Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 83

Hozzászólás Szerző: frankie »

Jó régen volt már itt hozzászólás. Megtöröm a csendet.
Két előadót ajánlanék a figyelmetekbe.
Az elsőt, Bíbor jóvoltából ismertem meg. Ezúton is Köszönöm neki.

Egy skandináv előadópáros. Ők a Secret Garden. Egy nagyon kellemes hangzásvilágú, sok hangszert felvonultató, kicsit meditatív jellegű zenét játszanak.

A másik előadó az Art Of The Noise nevet viseli. Ők amolyan Chill-Out, Ambiente stílusban játszanak. Szintén meditatív, kellemes felvételeik vannak.

http://www.youtube.com/watch?v=A7k4dHhw ... re=related
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Shakti with John McLaughlin..a world zene kezdetei,eszméletlen jó még ma is,pedig hej de rég volt
tegnap rábukkantam erre a CD-mre.
A hangminőség nem az igazi,de a zene az zseniális.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

A progresszív rock aranykorának egyik kiemelkedő és egyben az egyik lezáró lemeze: 
Gentle Giant - Playing The Fool - The Official Live

Hallgassátok meg, majd ámuljatok, hogy ezt a zenét 5 ember játssza!

Én úgy gondolom, hogy bár ez a zene valóban zseniális, a fiatalabb korosztály ezt már képtelen értékelni, mert túl bonyolult és igencsak oda kell figyelni rá ahhoz, hogy az ember befogadja ezt a muzsikát. Így aztán ami számomra még értéket jelent, az mostanára már teljes értetlenségbe ütközik. No és még azt is hozzátenném, hogy ez a koncert nem véletlenül viseli ezt a címet: valóban bolondozás ez, sokszor nem játsszák végig a számokat, ami olykor elég rosszul jön ki, úgyhogy ezt a koncertet én inkább annak javasolnám, aki egyébként is otthon van Gentle Giant-ben, aki pedig valami furcsa módon még késztetést érez arra, hogy ismerkedjen velük, akkor inkább az Acquiring the Taste, az Octopus vagy a Three Friends c. lemezeiket ajánlanám.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 543

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

A progresszív rock aranykorának egyik kiemelkedő és egyben az egyik lezáró lemeze:

Gentle Giant - Playing The Fool - The Official Live

Hallgassátok meg, majd ámuljatok, hogy ezt a zenét 5 ember játssza!
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 228
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nehai »

... amit beszúrtam linket ott több helyről lehet tölteni, töltsd mindehonnan, vagyis az utorrent-be (ha azt használod) töltsd be mindegyik treckertől, mert akkor elfogadható sebességgel tudod majd tölteni.Sajnos nekem csak 2 nap után jutott eszembe ez, addig 30-40k-val töltöttem :S
De nem baj, minden nap tanul valamit az ember 

Nekem is 40-50K val csorog csak.

hugi_0
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: hugi_0 »

Aki szereti a vokálos - gitáros zenéket, azoknak tudom ajánlani Jewel - The Essential Live Songbook [blu-ray] (2008) című albumát.Letöltöttem már pár albumát FLAC-ban, de nem lett a szívem csücske. De látva / hallva hogy mit ad elő egy koncerten és hogyan....     FENOMENÁLIS!!!

Sok helyen lehet tölteni:
http://www.torrentz.com/b5260d50d367487 ... 03db0d3525

Valoszinuleg nekem tetszeni fog.

Koszonom !

Majd írd le PLZ hogy Neked működik-e az 1. lemez, mert nekem sehogy nem akarja lejáccani semmi. 1 tanács: amit beszúrtam linket ott több helyről lehet tölteni, töltsd mindehonnan, vagyis az utorrent-be (ha azt használod) töltsd be mindegyik treckertől, mert akkor elfogadható sebességgel tudod majd tölteni.
Sajnos nekem csak 2 nap után jutott eszembe ez, addig 30-40k-val töltöttem :S

Kosz az infot.

Hatha meg nem ismered:
http://find.verycd.com/

http://www.verycd.com/topics/54786/
http://www.verycd.com/topics/55046/
http://www.verycd.com/topics/266179/

Baleee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Baleee »

Aki szereti a vokálos - gitáros zenéket, azoknak tudom ajánlani Jewel - The Essential Live Songbook [blu-ray] (2008) című albumát.Letöltöttem már pár albumát FLAC-ban, de nem lett a szívem csücske. De látva / hallva hogy mit ad elő egy koncerten és hogyan....    FENOMENÁLIS!!!

Koszonom !

Majd írd le PLZ hogy Neked működik-e az 1. lemez, mert nekem sehogy nem akarja lejáccani semmi. 1 tanács: amit beszúrtam linket ott több helyről lehet tölteni, töltsd mindehonnan, vagyis az utorrent-be (ha azt használod) töltsd be mindegyik treckertől, mert akkor elfogadható sebességgel tudod majd tölteni.
Sajnos nekem csak 2 nap után jutott eszembe ez, addig 30-40k-val töltöttem :S
PC -> DAC: Sabre Buffalo II -> IC: Excalibur IC -> Amp: Pioneer A-A9-J, Amp power cable: Valhalla CuAgI -> Speaker Cable: Excalibur -> Speaker: Triangle Celius 202

hugi_0
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Aki szereti a vokálos - gitáros zenéket, azoknak tudom ajánlani Jewel - The Essential Live Songbook [blu-ray] (2008) című albumát.Letöltöttem már pár albumát FLAC-ban, de nem lett a szívem csücske. De látva / hallva hogy mit ad elő egy koncerten és hogyan.... FENOMENÁLIS!!!

