Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Hát eljött a pillanat! :vazeg: ... Én is megvettem az újságot!

Minden elismerésem. Szerintem kimondottan szép dizájn, jó felépítés, kiváló tesztek. Néhány apró hibát leszámítva tökéletes.

Elkezdtem olvasni "reggel" másnaposság csillapítására és azon vettem észre magam, hogy nem bírtam letenni, már a felén túl vagyok.

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: gusson »

Be kell vallanom valamit: a mostani szám az első a Magazinból, amit megvettem tegnap este (+ 1 bevallani való: a film miatt - most ez megy, a párom nézi, én meg írás közben jókat kacagok).
Az újságba ma reggel pillantottam bele, aztán jó hosszúra sikerült ez a pillanat
Annak idején HFM volt a kedvenc lapom.
Tudom, az egy más világ volt, itthon gyakorlatilag nem volt verseny a termékek között (termék sem nagyon...). Bár a 2000-4000 GBP árú lemezjátszót, erősítőt, hangdobozt, stb. akkor sem és most sem tudom megvenni , de mindig szívesen olvastam, olvasok róluk (az álomrendszerről szóló cikknél igencsak megindult a nyálelválasztásom ).
Így elsőre tetszik a lap. Sőt, kezdem bánni, hogy eddig nem vettem meg, igaz a mellékletek egyikére sem volt szükségem (a Sztárom a párom kivételével, de az már a polcunkon volt akkor). Asszem ezentúl meglepem magam velük, a nincsszükségemrá filmeket meg eladom, elajándékozom. :vazeg:
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: FFeri »

... a magyar nyelv tömörebb az angolnál.
nem inkább fordítva?

De. Bár a mai világban már nagyon könnyen tudnak egy felvett szövegen utólag gyorsítani v. lassítani, nem is kell a színészt megkérni rá. Szerintem valahol máshol (a készítés más fázisában) csúszhatott el a szinkron.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

... a magyar nyelv tömörebb az angolnál.
nem inkább fordítva?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Fehérvári? Én is ott dolgozok! :vazeg: 
Egyébként, most hogy mondjátok, eszembe jutott, hogy anno nekem is elég furcsa volt a szinkron az elején, tényleg nem találták el a színészek, vagy valami hasonló!

Szerintem a csúszás abból adódik, hogy a magyar nyelv tömörebb az angolnál. Így a szinkronrendezőn meg a színészen múlik, hogy milyen sebességgel mondja. Szerintem jól döntött a szinkronrendező, inkább megfelelő sebességgel mondatta a szöveget, minthogy lassabban.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

Fehérvári? Én is ott dolgozok!

Egyébként, most hogy mondjátok, eszembe jutott, hogy anno nekem is elég furcsa volt a szinkron az elején, tényleg nem találták el a színészek, vagy valami hasonló!

B.Bala
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: B.Bala »

Ok! Köszönöm szépen a segítséget. Szerintem bemegyek a szerkesztőségbe. Még 1X köszönöm,Jó hétvégét...

B.Bala

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Próbáljuk meg a cserét. Ezt milyen formán oldjuk meg?
koltsegkimelobb ha szemelyesen jossz be (felteve, hogy utba esik a Fehervari ut)

ha szamodra egyszerubb/kenyelmesebb a postai ut, akkor kuldd fel es mi kuldjuk a cseret

ha barmi kerdesed van: info@dvdcenter.hu, vagy kuldj privat uzenet es megbeszeljuk a reszleteket
o v e r p o w e r e d

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Végre beleolvastam az újságba. Színvonalas írások kerültek bele. A tojások rovat jól jött, párat olvastam a neten, de könnyen felejtek, aztán süthetem. (Net a cégemnél van csak, és noteszem nincsen.) A DVD ajánlóból látom, hogy mennyi jó filmről csúsztam le mostanában, pedig vettem párat.
(ex)Cat, jó a rendszered!
Üdv: NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

killjoy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: killjoy »

Na akkor hosszú hallgatás után megint írok. (Hátha megint benne leszek az újságban is )

Amit elsőre le kell szögeznem, mivel nap mint nap a neten lógok így általában a friss infókért nem veszek meg újságot. Teszteket is találok a hálón dögivel, és általában a teszthez kapcslódó fórumban még azt is kivesézik az olvasók, hogy az adott tesztben mi volt jó vagy rossz. Így én határozottan a film miatt vásárlók körét erősítem. Szinte minden DVD-s kiadványból van egy pár szám, mert az éppen akkor aktuális mellékletet ezért, vagy azért de szerettem volna a polcomon tudni. Az egyetlen magazin, aminek minden száma megvan, a DVDcenter. Nagy örömmel szoktam olvasni a cikkeket, és tetszik összességében az egész újság, de az biztos, hogy egy Gigli , vagy más hasonló kvalitású filmmellékletért nem venném meg, akármilyen színvonalas is maga az újság. Én bevallom, habár ez olyan "szégyelnivaló"-nak tűnhet, hogy én a film miatt veszek magazint, és nem vagyok "márkahű". (Bár szerintem ez is olyan, mint pl. a Dallas volt, amit egy egész ország nézett, de mindenki csak arról beszélt, hogy "én ugyan nem láttam, de a szomszéd mesélte, hogy a Bobby...".) De a lényeg az, hogy a Center elérte azt, amit eddig egyetlen más újság sem: minden szám megvan, és minden melléklet NAGYON JÓÓÓÓÓ! (De ha idéznétek az újságban, akkor nehogy csak ennyit tegyetek be, mert harapok! ) És az már csak hab a tortán, hogy az újság is nagyon jó!!!

Killjoy

B.Bala
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szia T-Boy!

