Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elektronikus zenék
-
Vendég
Elektronikus zenék
Az egyik legtehetségesebb eklektronikus zenei előadó szerintem.
Bocs ,ha már volt,de csak most kapcsolódtam be.
óriási dobos
Elektronikus zenék
óriási dobos
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Elektronikus zenék
Elektronikus zenék
Hátha ez is tetszik valakinek: Ízelítő a Crystal Method munkásságából.
Kristaly Metodus egesz jo, valoban. UP neki:-)
Elektronikus zenék
Hátha ez is tetszik valakinek: Ízelítő a Crystal Method munkásságából. Akik egyébként elég feszes ütemes zenét játszanak hol hip-hop hol rock-os elemekkel megtoldva. Jópár filmben hallhattunk zenéket tőlük: Matrix, Szemtől szemben
Én nagyon szeretem őket.
Youtube
Youtube
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Elektronikus zenék
Ezt, nem igazán értem.
A hangzására értem. Ilyet ma már nem nagyon csinálnak. (Vagy csak nem tudok róla. ) Nekem túl egyszerű zene.
Van egy kicsit psychill-es beütése a new-wave mellett. És ha már ennyire belebonyolódtam, itt egy példa, hogy "hol tart" ma a hasonló elektronikus zene. Csak úgy eszembe jutott.
http://www.youtube.com/watch?v=_chIMTWRdvc
Valóban jó zene.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Én mondjuk nem éreztem hidegrázósnak, bár lehet csak hiányzik a második fele.
ígéretemhez híven, felraktam.
tessék, csak tessék
Current 93 - I have a special plan for this world
Elektronikus zenék
Én mondjuk nem éreztem hidegrázósnak, bár lehet csak hiányzik a második fele.
ígéretemhez híven, felraktam.
tessék, csak tessék
Current 93 - I have a special plan for this world
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Elektronikus zenék
Ezt, nem igazán értem.
A hangzására értem. Ilyet ma már nem nagyon csinálnak. (Vagy csak nem tudok róla. ) Nekem túl egyszerű zene.
Van egy kicsit psychill-es beütése a new-wave mellett. És ha már ennyire belebonyolódtam, itt egy példa, hogy "hol tart" ma a hasonló elektronikus zene. Csak úgy eszembe jutott.
http://www.youtube.com/watch?v=_chIMTWRdvc
- szabo_pitty
- V.I.P.

Elektronikus zenék
Igen, ez lenne.
Hmm, hát ha ez tényleg mai, akkor kicsit le van maradva. 1-2 évtizedet.
Ezt, nem igazán értem.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
-
Vendég
Elektronikus zenék
Igen, ez lenne.
Hmm, hát ha ez tényleg mai, akkor kicsit le van maradva. 1-2 évtizedet.
- szabo_pitty
- V.I.P.

Elektronikus zenék
Magyarországon is van képviselője az igényes, elektronikus zenének, a Hypnotix személyében, de Presser Gábor is tett egy lemeznyi kitérőt ebbe az irányba, Electromantic című lemezével.
Ez lenne az?
Igen, ez lenne.
-
Vendég
Elektronikus zenék
Magyarországon is van képviselője az igényes, elektronikus zenének, a Hypnotix személyében, de Presser Gábor is tett egy lemeznyi kitérőt ebbe az irányba, Electromantic című lemezével.
Ez lenne az?
Elektronikus zenék
Sajnos, csak múlt időben, magyarország -sztem.- legigényesebb elektronikus, és kisérleti zenei centruma.
http://www.ultrahang.hu/
Más.
A ambient, és chill out alapműve 1990-ből, a The KLF az elkövető.
http://www.youtube.com/watch?v=lyCX6mhw ... re=related
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
- szabo_pitty
- V.I.P.

Elektronikus zenék
Elektronikus zenék
Kraftwerk - Autobahnjarol tudna valaki irni egy hosszabb jellemzest/elmenybeszamolot? Csak ugy, onmagunk szorakoztatasara.
Itt találsz szubjektív rajongói véleményeket, írásokat az albumról:
http://kraftwerk.hu/honlap/lemezek/autobahn.html
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Elektronikus zenék
Kraftwerk - Autobahnjarol tudna valaki irni egy hosszabb jellemzest/elmenybeszamolot? Csak ugy, onmagunk szorakoztatasara.
-
Vendég
Ennek nagyon erős hangulata van. Nekem tetszik. Én mondjuk nem éreztem hidegrázósnak, bár lehet csak hiányzik
a második fele.
hááát, nekem elég fosatós
viszont akkor a napokban felrakom a teljes verziót ide.
Elektronikus zenék
Ennek nagyon erős hangulata van. Nekem tetszik. Én mondjuk nem éreztem hidegrázósnak, bár lehet csak hiányzik
a második fele.
hááát, nekem elég fosatós
viszont akkor a napokban felrakom a teljes verziót ide.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X
Elektronikus zenék
én konkrétan ezt mindig félek végighallgatni. elég hidegrázós szvsz.
sajnos ez nem a teljes 21:55 perces verzió
Ennek nagyon erős hangulata van. Nekem tetszik.
Én mondjuk nem éreztem hidegrázósnak, bár lehet csak hiányzik
a második fele.
Rediscover music
-
Vendég
Elektronikus zenék
Ne már.
Hát, ha ezt a taknyóóós csávó így mondja, akkor igen dudorgok.
Elektronikus zenék
Mi az a dudorgas?