Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

Egyik nap saját cuccal az aymarában hallgattunk meg egy 683-ast, és nagyon kellemesen csalódtunk - nem vártunk ennyit tőle... 
Elfogadnám - őszintén!

Zenén milyen?

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Kisszabó »

Egyik nap saját cuccal az aymarában hallgattunk meg egy 683-ast, és nagyon kellemesen csalódtunk - nem vártunk ennyit tőle...

Elfogadnám - őszintén!
Sex & Girls & Rock 'n Roll

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Valóban nem, bár sztem kicsit sok érte... ennyiért külhonban 683-at kapni...

Ez így van, de külföld az ugye mindig más...

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Valóban nem, bár sztem kicsit sok érte... ennyiért külhonban 683-at kapni...

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Félelmetes dobozok, gratulálok hozzá! :kiraly:

zsola817
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola817 »

Édes! :foto:  
És a bájos hölgyet hogy hívják? Bowers vagy Wilkins? :kiraly:

Viccet félretéve Tündéri teremtés!

Köszi

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Édes! :foto:

És a bájos hölgyet hogy hívják? Bowers vagy Wilkins? :kiraly:

Viccet félretéve Tündéri teremtés!

zsola817
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

B&W :kiraly:

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Srácok, nem tudtok véletlen egy eladó CDM-9NT-t ?

Külföldön néha-néha látok eladót, de magyarországon véletlen sem...

Xpuma
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Xpuma »

Ha valaki megszabadúlna szeretett B&W dobozaitól, dobjatok egy üzit, szivesen alkudéznék egy pár DM600-DM601 dobozra....Köszönöm!

Éppen most akarunk eladni egy B&W DM 601 S2
minőségi angol hangfalpárt,
JAMO ST60 álvánnyal,
tüskékkel világos barna
színú. Irányár 110eFt.
Ha érdekel, írj.

Köszönöm az ajánlatod, de legutóbb itt vettem 38000 ért 601S2 t és 601S3 at 45000 ért, egyszóval sokat kérsz érte, legalábbis nekem sok!
Azért köszönöm!

B&W DM 600 S3
Cambridge Audio azur 340A
Popcorn PCH-A500

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrégiben vettem a B&W 602 s3 hangfalaimat, és ehhez szeretné erősítőket keresni. Nekem volt 1 Cambridge audio azur 540a erősítőm de sajnos lefüstölt, pedig nagyon szerettem. Most amire gondoltam az Cambridge audio azur 640es és Advance map 105 na meg a Marantz PM6010 OSE-re . Szeretnék tanácsokat kérni, illetve újdonságoknak is örülnék.
Volt 602 S2 és 603s3-am is, én az Advance-t nem erőltetném hozzá, nekem túl üres, lélektelen, hang, hús nélkül, és a Bower párosításra érzékeny magasával se jó társ szerintem. A most eladók közül én valószínűleg a H/K 970-t vagy a Marantz-ot tenném elé, de füleld meg őket, az a biztos.

Sziasztok!

Nekem A.A. MAP-305II -es erősítőm van, és MCD-203II-es csövi cd-m, és én sokáig hallgattam egy B&W 602 S3-as hangfallal - nekem nagyon bejött. talán a mély tartomány volt kicsit kevés - vagy nem is kevés, inkább nem "éreztem". Bár a szoba sem megfelelő...

Sztem hallgasd meg, az a lényeg neked mi tetszik...

Xpuma

B&W hangsugárzók

Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrégiben vettem a B&W 602 s3 hangfalaimat, és ehhez szeretné erősítőket keresni. Nekem volt 1 Cambridge audio azur 540a erősítőm de sajnos lefüstölt, pedig nagyon szerettem. Most amire gondoltam az Cambridge audio azur 640es és Advance map 105 na meg a Marantz PM6010 OSE-re . Szeretnék tanácsokat kérni, illetve újdonságoknak is örülnék.
Helló
Nekem van egy teljesen újszerű Denon PMA-425R erősítőm és egy TU-560Tuner Fekete ha érdekel. szépen szól a B&W-kel volt már rajta egy két tipus! Ha érdekel a kettőt viheted 26000 ért!

B&W DM 600 S3
Popcorn PCH-A500

csarag

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: csarag »

Ha valaki megszabadúlna szeretett B&W dobozaitól, dobjatok egy üzit, szivesen alkudéznék egy pár DM600-DM601 dobozra....Köszönöm!

