Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Volt egy olyan kósza ötletem, hogy az SL-P az ugye az alapsorozat, az SL-PS a középmechanikás utódok és egyben a felsőbb osztály, az SL-PG pedig a bal-mechanikás, alsóbb amiben az 590-es képezi az átmenetet
Cd játszók
Sziasztok!
Hozzájutottam kevés pénzért, egy Technics SL-PG440 CD-lejátszóhoz. Mennyire jó ez a típus? Akinek van tapasztalata vele kapcsolatban, az írja le!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Ha már Technicsnél tartunk mi a különbség az SL-P, SL-PG és SL-PS sorozatok között?
Leginkább az érdekelne, hogy mit jelent az előlapján a 4DAC felirat. Milyen előnye, vagy hátránya van?
ezek engem is érdekelnének!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2917
Cd játszók
javitásrol,haveromé..hangra nem rossz,de nekem még szokni kell a Planet 2004 után....
A Planet-et eladod?
nem ..csak szeretem megfülelni a dolgokat amelyek kézközelben vannak a saját rendszeremben..még 1 hét-10 nap tengi/lengi vele,aztán megy gazdihoz a Copland
nah még 1 közelkép a gépezetröl,tetszik a kidolgozása és ez a "zéró comfort" kivitel
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Cd játszók
javitásrol,haveromé..hangra nem rossz,de nekem még szokni kell a Planet 2004 után....
A Planet-et eladod?
- dixie-chicken
- V.I.P.

Cd játszók
Előrebocsájtom hogy nem a szervizt hibáztatom,korrekt munka volt,tisztáztuk a dogokat megrendelésnél (ár/szállitási határidő)
CNC-vel nem lehetett volna csináltatni?
lehet,de mire találsz valakit,az elkésziti,aztán nem lessz jó stb.,stb. ,..nah ez van...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- arsenlupin
- Fórumlakó

- Értékelés: 89
Cd játszók
VRDS, most kelt el egy elég gyorsan..
Köszi!
kicsit olcsóbbat keresek........
Üdv,
arsenlupin
Cd játszók
Előrebocsájtom hogy nem a szervizt hibáztatom,korrekt munka volt,tisztáztuk a dogokat megrendelésnél (ár/szállitási határidő)
CNC-vel nem lehetett volna csináltatni?
- dixie-chicken
- V.I.P.

Cd játszók
Cd játszók
Nekem meg ma jött meg az SL-PG460A (340-est cserélt ), hát az nem volt drága. És van benne CDM 12.1-es mechanika.
Ja és ez az első cd-m aminél abszolút ki lehet iktatni a hangszínszabályzót, semmi mélyhiány, még ilyen hanggyilkos szobában sem mint az enyém.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Cd játszók
A tapasztaltabbak véleményére lennék kíváncsi, melyek azok a mechanikák amiket futóműnek ajánlotok?Lista!
hmmm aztán ha kell hozzá vlmi erezd el a hajamat :cca 3 hó várakozás egy pici kis fogaskerékre,ára majdnem 50%(!!!!!) mint az elkelt VRDS 10-sé ,ezt most hoztam haza javitásrol,haveromé..hangra nem rossz,de nekem még szokni kell a Planet 2004 után....
Cd játszók
A tapasztaltabbak véleményére lennék kíváncsi, melyek azok a mechanikák amiket futóműnek ajánlotok?Lista!
- arsenlupin
- Fórumlakó

