Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Örülök neki,hogy munkásemberek is vehetnek már maguknak ilyen kaliberü TV-t! :foto:
Hát minimálbérből itthon sokáig kellene gyűjteni rá sajnos... :kiraly:

meg kell venni részletre
most már minden valamire való műszaki áruházban van ingyér' hitel(ezt mondjuk nem tartom jó ötletnek), v egyszeri kezelési költséges áruhitel(itt csak a kezelési ktg-et kell kifizetni(9-13%, ami nem veszélyes)
nem 3 ,meg 4 évre kell vásárolni, és akkor nem fogja az ember visszafizetni a másfélszeresét, dupláját
az más tészta, h a pioneer plazmák félmilla körüli árát a hazai minimálbéres áruhitelre sem naon fogja tudni kifizetni :kiraly:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: moja »

Örülök neki,hogy munkásemberek is vehetnek már maguknak ilyen kaliberü TV-t! :foto:
Hát minimálbérből itthon sokáig kellene gyűjteni rá sajnos... :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Egy TV jobb nála: a 60 colos PIONEER plazma :kiraly:
Az sem jobb,csak nagyobb! :kiraly:

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: moja »

TV vásárlás előtt állok éppen és 2 tipust néztem ki: 
1) plazma ...... Pioneer PDP-LX5090
2) led ............ Samsung UE 55B7020

A két készülék ára gyakorlatilag azonos.
Szeretnék segítséget kapni olyanoktól akik látták bármelyik készüléket müködés közben.
Melyik készüléknek van jobb képe?
Melyiket tartjátok jobbnak?

Előre is köszönöm segítségeteket.

Nekem PDP-LX5090H van kb. 8 hónapja.
Évek óta arra spóroltam, hogy ilyen TV-m legyen és nem bántam meg. DVD-ről sem akármi, de HD adásról egyszerűen fenomenális.
A kábeltévés kép sima semmi zaj nincs benne. Csak ajánlani tudom.
Egy TV jobb nála: a 60 colos PIONEER plazma :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Öreg motoros
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Öreg motoros »

Tény az tény,a minőséget meg kell fizetni!Szvsz a Pioneer volt az egyetlen gyártó,akinél a minőség mindig is a mennyiség előtt állt!Ellenben a többi gyártóval!

Látom ,Ön már észrevette a lényegét ennek a dolognak.
Én csak a többi embert sajnálom ,aki még nem! :foto:

Amikor akad egy kis időm, itt fogok majd lenni Önökkel!

Hangfal : Keresés alatt
Erősítő : Jadis Orchestra
Cd játszó : Marantz Sa 11s1
Lemezjátszó : Linn Sondek Lp 12
A hálózati kábeltől az interconnect és hangfalkábelekig Van Den Hul Professon kábelekkel...

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

:foto: végre kapható a G12 panel a Panasonic plazmáknál :kiraly:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: DJM »

megint olcsóbbak lesznek a plazmák
Bővebben?
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

megint olcsóbbak lesznek a plazmák

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Csipike »

Szeretnék segítséget kapni olyanoktól akik látták bármelyik készüléket müködés közben.

Nekem a Pioneer PDP-LX 5090 van igaz, nem H-s.
Rosszat nem tudok róla mondani, szerintem megéri a pénzét.
Én gyakorlatilag alapbeállításokkal hesználom, de biztosan van, akinek bele kell másznia a menübe.
Hangszóró nincs benne, sem hozzá, viszont hangfalkimenet van, nekem két Wharfedale Vatrdus szól, nem semmi minőségben.
Eszméletlen jó hangja van, a térhatásda is példás.

Ha érdekel, priviben küldök egy linket illetve egy telefonszámot, ahol vettem. Nagyon jó áron.

Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!

Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

A következő pénzes tv-m biztos nem Pana lesz

Semmivel sem különb tömegtermék,mint a koreai társai!Talán végre belátják a fórumokon Panát használó emberkék is.Már korábban is írtam,hogy a pécsi EW-ben 3,5 éve megy egy 506-os Pio napi 10 órát,a hétvégeken is!Az barátok közt is 12.000 óra használat!!!!Talán még jobban is működik,mint új korában.Az más kérdés,hogy anno 1,2 milla volt!Majd ha a mostani után gyártott másolatok is hozzák ezt a minőségi szintet,akkor beszélhetünk megbízhatóságról.
Tény az tény,a minőséget meg kell fizetni!Szvsz a Pioneer volt az egyetlen gyártó,akinél a minőség mindig is a mennyiség előtt állt!Ellenben a többi gyártóval!Azt teljesen megértem,hogy mindenki nem engedheti,engedhette meg magának a Prémium terméket.Piac a mennyiségből profitál,majd vhol a sorban jön a minőség is.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

Szia! 
Köszönöm szépen, ezért írtam én is, hogy szerintem is múlt a szerviz hozzáállásán, hogy ilyen megoldás született. Nem Te vitetted el régebben, mint én?

Szia!

Még januárban volt náluk a tv-m, amit ha nehezen, de megfrissítettek, vmit cseréltek és majdnem jó lett. Mivel júniusig garis és nem akartam otthagyni hetekig, elhoztam, gondoltam lesz még kígyózás a tv-n...és lett is. Most tartok ott, hogy már nem kell javítgatás, csere és kész. Ehhez azt hiszem Fogyvédelemre is szükség lesz a nyomaték kedvéért
A következő pénzes tv-m biztos nem Pana lesz
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 143

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bearing952 »

Üdv!
Tudtommal az 5090-es gyártását már korábban abbahagyták, szerintem már nehéz lesz beszerezni, tudtommal 5090H-s férhető hozzá.
Nekem is ez van, ahányszor leülök elé annyiszor gyönyörködöm benn. Bátran ajánlom.
Igaz, szoba körülmények közt egymás mellett nem láttam őket.

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Helló! 
Nem tudom ismeri valaki ezt az oldalt?
Szerintetek be lehet vállalni egy frissitést innen?
Egyeltalán próbált már valaki ilyesmit?
Én egy TH-37PX80E-t próbálnék, mert PC-ről DVI kimeneten keresztül meghajtva a HDMI bemenetet rendszeresen elfelejti a TV adókat.

Ez a google-val fordított oldal, remélem müködik:

http://translate.google.hu/translate?hl ... %26hl%3Dhu

Hali!
Az enyém nem pana, hanem pio.
Mint korábban írtam a szakszerviz nálam volt. Kérésemre próbálták a firmware-t frissíteni de sajnos nem sikerült nekik. Úgy gondolom már tudom mi volt a hiba, így a hétvégén megpróbálom. A firmwaret én a hivatalos pio oldalról töltöttem le, remélem nem lezs vele gond, ha gondolod jelzem mire jutottam.
Üdv

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Üdv!

4. levelemre sincs semmilyen reakció a BASYS-nál, csak annyi, hogy a rendzserük visszaigazolta a levelem olvasását. Mi a véleményed hova induljak. Tőlem kb 500km a panaszkönyv, de ha máshogy nem megy odautazok. Ha egyébb ötlet lenne, szívesen venném.
Idézet a BASYS honlapról:" Báziselvek:... Abszolút vevőközpontúság"

Üdv. Akkor én is folytatom a BASYS kálváriát. A több hetes egyoldalú levélírás után felhívtam telefonon egy Basys szervízt (nem a központit), ahol a hozzáállást is kifogásoltam. Vagy egy fél óra beszélgetés alatt sok mindenre fény derült. A szakmai kérdésen kívül, sok érdekes dolgot tudtam meg a Basys "rendszeréről". A lényeg, hogy másnap kaptam mailt a Basys-tól, hogy időpontot egyeztessünk, és jönnek megnézni a készüléket. Jött is két szervízmérnök a megbeszélt időben és csaknem 3 órát voltak nálam. A szervizes srácok hozzáállását csak dicsérni tudom. Sajnos , a hiba - az erős cicergés- előző nap elmúlt (mint a fogorvosnál) ezt telefonon jeleztem is a szervízmérnököknek; ők ennek ellenére jöttek, megnézték. A hiba azóta egyenlőre (kopp-kopp-kopp) nem ismétlődött, de ígérték, hogy közvetlenül nekik szóljak, ha gond van, - és mivel ötletük lenne, mi okozhatja a gondot - jönnek és cserélik.
Hogy a megelőzőleg írt leveleim, hol miért akadtak el nem tudom, arra választ nem kaptam. A történet remélem véget is ért, és a szervizre nem lesz szükségem, ha meg igen, legalább van egy közvetlen számom is.