Éppen most akarunk eladni egy B&W DM 601 S2
minőségi angol hangfalpárt,
JAMO ST60 álvánnyal,
tüskékkel világos barna
színú. Irányár 110eFt.
Ha érdekel, írj.

Xpuma

B&W hangsugárzók

Ha valaki megszabadúlna szeretett B&W dobozaitól, dobjatok egy üzit, szivesen alkudéznék egy pár DM600-DM601 dobozra....
Köszönöm!

B&W DM 600 S3
Popcorn PCH-A500

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Egyik barátomnál Denon cd (DCD-1520) és integrált erősítő (...hú, a pontos típusra nem emlékszem, de asszem PMA-250, vagy 350) hajt B&W 601 S1-eseket. Kiváló dinamika, felbontás és könnyű hallgathatóság jellemzi a rendszert. Érdemes lenne egy ilyen kombót is megfülelni.

Bátyámnak 602-esei vannak Marantz 66SE erősítővel és cd-53-mal hajtva. Ez sem rossz kombó, de talán a Denon rendszer jobban illik a Bowersekhez. Némileg természetesebb és dinamikailag is meggyőzőbb véleményem szerint, bár a Marantzokkal a magastartomány jobb kidolgozottsága megkérdőjelezhetetlen.

boubacar
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Volt 602 S2 és 603s3-am is, én az Advance-t nem erőltetném hozzá, nekem túl üres, lélektelen, hang, hús nélkül, és a Bower párosításra érzékeny magasával se jó társ szerintem. A most eladók közül én valószínűleg a H/K 970-t vagy a Marantz-ot tenném elé, de füleld meg őket, az a biztos.
[8]__[=|=]__[8]

Pleyby

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Pleyby »

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: NZS »

Nekem az S2 van. Szolidabb, de jól szól. Kíváncsi leszek a tesztnap után hogy értékelem. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szamóca »

602S3

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

tannoy j303
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tannoy j303 »

sziasztok! szeretnék érdeklődni valaki hallott-e már valaki bowers cdm 2 tipust,ez szerintem egy régi tipus,de lesz egy jóárasitva és kiváncsi lennék hogy bowers tulajok fülével milyen a hangja,valaki hallott e már személyesen.Mennyit érhet egy ilyen,nem eladni akarom mert kell egy kis monitor is már ,vagy jó lesz surroundnak még nemtudom.Több vélemény is jöhet,köszönöm szépen, egy linket találtam róla http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... otohosting

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7047

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Peter Gabriel,Real World stúdiójában is használnak B&W hangfalakat monitorozáshoz.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elsőként érdemes megnézni, mert ezekbe szoktak tenni ha jól tudom biztosítékot, lehet az ment ki....Annak a cseréje ha nem hoz eredményt akkor kell mélyebbre ásni...Ha garanciás akkor javaslom a szervizt, ha nem akkor pedig te magad megnézheted.Ha nem biztosíték akkor meg érdemes hozzáértők kezébe adni.

Fatboy

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Fatboy »

Nekem meg van egy ASW 650-es mélynyomóm, és most akadt egy kis gondom vele. Mivel itt B&W dobozokról van szó, ezért ide írom.

Eddig kifogástalanul működött, de most valamiért nem szólal meg. 3 hétig nem volt áram alatt, most hogy újra bekötöttem nem szuperál... Ha áram alatt van, power gomb világít szépen, de a jelet nem veszi akármire is kötöm rá. Csak akkor jelzi hogy jelet kapott (zölden világít), ha az RCA-t kihúzom vagy bedugom a szintén áram alatt levő készülékben. És így hát persze hogy nem jön belőle hang.

Az az érdekes, hogy egy JMLab mélynyomóval már jártam hasonlóan, azt hiszem 2 hónapig nem volt bekötve és mikor bekötöttem, azt be sem tudtam kapcsolni. Ott valami kondival volt a gond...

Lehetséges hogy ha sokáig nincs áram alatt, abban tönkremenjen valami?
Még nem vittem sehova, ha valakinek van valami tippje, mi nem stimmelhet és le is írná, azt megköszönöm!

zsola817
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?

Lehet akár saját fotókat is... De van külön galériás topik is a rendszereink számára.De néhány kép a dobozokról nyugodtan betehető...

Rendben, köszi Tigris!

-Alber Einstein-

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”