.5744.32bit.plus.serial.by.c0d3rz

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Acme »

Pelican és Balagee beírása sztem kb. érthetővé teszi miért is gondolkodik el az ember a váltáson..

Se az XP, se az OSX nem fagyott nekem le szinte soha. Napi szintu hasznalati tapasztalat. Jo a soha tulzas, de tenyleg ritka dolog.Persze mindez jo minosegu hardverrel es gondos szoftver hasznalat mellett.

Ettol fuggetlenul leginkabb XP-t hasznalok enis munkara PC-vel, tobbek kozott azert mert a sajat magam altal osszerakott PC olcso.

Nekem ennyi elég a PC mellett.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Pelican koma, Nálad valami nagy gáz van,
Igen, én is ezt mondom.
Ugyanez a hardver (tízszer ennyi programmal) megy 24 órában minden gond nélkül XP alatt...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 16

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Joc »

Tulképpen nálam sem fagy az XP, de azért azt unom kicsit, hogy mindegyik win egy idő után mindig szétcsesződik és újra kell telepíteni, különben belassul. Meg egy kicsit azt is, hogy 3-4 program csak azért fut, hogy ne legyen totál védtelen a neten a gép, mert ugye szinte az összes malware célpontja az "acélos" biztonságáról híres win.

Pelican és Balagee beírása sztem kb. érthetővé teszi miért is gondolkodik el az ember a váltáson...

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: balagee »

Húgom grafikus suliba járt, OSx -en dolgoztak. Ugyanúgy fagyott mint az Xp, és azonos pénzért fele akkora teljesítményű gépeket lehet kapni. Az új találmány, hogy Mac-en windows... 
Nos erre a kovetkezoket tudom mondani:

En tordelesi es grafikai munkalataimat az utobbi 3 evben OSX es XP alatt
vegyesen csinaltam. A tapsztalat az, hogy ha tisztessegesen fel van rakva a rendszer, es nincs szejjel b*szarintvn mindenfelevel, akkor a fagyas mint olyan nem letezik.

Se az XP, se az OSX nem fagyott nekem le szinte soha. Napi szintu hasznalati tapasztalat. Jo a soha tulzas, de tenyleg ritka dolog.
Persze mindez jo minosegu hardverrel es gondos szoftver hasznalat mellett.

A ket oprendszer kozul az OSX fenyevekkel van az XP elott.Ez teny, aki szerint nem igy van, az nem hasznalt mes OSX-et semmi ertelmes dologra. Raadasul nekem kulsoleg is tetszik. Persze az OSX sem tokeletes. Azt is csak emberek csinaltak.

Ettol fuggetlenul leginkabb XP-t hasznalok enis munkara PC-vel, tobbek kozott azert mert a sajat magam altal osszerakott PC olcso.

Vistahoz meg annyit, majd felrakom ha rendesen jo lesz HTPC-nek.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Pelican koma, Nálad valami nagy gáz van, mert nálam atomstabíl a cucc. 10 nap alatt egyszer sem fagyott, pedig jól megtömtem programokkal a rendszert. Feltettem már néhány játékot is, azok is mennek rendesen. Olyan már volt, hogy boot közben egyszercsak újraindult a gép, de más fura dolgot nem tapasztaltam. Az ATI driverre várok, hogy tudjak végre HD mozizni.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Ma megint nekiduráltam magam a Vistának.
Dolgozgattam is egy kicsit, egy weblapot kellett reparálnom, szóval volt megnyitva 5-6 progi, hát a Control Panel 10-ből 9-szer lefagy (iiletve az explorer, amikor ctrl panelt nyitom, és nem fagy, csak újraindítja magát, ami a ctrl panel bezárásával jár). Arra még nem jöttem rá, hogy a ctrl panel ablakából hogy lehet eltüntetni a baloldali sávot, majdnem tök üres, így teljesen felesleges oda.
Az Office 2007-ből az Outlookot néztem, érezhetően lassabb, mint a régi, de nem tudom, ebből mennyi a Vista bűne, lehet, hogy az Outlook ilyen. Jól összekuszálták a levél fejlécet, elsőre még a send gombot se találtam meg.
A Realtek drivere is elkészült (tegnap), elég vacak lett, nem kezeli az spdif-et, meg még csomó mindent, amit XP alatt tud.
Az nvidia új driverét is felraktam, sajna a control panel része nincs hozzá, az ugyanaz a használhatatlanul gyenge maradt, ami a beta driverrel került fel.
A speedfan először nem akarta látni a HDD-ket, de sokadik újraindításra valahogy csak észrevette őket.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MS Windows Vista

Ah, nem akartam Mac-PC flamet...

