Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Akkor reálisabb a Leslie Nielsen, de ebben az esetben nem nagyon mozgatja meg az érdeklődésemet...
Hello spiderclone!
A hirdetés szerint valóban egy Leslie Nielsen filmről van szó.
Így nekem is másra fog jutni abban a hónapban ez a pénz.
Hajrá!
DVD Poszter Magazin
Az újság megy a szemétbe.
Nincs gyerek az ismerősi körben? Az biztos örülne neki.
DVD Poszter Magazin
Megvettem a Chihiros DVD Poszter magazint. Biztos már más is írta, de ezt nem nevezném magazinnak. ez csak egy poszter valami hátlap információval. Azt hittem, lesz benne vagy 5-6 poszter legalább.
Még jó, hogy a DVD kárpótol. Az újság megy a szemétbe.
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Akkor reálisabb a Leslie Nielsen, de ebben az esetben nem nagyon mozgatja meg az érdeklődésemet...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
DVD Poszter Magazin
A kamuzsaru valami Jackie Chan mozi, ha nem tévedek --> bár könnyen előfordulhat...
A port.hu szerint Leslie Nielsen film. De nekem sem ismerős a film.
Elkúrtuk
- spiderclone
- Nincs visszaút
DVD Poszter Magazin
A kamuzsaru valami Jackie Chan mozi, ha nem tévedek --> bár könnyen előfordulhat...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
DVD Poszter Magazin
Tulipános Fanfan már az újságosoknál várja, hogy valaki hazavigye.Ha valaki hazaviszi pötyögje be, hogy mik a várható mellékletek.
május: Hangyák A Gatyában 2.
június: Kamuzsaru
A kamuzsaru most hirtelen nem ugrik be, az melyik film?
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
DVD Poszter Magazin
Tulipános Fanfan már az újságosoknál várja, hogy valaki hazavigye.Ha valaki hazaviszi pötyögje be, hogy mik a várható mellékletek.
május: Hangyák A Gatyában 2.
június: Kamuzsaru
DVD Poszter Magazin
Tulipános Fanfan már az újságosoknál várja, hogy valaki hazavigye.
Ha valaki hazaviszi pötyögje be, hogy mik a várható mellékletek.
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
A lakótársat keresünk már a standokon a poszter plusszal, ha valakit érdekel.
megvette már vki, tényleg olyan gyenge a képminőség?
Senki nem vette meg? Engem is érdekelne.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
DVD Poszter Magazin
Ja. És a következo´´ szám film melléklete is kiderült:Háború a Földön.
Ez egy átkozottul jó sci-fi regénybo´´l készu´´lt bu´´n rossz film. Nem is értem, miért kellett ezt így elrontani. Hubbard ennél sokkal jobbat érdemelt volna!
Pedig nagy híve kezébe került a megvalósítás leheto´´sége és a scientológia egyébként sem tréfadolog Hollywoodban...
Mondjuk én még nem olvastam semmit Hubbardtól - visszariaszt a vallásalapító mivolta.
Azért vannak jó pillanatai a filmnek, örülök, hogy megjelenik mellékletként. Szerintem egyáltalán nem annyira rossz, számomra volt benne valami magávalragadó, ezért vevo´´ leszek rá. Nekem tetszett a psziklók fucsa személyisége is. Sok sci-fiben az idegenek túlságosan emberi személyiséget kapnak.
Hubbard vallásalapító mivolta nem kell, hogy bárkit is visszariasszon a mu´´veito´´l, hiszen a regényei függetlenek a szcientológiától. Bár én igazán nagyra értékelem azirányú munkásságát is.
A Rettegés c. regényét kellene megfilmesíteni. Fantasztikusan jó kis pszicho-horrortörténet.
kedvenc idézett mondása(ha talán nem is pontosan): "ha milliomos akarsz lenni alapítsál vallást"
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
DVD Poszter Magazin
Egy másik topicban meg épp a napokban sírtak sci-fiért. Hát nekünk semmi sem jó?!
ez igaz,de legyen JÓÓÓÓÓ a film
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
megvette már vki, tényleg olyan gyenge a képminőség?
