Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Hogy Én se maradjak ki: Gratula vtb! :vazeg:
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Így utólag visszaolvasva nagyon "anyázós hangulata" van, de hidd el nem annak szántam.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
komolyan meglepett volna ha nem talalsz valamit ami teged hoz ki nyeronek
vtb helyesen irta le a cimet (hibatlanul leirt cim, nem hibatlanul leirt magyar cim)
ha azt irja, hogy K-Paksz akkor mondhatnank, hogy nem
nem?
Kedves T-BoY!
Ezt most úgy állítod be, mintha én foggal körömmel ragaszkodnék ahhoz a szaros kis 2500 Ft-hoz, amit meg tudtam volna spórolni, ha én vagyok a nyerő.
Nem, ez engem egyáltalán nem érdekel, sőt maga a film sem, mert már megvan. Pusztán a játék miatt játszottam és bíztam a tiszta feltételekben, mint ahogy azt már akkor leírtam, amikor tippeltem.
Ha logikusan végigolvasod a teljes topicot és figyelembe veszed előzményeket (mindig mindenhol a magyar címeket adtad meg), akkor láthatod, hogy vtb ugyan kitalálta filmet, amihez én is csak gratulálni tudok, de a leírt megoldás nem jó, mert a cím nem korrekt, Magyarországon más címmel fut.
Persze jöhetsz itt azzal, hogy ez az eredeti címe a filmnek, de mint már más topicban céloztam rá: tökmindegy, hogy más mit gondol vagy javasol, amit fejedbe veszel, abból általában nem engedsz. Főleg nem az én kedvemért, mint ahogy azt már többször tapasztaltam. De ez a legkevésbé sem érdekel. A véleményemet meg akkor is leírom, mégha utólag hárman is kimoderáltok.
Amúgy az újság érdekelne, de ebben a hónapban sem fogom megvenni, hacsak nem lesz melléklet nélküli változata is.
Gratulálok VTB-nek! A különvéleménynek jobban örültem volna de azt hiszem ezt is + kell vennem.
Amúgy az kérdés az imdb ellenére is hogy ez sci-fi vagy nem. Van aki szerint prot védangyal és van aki szerint ember. Pontos választ úgyse tudunk. De jó azért emiatt nem óvok
Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, de ezt szerettem volna elmondani. Remélem a továbbiakban is marad a lap és a mellékletek színvonala ilyen magas.
Szerintem a szerkesztők nem haragszanak meg nagyon ezért...
Én is gratulálok VTB!
Az elektronikus kérdőív lehetne letölthető és e-mailben visszaküldhető, akkor nehéz lenne meghackelni. A kiértékelés pedig könyebb lenne.
Hogy elkerüljétek a többszörös választ, monjuk első körben csak a regisztrált tagok küldhetnék vissza. Persze lehet többszörösen regisztrálni is, de ki az, akinek ennyi fáradtságot megér, hogy torzítsa a véleményfelmérésetek eredményét?
gordon314.fw.hu
Sziasztok!
Eddig bírtam ki. Mostmár muszály hozzászólnom.
A múlkoriban megvettem a DVD Center legutóbbi számát. A film miatt, ugyanis Mel Gibson az egyik kedvencem és a filmet is láttam már, amely nagyon tetszett. Hozzátartozik a dologhoz, hogy már rá akartam állni egy filmes újság vásárlására, csak nem tudtam, hogy melyiket vegyem meg rendszeresen. Kb. 2 hónapja van DVD lejátszóm, és amikor megvettem, vásároltam vele egy DVD mellékletes újságot. Próbáltam olyan újságot venni, amihez jó film van csomagolva. A boltban több régi szám is volt, így volt választék. A sok közepes, vagy közepes alatti film között igazi kincsre bukkantam: a Csokoládéra. Bájos film, azonnal megvettem. A Nemzetközi DVD magazin januári száma mellé volt csomagolva. Nem tudom, milyen a NDVDM többi száma, de a januáriban csak filmes témák voltak. Nekem pedig olyan lap kell, amelyben nemcsak a filmekről hanem a technikáról is írnak, érthetően. A különböző poszter magazinok így kiestek, mert azok nem újságok ugye. Eddig más lapot nem próbáltam, mert nem 1-2 Ft egy DVD-s lap.
MOSTMÁR NEM IS FOGOK! Mint már említettem, a film miatt vettem meg a DVD Centert. Na, ez az az újság, amire gondoltam! Filmekről és technikáról egyaránt van benne szó. Jók a cikkek, baromira tetszik a lap. Ráadásul a mellékelt filmek is kiemelkednek az átlagból, főleg ha mint mellékleteket vesszük figyelembe. Szóval csak így tovább! Az újság miatt látogattam el a fórumra is. Most, hogy megtudtam, hogy a K-Pax lesz a következő melléklet, nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá. Ugyanis láttam a filmet a HBO-n, és nagyon tetszett. Eddig is biztos volt, hogy megveszem a következő számot, azonban mostmár 10000000%. És ezután minden számot megveszek. Sőt, a régebbi számokra is vadászok, vagy megrendelem őket itt a honlapon.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, de ezt szerettem volna elmondani. Remélem a továbbiakban is marad a lap és a mellékletek színvonala ilyen magas. Ehhez kívánok a lap készítőinek jó munkát, sok sikert és jó egészséget!!!!!
Csak így tovább!