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Összesen 4 hónap után - ebből több mint 2 hónap szerviz - megnyugtatóan záródtak a dolgok. Tegnap megkaptam a csereutalványt a TV-mre. 

Gratulálok, örülök, hogy Neked sikerült. Én sajnos még nem tartok itt, köszönhetően a szervíz hozzáállásának. Nem hiszem, hogy részükről bármilyen pozitív fejlemény várható ilyen esetben. A hozzánemértés és a nemtörődömség bajnokai szvsz. Azért még hajtom a dolgot, hátha...

Szia!

Köszönöm szépen, ezért írtam én is, hogy szerintem is múlt a szerviz hozzáállásán, hogy ilyen megoldás született. Nem Te vitetted el régebben, mint én?
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

Összesen 4 hónap után - ebből több mint 2 hónap szerviz - megnyugtatóan záródtak a dolgok. Tegnap megkaptam a csereutalványt a TV-mre. Nem tudom ez a Panasonic Mo-nak köszönhető jobban, az eljáró szerviznek, vagy mivel a gyárnak is bele kellett folyni a javításba, ezért talán nekik, de úgy érzem azért az elvárható megoldás született, ha nem is kis időbe telt. Ezért így a korrektségről tudok beszámolni és talán nem kell a hazai Panasonic híveknek kétségbe esni a szervizhálózatot illetően. Személy szerint úgy gondolom, nagy szerepe volt a szerviznek, hogy eredményesen záródott az ügy, mert mikor a kezdetek kezdetén felhívtam a Panasonic Mo. szervizvezetőjét nem sok jóval kecsegtetett. Ha csak rájuk vártam volna, még mindig egy rossz TV-m lenne.
A konklúzió, én újra merem ajánlani ismerősöknek, kollégáknak a Panasonic-ot.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett, de az előzményt is beidéztem, hogy mindenki tudja miről van szó. Hátha sokakat érdekel.

Gratulálok, örülök, hogy Neked sikerült. Én sajnos még nem tartok itt, köszönhetően a szervíz hozzáállásának. Nem hiszem, hogy részükről bármilyen pozitív fejlemény várható ilyen esetben. A hozzánemértés és a nemtörődömség bajnokai szvsz. Azért még hajtom a dolgot, hátha...
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Összesen 4 hónap után - ebből több mint 2 hónap szerviz - megnyugtatóan záródtak a dolgok. Tegnap megkaptam a csereutalványt a TV-mre.
Sziasztok!

Szerintetek van-e bármilyen akadálya a korábban vázolt ügyben a szerződéstől való elállásnak vagyis a pénz visszakérésének?

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Szerintem nem nehéz döntést hozni a világ legjobb tv-je és egy Kóreai termék között!

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Korábban már többször is írtam róla, dec. 1-én lejárt a garancia és a két ünnep között előjött a 42PV600-am típushibája az ún. purple snake. Bizonyos színátmeneteknél lila csíkok (kígyók jelennek meg a képen). D-boardot már cseréltek, de semmi javulás, azt mondták, lehet, hogy összejön egy plusz szoftver frissítés után, de akkor biztos, hogy rosszabb lesz a képe. Erre mondtam, hogy ezt azért nem gondolják komolyan ugye, próbálom a csereutalványt én is elintézni, de én még nehezebb helyzetben vagyok a gari lejárta miatt, de mivel típushiba és fél millás tv-volt, nem akarom annyiban hagyni. De hogy egy több mint fél millába kerülő TV, 2 év és 4300 óra használat után nem ér egy kalap szedert sem, azért ez felháborító. Pedig a meghibásodás pillanatáig igazán megéledve használtam, és nagyon sajnálom, hogy egy ilyen márkát a magyar képviselet lejárat. Gondolhatnák, -de ennyi ész nincs, az már látszik- hogy aki több mint 2 éve ennyi pénzt kifizet egy tv-rt, annak talán mást is el lehet adni, talán nem kellene előtte lejáratni a márkát. Elmondtam a szervizvezetőnek, hogy informatikai mérnök vagyok egy amerikai multinál, több mint 10 Panasonic Plazmát rendeltem már kollégáknak, mert elfogadták, hogy amivel én megvagyok elégedve, azzal ők is meglesznek, ezzel sem foglalkozott. Nem baj, kollégák, ismerősök ezután is meg fognak kérdezni, ajánlunk mást, amíg nem csalódunk abban is a gyors meggazdagodás reményében világmárkákat lejáratni képes hazai forgalmazók miatt. Kezd már a hócipőm tele lenni ezzel az országgal, de ide születtünk, mit csináljunk. Mind nem mehetünk külföldre! Viszont akinek még garanciája is van és ilyen tortúrákon kell, hogy keresztül menjen, már végképp elfogadhatatlan.
Sziasztok!