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
DVD Poszter Magazin
Ja. És a következő szám film melléklete is kiderült:Háború a Földön.
Ez egy átkozottul jó sci-fi regényből készűlt bűn rossz film. Nem is értem, miért kellett ezt így elrontani. Hubbard ennél sokkal jobbat érdemelt volna!
Pedig nagy híve kezébe került a megvalósítás lehetősége és a scientológia egyébként sem tréfadolog Hollywoodban...
Mondjuk én még nem olvastam semmit Hubbardtól - visszariaszt a vallásalapító mivolta.
Azért vannak jó pillanatai a filmnek, örülök, hogy megjelenik mellékletként. Szerintem egyáltalán nem annyira rossz, számomra volt benne valami magávalragadó, ezért vevő leszek rá. Nekem tetszett a psziklók fucsa személyisége is. Sok sci-fiben az idegenek túlságosan emberi személyiséget kapnak.
Hubbard vallásalapító mivolta nem kell, hogy bárkit is visszariasszon a műveitől, hiszen a regényei függetlenek a szcientológiától. Bár én igazán nagyra értékelem azirányú munkásságát is.
A Rettegés c. regényét kellene megfilmesíteni. Fantasztikusan jó kis pszicho-horrortörténet.
DVD Poszter Magazin
Egy másik topicban meg épp a napokban sírtak sci-fiért. Hát nekünk semmi sem jó?!
gordon314.fw.hu
DVD Poszter Magazin
Ínnye, de jól beleválasztottak! :smile16:
De emiatt legalább nem kerülsz anyagi csődbe!
DVD Poszter Magazin
Ínnye, de jól beleválasztottak! :smile16:
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVD Poszter Magazin
Ez egy átkozottul jó sci-fi regényből készűlt bűn rossz film. Nem is értem, miért kellett ezt így elrontani. Hubbard ennél sokkal jobbat érdemelt volna!
Pedig nagy híve kezébe került a megvalósítás lehetősége és a scientológia egyébként sem tréfadolog Hollywoodban...
Én sem rajongok Hubbard másik tevékenysége iránt, de ezt a könyvet csak javasolni tudom. Olvasd el, megéri!
Egy remekül felépített, igazi tudományos-fantasztikus mű, nem holmi fantasy, amit utálok. Ráadásul még izgalmas is. Első olvasásakor a két kötetet (több mint 1500 oldalt) három nap alatt kivégeztem, persze napi 8 óra meló mellett. Azóta meg még háromszor olvastam.
John Travolta túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor viszonylag alacsony költségvetéssel belevágott a megfilmesítésébe. Kár, mert egy Peter Jackson kaliberű rendező valami olyasmit is kihozhatott volna belőle, mint a Gyűrűk Urából. Így meg csak az első kötetet vitték filmre azt is nagyon elkapkodva.
Engem például kifejezetten idegesítettek a ferdén fényképezett alakok. Persze értem én, hogy így próbálták demonstrálni az ember és a psziklók közötti méretkülönbséget, de így meg folyton olyan érzésem volt, hogy az operatőr részeg és az egész film alatt állandóan tengeribetegség kerülgetett. Mennyivel jobban volt ez megoldva a hobbitok esetében!
Azt nagyon sajnálom, hogy ha valaha lesz ennek a remek könyvnek egy jobb, méltóbb feldolgozása, arra nagy valószínűséggel legalább 10-20 évet várni kell.
DVD Poszter Magazin
Szerintem jó, film, én kifjezeten szeretem!
- Pink Panther
- Nincs visszaút
DVD Poszter Magazin
PP
Víg kedély, jó egészség!
DVD Poszter Magazin
ja, travolta ugy meg van benne castingolva, hogy lefordulsz a rohogestol
DVD Poszter Magazin
Ja. És a következő szám film melléklete is kiderült:
Háború a Földön.
jajj... Ezt egyszer is lehetetlen végignézni!
DVD Poszter Magazin
Háború a Földön.
jesszusatyaúristen, az borzalmasan gyenge film
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVD Poszter Magazin
- Pink Panther
- Nincs visszaút
DVD Poszter Magazin
Háború a Földön.
PP
Víg kedély, jó egészség!