Azért azt hozzá kell még fűznöm, hogy a Panák természetesen hihetetlen szép képet produkálnak! (G10,15-nél érzékelhető volt egy kis enyhe vibrálás, v10-nél nem láttam annyira, de máshol és más forrásról mentek, V10-nél a Pana saját demo-ja futott..)Remélem a Samsung B650-esek felérnek ezekkel valamelyest.
Nálam a plazma nyert a leddel szembem mégpedig a panasonic.
Nem tudja az 5.5 pulldown-t de szerintem nem lehet észrevenni, mármint én nem érzékelek semmifajta vibrálást.
Az se mindegy, hogy mi a forrás, illetve a kábelen is nagyon sok múlik.Sasold meg 1 bluray lejátszóval, na meg köttesd össze normális kábellel és szerintem nem fogsz csalódni.A beállításokat is nyugodtan lehet piszkálgatni, stb., stb.
Én MM-be vettem és úgy kértem meg az eladót, hogy ugyan már ha ennyit kiadok 1 tv-re had nézzem már meg saját kábellel, meg direktbe úgy, hogy nem osztják 70 fele a jelet.Volt különbség nem is kevés!!!
Pana lenne nálam is a nyerő, ha nem lenne ott az a fránya kis vibrálás, vagy legalább elérhetőbb árú típusok is tudhatnák a 24p real movie-t, nem csak a V10,Z11. A vibrálás az nem az 5:5 (vagy 4:4,3:3pulldown) hiánya miatt van, ez két különböző dolog. Itt nagyon jól leírják, hogy mit is jelentenek ezek a különböző pulldown számok pontosan:
http://www.moviehunter.hu/index.php?Mov ... _DTS_HD_MA
De lehet hogy csak nekem túl magasak az elvárásaim?...
Pillanatnyi helyzet, hogy mindezt tudomásom szerint kedvezőbb árban csak Az LG PS8000-es tudja... az összes előnyével és hátrányával együtt.
Azon gondolkozom, hogy talán egy ilyet kellene vennem addig, ameddig meg nem jelenik nálunk is a Pana új sorozata, abban már lejebb is megtalálható lesz ez az opció, ill. a THX.