Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

dh66e
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dh66e »

Látom itt is vannak Sharp tulajok aki esetleg nem tudja innen lehet letölteni a frissítéseket a különböző típusokhoz.Sharp

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: naar »

Ez már tényleg LED tv.

http://avww.avplanet.hu/LC-40LE700E

A Samsungot felejtsd el!

Légyszi fejtsd ki picit, miért felejtsük el a Samut?

Nekem egyszerűbb tavalyi SHARP van, de nemrég vettem egy kis Samu 7-est és van pár dolog ami fura, leírom én is majd ha megnéztem még pár filmet rajta és kialakult a vélemény, de érdekelne, te mire gondolsz.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Ja igen jobban megnéztem valóban becsapós....
Ez már tényleg LED tv.

http://avww.avplanet.hu/LC-40LE700E

A Samsungot felejtsd el!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ja igen jobban megnéztem valóban becsapós....

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Sziasztok, 
Nézelődtem, olvasgattam.

Sok mindent láttam, hallottam és meggyőz(te)tek LCD a nyerő. De ennyi pénzért 50" -t adnak plazmában.
Samsung, JVC, Sharp tetszettek...
De tény a Samsung a nyerő ár/érték?-ben,
LE46" B530 v B550 esetelg LE40" B6xx, bár nem tudom mivel több a B az A nál. mert A7xx is belefér a 250eFt-ba.

HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRNÉK A FELSOROLT TÍPUSOKRA.

Más. Miért kisebb a max. nézési távolság, ugyan azon coll méretű a Full HD és a HD Ready kép között? Pl. 46 coll HD Ready 3 méter Full HD 2,7 méter???

Szerintem hagyományos LCD TV-t már nem érdemes venni, az új LED TV-k sokkal jobbak, egy 100 Hz-es, 40 inches Samsung pl. kijön 300-ból.

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tem ... 0&mit=6692

Ez is LCD tévé azt irja...

Persze hogy az, csak a hagyományossal ellentétben ennek LED-es a háttérvilágítása, emiatt sokkal jobb a kontrasztja és fekete szín is van rajta, nemcsak szürke. Ja, és mindössze 3 centi vastag. Mint már egy másik topicban is írtam, a LED TV elnevezés csalóka, viszont remek merketingfogás, hiszen a LED csak a háttérvilágításra vonatkozik.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok, 
Nézelődtem, olvasgattam.

Sok mindent láttam, hallottam és meggyőz(te)tek LCD a nyerő. De ennyi pénzért 50" -t adnak plazmában.
LE46" B530 v B550 esetelg LE40" B6xx, bár nem tudom mivel több a B az A nál. mert A7xx is belefér a 250eFt-ba.

Más. Miért kisebb a max. nézési távolság, ugyan azon coll méretű a Full HD és a HD Ready kép között? Pl. 46 coll HD Ready 3 méter Full HD 2,7 méter???

Szerintem hagyományos LCD TV-t már nem érdemes venni, az új LED TV-k sokkal jobbak, egy 100 Hz-es, 40 inches Samsung pl. kijön 300-ból.

Ez is LCD tévé azt irja...

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok, 
Nézelődtem, olvasgattam.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Én SHARP mellett teszem le a voksom...

bigiboi

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bigiboi »

Sziasztok,

Nézelődtem, olvasgattam.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Valakinek van tapasztalata Toshiba cuccal?A 32 colos Toshiba 32W60SP tv most erősen akciós az MM-ben. Lehet venni kellene egyet, csak az 50 hertzes technológia nem tudom, hogy mennyire gáz.

Az 50 Hz szerintem nagyon gázos.

Heed Thesis rendszer

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1525

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Szerintetek érdemes több pénzt kiadni egy olyan tévéért, amiben van médialejátszó?
Szerintem nem-bár kényelmes dolog-de egy külső média lejátszó sokkal többet tud és jobb a támogatottsága is.

Ez tényleg attól függ, kinek mi a fontos, végül is ha a tévé mellett elfér a médialejátszó, akkor az is elég kényelmes, megkockáztatom, hogy egyszerűbb abba dugdosni az USB-t pl. mint a tévébe, ha az pl. a falon van. (Ha hálózatról jön és semmit nem kell dugdosni, akkor persze mindegy, de akkor is mindkettőnek ugyanúgy mindegy.)
Ha nem gond a plusz doboz, akkor a külön lejátszó mindenképpen nagyobb variálhatóságot jelent.

Egyébként volt pár média file, amit nekem a Samu 7-es tévé nem játszott le codec hiányában, a Popcornnál ez nemigen fordult elő...

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: silboy »

És még egy pozitívum ha esetleg számítógéppel összekötnéd, az input lag nagyon kicsi, nem fogsz samsung szintű lag-ot látni 
Mi az a lag?

Késleltetés, a bejövő jel bizonyos (kis) késleltetéssel jelenik meg a képernyőn.
Filmnézés stb. közben nincs jelentősége, de mondjuk az egér mozgatása közben zavaró lehet, hogy mintha "lomhán" követné a mozdulatodat az egérkurzor - ilyet én is tapasztaltam Samsungon, de nem valami nagy dolog.

