Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

igencsinaltunk 1 jatekot, hogy valaki nyerjen 1 halom ajandekot
2 szamban kell megjelennie, ergo ha kesett az ujsag (mert jo lapot akarunk csinalni, nem valami alibi ujsagot) kesik a jatek zaras is

a hazugság nem más, mint szándékosan valótlan állítása. A hírdetésben nincs bent, hogy minden jog fenntartva ez tény és te is tudtad.

2 lapszámban? Mi közünk nekünk ehhez? A hírdetésben az állt, hogy: "A játék zárása, és a sorsolás időpontja: 2004. április 30." De ez a te értelmezésedben nem számít, mert az újság másik végén egy teljesen másra (a szerzői jogokra) vonatkozóan ott áll, hogy minden jog fenntartva a DVDCenter Kft. részére. Akkor ezek szerint az általatok leírtak csak akkor érvényesek, igazak, kötnek benneteket, ha az újság második oldalán találhatóak. ott is csak némelyik, mert a "következő számunk 2004. április közepén jelenik meg." már nem érvényes.
Hát ezért ér a szavatok annyit, amit ér!

A dologból annyi a tanulság, hogy ha nem izomból gondolkodnátok, akkor egész egyszerűen annyit mondtok, hogy: "bocsánat igazatok van. Igyekszünk kompenzálni a dologt plussz egy előfizetés kisorsolásával." De T-Boy én még tőled ilyet, hogy "igazatok van" bármiben is még nem olvastam. Olyat má igen, hogy lovagolunk az ígéreteiden, illetve a mi véleményünk nem számít, mert csak a vevők kis része vagyunk és hasonló arogáns dolgokat. Sajnos úgy látszik túl rövidlátóak vagytok ahhoz, hogy felismerjétek, hogy a rövidtávú anyagi hátrányokkal szemben mennyit jelent az erkölcsi kár.

Demagógia azt állítanod, hogy fontosabb dolgok elől vonjuk el a figyelmet, mert nem tudtál és nem tudsz semmi konkrétumot leírni az újsággal kapcsolatban sem. Egyre inkább amatőrfesztiválra emlékeztet a dolog!
gordon314.fw.hu

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

En személyszerint sok dolgot furcsállok a hozzáálsáso(d/tok)ban, de hát nem vagyunk egyformák és nem ugyanaz az értékrendünk. Mindegy. Valóban értelemtlen a vita...
neked nem valtozna meg a hozzaallasod attol, ha csak ugy le-hazugoznak, azt mondjak, hogy magadnak nyered, es hogy a penzre mesz, stb stb.? nem is tudnam felsorolni mit kaptam/kaptunk mi mar itt alaptalanul

de a vita tenyleg ertelmetlen
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

"ne is folytassuk, mert mas, fontosabb dolgoktol rabolja csak az idot ez az egesz" 
-Nem folytatjuk,de úgy gondolom,ha a DVDCenter játékról van szó,azért meglehet hallgatni a másikat,amúgy meg nem tudom milyen fontosabbdolgoktól rabolnánk el az idő,aki akarja elolvassa, aki nem az lapoz majd

ugy ertettem, hogy az en idombol vesz el (tobbet, mint amit erdemel)
nem a topic meretet feltettem...

o v e r p o w e r e d

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Refresh »

OFF: A sokat emlegetett Hellraiser topic az Xpressen nincs már meg? Csak mert felkeltette az érdeklődésemet...
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" />

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

igen
csinaltunk 1 jatekot, hogy valaki nyerjen 1 halom ajandekot
2 szamban kell megjelennie, ergo ha kesett az ujsag (mert jo lapot akarunk csinalni, nem valami alibi ujsagot) kesik a jatek zaras is

ha nekem kene ez a rekorder (ami egyebkent nekem mar fel eve van) meg az 50 film (aminek a tobbsege szinten) akkor egyszeruen felhivnam a panat ill. a universalt es adnek nekik 1-2-3-x oldalt barterbe, csak adjanak nekem rekordert meg filmeket, es nem kell ehhez jatekot szerveznem, szerzodeseket kotnom, futkosnom, fenykepet csinaltatnom, grafikusokkal dolgoznom, es a vegen itt veszekednem, csak mert...

a jovoben 2x is meggondolom, hogy milyen jatekot rakjak az ujsagba
o v e r p o w e r e d

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Egyébként még egy dolog. Én eddig soha az életben nem küldtem SMS-t ilyen játékra, mert úgy gondoltam úgyis csak átvágás az egész. Ebben az esetben viszont azt hittem, jó helyre megy a pénzem, egy olyan társaságnak, akik megérdemlik a bizalmat...

