Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hi! 
Hallotátok már az új Corrs albumot??? (Borrowed Heaven)
Kinek mi a véleménye róla???

Nekem nagyon tetszik, elég sokszor került meghallgatásra az előző napokban.
Kedvenc számaim: long night, goodbye, humdrum, even if

Tudom ajánlani egyébként mindenkinek akiknek az előző albumok bejöttek. nem fog csalódni.

Cisco

Én csak az új "slágerüket" hallottam a rádióban, szerintem igen harmatos.

Ugyan az a jellegtelen, se íze-se bűze tingi-tangli, ami az első lemezüket jellemezte ( azt sajnos megvettem az asszonynak, de ő is hamar kiábrándult belőle ).

Legalább zeneileg lehetne változatosabb, karakteresebb, talán ha egy kicsit bátrabban állnának a hangszerelés kérdéséhez, vagy külsősökkel íratnának maguknak számokat, esetleg az egy szem fiú megpróbálkozna az énekléssel egy-két szám erejéig... :vazeg:

Szerintem a Corrs jó!
Bár az új albumot még nem hallottam, de a többi mind megvan, még DVD-n is vagy 3 db.
Nem mondanám jellegtelen tingli-tanglinak, momentán ha csak az első és az utolsó album alapján (az utolsóból meg egy szám alapján) mondasz véleményt, az kissé sántít.
Ajánlanám pl. DVD-n az Unplugged, vagy a Londoni koncert megnézését-hallgatását. Speckó az Unplugged hangban is nagyon kiváló minőség, a képe is jó, de a ZENE, az meg aztán...

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

Hi! 

Tudom ajánlani egyébként mindenkinek akiknek az előző albumok bejöttek. nem fog csalódni.

Cisco

Én csak az új "slágerüket" hallottam a rádióban, szerintem igen harmatos.

Ugyan az a jellegtelen, se íze-se bűze tingi-tangli, ami az első lemezüket jellemezte ( azt sajnos megvettem az asszonynak, de ő is hamar kiábrándult belőle ).

Legalább zeneileg lehetne változatosabb, karakteresebb, talán ha egy kicsit bátrabban állnának a hangszerelés kérdéséhez, vagy külsősökkel íratnának maguknak számokat, esetleg az egy szem fiú megpróbálkozna az énekléssel egy-két szám erejéig...
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

Csumi!Eddig a kedvenc zenei felvételem nem nagyon volt.Esetleg rap, disco.
De azóta amióta meghallgattam Celine Dion albumát megváltozott az izlésem!
Sokkal jobbak a hangszerek, elképesztő a mély, hátborzongató vocal hang(persze a hangaflnak is köszönhetem!!
Szvsz Celine Dion király.
Sokkal jobb a hangzásvilága mint egy disco-zenének vagy egy slágernek ami éppen megy a rádióba.Hangerőt nekik!!!!!!!!!!!!!!

Jesszusom, tudni sem akarom, milyen felvételeket hallgathattál korábban, ha eddig Celine Dion a csúcs
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: sac »

Csumi!
Eddig a kedvenc zenei felvételem nem nagyon volt.Esetleg rap, disco.
De azóta amióta meghallgattam Celine Dion albumát megváltozott az izlésem!
Sokkal jobbak a hangszerek, elképesztő a mély, hátborzongató vocal hang(persze a hangaflnak is köszönhetem!!
Szvsz Celine Dion király.
Sokkal jobb a hangzásvilága mint egy disco-zenének vagy egy slágernek ami éppen megy a rádióba.Hangerőt nekik!!!!!!!!!!!!!!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: gemini »

HI All! 
Én is mondok párat:

Ákos - Andante (DVD)
The Corrs - Unplugged (DVD)

Rolie

Az Ákos koncertet volt szerencsém élőben látni, az nagyon tetszett!

Nekem is :vazeg:
szerintem novemberre várható az új DVD.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Hozzászólás Szerző: cisco »

Hi!

Cisco

acsak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: acsak »

HI All! 
Én is mondok párat:

Ákos - Andante (DVD)

Rolie

Az Ákos koncertet volt szerencsém élőben látni, az nagyon tetszett!

:: a c s a k ::
Fókák.tár.hu

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

nem tudom elégszer mondani: G'N'R:Best of...erről is a Sweet child o' mine...

üdv.
Sly 

Nekem aztán mondhatod, nagyon nem szeretem őket.

Pedig király! Amikor nincs itthon a család - esetleg csak a fiam - akkor hogy tud ez szólni!!!! :vazeg:

Rolie
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 14
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Rolie »

HI All!

Én is mondok párat:

Ákos - Andante (DVD)

Rolie

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

ajánló:  Jakatta: vision

Azt hittem, hogy csak én nekem tetszik ez a zene.

jó zene, nem nyúltál mellé :vazeg:
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

ajánló: Jakatta: vision

Azt hittem, hogy csak én nekem tetszik ez a zene.