Összesen 4 hónap után - ebből több mint 2 hónap szerviz - megnyugtatóan záródtak a dolgok. Tegnap megkaptam a csereutalványt a TV-mre. Nem tudom ez a Panasonic Mo-nak köszönhető jobban, az eljáró szerviznek, vagy mivel a gyárnak is bele kellett folyni a javításba, ezért talán nekik, de úgy érzem azért az elvárható megoldás született, ha nem is kis időbe telt. Ezért így a korrektségről tudok beszámolni és talán nem kell a hazai Panasonic híveknek kétségbe esni a szervizhálózatot illetően. Személy szerint úgy gondolom, nagy szerepe volt a szerviznek, hogy eredményesen záródott az ügy, mert mikor a kezdetek kezdetén felhívtam a Panasonic Mo. szervizvezetőjét nem sok jóval kecsegtetett. Ha csak rájuk vártam volna, még mindig egy rossz TV-m lenne.
A konklúzió, én újra merem ajánlani ismerősöknek, kollégáknak a Panasonic-ot.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett, de az előzményt is beidéztem, hogy mindenki tudja miről van szó. Hátha sokakat érdekel.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

pio egyértelműen, de ezt az lcd-s topikban is mindenki ezt fogja mondani neked

Pi-Jo
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pi-Jo »

plazmafan

Plazma

Hozzászólás Szerző: plazmafan »

Helló!

Nem tudom ismeri valaki ezt az oldalt?
Szerintetek be lehet vállalni egy frissitést innen?
Egyeltalán próbált már valaki ilyesmit?
Én egy TH-37PX80E-t próbálnék, mert PC-ről DVI kimeneten keresztül meghajtva a HDMI bemenetet rendszeresen elfelejti a TV adókat.

Ez a google-val fordított oldal, remélem müködik:

http://translate.google.hu/translate?hl ... %26hl%3Dhu

wyatt

Plazma

Hozzászólás Szerző: wyatt »

Üdv mindenkinek. Panasonic plazma story: 2009.04.09-én megint felhivtam a Panason ic Magyarország-ot és ujra panaszt tettem,kértem az azonnali cserét és az ünnep elötti kiszállitást.A vezetö igérte utánna érdeklödik mit tehet.Majd a késöbb beszéltem vele azt mondta megoldhato vszinüleg,a szerviz majd hiv. 10-én d.e hivott a szerviz hogy kedden tudnák kiszállitani a tv-t.Mondtam nekik hogy a P Magyarország vezetöje igérte az ünnep elötti kiszállitást és ragaszkodom hozzá igy legyen.Mondták hogy késöbb még hivnak.12:30 hivott a szállito hogy 13.00-13.30 között hozzák a tv-t.Irány haza,majd 13.30 elött hozták is a tv-t.A kicsomagolást már nem várták meg,átvettem,majd kipakoltam ,összeraktam ekkor vettem észre hogy a jobb felsö részen a sarok mellett kb:1cm hosszu hajszálvékony repedés van ,szinte alig láthato de ott van .Ennyi az üröm az örömben,amugy ok minden.Reménykedem benne hogy nem történik semmi gebasz. ( nagyon sokáig) :kiraly: :kiraly: :baby: Bearing 952 küldj a cégnek tértivevényes levelet felszolitással.amiben megadsz egy határidöt hogy vagy intézkednek, vagy megteszed a jogi lépéseket :stb(fogyasztovédelem,forumok,média) bevonásával.Vagy vedd fel a kapcsolatot az anyacéggel is levélben, és ird meg a történteket.Minnél hamarabb.Szia

