oké intéztem ,de ezt nem tudtam törölni..meg hát aki olvassa mondjuk hatha tud ilyet,mert az is benne van hogy keresek ilyettonee73 írta: ↑2026.02.18., szer. 11:26Intézd már ezt privátban, ha lehet.Köszi.kereszt1967 írta: ↑2026.02.18., szer. 10:16szia ! megvan még? ha esetleg nincs megkérdeznéd akinek eladtad hogy ő eladná e? persze mondjuk plusz 5000ftért mint vette? mert nekem pont ez a fajta kéne! köszi előre is
viewtopic.php?p=2644957#p2644957
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
-
kereszt1967
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Heco 8051100 sub
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4206
Re: Szerintem valami túlságosan drága
2 ev alatt a különbségből veszek használtan egy jó tápkábelt
Csak a Marantz! :-D
Mondjuk Orvathagor bejegyzése is elég fura, a saját hirdetését találta túl drágának? Vagy mivan? 
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Nálad lehet kezdődik a probléma, én kössz jól vagyok!earforce írta: ↑2026.02.18., szer. 17:32Amikor már az irónia sem megy át, ott kezdődnek a problémák.
Hülye kérdésre hülye válasz.
Ja k.nagy irónia volt, mivel azóta is a "iróniás" baromságodon pörögtök
Valóban be kell zárni a piccsbe, de inkább az ilyen felesleges hülyeséget, mint az utóbbi pár hsz-ed törölni!
Aki beírt ide mert szerinte valami drága, egyből le lett cseszve, hogy mindenki annyiért hirdet amennyiért akar, az ilyen valóban ide nem illő hülyeséget meg nyomjátok.
Az rendkívül olcsó. Engem kb. 10-15 éve vágott még ~2000 körül az akkori fodrászom és nem a hajashoz jártam meg a zsidróba.Alex_Aston írta: ↑2026.02.18., szer. 17:42Hmmm. Ez tényleg drága.
Nekem 2.300.-ra emelt a fodrászom idénre 1.800.-ról...![]()
Majd kérdezd meg a párod ő mennyit hagy ott egy átlagos női fodrásznál (segítek ha hajat is fest akkor 20-30 közt).
Persze sírhatnék és világgá kürtölhetném hogy milyen csúnya mocsok lehúzós árak vannak de nem teszem mert ez nem visz előre. Csak bosszankodásra jó meg felesleges sírás táptalaja.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Nekem 2.300.-ra emelt a fodrászom idénre 1.800.-ról...
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4206
Hmmm. Ez tényleg drága.
Nekem 2.300.-ra emelt a fodrászom idénre 1.800.-ról...
Csak a Marantz! :-D
Amikor már az irónia sem megy át, ott kezdődnek a problémák.kargidje írta: ↑2026.02.18., szer. 16:43Bazz beírsz egy ekkora már bocs de baromságot, aminek kvára semmi köze a topikhoz/avx-hez, és akkor te reklamálsz, hogy "tök értelmetlen" a topik!
Az ilyen hsz-ek miatt valóban semmi érteleme és elviszik a hülyeség irányába!
Hülye kérdésre hülye válasz.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Bazz beírsz egy ekkora már bocs de baromságot, aminek kvára semmi köze a topikhoz/avx-hez, és akkor te reklamálsz, hogy "tök értelmetlen" a topik!
Az ilyen hsz-ek miatt valóban semmi érteleme és elviszik a hülyeség irányába!
Csak arra próbáltam rámutatni, hogy van olyan szegmens, ahol veszel valamit és kérés nélkül rádobsz még +összeget, a másik szegmensben meg rá kell számolnod azokra, akik nem +adnak, hanem -20-30% alkuval indítanak.
Ezek biztos “nem jó fejek”, vagy itt mindenki “szarrágó”?
(Hipotetikus kérdés volt, nem akarlak vele megsérteni.
)
Ezek biztos “nem jó fejek”, vagy itt mindenki “szarrágó”?
(Hipotetikus kérdés volt, nem akarlak vele megsérteni.
Usher - Valhalla - Emotiva
Miért?- mert nem vagyok szarrágó és szoktam adni, ha jófej az illető.KisMarci írta: ↑2026.02.18., szer. 16:16Miért adsz jattot? Ad számlát?earforce írta: ↑2026.02.18., szer. 16:12Gyermekkel együtt járunk apa-fia fodrászhoz, de idén emelt a srác tizenegyezzere, ami jattostul már ugye 12ezer. Ez nekem túl drága úgyhogy még egy hónapig növesztjük addig!Orvathagor írta: ↑2026.02.18., szer. 14:22Egyéb oldalon 115 000 forintért vásárolható meg egy Linn Sondek/Akito. Szerintem ez túl drága. (ahhoz, hogy előre elutaljam a vételárat)
Egyébként persze hogy nem ad számlát, Magyarországon vagyunk! Ha adna, akkor járhatna, anélkül nem? Vagy hogy van ez.
ui.: mikor lesz bezárva ez a tök értelmetlen topik?