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

nem baj
majd én szeretem helyetted is :vazeg:

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Vendég

nem tudom elégszer mondani: G'N'R:Best of...erről is a Sweet child o' mine...

üdv.
Sly

Nekem aztán mondhatod, nagyon nem szeretem őket.

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

nem tudom elégszer mondani: G'N'R:Best of...
erről is a Sweet child o' mine...

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Hozzászólás Szerző: cisco »

Hi!

A Corrs-t én is tudom ajánlani!!! És május végén jelenik meg az új albumuk ha jól tudom Borrowed Heaven címmel. Már nagyon várom.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

ajánló: Jakatta: vision
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Vendég

Ha a M.O. féle instrumentális zenék jönnek be, akkor a kommerszebbekből ajánlanám Jane Michel Jare-t (tuti rosszul írtam), Vangelist. Ezeket én pont annyira nem szeretem, mint M.O.-t Illetve csak hangulat kell nekem hozzá.Amit viszont szívből ajánlok, az a FleetwoodMac, ami íres is, igényes is, lágy is kellemes is. A mai Corrs slágerszámai egy részét legalább meg lehet tőlük hallgatni eredetiben

Jean Michel Jarre.
Amúgy én is szeretem, de homlokegyenest más zenei stílus, mint M.O.
De pl. a Corrs nekem jobban tetszik mint a Fleetwood Mac.
Van itthon egy best of tőlük nagyon ritkán, cca 2 évente pár számot meghallgatok belőle, de az elég is.
A Corrs viszont jöhet, minden mennyiségben, pl. az Unplugged DVD az verhetetlen.
Amit még érdemes próbálni, az a Cusco.
Kevesen ismerik, pedig réges régen még a m.kir.TV egy-két műsorában (delta?) aláfestő zenének is használták néhány korai számukat.
Kellemes lágy zene, főleg dél-amerikai zenei motívumokra építve, pánsíp, stb. Dallamos kikapcsolós zene, autóba is nagyon jó.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: sajti »

David Gilmour in concert. Nagyon jó zenék, kiváló hangmérnöki munka, és még az 5.1-es keverés is nagyon kellemes, visszafogott. 
sajti

akinek floyd szaga van, az tud szar zenét?????

Őőőőőő...izééééé.... nem tud. De nem csak Floydot játszik

sajti

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

David Gilmour in concert. Nagyon jó zenék, kiváló hangmérnöki munka, és még az 5.1-es keverés is nagyon kellemes, visszafogott. 
sajti

akinek floyd szaga van, az tud szar zenét?????

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: sajti »

sajti

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Ha a M.O. féle instrumentális zenék jönnek be, akkor a kommerszebbekből ajánlanám Jane Michel Jare-t (tuti rosszul írtam), Vangelist. Ezeket én pont annyira nem szeretem, mint M.O.-t Illetve csak hangulat kell nekem hozzá.
Amit viszont szívből ajánlok, az a FleetwoodMac, ami íres is, igényes is, lágy is kellemes is. A mai Corrs slágerszámai egy részét legalább meg lehet tőlük hallgatni eredetiben
gordon314.fw.hu

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Itt jut eszembe, ne várj olyan Rainbow-os hangot, leginkább a középkori reneszánsz zenevilágot idézi, korabeli hangszereléssel, virtuóz gitárjátékkal, de a legújabb albumon azért már 1-2 rockosabb beütésű szám is. http://www.blackmoresnight.com/ megnézheted

Meghallgattam és megnéztem párszor a honlapjukon a Way To Mandalay-t, így, egy szám alapján, valszeg tetszeni fog a többi is! (Nemcsak jó hangja van az énekesnőnek, hanem jól is néz ki... )

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Jesszus! Vollenweider! Marha rég nem hallgattam, pedig az ÖSSZES lemeze megvan, még a koncert dupla album is.Az is nagyon kiváló zene, műfaji besorolást ne várjon senki, mert azt nem lehet ebben az esteben, de a zene az isteni.

na.. látom van itt azért műértő

Mit műértő! Vollenweider az tulajdonképpen a művésznevem :vazeg:

oké .... akkor én is bevallom, csak simán hívj Vangelis nek!

amúgy herb alpert???

Vendég

Jesszus! Vollenweider! Marha rég nem hallgattam, pedig az ÖSSZES lemeze megvan, még a koncert dupla album is.Az is nagyon kiváló zene, műfaji besorolást ne várjon senki, mert azt nem lehet ebben az esteben, de a zene az isteni.

Mit műértő! Vollenweider az tulajdonképpen a művésznevem :vazeg:

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”