Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
Albert King - Live Wire / Blues Power
Stax Records LP, spec. Stamper (1968)
http://www.youtube.com/watch?v=h5dpp2iCRwM
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
Vinyl - amit hallgatunk
Caldera - Sky Islands
Capitol LP, spec. Stamper (1977)
demo disk minőségű Latin jazz fusion album!
http://www.youtube.com/watch?v=53bpoehBRS8
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver
Vinyl - amit hallgatunk
Oksi. Ha pont ez hiányzik csak szólj Nekem nem jött be és azóta se sikerült megszeretni. Hát, van ilyen.
Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
Ő vele kezdődött a Crimson szeretetem, de sajnos egy pár album után megállt, még egy kis paszuly levest ennem kell, az Epitaph-tól most is borsódzik a hátam, óriási album
Gyuszmo, ha kell egy német nyomású Lizard Lp ami ugyan egy helyen csúnyán oda van koppintva, de amúgy jó állapotban van azt szívesen odaadom valami jelképes cseréért.
Szia vtb, köszi, de volt kollégámmal most üzletelek pár Crimson lemezt, úgyhogy folyamatban van, de nagyon köszi a felajánlást.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
Ő vele kezdődött a Crimson szeretetem, de sajnos egy pár album után megállt, még egy kis paszuly levest ennem kell, az Epitaph-tól most is borsódzik a hátam, óriási album
Gyuszmo, ha kell egy német nyomású Lizard Lp ami ugyan egy helyen csúnyán oda van koppintva, de amúgy jó állapotban van azt szívesen odaadom valami jelképes cseréért.
Vinyl - amit hallgatunk
Törölve.
Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI
Vinyl - amit hallgatunk
Nálam a Wetton-korszak mindhárom lemeze (Larks's Tongues, Starless és Red) az igazi kedvenc, ha Red-re támad kedvem, utána be is szoktam fejezni a zenehallgatást, mert már nemigen tudok utána mit feltenni. De szerintem badarság ezek után leírni a Crimsont, a dupla trió felállásban is nagyon jók voltak, különös tekintettel a Thrak-ra és a B'Boom c. koncertre.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Vinyl - amit hallgatunk
A Red azért nagyon ott van.
Na Arzachel szaktarssal majdnem egyszerre szoltunk hozza:-) es lenyegeben ugyanazt:-) A Red pont 74-es, es az utolso nagy boom a bandanal, es kesz!
http://www.youtube.com/watch?v=9wMFk7DO ... re=related
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- LaurensHammond
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 26
Vinyl - amit hallgatunk
Na Arzachel szaktarssal majdnem egyszerre szoltunk hozza:-) es lenyegeben ugyanazt:-) A Red pont 74-es, es az utolso nagy boom a bandanal, es kesz!
"music is the best"
Frank Zappa
Frank Zappa
- LaurensHammond
- Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
..a korai fázist szeretem igazábol magam is..."Islands" megvolt?
Szigoruan nalam 1974-ig a Crimson! Utanna mintha elvagtak volna...jott a new wave, de kar volt...
Abbol a korbol egy kis fajsulyos krautrock, es igen, az enekes az csaj:-) Ez az egy lemezuk volt ami ubertop, hallgassa aki nem ismerne!
http://www.youtube.com/watch?v=N5Dzvrfd ... re=related
"music is the best"
Frank Zappa
Frank Zappa
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Vinyl - amit hallgatunk
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2737
Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
..a korai fázist szeretem igazábol magam is..."Islands" megvolt?
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
King Crimson
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
Tower of Power
Tegnap nyüstöltem Little Feat "Waiting for Columbus"-t/LP....Vendégek: Tower of Power horn section
Vinyl - amit hallgatunk
Tower of Power - Back to OaklandWarner Brothers Palm Tree Label LP, 1974, w.h. stamper
http://www.youtube.com/watch?v=7fU7HF1q1dU
"amolyan igazi 'amerikás' soul & funk", a Warner pressing (stamper!) minősége pedig egy hajszállal jobb mint a Sheffield D2D!
És benne egy kiváló basszer, aki úgy hozza groowe-ot, hogy ihaj, Francis Rocco Prestia
Vinyl - amit hallgatunk
Tower of Power - Back to Oakland
Warner Brothers Palm Tree Label LP, 1974, w.h. stamper
http://www.youtube.com/watch?v=7fU7HF1q1dU
"amolyan igazi 'amerikás' soul & funk", a Warner pressing (stamper!) minősége pedig egy hajszállal jobb mint a Sheffield D2D!
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
Black Crowes "Before the frost..until the freeze"..ezen startban 20 szám van(2LP),nem mint a CD-én 12
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
Ha minden igaz, valóban lesz Johnny Cash American VI: AIN'T NO GRAVE 180g LPhttp://www.elusivedisc.com/prodinfo.asp?nu..._medium=special
..szépen mondtam én hogy lessz
Vinyl - amit hallgatunk
Ha minden igaz, valóban lesz Johnny Cash American VI: AIN'T NO GRAVE 180g LP
http://www.elusivedisc.com/prodinfo.asp ... um=special
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Nem tudsz te sem LP vagy single kiadásaikról? A Blue Man Groupról van szó...
http://www.discogs.com/Blue-Man-Group-I ... ase/442785
http://www.discogs.com/Blue-Man-Group-T ... ase/222849
Köszi... ezek szerint sajnos csak single jelent meg kettő... album nem...
Vinyl - amit hallgatunk
Nem tudsz te sem LP vagy single kiadásaikról? A Blue Man Groupról van szó...
http://www.discogs.com/Blue-Man-Group-I ... ase/442785
http://www.discogs.com/Blue-Man-Group-T ... ase/222849
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Újrahallgattam a Doctor Zhivagot.... Mosás után még jobban szól... nem gondoltam volna, hogy ennyit fog jelenteni...
Viszont amitől a hideg kirázott: az a Star Wars soundtrack.... behunytam a szemem és ott volt előttem a nagyzenekar... félelmetes....
Ugye mondtam:-) A Star Wars, John Williams es a szimfonikus zenekara, azt hiszem londoni, meg tud szolalni analog LP-n rendesen, foleg ha az szep, nem kijatszott allapotban, es nem utolsosorban eredeti vagasu lemezrol van szo!:-) Dangerous félvér angol vagas is jol szol ugye?
Dangerous is nagyon rendben van! De a Star Wars-on ívet fogtam.... nah még ha a rendszerem is majd fejlődik... lehet, hogy Williams kilép a két hangszóró közül??!?
Jut eszembe... egyik kedvenc együttesemtől nem találok sehol vinylt.... És amilyen zenét játszanak ezen különösképpen meglepődtem.... Nem tudsz te sem LP vagy single kiadásaikról? A Blue Man Groupról van szó...
- LaurensHammond
- Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk
Újrahallgattam a Doctor Zhivagot.... Mosás után még jobban szól... nem gondoltam volna, hogy ennyit fog jelenteni...
Viszont amitől a hideg kirázott: az a Star Wars soundtrack.... behunytam a szemem és ott volt előttem a nagyzenekar... félelmetes....
Ugye mondtam:-) A Star Wars, John Williams es a szimfonikus zenekara, azt hiszem londoni, meg tud szolalni analog LP-n rendesen, foleg ha az szep, nem kijatszott allapotban, es nem utolsosorban eredeti vagasu lemezrol van szo!:-) Dangerous félvér angol vagas is jol szol ugye?
"music is the best"
Frank Zappa
Frank Zappa
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Hol mosatod a lemezeidet?
Victor Audio... ez itt a reklám helye