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MS Windows Vista

Miért is? 
Mert az sem tud semmivel többet, mint egy PC, sőt! És ott egy jobb gép ára többszöröse a PCnek, ami ugyan azt a szintet nyújtja? Hajrá.

Húgom grafikus suliba járt, OSx -en dolgoztak. Ugyanúgy fagyott mint az Xp, és azonos pénzért fele akkora teljesítményű gépeket lehet kapni. Az új találmány, hogy Mac-en windows...

Ja: és láttam tesztet (nem személyesen persze, TV-) csúcs Mac vs. csúcs PC (pár éve), és a grafikai alkalmazásokban a PC gyorsabb is volt. Igaz, videjóban elmaradt a mactől... de az ára a Macnek volt magasabb
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 12

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Ronin »

...de addigra már szívesebben ülnék egy Mac előtt.
Miért is?

Mert az sem tud semmivel többet, mint egy PC, sőt! És ott egy jobb gép ára többszöröse a PCnek, ami ugyan azt a szintet nyújtja? Hajrá. :smile19:

Vendég

MS Windows Vista

- a Warp4-es mikor megjelent [kb. 10 eve] volt benne egy VoiceType resz, no ez mar abban az idoben eleg jol mukodott teny csak angolul 
Az akkor volt. Azóta kibővült a szókincsünk. :kiraly: Nézd meg Newmant én soha nem értem mit beszél. Mit várhatunk akkor a Vistától.

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MS Windows Vista

A DX10-en kívül van bármi értelme felrakni a Vista-t? Csak kérdem... Mit tud, amit az XP nem?
Nálam jó darabig biztos marad az XP. Majd ha lesz SP1/SP2, akkor talán Vista, de addigra már szívesebben ülnék egy Mac előtt.

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MS Windows Vista

- ezen meg en rohogok nagyokat..  - a Warp4-es mikor megjelent [kb. 10 eve] volt benne egy VoiceType resz, no ez mar abban az idoben eleg jol mukodott  teny csak angolul 
- csak azt nezzuk, meg, hogy milyen gepek voltak ezelott 10 evvel 

Nekem is volt szerecsém a Warp 4hez

Állati jó oprendszer volt, életemben nem láttam olyan jó DOS emulátort, mint amit az tudott! A hangvezérlést akkor nem próbáltam, de tény hogy Windows környezetben a Vista az első, ahol viszonylag használható.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Tami »

Viszont TÉNYLEG lehet hanggal vezérelni a windowst, és ez elég jól működik (jobban, mint a FülElek progi és társai, ráadásul tényleg mindent meg lehet csinálni hanggal!). Igaz, lassú, kényelmetlen, és ÁLLATi hardware igényes (diktálás közben végig 60% körül van a prociterhelés, de néha még följebb!
- ezen meg en rohogok nagyokat..
- a Warp4-es mikor megjelent [kb. 10 eve] volt benne egy VoiceType resz, no ez mar abban az idoben eleg jol mukodott teny csak angolul
- csak azt nezzuk, meg, hogy milyen gepek voltak ezelott 10 evvel :kiraly:
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

MS Windows Vista

Hozzászólás Szerző: Tami »

- noo behozattam a szerverterembol ket P4-es gepet majd jovoheten eljatszom a vistaval
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MS Windows Vista

Tapasztalatok (Vista x64 Ultimate)

- Az Aero kifejezetten barátságosan néz ki, és elsőre nem túl lassú (de gondolom kell alá videókari)

- Az nVidiától leszedett driverrel lassúbb lett a 3DMark (kb 5%-kal), de nincsenek grafikai hibák.

- Az Audigy2-t képtelen vagyok életre kelteni , plíz HELP!!

- Az AC97 viszont megy az alaplaphoz adott driverekkel (!), így teszteltem a hangvezérlést:

A speech-to text egyszerűen qrva jó! hatalmasakat röhögtem rajta! véletlenül se találja el, mit beszélek, pedig fél órát "tanítottam" a kiejtésemre. Kíváncsi vagyok, egy amerikai anyanyelvű tudja-e használni, sztem nem

Viszont TÉNYLEG lehet hanggal vezérelni a windowst, és ez elég jól működik (jobban, mint a FülElek progi és társai, ráadásul tényleg mindent meg lehet csinálni hanggal!). Igaz, lassú, kényelmetlen, és ÁLLATi hardware igényes (diktálás közben végig 60% körül van a prociterhelés, de néha még följebb!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

MS Windows Vista

Az új filesystem valóban kimaradt a cuccból, de ettől ez még a Longhorn, csak más a neve.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”