Koszonom !

Baleee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Baleee »

Aki szereti a vokálos - gitáros zenéket, azoknak tudom ajánlani Jewel - The Essential Live Songbook [blu-ray] (2008) című albumát.
Letöltöttem már pár albumát FLAC-ban, de nem lett a szívem csücske. De látva / hallva hogy mit ad elő egy koncerten és hogyan.... FENOMENÁLIS!!!

PC -> DAC: Sabre Buffalo II -> IC: Excalibur IC -> Amp: Pioneer A-A9-J, Amp power cable: Valhalla CuAgI -> Speaker Cable: Excalibur -> Speaker: Triangle Celius 202

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát, akkor pár kiadvány amik a szívem csücskei.

D.Kay - Individual Soul --->>> http://www.drumandbass.hu/cikk.php3?cid=942

Mist:i:cal - The Eleventh Hour --->>> http://www.drumandbass.hu/cikk.php3?cid=903

Amit - Never Ending --->>> http://www.drumandbass.hu/cikk.php3?cid=868

Klute - No One's Listening Anymore --->>> http://www.drumandbass.hu/cikk.php3?cid=727

Streamaudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Hozzászólás Szerző: Streamaudio »

Segítsetek kicsit nekem, hátha van ötlet!

Ezt a lemezt keresem, megvásárlás, másolás, stb céljából....sajnos egyenlőre sehonnan nem tudom megszerezni:

Blood Sweet and Tears: Live and improvised

Ami nagyon kéne róla jó minőségben az a "One Room Country Shack" című nóta!

Fontos lenne...sajna amazon.com-on se nagyon rendelhető, és sehol nem találom "emberi" áron!

Köszi a segítséget!

Miklós
Stream Audio Kft.
1142 Budapest Szatmár u. 54/b
www.streamaudio.hu

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

a másik elfelejtett majd ujra nagyot alakito:Jeff Beck:Performing This Week...Live At Ronnie Scotts

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

mostanában a kedvenc lemezem:Buddy Guy :Skin deep

Boygabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: Boygabi »

Sziasztok! Egyik kedvencem John Williams filmzenéi.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Egyik barátom ugyan már tavaly nyáron ajánlotta, de csak most Karácsonykor vettem meg a Napra CD-jét. Mivel nekem a Barbaro III nagyon bejön, gondoltam, hogy a gitáros Both Miklós másik projektje sem fog csalódást okozni. Nem is tette. A Kárpát-medence népzenéje, kissé másképp:

http://uk.youtube.com/watch?v=oUQtW3LjZ3U

http://uk.youtube.com/watch?v=Z2KftZ0TjFE

www.napra.hu

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

hugi_0
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Louis Capart -ot keresek !!!

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Vettem egy pár (2) SACD-t a CORA-ban 2690 Ft-ért. Supreme Jazz sorozat.Benny Goodman, ez nem tetszett, nagyon régi felvételek, szokol rádió minőségben . Viszont Ella Fitzgerald-ot élvezet hallgatni, a felvételek minősége sem rossz.

Catman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Catman »

OFFTOPIC:

Kb 5-6 albumát meg tudom szerezni .flac-ben, ha érdekel.

Kuldtem PU-t.
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Koszi, mp3-ban mar megvan.

OFFTOPIC:

Kb 5-6 albumát meg tudom szerezni .flac-ben, ha érdekel.

Catman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Catman »

Nekem nincs, de láttam egy nem publikus helyen teljes diszkográfiát (kb1GB) mp3-on.
Koszi, mp3-ban mar megvan.
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A

zsocc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: zsocc »

Sziasztok!Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.

Nils Lofgren - Favorites 1990-2005 jó lesz? flacben van.

Nagyon szépen köszönöm! de közben sikerült már megszereznem a Favorites -et is meg az Acoustic Live -ot is!
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5160

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ludovico Einaudit ismeri valaki? Tud valaki boltot, ahol lehet kapni a CD-it? Vagy valami vesztesegmentes letoltesi lehetoseg?
Nekem nincs, de láttam egy nem publikus helyen teljes diszkográfiát (kb1GB) mp3-on.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5160

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Sziasztok!Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.

Nils Lofgren - Favorites 1990-2005 jó lesz? flacben van.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Ugyan már 2007-ben megjelent, de hozzám még csak három hete jutott el a Barbaro III-as lemeze. Nekem nagyon tetszik ez a lemez, Both Miklós érkezése igen jót tett a zenekarnak. Észrevehető némi King Crimson beütés ezen az új albumon, de ez legyen a legnagyobb baj, ami egy zenekarral megtörténhet. Még zenész füllel hallgatva is olykor nehéz követni, hogy épp miben játszanak, oly könnyedén váltanak pl. 5/8 és 7/8 között, az Álmodban c. szerzemény második részében pl. kissé nehéz megszámolni az ütemeket. Zseniális, tessék meghallgatni!

Heed Thesis rendszer

zsocc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: zsocc »

Sziasztok!
Nils Lofgren - Acoustic Live vagy bármely más albuma érdekelne.
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”