Miért adsz jattot? Ad számlát?earforce írta: ↑2026.02.18., szer. 16:12Gyermekkel együtt járunk apa-fia fodrászhoz, de idén emelt a srác tizenegyezzere, ami jattostul már ugye 12ezer. Ez nekem túl drága úgyhogy még egy hónapig növesztjük addig!Orvathagor írta: ↑2026.02.18., szer. 14:22Egyéb oldalon 115 000 forintért vásárolható meg egy Linn Sondek/Akito. Szerintem ez túl drága. (ahhoz, hogy előre elutaljam a vételárat)
Usher - Valhalla - Emotiva
Gyermekkel együtt járunk apa-fia fodrászhoz, de idén emelt a srác tizenegyezzere, ami jattostul már ugye 12ezer. Ez nekem túl drága úgyhogy még egy hónapig növesztjük addig!Orvathagor írta: ↑2026.02.18., szer. 14:22Egyéb oldalon 115 000 forintért vásárolható meg egy Linn Sondek/Akito. Szerintem ez túl drága. (ahhoz, hogy előre elutaljam a vételárat)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6684
Intézd már ezt privátban, ha lehet.Köszi.kereszt1967 írta: ↑2026.02.18., szer. 10:16szia ! megvan még? ha esetleg nincs megkérdeznéd akinek eladtad hogy ő eladná e? persze mondjuk plusz 5000ftért mint vette? mert nekem pont ez a fajta kéne! köszi előre is
viewtopic.php?p=2644957#p2644957
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
kereszt1967
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
szia ! megvan még? ha esetleg nincs megkérdeznéd akinek eladtad hogy ő eladná e? persze mondjuk plusz 5000ftért mint vette? mert nekem pont ez a fajta kéne! köszi előre is
Re: Kábelezzünk
Na még egyszer, emlékeztetőül. Ezt írtad.asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 19:46Revikém, nem szigeteletlen az (remélem), csak a külső köpenyt szedted le róla.
Komoly kábelről lefejteni..., ezzel szétbarmolni a szerkezetét... lehet persze...![]()
![]()
Kivéve, ha Rock azt mondja, az úgy jó, akkor vita nincs, úgy jó.![]()
![]()
( Úgy, hogy 1 mp - re sem jutottam az eszedbe...
Ettől persze hallgathattál rockot, bocibocitarkát, vagy bármit.
Csókolgass Robikákat, de ebben nem/sem tudok segíteni.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8268
Az előbb rockot hallgattam, de bevallom, 1mp-re se jutottál eszembe, így talán az állításod enyhén túlzó.
Csókolgass Robikákat, de ebben nem/sem tudok segíteni.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Megtisztelő, hogy mindenről én jutok eszedbe...asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 19:46Revikém, nem szigeteletlen az (remélem), csak a külső köpenyt szedted le róla.
Komoly kábelről lefejteni..., ezzel szétbarmolni a szerkezetét... lehet persze...![]()
![]()
Kivéve, ha Rock azt mondja, az úgy jó, akkor vita nincs, úgy jó.![]()
![]()
Robikát meg csókoltatom...
Mikor valaki megtalál, Ő mindig feltűnik a like-falon. Mindenki úgy élvez, ahogy tud...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 831
Re: Off
Black Gate??

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Bixiri Baxi turbo kazán vezérlőnek is jót tesz az elkó csere
Határozottan jobb lett a hangja
A kis smd elkót elfelejtettem kicserélni, de úgy néz ki nincs fals parazita láng érzékelés
Határozottan jobb lett a hangja
A kis smd elkót elfelejtettem kicserélni, de úgy néz ki nincs fals parazita láng érzékelés
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
A belinkelt mérés nem valamiféle "hangkép"-et próbált meg mérni, hanem különböző állapotok között mérhető különbségeket. Ahol a mért értékek relevánsak voltak, ott konkrétan megadták az értéküket is.tamagaba írta: ↑2026.01.18., vas. 14:51Milliókért csinálnak kábeleket, azt kiadnak egy ilyen pdf-etistvan01 írta: ↑2026.01.18., vas. 11:17Ha már mérés a Nordosttól, az összes mérési görbéjük mértékegység nélkül? Egy-kettőn X/Y tengelyen valami, ott el van maszatolva. Így ez hitelten. Nehogy valaki utána mérjen?kaef2 írta: ↑2026.01.16., pén. 10:39
Szerintem ez egy elég tudományos írás a Nordosttól, sok megfontolandó tanulsággal.