- Értékelés: 89
Cd játszók
A tapasztaltabbak véleményére lennék kíváncsi, melyek azok a mechanikák amiket futóműnek ajánlotok?
Lista!
Üdv,
arsenlupin
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Cd játszók
Sziasztok!
Hozzájutottam kevés pénzért, egy Technics SL-PG440 CD-lejátszóhoz. Mennyire jó ez a típus? Akinek van tapasztalata vele kapcsolatban, az írja le!
Ha már Technicsnél tartunk mi a különbség az SL-P, SL-PG és SL-PS sorozatok között?
Leginkább az érdekelne, hogy mit jelent az előlapján a 4DAC felirat. Milyen előnye, vagy hátránya van?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Cd játszók
Sziasztok!
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Cd játszók
Sziasztok!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Mi a vélemény és a tapasztalat a Marantz CD36-al kapcsolatban?Milyen hangú és kvalitású játékos?
Mennyit lehet érte kérni ill. menyit érhet egy hibátlan készülék?
Előre is köszi...
Köszi a válaszokat...
Meghallgattuk... tetszett a havernak is... megvette...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Érdekelne a hozzáértők válasza,melyik jobb lejátszó:
1.Sony cdp-950
2.Sony cdp-xb 930
Milyen hangzásbeli különbség van a két gép között?A 950-es philips dac-os (TDA 1541A),az xb930 sony cxd.. dac-kal szerelt.Ez jelenthet hangzásbeli különbséget?Bár tudom,hogy nem csak egy dac-ból áll egy cd játszó.
Előre is köszi!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Mi a vélemény és a tapasztalat a Marantz CD36-al kapcsolatban?
Milyen hangú és kvalitású játékos?
Mennyit lehet érte kérni ill. menyit érhet egy hibátlan készülék?
Előre is köszi...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Nem biztos,hogy DVD-ről tökéletesen játszani fogja a lejátszó,általában azok is csak a CD-t szeretik.
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.
Cd játszók
Azért adom el, mert már mindenki MP3-mas lemezeket ad, ez meg azt nem játsza le. Az írt CD-ket viszont szépen olvassa.
Mert ha flacot/wavet irsz ra azt gond nelkul, mindig? Hat ilyenrol meg nem hallottam.
Hello!
FLAC-ot biztos hogy nem játsza le, WAW-ot elvileg kéne neki.
Azt untam már meg, hogy ilyen bulik előtt amikor engem hívnak akkor általában egy DVD-n ideadnak 2-300 mp3-at, aztán azt konvertáljam át, írogassam ki CD-re.. nem nagyon éri meg. Inkább veszek néhány ezerért egy DVD lejátszót aztán MP3-ra az is tökéletes.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Mert ha flacot/wavet irsz ra azt gond nelkul, mindig? Hat ilyenrol meg nem hallottam.
Nem próbáltam még (mindig wav-ként írom ki a biztonsági másolatokat) de a flac-ot szerintem nem ismerik a cd játékosok...
Cd játszók
Azért adom el, mert már mindenki MP3-mas lemezeket ad, ez meg azt nem játsza le. Az írt CD-ket viszont szépen olvassa.
Cd játszók
Ezek közül melyik lenne jobb vétel? Nekem a 615 tetszik legjobban de állítólag 1994-es készülék. A másik kettő mikori kiadású lehet?
http://www.vatera.hu/denon_dcd_485_cd_j ... 03877.html
http://www.vatera.hu/denon_dcd_425_cd_l ... 63652.html
http://www.vatera.hu/denon_dcd_615_cd_j ... 35828.html
Hello!
Ha még nem vetted meg a 615-öst, akkor lenne egy ajánlatom.
Van egy eladó Denon DCD-625-ösöm. Irányár 8000Ft.
Ha érdekel írj, és szívesen küldök képeket.
Keveset használt, kisebb bulikon ment csak. Ez kb annyit jelent, hogy jóformán csak nyáron durván 2 hetente ment, igaz akkor egyhuzamban órákat.
Valószínűleg a szállítások miatt van a tálcáján egy kisebb kopás, de műszakilag kifogástalan állapotban van.
Ha a kor is számít, kb 10 éves.
Német gyártmány.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Hát most úgy érzem veszek egy olcsóbb mindenevő DVD-t
A Cambridge Audio DVD-knek analóg kimeneten is egészen hallgatható a hangjuk, de sajnos csak az újabb (és így aztán drágább) gépek mindenevők.
Az újraírhatókkal viszont nagyon sok készülék (CD, DVD is) finnyás.
Ezt tanúsíthatom!