Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Ja és a Winamp is tök jól játssza a videókat,plusz ,tökéletesen vesz fel netes rádiókból.
Ezt a funkcióját szoktam általában kihasználni.Majd Foobaron visszahallgatni. Tökéletes a minősége.
Foobar2000
Amúgy te milyennek hallod a j river-t? Nekem a winamp sosem tetszett, kifogom próbálni.
Nekem a JRiver nem annyira jött be. Nem tűnt jobbnak, mint bármelyik lejátszó...még ASIO-val sem.(egyébként nálam csak az E-MU ASIO-val kerülte a hang mixert!)
Foobaron hallgatva ugyan azt a zenét,sokkal kiegyensúlyozottabb és finomabb volt.Nekem nem volt kérdés a ,hogy inkább a Foobar.
De ez tényleg nagyon rendszer függő dolog ,máshol ez a játszó más beállítással jobb is lehet.
A Winampról: Nekem sem volt eddig a kedvencem a Winamp,de aztán egy Winamp Pro 5.52-őt találtam és ahhoz kerestem plugint (ASIO,KS,stb...)azokat beállítottam és nagyon jól zenél. Nem éri el a Foobart,de ez csak akkor derül ki ,ha a két játszót egymás után hallgatom.
Foobar2000
Itt is marad a foobar - még a hangilag nem túl sikeres 0.9.6.9 ellenére is. Nekem kicsit színezettnek tűnt ez a J. River, viszont volt benne némi szerethető levegősség. (no effekt, ASIO...)
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Foobar2000
Amúgy te milyennek hallod a j river-t? Nekem a winamp sosem tetszett, kifogom próbálni.
Foobar2000
Ami szerintem egy kicsit meg tudja "szorongatni" a Foobart ,az a Winamp Pro 5. akármennyitől ,felfelé. De az is akkor, ha a saját KS vagy ASIO dll.-e ,benne van.
azokkal nagyon jó.Nekem KS-el megy a Winamp és nagyon jó a hangja...
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
http://rapidshare.com/files/280189656/J ... r.rar.html
Noddal nem találtam benne semmit, majd otthon megnézem avasttal is.
Lesz időm kipróbálom én is a progit.
Pedig ebben is van
Foobar2000
Gondoltam, én is megnézem ezt a progit.Letöltöttem, telepítés előtt ellenőriztem.
Az Avast vírust talált.
Csak óvatosan Uraim!
Torrentről töltöd, ne csodálkozz hogy vírusos. Tessék megvenni a boltban, az nem vírusos.
Foobar2000
Hál istennek nem ez szól a rendszerben, csak a Sennheiser HD555-öt kell kiszolgálni notebook hangkariról az meg a hifi-től is mesze van, ezért nem is kinlódok a versenyeztetéssel :kiraly: Rippelni, mozizni, meg belehallgatni akármibe bőven jó Én csak azért mertem kipróbálni mert nálam (nálunk, ha írhatom ezt :taps: ) jóval több és erősebb rendszert hallott ember megdícsérte a szoftvert a foobarral szemben, de hát mint minden a zenehallgatásban ez is egyén függő.
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Foobar2000
Érdekes mert nekem is avast van de nem talált vírust benne... :taps:
Foobar2000
http://rapidshare.com/files/280189656/J ... r.rar.html
Noddal nem találtam benne semmit, majd otthon megnézem avasttal is.
Lesz időm kipróbálom én is a progit.
Foobar2000
Végülis annyira nem rossz azért, kicsit csal de nyilván rendszerfűggő a dolog, valahol ez még jól is jöhet, szolgáltatásait tekintve persze nincs verseny a két progi között, de hát a foobart is lehet tuningolni, ettől mé nem lesz univerzális lejátszó.
szerintem mozira nagyon jó lehet
majd meg is nézem rajta délután a szökés 4.15-ös részét :taps:
nem lövöm le a poént a munkahelyemen
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
Végülis annyira nem rossz azért, kicsit csal de nyilván rendszerfűggő a dolog, valahol ez még jól is jöhet, szolgáltatásait tekintve persze nincs verseny a két progi között, de hát a foobart is lehet tuningolni, ettől mé nem lesz univerzális lejátszó.
Foobar2000
Kiváncsi lennék jobb CD játszókkal összevetve a szgép+szoftver+DAC hangzásokat. Nálam marad a j river a szolgáltatásai miatt
Foobar2000
Kicsit alaposabban fülügyre véve, (tegnap csak barátkoztam vele) érdekes, hogy ma nem tűnik hangosabbnak hanem teljesen egyforma ha ugyanazon az anyagon egymás után összevetem a foobar-al. Ami nagyon feltűnő, főleg magashangú ütős hangszereknél, hogy a lecsengés megvan nyújtva, ezáltal olyan érzése van az embernek mintha sokkal nagyobb lenne a tér, pedig nem, ráadásul az alaphang kicsit háttérbe szorul. Vannak olyan zenék amin elég látványos, de már tegnap pár óra után ez idegesítővé vált, csak nem tudtam mitől van, ettől.
Most nálam is jelentkezett ez a "wide" hatás, ami a foobarhoz képest abban jelentkezik, hogy a foobarnál kisebb a zengőtér, ezt nagyszerűen lehet hallani monosítva a zenét, EMU-n a "pan L-R"-t nullázva egyértelmű a foobar természetessége, és a J river alaphang nélküli csengő-bongó karaktere.