Igen,pontosan így van ahogyan mondod. Én is csak az első 15-20 percben vettem észre a csúszást,aztán utánna már minden oké. Akkor megnyugodtam,hogy Neked is feltünt az a néhány század másodperc...
Próbáljuk meg a cserét. Ezt milyen formán oldjuk meg? Kűldjem vissz a DVD-t a szerkesztőség címére és írjam le,hogy mivel volt gondom? Illetve van még egy alternatíva: Jövő hét közepén megyek Pestre. Vigyem magammal a lemezt és ugorjak be a szerkesztőségbe? Nektek melyik lenne jobb megoldás?

Köszönettel:B.Bala

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

erdemes belehallgatni az orosz es litvan hangsavokba...

o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hétfőn néztem meg a filmet és akkor úgy éreztem,hogy az első 15-20 percben csúszik a szinkron. Ez persze még nem jelenti azt,hogy rossz a lemez,csak nekem akkor úgy tünt. Gondolkoztam is rajta,lehetséges-e ez egyáltalán,de nagy valószínűséggel én tévedtem... Viszont amiben biztos vagyok az az,hogy a magyar szinkronnál az 50. percben van egy ugrás. Többször is meghallgattam,másoknak is mutattam és ők is észrevették.

a hangelcsuszas szimplan csak annyi, hogy szar a szinkron
elejen tenyleg nem sok koze van a szinkronnak a szajmozgashoz...
de ez leginkabb a legelejen, a narrator noi hangnal jon ki (Lauren Holly)
az 5. perctol nem feltuno, kesobb meg mar egesz jo
lassan jottek bele a szinkronosok... :vazeg:

viszont nalam nincs hanghiba az 50. percben
(itt beszelget Erin-nel)

csereljuk ki, hatha segit
o v e r p o w e r e d

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

+b
/OFF

Ezen a beíráson vagy 5 percet törtem a fejem mire leesett. Már éppen azon voltam hogy válaszoljak neked valami cifrát, mire rájöttem, hogy mit jelent.

Akár még a Fejtöro˝k c. topicba is elmenne.

azért van vagy kilenc óra :smile19: ne nagyzolj :vazeg:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

+b
/OFF

Ezen a beíráson vagy 5 percet törtem a fejem mire leesett. Már éppen azon voltam hogy válaszoljak neked valami cifrát, mire rájöttem, hogy mit jelent.

Akár még a Fejtörők c. topicba is elmenne.

Látszik, hogy keveset chat-eltél

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

+b
/OFF

Akár még a Fejtörők c. topicba is elmenne.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

+b
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Szerintem sokan kapnának erre a mellékletre. Nem hiszem, hogy nem lehetne 1000-1500-ért elsózni bárkinek, főleg bontatlanul
Ha valaki eladná a mellékletet 1/2 árért és Bp.-en lebonyolítható én vevő vagyok. Dojon egy mail-t vagy privit.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

Szerintem sokan kapnának erre a mellékletre. Nem hiszem, hogy nem lehetne 1000-1500-ért elsózni bárkinek, főleg bontatlanul

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

nagyon keves tulnyomast kaptunk, szinte semmit... szoval lehet, hogy most nem lesz ilyen
Kár.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

B.Bala: mindjart ellenorzom a leirtakat

mas: melleklet nelkuli ujsag temajaban meg nem tudok konkretat mondani
nagyon keves tulnyomast kaptunk, szinte semmit... szoval lehet, hogy most nem lesz ilyen
o v e r p o w e r e d

B.Bala
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szia T-Boy!

Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Leírom,kicsit részletesebben,mi is a bajom:
Hétfőn néztem meg a filmet és akkor úgy éreztem,hogy az első 15-20 percben csúszik a szinkron. Ez persze még nem jelenti azt,hogy rossz a lemez,csak nekem akkor úgy tünt. Gondolkoztam is rajta,lehetséges-e ez egyáltalán,de nagy valószínűséggel én tévedtem...
Viszont amiben biztos vagyok az az,hogy a magyar szinkronnál az 50. percben van egy ugrás. Többször is meghallgattam,másoknak is mutattam és ők is észrevették. Aztán gondoltam tesztelem másik lejátszón,hangrendszeren is. Sajnos ott is elég jól hallható volt. Aztán még 1 megoldás eszembe jutott,hogy megnézem az eredeti hanggal szinkron nélkül. Na ott már nem hallottam hasonlót. Ott minden rendben van...
Kérted,hogy írjam le,milyen lejátszóval néztem,mert sejtésed szerint valamilyen author hiba lehet.
Szóval az én rendszerem egy viszonylag egyszerű egydobozos "házimozi" : Panasonic Sc-Ht 850.
Viszont a másik rendszer ,ahol szintém megnéztem a filmet az egy Onkyo Tx-VS-595 erősítőből,egy Onkyo DV-S555 lejátszóból és Bose Acoustimass hangfalkészletből áll.
Szerintem a legegyszerűbb az lenne,ha elkűldeném a lemezt és Ti is meghallgatnátok. Leírnám,mikor hallható a hiba...Aztán döntsétek el,hogy kell-e cserélni vagy sem. Ezzel kapcsolatban viszont az lenne a kérdésem,hogy milyen címre kűldjem feltéve,ha megvalósítható az egész folyamat. Leírnád nekem a tudnivalókat?
Előre is köszönöm a segítséget,várom válaszod.

Tisztelettel:B.Balázs

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

most akkor a minőség elkötelezett híve vagy, avagy a szinkroné ?
A kettő tuti kizárja egymást?:smile47:
Ha igen, az nagy baj ... :vazeg:
Akkor harcoljunk a minőségi szinkron mellett!!

elvileg nem

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

szavamból szóltál N°1!!!

amúgy eddig Két DTS-ES dvdm van, a két bővített Gyűrűk Ura, amiknek a szinkron sávja DTS-ES

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”