Köszönöm a felvilágosítást.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

És még egy pozitívum ha esetleg számítógéppel összekötnéd, az input lag nagyon kicsi, nem fogsz samsung szintű lag-ot látni 
Mi az a lag?

Késleltetés, a bejövő jel bizonyos (kis) késleltetéssel jelenik meg a képernyőn.
Filmnézés stb. közben nincs jelentősége, de mondjuk az egér mozgatása közben zavaró lehet, hogy mintha "lomhán" követné a mozdulatodat az egérkurzor - ilyet én is tapasztaltam Samsungon, de nem valami nagy dolog.

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!Sony KDL-32V5500 LCD tévéről mi a véleményetek?Tudtok esetleg ebben az árkategóriában jobbat?A 100Hz mennyire nélkülözhető?
Nekem ilyen tv-m van. A fekete talán lehetne kicsit feketébb, de egyáltalán nem vészes. A színek szépek. A menü könnyen kezelhető, sok beállítási lehetőség van. 100hz hiánya engem nemzavar, bár sportot nemszoktam nézni. filmnézés közben szerintem fel se tűnik. És még egy pozitívum ha esetleg számítógéppel összekötnéd, az input lag nagyon kicsi, nem fogsz samsung szintű lag-ot látni
ha van még kérdésed szivesen válaszolok

Mi az a lag?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

A pontos típus 30AV60SP

Toshiba link
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Valakinek van tapasztalata Toshiba cuccal?
A 32 colos Toshiba 32W60SP tv most erősen akciós az MM-ben. Lehet venni kellene egyet, csak az 50 hertzes technológia nem tudom, hogy mennyire gáz.
Naim-ZU

atesz93

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: atesz93 »

Sziasztok!Sony KDL-32V5500 LCD tévéről mi a véleményetek?Tudtok esetleg ebben az árkategóriában jobbat?A 100Hz mennyire nélkülözhető?
Nekem ilyen tv-m van. A fekete talán lehetne kicsit feketébb, de egyáltalán nem vészes. A színek szépek. A menü könnyen kezelhető, sok beállítási lehetőség van. 100hz hiánya engem nemzavar, bár sportot nemszoktam nézni. filmnézés közben szerintem fel se tűnik. És még egy pozitívum ha esetleg számítógéppel összekötnéd, az input lag nagyon kicsi, nem fogsz samsung szintű lag-ot látni
ha van még kérdésed szivesen válaszolok

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Szerintetek érdemes több pénzt kiadni egy olyan tévéért, amiben van médialejátszó?
Szerintem nem-bár kényelmes dolog-de egy külső média lejátszó sokkal többet tud és jobb a támogatottsága is.

Ez tényleg attól függ, kinek mi a fontos, végül is ha a tévé mellett elfér a médialejátszó, akkor az is elég kényelmes, megkockáztatom, hogy egyszerűbb abba dugdosni az USB-t pl. mint a tévébe, ha az pl. a falon van. (Ha hálózatról jön és semmit nem kell dugdosni, akkor persze mindegy, de akkor is mindkettőnek ugyanúgy mindegy.)
Ha nem gond a plusz doboz, akkor a külön lejátszó mindenképpen nagyobb variálhatóságot jelent.

Egyébként volt pár média file, amit nekem a Samu 7-es tévé nem játszott le codec hiányában, a Popcornnál ez nemigen fordult elő...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem véletlenül viccelődtem itt az analóg kábeltévével és a Digi-vel.
Azért azt be kellett látnom, hogy egyelőre nem csupa HD az élet, így aztán azt a készüléket kerestem, ahol a gyengébb minőségű és felbontású adások "upscaling"-je (remélem, jól írom) a hd panelre a legjobb, s mind az én szemem, mind a felhasználói, olvasható szakmai vélemények ezt a típust tartották legjobbnak. Persze, a büdzsé adott volt, nincsenek rá milliók.

Az SD adásokra még mindig a plazmák a legjobbak, ezt tapasztaltam a múlt hétvégén, amikor megnéztem jó néhány készüléket, jó néhány helyen.

A Philipsek tényleg jók ezen a téren.

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: alexandrosz »

Költsd inkább egy "jobb" típusra, modellre

Például?

Én a Philips 42PFL7404H-et választottam, bár azt nem írtad(?), mennyit szánsz rá..

Miért pont a Philips-re esett a választásod?

Nem véletlenül viccelődtem itt az analóg kábeltévével és a Digi-vel.
Azért azt be kellett látnom, hogy egyelőre nem csupa HD az élet, így aztán azt a készüléket kerestem, ahol a gyengébb minőségű és felbontású adások "upscaling"-je (remélem, jól írom) a hd panelre a legjobb, s mind az én szemem, mind a felhasználói, olvasható szakmai vélemények ezt a típust tartották legjobbnak. Persze, a büdzsé adott volt, nincsenek rá milliók.
Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Például?

Én a Philips 42PFL7404H-et választottam, bár azt nem írtad(?), mennyit szánsz rá..

Miért pont a Philips-re esett a választásod?

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: alexandrosz »

Például?

Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Például?

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”