Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Automata feszültségszabályzó
Menyibe kerül?
Hol lehet átvenni?
Tv Samsung PS58B850 ,Apple IPad 64GB 3G+Wifi, MacBook Air
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."
Már van egy ajánlat, így holnap este hétkor bezárom a topikot.
Kiváncsi vagyok az árára Nekem van egy Dewalt gépem 110es.
Tv Samsung PS58B850 ,Apple IPad 64GB 3G+Wifi, MacBook Air
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."
kép3 (belenyúlva nem volt, csak a kép kedvéért kaptam le a burkolatot)
Kézen-közön hozzám került a tárgyban szereplő, esztétikailag és műszakilag is hibátlan állapotú készülék.
Mire alkalmas? 160-250V bemeneti feszültségből állít elő fixen 110V-ot és 220V-ot, külön-külön kimeneten. A bemeneti csatlakozója USA-aljzatos, de van hozzá EU-s adapter. A kimenetei EU-s villásdugós.
A készülékhez 4 db pótbiztosíték is jár.
A képeken látható, hogy van benne anyag, maga a tekercs vagy 6 kiló, a kimeneti feszültséget szervo-motorral szabályozza be.
Bővebb műszaki specifikációk a gyártó honlapján:
http://www.jonchan.com/english/products_read.asp?id=359
Elsősorban olyanoknak ajánlom, akiknek a hifi cucca USA-szabványos (110V) és a készülékét mindenféle átalakítás nélkül szeretné használni, ez a berendezés tökéletes erre a célra. Ja, és ami fontos, semmi hangja nincsen, csak csendben teszi a dolgát.
Árat nem tudok rá mondani (Bélától előre is bocs ), de akit érdekel, kérem tegyen priviben ajánlatot, vagy segítsen a beárazásban. Annyit mondanék, hogy mivel én nem tudom semmire sem használni, ezért szerintem olcsón el fogom adni, legyen azé, aki hasznát is tudja venni.
Jöjjenek a képek!