Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Tehát a kérdésem van lehetőség ennél az erősítőnél valamilyen 4 csatornás stereora?
Szerintem nincs, de minek kell? Másik szobát erősíteni?
Sztereó erősitők
Üdv
Mai nap vettem egy Sony STR-DE 445 típusú házimozi erősítőt. Nem tudom van-e valaki aki ismeri ezt a típust, de stereo bemenetnél szükségem lenne egy olyasfajta beállításra amely a hátsó hangfalakat is megszólaltatja. Cinema módokat találtam ami viszont megpróbál térhangzást csinálni a stereoból.
Tehát a kérdésem van lehetőség ennél az erősítőnél valamilyen 4 csatornás stereora?
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ebben az árkategóriában ezek vannak még:Cambridge Audio Azur 340A
Onkyo A-9155
Denon PMA-500AE
Hálás lennék vmi infóért, hogy ezek hol állnak a kus Jungsonnal szembeállítva!
Ahogy már korábban írtam komolyzenére elsősorban, esetleg Jazz.
Őszinte leszek, sehol...
Sztereó erősitők
Ebben az árkategóriában ezek vannak még:
Cambridge Audio Azur 340A
Onkyo A-9155
Denon PMA-500AE
Hálás lennék vmi infóért, hogy ezek hol állnak a kus Jungsonnal szembeállítva!
Ahogy már korábban írtam komolyzenére elsősorban, esetleg Jazz.
r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden
Sztereó erősitők
Kef coda90-es hangfalpárhoz keresek erősítőt. Elsősorban klasszikus jellegű zenére. Jungson JA-66 vajon milyen lenne erre a célra? Távra nincs szükség.
Szerintem egyik sem való klasszikus zenékre...vagy milyen zenére gondolsz a klasszikus jellegen? Komolyzene?
Szerintem az erősítővel van a kisebb gond.
Mennyi lenne a keret a párosra?
Már csak végfok kell. 50~ max
Sztereó erősitők
Kef coda90-es hangfalpárhoz keresek erősítőt. Elsősorban klasszikus jellegű zenére. Jungson JA-66 vajon milyen lenne erre a célra? Távra nincs szükség.
Szerintem egyik sem való klasszikus zenékre...vagy milyen zenére gondolsz a klasszikus jellegen? Komolyzene?
Igen
Sztereó erősitők
Szerintem az erősítővel van a kisebb gond.
Mennyi lenne a keret a párosra?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Kef coda90-es hangfalpárhoz keresek erősítőt. Elsősorban klasszikus jellegű zenére.
Jungson JA-66 vajon milyen lenne erre a célra? Távra nincs szükség.
- rozoga62
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
Húúú nagyon megkönnyebültem!Köszönöm a választ!Igazából azért ijedtem meg mert a Technicsemen ami volt azon ha eltekertem teljesen elnémult az egyik doboz!Köszönöm a segitségeteket! :taps: :kiraly:
Szerintem se baj, ha nem némul el teljesen. Bár, amelyik erősítőt használtam, annál teljesen elment a hang, ha csak az egyik csatornára engedtem.
A mostanin meg nincs is ballance.
"Van olyan mikor alig változik a két csatorna hangereje,ha teljesen eltekered."
Na, ez meg egy nagy marhaság. Akkor az a ballance csak dísznek van rajta.
- orionr
- Törzsvendég

- Értékelés: 41
Sztereó erősitők
Denonból van egy nagyon jó áron (nem az enyém és nemis ismerem az eladót).Doky esetleg téged is érdekelhet... :kiraly:
2009-09-07 | Laci | 30/351-55-76 |
Denon PMA-860
"New Optical Class A", 2x80 Watt 8 Ohm, toroid trafó, japán gyártmány, plusz egy kis tuning: 8 db aranyozott banánaljzat a hangfalcsatlakozóknál, iec aljzat a tápkábelnek, Neotech belső kábelezés. Irányár: 39e Ft
Ha ez csak irányár akkor szerintem 35eftért biztos el lehet hozni.
Az enyém volt, csak már jóval drágább. :taps:
Amúgy a 60-as végződésű denonok nagyon jók.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Húúú nagyon megkönnyebültem!Köszönöm a választ!Igazából azért ijedtem meg mert a Technicsemen ami volt azon ha eltekertem teljesen elnémult az egyik doboz!Köszönöm a segitségeteket! :taps: :kiraly:
Nem feltétlen kell elnémuljon...Ennek az lenne a feladata, ha akusztikailag olyan helyen vannak a dobozok ahol az egyiket hangosabbnak vagy halkabbnak hallod akkor ezzel lehetne egyensúlyt csinálni...De értelmetlen dolog szerintem, én soha nem használtam...
Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Nem is szabad, h elnémuljon teljesen, hisz nem az a célja...
Sztereó erősitők
Sziasztok!Kissé megvagyok ijedve azért tenném fel a kérdést!Ha az erősítőn állítom a balancot és ha a jobb olalira állitom teljesen akkor nem némul el a másik doboz és fordítva sem!Ez nem baj?Kissé megijedtem,hogy az erősítőnek van valami baja!Köszönöm aelőre is a válaszokat!
ez nem hiszem,hogy gond.
Van olyan mikor alig változik a két csatorna hangereje,ha teljesen eltekered.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sziasztok!Kissé megvagyok ijedve azért tenném fel a kérdést!Ha az erősítőn állítom a balancot és ha a jobb olalira állitom teljesen akkor nem némul el a másik doboz és fordítva sem!Ez nem baj?Kissé megijedtem,hogy az erősítőnek van valami baja!Köszönöm aelőre is a válaszokat!
Sztereó erősitők
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Most több szálon is beindult mindenféle, meghallgatás, beszerzés, generálozás (van egy LP játszóm is) stb. Ha lesz valami eredmény jelentkezem.
Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI
-
Vendég
Sztereó erősitők
Denonból van egy nagyon jó áron (nem az enyém és nemis ismerem az eladót).
Doky esetleg téged is érdekelhet...
2009-09-07 | Laci | 30/351-55-76 |
Denon PMA-860
"New Optical Class A", 2x80 Watt 8 Ohm, toroid trafó, japán gyártmány, plusz egy kis tuning: 8 db aranyozott banánaljzat a hangfalcsatlakozóknál, iec aljzat a tápkábelnek, Neotech belső kábelezés. Irányár: 39e Ft
Ha ez csak irányár akkor szerintem 35eftért biztos el lehet hozni.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Jól emlékszel és marad is mert megy a hálószobába. Szóval elvileg megoldható amit mondasz.Még gondolkodom rajta. A szoba 6x4 méteres, de a dobozok a 6 méteres falon lévő polcon lesznek kb. 4 méterre egymástól.
A lenti két Denon közül melyik a jobb? A 320-ast a HFM agyon dicséri, de az 500-as az gondolom akkor még sehol sem volt.
Nekem volt PMA260-asom és nagyon frankó volt , az 500V-t nem ismerem de a teljesítménye biztos nagyobb.
Mondjuk az én 260-asom nagyobb tesója a 320-as és ez is tökéletesen kihangosít 20-30nm simán.
Az apróban nézd meg a Marantz 6010-est is...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Első lépésben megvenném az erősítőt (kb. 30-40-ért) és hagynám a Sony dobozait (ha jól emlékszem akkor ennek 6 ohm-os csíptetős doboza van , nem olyan rosszak azok ) (...) Mekkora térbe lennének?
Jól emlékszel és marad is mert megy a hálószobába. Szóval elvileg megoldható amit mondasz.Még gondolkodom rajta. A szoba 6x4 méteres, de a dobozok a 6 méteres falon lévő polcon lesznek kb. 4 méterre egymástól.
A lenti két Denon közül melyik a jobb? A 320-ast a HFM agyon dicséri, de az 500-as az gondolom akkor még sehol sem volt.
Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI
-
Vendég
Sztereó erősitők
Köszi, ezt néztem én is, de ez HLLY nekem nem mond semmit. De egy hallgatást biztos megér. A neten még utánanézek.
Nem csak neked.
De a Dali hangszóró nem lehet rossz. És ha az "AR" magas az Acoustic Research, akkor szerintem az sem.
Meghallgatás nélkül azért én sem venném meg.
Vaterán, meg más hirdetős oldlakon nézz még szét azért.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Lancelot
Első lépésben megvenném az erősítőt (kb. 30-40-ért) és hagynám a Sony dobozait (ha jól emlékszem akkor ennek 6 ohm-os csíptetős doboza van , nem olyan rosszak azok ) ha nem kell az ára az "új" rendszerhez...
Aztán kb. hasonló árban vennék dobozokat.
Mekkora térbe lennének?
Egyébként a régebbi Denonoknak nagyon jó és dinamikus hangja van ,de figyelj az 5-ös végűekre mert azokkal előfordultak problémák.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Sztereó erősitők
halihó
egyelőre csak elvi síkon... érdemes-e végerősítővel (poweramp.), fejleszteni egy cuccot...
Kicsit kevésnek tűnik a H/K AVR355-öm teljesítménye érdemes-e "megtámogatni"?
Nagyon dícsérik a Naim-okat a hangfalamhoz, megoldás lehet e nap-ot venni, ha megakarnám tartani a házimozit is?
Tudom ideális lenne... a nait XS. De szóba jöhetni a nait 5i is? Mi a különbség?