Viszont ha úgy nézem, 300 Ft tanulópénz azért, hogy soha senkiben ne bízzak meg ilyen esetben, nem volt nagy összeg.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Mikor rohanhatok már az újságoshoz??!
kesz az ujsag
nalam mar van is belole peldany

szot ejtettem volna rola, de latod... fontosabb dolgok is vannak

rovidesen kaphato lesz
nem irom be hogy mit igertek nekunk, mert ha nem ugy lesz leveritek rajtunk

o v e r p o w e r e d

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

semmilyen atveres nincsennek az egesznek nagyobb a fustje, mint a langja 

az ujsagban es az online-on is van egy olyan mondat, hogy "minden jog fenntartva", innentol kezdve okafogyotta valt az egesz "hogy jottok ti ehhez"

Az újságban nincs, sőt, most, hogy hiteletek vesztettétek nálam én azt is kétlem, hogy eredetileg online volt. Miért kell megint hazudni?!

Tudás alapúnak beállított, de az alapja a szerencse. Sokan próbálnak színlelt szerződéssel mást beállítani. De attól, hogy 1 Ft-ért eladod az autódat, attól az még ajándékozási szerződés marad még ha az adásvétel minden formai követelményének eleget is tesz.

Gordon: van az újságban: "MINDEN JOG FENNTARTVA A DVDCENTER KFT. RÉSZÉRE

DE A JÁTÉKNÁL EZ NINCS:"A DVDcenter fenntartja a jogot a játékkal kapcsolatos
mindenféle változtatáshoz, előzetes bejelentés nélkül. "
így lett volna korrekt és szabályos, ahogy itt a weboldalon is kiírtátok

ennyi, én részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Az újságban nincs, sőt, most, hogy hiteletek vesztettétek nálam én azt is kétlem, hogy eredetileg online volt. Miért kell megint hazudni?! 
Tudás alapúnak beállított, de az alapja a szerencse. Sokan próbálnak színlelt szerződéssel mást beállítani. De attól, hogy 1 Ft-ért eladod az autódat, attól az még ajándékozási szerződés marad még ha az adásvétel minden formai követelményének eleget is tesz.

"hazudni"
es meg en vagyok a "vertexes"

a dvdcenter.hu cimlap aljan, es az ujsag impresszumban ott van az altalanos "minden jog fenntartva"

a jatek tudas alapu, nem mi talaltuk ki, nem tartozik a szerencsejatek rt.-hez
ha nem hiszed hivd fel oket
o v e r p o w e r e d

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

az ujsagban es az online-on is van egy olyan mondat, hogy "minden jog fenntartva", innentol kezdve okafogyotta valt az egesz "hogy jottok ti ehhez"ne is folytassuk, mert mas, fontosabb dolgoktol rabolja csak az idot ez az egesz

Értem amit mondassz T-Boy, de ha te nem akarod érteni, amiről itt írogatunk akkor tényleg nincs értelme vitázni, mert csak elbeszélünk egymás mellett. És ez - hidd el nekem - teljesen független attól, hogy az égvilágon minden jog fenn van tartva...

Kicsit sajnálom, hogy nem olvastad anno az Xpressen a Hellraiser topicot.

De a részemről végül is nincs harag. Annál inkább sem, mert engem az ügy nem érint, illetve inkább pozitívan, mert nekem eddig fel se tűnt a szavazás. Viszont maximálisan egyetértek azokkal, akik nem tetszésüket fejezték ki. Én is ezt tettem volna fordított helyzetben, mert hiába tiétek minden jog, ettől még inkorrekt dolog az, hogy egyoldalúan megváltoztatjátok a feltételeket. Lehet, hogy jogilag nem támadható az ügy - meg ki a fenét érdekelne ilyen szinten 300 Ft? - de a szavahihetőségeteket erősen megkérdőjelezi. Ez ügyben megint csak sajnálom, hogy nem olvastad a már sokat emlegetett topicot.

Én személyszerint sok dolgot furcsállok a hozzáálsáso(d/tok)ban, de hát nem vagyunk egyformák és nem ugyanaz az értékrendünk. Mindegy. Valóban értelemtlen a vita...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Szerintem bármikor, de azt javaslom csak akkor menj, ha nyitva van.
Egyébként az újságra még várni kell.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Üdv!
"semmilyen atveres nincs
ennek az egesznek nagyobb a fustje, mint a langja "

-akkor miért kellett meghosszabítani a játékot? konkrét és elfogadható válasz jól esne

"ne is folytassuk, mert mas, fontosabb dolgoktol rabolja csak az idot ez az egesz"

-Nem folytatjuk,de úgy gondolom,ha a DVDCenter játékról van szó,azért meglehet hallgatni a másikat,amúgy meg nem tudom milyen fontosabbdolgoktól rabolnánk el az idő,aki akarja elolvassa, aki nem az lapoz majd

Abban igazad van,hogy a játék tudásalapú és én szívesebben küldöm az ilyen játékokra azt a kevéske sms-t,mint egy beszavazó showba, de lévén a TI a nyereményjátékotok amiben mi részt vettünk,részt veszünk...ezáltal jogosan szólunk a témához