Rácz Csaba
Ha már mindenki, akkor én is: gratula vtb!
majd elfelejtettem: gratula vtb!!
örülök, köszönöm szépen, mél ment
ugye van rajta szinkron? :vazeg:
Gratulálok!
Ja, egyébként a K-Pax nagyon jó választás volt. És még meg sincs itthon.
"statisztikát" nem akartok, hogy milyen arányban veszik a Centert a melléklet, a lap illetve mindkettő miatt?
lesz egy kerdoiv a lapban most
nagyon remelem hogy sokan visszakulditek, es tobbet fogunk tudni az olvasoi szokasokrol
Nem gondoltál arra, hogy (mint más ujságoknál, igaz főképp PC-s ujsiknál) valhol a honlapon is legyen egy online szavazólap, így nem kell postára szaladgálni, meg hamarébb is Nálatok van a válasz.
Nem pont ilyennél, de előfordult már, hogy visszadobták az on-line kitöltött lapot, mert nem jelöltem be valamire választ, pedig csak ők nem számoltak azzal, hogy nem élek a kérdésben feltett lehetőséggel (konkrétan nem szoktam utazgatni nyaralás címén). Vagyis nem biztos, hogy a netes kérdőív olyan remek...
Akkor nagyon hülyén fog kinézni a polcon 2 tökre egyforma lemez!
jogos
a tok mas lesz
ez atlatszo lesz, es dvdcenter logo is lesz rajta
talan a label-en is lesz logo
szoval ez picit extrabb lesz, mint a masik :vazeg:
Mindegy, mert ha a specifikációk ugyanazok akkor a mellékletest KELL elajándékoznom, mivel a kereskedelmi verziót az asszonytól kaptam.
És ha rájönne, hogy azt ajándékoztam el (ennek mondjuk kicsi az esélye, de az ördög soha nem alszik! :smile19: :smile19: :smile19: ) az biztos nem esne jól neki!
Megbántani ugye meg semmiképp nem szeretném!
jogos
a dvd tok mas lesz
ez atlatszo lesz, es dvdcenter logo is lesz a boriton
talan a label-en is lesz logo
szoval ez picit extrabb lesz, mint a masik
o v e r p o w e r e d
... a melléklet teljesen megegyezik a kereskedelmi verzióval, vagy esetleg, mások a specifikációk???
csont ugyanaz
Na mindegy majd elajándékozom a családban valakinek, egy baráti sörért cserébe!
... a melléklet teljesen megegyezik a kereskedelmi verzióval, vagy esetleg, mások a specifikációk???
csont ugyanaz
o v e r p o w e r e d
T-Boy már reagált is!
( :vazeg: De azért szvsz jó hogy emlékeztetted! )
A helyes magyar cím: K-Pax - A belső bolygó
Ennek a filmnek kimodottan örülök, mert nagyon tetszett, de eddig még nem vettem meg!
Mázlista! :vazeg:
Ráadásul ha minden igaz, ingyen..
Ciki lenne a DVDCenter-nek, ha nem kapnád meg!
Úgyhogy emiatt szerintem nem kell aggódni!
De ne is idegesíts tovább!
Törhetem a fejem, hogy mit csinálok 2 K-Pax-al!
Azt lehet már tudni, hogy a melléklet teljesen megegyezik a kereskedelmi verzióval, vagy esetleg, mások a specifikációk???
Ráadásul ha minden igaz, ingyen..
jo is hogy mondod
dobj te is 1 mailt, cim telefon
koszi
o v e r p o w e r e d
Nem gondoltál arra, hogy (mint más ujságoknál, igaz főképp PC-s ujsiknál) valhol a honlapon is legyen egy online szavazólap, így nem kell postára szaladgálni, meg hamarébb is Nálatok van a válasz.
de gondoltam
es hamar sikerult lebeszelnem magam, mert szinte biztos, hogy hiphop szethekkelne nehany tini
aki kitolti az ujsagban szereplot nyerhet majd valami szepet
remelem ez meghozza a kedveteket a postara szaladgalashoz
Ezt én direkt nem is javasoltam. nem a hackelés miatt, hanem mert így egy ember többször is tud szavazni, Akkor meg már nem ugyanaz az eredmény.
Egy újabb játék :vazeg:
Ezt már tényleg szenvedélybetegségnek nevezik
Ennek a filmnek kimodottan örülök, mert nagyon tetszett, de eddig még nem vettem meg!
Mázlista!
Ráadásul ha minden igaz, ingyen.. :vazeg:
na jo, eleget vartunk azokra akik keson ernek haza
a kov. melleklet jatekunk nyertese: vtb a szinkron fanatikus
gratulalunk!
legyszi dobj egy mailt a cimeddel az info@dvdcenter.hu cimre, hogy majd postazhassuk az ujsagot (a megjelenes napjan)
mindenkinek koszonjuk, hogy resztvett a jatekban
remeljuk jol szorakoztatok
dvdcenter szerk.
örülök, köszönöm szépen, mél ment
ugye van rajta szinkron? :vazeg:
Mázlista!
de gondoltam
es hamar sikerult lebeszelnem magam, mert szinte biztos, hogy hiphop szethekkelne nehany tini
aki kitolti az ujsagban szereplot nyerhet majd valami szepet
remelem ez meghozza a kedveteket a postara szaladgalashoz
o v e r p o w e r e d