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Üdv mindenkinek.Azt tanácsolnám mindenkinek hogy garancia érvényesités,javitás, csere,elhuzása esetén a márka(szerviz),elado bolt részéröl,a vevö erélyesen lépjen fel. Ne hagyja magát  hülyének nézni,nyugodtan kérje a panaszkönyvet ha ugy érzi,a kb 15 napos jav határidö után kérje a cserét.Senki ne hagyja magát megkárositani,mert amig ezt megtehetik a vásárloval abben az országban, addig nem lesz itt rend a kereskedelemben.És kényük kedvük szerint bármit megtehetnek a johiszemü vevövel.Csak a pénz számit,aVEVÖ NEM.  :kiraly:
Üdv!

4. levelemre sincs semmilyen reakció a BASYS-nál, csak annyi, hogy a rendzserük visszaigazolta a levelem olvasását. Mi a véleményed hova induljak. Tőlem kb 500km a panaszkönyv, de ha máshogy nem megy odautazok. Ha egyébb ötlet lenne, szívesen venném.
Idézet a BASYS honlapról:" Báziselvek:... Abszolút vevőközpontúság"

Más:
Lehet, hogy az értékesítő is hiába telefonál rá a szakszervízre, de ha azt a vásárló jelenlétében megteszi, jó esély van, hogy a vevő újra abba a boltba megy vásárolni. Többet valószínű én sem oda megyek vissza, ahol vettem.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Oriza Triznyák: nem tudom de kiváncsi lennék rá,Te melyik cég embere vagy és miért mentegeted azokat a cégeket akik hülyének nézik és megkárositják a johiszemü vásárlokat.Ha elromlik az a müszaki cikk amit boltban vettem,a szervizbe kell szállitani kivéve ha meghaladja a kézi szállitás suly ill nagyság határát amit a garancia füzetben feltüntetnek,. akkor a szerviz gondoskodik a beszállitásrol.Ha a szerviz által megadott kb 15 napot a javitás meghaladja, lehet kérni a cserét,amennyiben a szerviz még mindig javitást igér(és ezt be is tartja)ki kell várni az idöt.Amennyiben a 30 napot meghaladja a szervizelés és még mindig nincs kész a készülék szoban de ajánlott térti vevényes levélben kérni a cserét a boltnak és a szerviznek is cimezve. Cserét kell hogy adjanak.Ezt a Fogyasztovédelem is megmondja.Te azt irod,cserekészüléket nem fog adni a szerviz. Kérdezem :Szerinted ha nem javithato a készülék ki fogja cserélni?Vagy visszaadják a rosszat aztán ennyi?-ezért adtál ki egy valag pénzt?A webáruházban vásárolt tv meg nem izgat,mert link helyröl semmit sem vásárolok-de azt a célzásod sem értem-mi köze lenne hozzá a Pana szerviznek ha nem ö a szervizelöje a gar füzetben?Itt Bp-en a Videopart-nak a szervize:Panasonic központi márkaszerviz.Az elado bollt is felelös azért hogy gördülékenyen menjen a szerviz és ne üljenek rajta honapokig én velük szerzödtem(adás-vétel). Vevöbarátnak kell lenni a boltnak,és rugalmasnak,hogy máskor is ott vásároljon a vevö,és esetleg másnak is ajánlja azt. Nem pedig a slamasztikában hagyni,és megutáltatni magát, a bizalom elvesztéséröl nem beszélve . :kiraly:
10 kg felett a szervíznek kötelessége kiszállni a helyszínre
a javíthatatlan gép esetén természetesen csereutalvány
amit viszont továbbra is csak fejcsóválással olvasok: az üzlet a szervízt piszkálgassa, h javítsák meg gyorsan a gépet? miért? szerinted ha én(v. a főnököm) nekiállok telón vitatkozni a szervízzel, akkor hamarabb elkészül? sajna nem :kiraly:
persze mindig minket szidnak, mintha nálunk az üzlet hátsó raktárában ott ülne a kolléga, és ő javitgatná a gépet :baby:
sorry, ha esetleg valakit megsértettem, de eléggé egyoldalúan volt megközelítve a téma

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”