üdvözletem!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

semmilyen atveres nincsennek az egesznek nagyobb a fustje, mint a langja

az ujsagban es az online-on is van egy olyan mondat, hogy "minden jog fenntartva", innentol kezdve okafogyotta valt az egesz "hogy jottok ti ehhez"

gordon314.fw.hu

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

semmilyen atveres nincs
ennek az egesznek nagyobb a fustje, mint a langja

ne is folytassuk, mert mas, fontosabb dolgoktol rabolja csak az idot ez az egesz

a jatek tudasalapu (quiz) igy nem minosul szerencsejateknak, ugyhogy ott ne jelents fel minket
o v e r p o w e r e d

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Valahol meg tudom érteni Gordon felháborodását. Egy kicsit én is úgy érzem, hogy igencsak csökken a lelkesedés a DVD Center Magazin iránt; valóban túl sokat ígértek, talán kijelenthető, hogy felelőtlenül..
De T-BoY és csapata majd úgyis fog felhozni valami jó kis ellenérvet. Mindkét felet meg tudom érteni, a fogyasztó elvárja ami elvárható, a magazin pedig megpróbál minél többet kihozni magából. A baj csak az, hogy senki sem elégedett 100%-osan..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Bocs , Gordon nem személyeskedő poénnak szántam. Sajnálom, hogy magadra vetted.

Semmi baj én sem így vettem, csak passzolt a példa. Végülis madárnak néznek.
Bevallom ez volt életem első és valószínüleg utolsó SMS játéka. Ha belegondolunk nem nagy biznisz, mert a nyeremény kb 200 eFt értékű a játékban való részvétel meg 300 Ft. Ebből lehet 2 lottószelvényt venni.
két csábító dolog volt: az egyik, hogy számomra (akkor még) kedves dvdcenter csinálja, a másik, hogy relative elég jó esély tűnt egy kisebb nyeremény kifogására. Ezért úgy gondoltam, hogy 300 Ft-ot megér.

Igazából azokat sajnálom, akik mondjuk küldtek 10 sms-t, illetve azokat, akik előfizettek.
Ami viszont igazából felháborí, az az, hogy ez már a többedik be nem tartott ígéret, amit a dvdcentertől kaptunk.
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Mindent? Ez ugye csak irónia akart lenni..
Természetesen..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Én mindig átlapozom az ilyen nyereményjátékokat és örülök neki, hogy ezt teszem. Így sok idegeskedéstől megkímélem magam. Olyan ez, mint amikor felhívnak otthon, hogy nyertél egy utat, autót stb, csak el kéne menni egy vacsorára, bemutatóra, meg kéne venni valamit stb. Aztán ott kiderül, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Én ezért ilyenkor azonnal leteszem a kagylót. Sajnos ilyen a világ. Egyébként én sem tartom korrektnek a hosszabítást.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

Ez ugye csak irónia akart lenni..
a topik indító cím is ironikus :vazeg:
csak vicceltem

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

OK, akkor beszéljünk a következő számról, ha már az aktuális nem akar megjelenni, amiről már szinte mindent tudunk..
Mindent? Ez ugye csak irónia akart lenni..

Igc
V.I.P.
V.I.P.

OK, akkor beszéljünk a következő számról, ha már az aktuális nem akar megjelenni, amiről már szinte mindent tudunk..

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

A Mozinet a hibás melléklet megjelenését követően nagyon frappáns kárpótlást talált ki, amivel vásárlói bizalmát szvsz sikerült megtartani, sőt, talán tovább erősíteni.
Igaz, rövid távon nem nyerhettek az "üzleten", de ha hosszabb távon nézzük?

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: z12 »

Lehet, hogy én vagyok a "herceg", aki hagyta magát átverni,
Bocs , Gordon nem személyeskedő poénnak szántam.
Sajnálom, hogy magadra vetted.

Csak úgy általában az ilyen és hasonló nyereményjátékokra....
Ha a pénz keze egyszer beteszi a lábát valahova, tudjátok mi megy ki az alblakon, nagyon hamar...

NO COMMENT a továbbiakban.

z

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

az eredeti hérdetés:

sms játék

Ez jelent meg az újságban is. Az áll rajta, hogy április 30. Nincs rajta semmi féle a netre is utólagosan kitett: "A DVDcenter fenntartja a jogot a játékkal kapcsolatos
mindenféle változtatáshoz, el?zetes bejelentés nélkül."

Ez egyébként őgy sem lenne etikus, ha előszőleg szerepelt volna a hírdetésben, de így utólag pláne átverés

A "mindenféle" változtatásba meg az is belefér, ha majd csak azok közül sorsolnak, akiknek a nickneve T-vel kezdődik és Boy-jal végződik. :smile19:

Tényleg T-Boy merre voltál külföldön? Mauritiuson?
gordon314.fw.hu

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”