Sajnos úgy néz ki, hogy ez most sem jött be, mármint kiütni a foobart a nyeregből :kiraly:
nekem ez a wide hatás volt a legerősebb
rendesen forgattam a fejem mint amikor a hipermultiplex első sorából nézed az előadást :taps:
meg tán a powerdvd-nek van hasonló hang karaktere csak az még csilingelni se csilingel annyira fedett
amiket hallgattam abba viszont nem nagyon hallottam túlzó mélyeket vagy legalábbis arra már nem figyeltem ill. mélyekre más teszt hangokat szoktam berakni
talán a multiplayer funkcióba /hogy mindent tud egy progi/ veri a jetaudio-t
de szvsz nekem marad zenére a fúbár :lol!:
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
Kicsit alaposabban fülügyre véve, (tegnap csak barátkoztam vele) érdekes, hogy ma nem tűnik hangosabbnak hanem teljesen egyforma ha ugyanazon az anyagon egymás után összevetem a foobar-al. Ami nagyon feltűnő, főleg magashangú ütős hangszereknél, hogy a lecsengés megvan nyújtva, ezáltal olyan érzése van az embernek mintha sokkal nagyobb lenne a tér, pedig nem, ráadásul az alaphang kicsit háttérbe szorul. Vannak olyan zenék amin elég látványos, de már tegnap pár óra után ez idegesítővé vált, csak nem tudtam mitől van, ettől.
Most nálam is jelentkezett ez a "wide" hatás, ami a foobarhoz képest abban jelentkezik, hogy a foobarnál kisebb a zengőtér, ezt nagyszerűen lehet hallani monosítva a zenét, EMU-n a "pan L-R"-t nullázva egyértelmű a foobar természetessége, és a J river alaphang nélküli csengő-bongó karaktere.
Sajnos úgy néz ki, hogy ez most sem jött be, mármint kiütni a foobart a nyeregből :taps:
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
...szal szerintem ebbe is van beágyazott effekt akár a jetaudio-babár a jetaudio-n a vak is hajja
Ettől tartok én is, de még azért próbálgatom, mondjuk van jó pár ami hiányzik a foobar után, billentyűkonfig, KS és hasonlók. A hang nálam nem olyan mint amilyennek leírod, talán zengőbb és attraktívabb hang, ennyi ami egyből feltűnik, de nem igazán tudom eldönteni, hogy ez valódi vagy sem.
Foobar2000
Én bármit el tudok képzelni, a foobart nem könnyű lenyomni hangban, és a hozzám hasonló hangmániákusokat nem nagyon lehet mással rávenni másik szoftver használatra, mint a hanggal.
Az mostmár biztos, hogy 100%-on nagyobb jelet tol ki, mint a foobar 0.0dB-n. Az EMU peak metere folyton pirosban van, magyarul túl van vezérelve, az erősítőn is egy negyed fordulattal visszább lehet fogni a potit. Valahol találkoztam benne valami alap hangerő beállítással, de nem találom, lehet ott kell beállítani rendesen.
Ez simán okozhat olyan érzést, hogy dinamikusabbnak tűnik, de csak azért mert hozzászoktunk az erősítő adott potiálláshoz tartozó hangnyomáshoz, ami most nagyobb.
ja nekem is hangosabb
magába a hangba is van effekt /dsp és hasonlók kikapcsolásával/, mármint a foobar-hoz hasonlítva
és mindkét esetbe ASIO-val
szerintem eléggé 2D-s a hang szal én nem érzem a térbeli elhelyezéseket
s olyan hatása van a hangnak nálam mintha "mozis" /wide 16:9 :kiraly:/ lenne, mármint hogy oldal irányba terjeszkedik a hang
foobar-nál nem ennyire drsztikus a különbség a többi irányhoz képest s lehet érezni a térbeli elhelyezést /pl. amikor az énekes a képebe üvölt de a gitár hátrébról jön/
szal szerintem ebbe is van beágyazott effekt akár a jetaudio-ba
bár a jetaudio-n a vak is hajja :taps:
szami:
a honlapról 30 napig maradéktalanul ingyenes /leglábbis a lejáccási rész/
ill. megbízhtó források
Foobar2000
Gondoltam, én is megnézem ezt a progit.
Letöltöttem, telepítés előtt ellenőriztem.
Az Avast vírust talált.
Csak óvatosan Uraim!
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
Én bármit el tudok képzelni, a foobart nem könnyű lenyomni hangban, és a hozzám hasonló hangmániákusokat nem nagyon lehet mással rávenni másik szoftver használatra, mint a hanggal.
Az mostmár biztos, hogy 100%-on nagyobb jelet tol ki, mint a foobar 0.0dB-n. Az EMU peak metere folyton pirosban van, magyarul túl van vezérelve, az erősítőn is egy negyed fordulattal visszább lehet fogni a potit. Valahol találkoztam benne valami alap hangerő beállítással, de nem találom, lehet ott kell beállítani rendesen.
Ez simán okozhat olyan érzést, hogy dinamikusabbnak tűnik, de csak azért mert hozzászoktunk az erősítő adott potiálláshoz tartozó hangnyomáshoz, ami most nagyobb.
Foobar2000
Az jó :taps:
Feltettem a 13-as verziót mert ahhoz találtam patch-et, de az nagyon fapados a 14-eshez képest, le is töröltem. Érdekes mert ASIO-n keresztül tökre olyan mint a foobar KS-en, csak még attraktívabb, olyan mintha hangosabb is lenne, remélem nem valami rejtett/programozott effektel szívatnak.
Én nem találok benne semmi effektet...De belenézek a jobban hátha van valami turpisság...Nekem a 14 van fent.
- nehai
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Foobar2000
Az jó :taps:
Feltettem a 13-as verziót mert ahhoz találtam patch-et, de az nagyon fapados a 14-eshez képest, le is töröltem. Érdekes mert ASIO-n keresztül tökre olyan mint a foobar KS-en, csak még attraktívabb, olyan mintha hangosabb is lenne, remélem nem valami rejtett/programozott effektel szívatnak.
Foobar2000
DTS file-ok nem mennek nálam