Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
nem lenne rossz dolog, valahogy jelezni, hogy melyik mellékleten van átugorhatatlan reklám, ez gyakran ugyanazon újságnál is változik melléklettől függően.
Nem lenne rossz igaz. Csak kivitelezhetetlen. Meg is írtad hogy miért.
Amíg 3-4 újság volt a piacon addig bírtam a tempót. Azóta viszont egyet sem veszek, csak ha valami nagyon-nagyon "ütős".
Lehetne a logokat kisebbre venni. Vagy nagyobbra és akkor mozaikos háttér lehetne. Kellene akkor a dvd plakát és mozinet magazin is. Meg még ami azóta megjelent.
Az otthoni gépemen van már pár terv. Ezek egyelőre nem publikusak, de lehet hamarosan változtatok rajta. Egyik épp a mozaikos nyitóoldal, az aloldalnál viszont kicsit elakadtam még tervezés szintjén.
Az azóta megjelent magazinok logói már megvannak, a mozinet pl elküldte nekem psd-ben layerekkel együtt.
nem lenne rossz dolog, valahogy jelezni, hogy melyik mellékleten van átugorhatatlan reklám, ez gyakran ugyanazon újságnál is változik melléklettől függően.
Lehetne a logokat kisebbre venni. Vagy nagyobbra és akkor mozaikos háttér lehetne. Kellene akkor a dvd plakát és mozinet magazin is. Meg még ami azóta megjelent.
Az otthoni gépemen van már pár terv. Ezek egyelőre nem publikusak, de lehet hamarosan változtatok rajta. Egyik épp a mozaikos nyitóoldal, az aloldalnál viszont kicsit elakadtam még tervezés szintjén.
Az azóta megjelent magazinok logói már megvannak, a mozinet pl elküldte nekem psd-ben layerekkel együtt.
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32233
Népszabóság mellé Good bye Lenint!!!
Na ja Magyar Nemzet mellé meg Hídembert vagy Sacra Coronát.
Vegye aki akarja.
A kérdésem: folytassam-e a dvd-s magazinok listáját avagy sem?
Ha igen, akkor ötleteket várok a kibővítésre, ugyanis a megnövekedett darabszám, már nem fér bele az eddigi oldal szerkezetébe.
Ha valaki tud és akar is segíteni akkor írjon mailt az ötletével.
Előre is köszi, mindenki nevében is akinek kell a lista.
patrocle@freemail.hu
Én szoktam nézegetni. Jó ha van ilyen oldal.
A kérdésem: folytassam-e a dvd-s magazinok listáját avagy sem?
Ha igen, akkor ötleteket várok a kibővítésre, ugyanis a megnövekedett darabszám, már nem fér bele az eddigi oldal szerkezetébe.
Ha valaki tud és akar is segíteni akkor írjon mailt az ötletével.
Előre is köszi, mindenki nevében is akinek kell a lista.
patrocle@freemail.hu
Találtam egy érdekes franciaországi hírt - csak nehogy itthon is elkezdjék követni a példát.
Le Monde: péntektől DVD melléklettel
2004. május 12. 08:26, Szerda - Hírszerkesztő
[Mediainfo] A francia napilap május 14-én jelentkezik első alkalommal heti DVD mellékletével.
A rivális Figaro január 17-én vezette be hasonló szolgáltatását, a Le Monde mostani megoldásához hasonlóan a laphoz heti egy alkalommal egy DVD is jár mellékletként. A Le Monde a heti egy DVD-t az 1,20 eurós lapárat kiegészítő 5 eurós felárért kínálja péntektől. A május 14-ei induláskor mellékelt DVD két klasszikus alkotást tartalmaz majd, egyrészt a Cherbourg-i esernyőket, másrészt a Rochefort-i kisasszonyokat.
A Le Monde egyelőre 9 hetesre tervezi a DVD-sorozatot, így az ínyencek ez alkalommal tíz filmklasszikussal, többek között Bergman Hetedik pecsétjével, Fellini Dolce vitájával vagy Melville Rettenetes gyerekek című filmjével bővíthetik ki gyűjteményüket.
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32233
Na a Taxit-t én is meg fogom venni, azért kíváncsi leszek, hogy milyen paraméterekkel jönnek ki a filmek. Valaki aki már vett ebből a szériából tud mondani valami érdemlegeset? Sőt a gyilkosság lólépésben sem olyan rossz, és ezidáig még nem is jelent meg..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
hmm a Taxinak örülök, arra már rég pályázok
Az újság hátulján úgy szerepel, hogy júniusi megjelenés lesz a Gyilkosság lólépésben.
Belenéztem a DVD-be.
Kezdetként kiírja, hogy ne másold le, inkább támogasd a kiadót azzal, hogy megveszed eredetiben.
Ajánló rovatban a következő szerepel:
Előkészületben:
Gyilkosság lólépésben
Taxi
Hegylakó 3
Valszínű ezek jönnek.