https://www.nordost.com/downloads/NewAp ... rement.pdf
Egyébként szerintem műszerekkel - egy arra való audio láncban - már nem mérhető a kábel "hangkép"
"Look at the associated table (which breaks down the effects by item) and you can see that accurate measurements of the
actual graphs display a 2.5dB drop in noise-floor below the test-tone, a 5dB drop above it and around a 0.5 dB increase in peak values (not insignificant given that this is measured on a logarithmic scale)"
Ezt írják például ennél az ábránál:
Olvasd el a cikket légy szíves és abból kiderül, hogy mit mértek és hogyan, illetve melyik ábra mit mutat. A pontos értékek is szerepelnek a szövegben. Sajnos az ábrák tengelyein látható értékek a rossz minőség miatt nem olvashatóak jól.istvan01 írta: ↑2026.01.18., vas. 11:17Ha már mérés a Nordosttól, az összes mérési görbéjük mértékegység nélkül? Egy-kettőn X/Y tengelyen valami, ott el van maszatolva. Így ez hitelten. Nehogy valaki utána mérjen?kaef2 írta: ↑2026.01.16., pén. 10:39
Szerintem ez egy elég tudományos írás a Nordosttól, sok megfontolandó tanulsággal.
Ezt írják például ennél az ábránál:
A mérések java nem abszolút, hanem relatív értékekre, vagyis különbségekre fókuszál. Ahogy ezt az utolsó ábránál is írják:"the vertical graduations on the plot are 10 microseconds each, and as you can see,
there are plenty of examples in which peak-to-peak errors of over 40 microseconds (or two complete sample periods) occur!"
"The Red plot is the same section of signal, once the power cord, platform and Quantum have been added. What is remarkable about this result is the extent to which the two traces correlate. Whilst they do not overlay or trace each other precisely, the peaks correspond to a remarkable extent. What is more, this result is repeatable, the same musical extract played in the same machine and under the same operating parameters, gives exactly the same results every time you run the test, irrespective of geographical location, even when the tests are conducted months apart."
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Milliókért csinálnak kábeleket, azt kiadnak egy ilyen pdf-etistvan01 írta: ↑2026.01.18., vas. 11:17Ha már mérés a Nordosttól, az összes mérési görbéjük mértékegység nélkül? Egy-kettőn X/Y tengelyen valami, ott el van maszatolva. Így ez hitelten. Nehogy valaki utána mérjen?kaef2 írta: ↑2026.01.16., pén. 10:39
Egyébként szerintem műszerekkel - egy arra való audio láncban - már nem mérhető a kábel "hangkép"
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Ha már mérés a Nordosttól, az összes mérési görbéjük mértékegység nélkül? Egy-kettőn X/Y tengelyen valami, ott el van maszatolva. Így ez hitelten. Nehogy valaki utána mérjen?kaef2 írta: ↑2026.01.16., pén. 10:39
Ja, és mindezt sorozatosan éveken át, többszöri figyelmeztetések ellenére.
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 339
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Igen, plusz ehhez még hozzájön az, amit Aszpirin említett, de számunkra nem volt látható, hogy mennyi felesleges munkát adott a számukra.tottyi írta: ↑2026.01.16., pén. 18:29Akkor en is utoljara leirom, hogy nem azzal volt a gond, hogy gyartott kabeleket hanem azzal ahogyan arulta es ez mas gyartokra abszolut nem jellemzo, tehat nem lesz ilyen eset megegyszer hacsak nem jon megint valaki ilyen agressziv marketingel.zoli73 írta: ↑2026.01.16., pén. 17:51Ez egy újabb példája annak, hogy szándékosan nem akarjuk megérteni a vitapartner mondandójat, ezzel gerjesztve a konfliktust. Pontosan ez az a magatartás, amiért inkább a privát levelezést választom.
Szóval fussunk neki megegyszer, de remélem utoljára!
Nézz körűl a fórumon, hány kábel, ill. készülék készítő tevékenykedik, aki Rudihoz hasonlóan értékesiti a produktumait. Ők sem rendelkezek azokkal a követelményekkel, amiket Rudin kértek számon. Őszintén remélem, hogy nem célja senkinek, az Ő betámadásuk e miatt!
Javaslom a téma hanyagolását, mert nem szeretnék senkinek sem tippeket adni, mert ez csak tovább bomlasztaná ezt a közösséget.
Ja, és mindezt sorozatosan éveken át, többszöri figyelmeztetések ellenére.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR, SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4