Nagyszerű Hegylakó 3!!! Mostmár azért lassan a klasszikus első részt is ideje lenne tán kiadni (talán arra joval többen rámozdulnának), ha már a többi mind kintvan!
Az újság hátulján úgy szerepel, hogy júniusi megjelenés lesz a Gyilkosság lólépésben.
Belenéztem a DVD-be.
Kezdetként kiírja, hogy ne másold le, inkább támogasd a kiadót azzal, hogy megveszed eredetiben.
Ajánló rovatban a következő szerepel:
Előkészületben:
Gyilkosság lólépésben
Taxi
Hegylakó 3
Valszínű ezek jönnek.
Elkúrtuk
A weblapjuk készítés alatt van, semmi infó, hogy mik várhatók. Pedig egy Egészséges erotika is jöhetne. (Most a filmre gondoltam.)
Igen, igen, igen!!!!
Ezt a filmet már évek óta várom, hogy végre kihozzák DVD-n! (tuti nem hagyom ki, Chris Lambert szerintem egyik legjobb filmje)
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Itt a Plakátmagazin új száma a Meseautóval.
Nem cicóztak. Hamar jött a második szám. Asszony legalább örül. Végre neki tetsző filmet hoztam haza.
A következő számban Gyilkosság lólépésben. Nem rossz film, de asszem annyi a magyar filmeknek.
Ez hetilap lesz? Nem kell ennek egy külön topik?
Itt a Plakátmagazin új száma a Meseautóval.
Nem cicóztak. Hamar jött a második szám. Asszony legalább örül. Végre neki tetsző filmet hoztam haza.
A következő számban Gyilkosság lólépésben. Nem rossz film, de asszem annyi a magyar filmeknek.
Elkúrtuk
A weblapjuk készítés alatt van, semmi infó, hogy mik várhatók. Pedig egy Egészséges erotika is jöhetne. (Most a filmre gondoltam.)
Elkúrtuk
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Csapdlecsacsi kijött pár hónapja - VCD-n! :vazeg:
Sok korábbi VCD jött ki DVD mellékletként az utóbbi időben.
Akár ez is köztük lehet!
PP
Víg kedély, jó egészség!
bizony Európa kemping jó lenne , meg a Csapd le csacsi
üdv.
Sly
Csapdlecsacsi kijött pár hónapja - VCD-n! :vazeg:
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
- cibetmacska
- Újonc fórumos
OFFTOPIC- nyithatunk újat is - (régi magyar filmek 1920-1989 címmel)ki ismerős magyar filmhelyzetben?
ki(k)é a jogok?
Jó ötlet ! :vazeg:
Ha visszapillantunk az előző lelkes hozzászólásokra , amiket a magyar filmek iránti "vágy" váltott ki, akkor mindenképpen megszívlelendő a dolog
Én támogatom az ötletet
Egyik kedvencem igazán régi, 1961-es: a Felmegyek a miniszterhez. Ismeri valaki?
Filmmúzeum tavaly játszotta.
otthon voltam betegen, a délelőtti matiném volt
érdekes volt
(Több helyen egyetemen mostanság történészhallgatóknak stb. már tartanak kurzusokat, melyeken ezeket a régi filmeket nézik újra, elemzik...)
OFFTOPIC- nyithatunk újat is - (régi magyar filmek 1920-1989 címmel)
ki ismerős magyar filmhelyzetben?
ki(k)é a jogok?
system
álmodozás
Bereményi Géza díszdoboz
Megáll az idő
Tanítványok
Nagy generáció
Eldorádó
system
- Torzonborz
- Fórumlakó
Én mondjuk szívesen vennék régebbi filmeket.Huszáriktól a Szindbádot és a Csontváryt, meg Fábri Zoltántól egyet-kettőt.
z
ui - álmodozni szabad
Egyik kedvencem igazán régi, 1961-es: a Felmegyek a miniszterhez. Ismeri valaki? Egyszer-kétszer láttuk csak tévében, véletlenül, de azóta is emlegetjük...
A téeszesítés idején játszódik, egy faluban, ahol a téeszt 100%-ra akarják elkeresztelni, mivel az egész falu benne van (ez is röhej: 100% Termelő Szövetkezet). Igen ám, de egyetlen nyakas gazda, Balogh Bódog nem akar belépni, az meg mégis hülyén hangzik,hogy 99% TSz, így megalakítják a téesztagok a BaBóBeBi nevű bizottságot, ami nem más mint: Balogh Bódogot Beszervező Bizottság
Én mondjuk szívesen vennék régebbi filmeket.
Huszáriktól a Szindbádot és a Csontváryt, meg Fábri Zoltántól egyet-kettőt.
z
ui - álmodozni szabad
Ifjúsági filmek:
Utánam srácok.
Hahó Öcsi
Az öreg bánya titka
Le a cipővel (Csukás István: Nyár a szigeten)
.
.
.